Dámské hodinky Prim – Fotogalerie českého designu

Tagy: Fotogalerie | Dámské | Klasické | Fashion

Agáta Vřeská | 28.2.2023 | 5 MIN | 1x komentář

Decentní i odvážnější designy dámských hodinek Prim vznikají přímo ve frýdecko-místecké centrále pod rukama zkušeného kreativního týmu. Jemné, elegantní i sportovní modely cílí na široké spektrum žen, a tak jsme vybrali modely, které jsou v nabídce Prim nejoblíbenější.

VYJÁDŘENÍ PRODEJCE
Ke dni 1. 3. 2024 jsme pozastavili prodej hodinek Prim firmy MPM Quality a zahájili jsme prodej hodinek Prim společnosti ELTON hodinářská.

Prim Slim. Tak tenké, že o nich nebudete ani vědět 

Kolekce Slim patří u dámských Primek k těm vůbec nejoblíbenějším. Nedá se tomu ani divit, protože nabízí safírové sklíčko, švýcarský bateriový strojek, velikost pouzdra 36 mm, která se v praxi ukázala jako ideální pro většinu žen a navíc – jak název napovídá – jsou příjemně tenké.

Navíc můžete vybírat z modelů s reliéfem stromu života nebo perletí, která je na hodinkách častým designovým prvkem. Je jednoduchý, jemný, ale úplně to změní výsledný dojem.

Každý kousek s perletí je pak jiný, má unikátní strukturu a barvy, které se navíc lehce mění v závislosti na úhlu a světlu. Kromě přírodního odstínu jsou navíc také v růžové nebo modré.

Pouzdro slimek je z chirurgické oceli a doplňuje jej drobná korunka. Velkou výhodou je pak safírové sklíčko odolné vůči poškrábání.

Prim Love 21. Zamilujte se do hodinek

Můžete v tom vidět dárek z lásky, lásku k hodinkám nebo třeba ke kouzlu mechanického strojku uvnitř. V každém případě Prim Love 21 zaujmou ženy, které se rozhodly pro elegantní šperk s tradičním automatickým strojkem.

Ten je od japonské značky Miyota (Citizen) a přes číselník vidíte v srdcovém výřezu pracovat setrvačku hodinek. Celý strojek je pak odhalen také přes dýnko hodinek.

Ženskost je cítit také v drobných skleněných kamíncích namísto indexů, jemné perleti a zvlněné struktury. Vše pak kryje safírové sklíčko, které skvěle odolává poškrábání.

Fotogalerie dámských mechanických automatů
5.1.2023 - Eliška Měrková
Fotogalerie dámských mechanických automatů

Prim Pro sportovně založené. Do písečné bouře i na atletický ovál

A pak že ženy neocení pořádné sportovní hodinky. Edici Dakar cílenou vyloženě na dámské pokolení představil Prim poprvé v roce 2021, v ročníku 2022 už byly samozřejmostí.

Spojil to s dakarskou závodnicí Ellie Roučkovou a také bojem proti rakovině prsu. I proto nesou dakarky fuchsiovou barvu. Velikost i funkce zůstaly stejné jako u pánských, tedy 45mm průměr pouzdra a stopky.

PRIM Dakar 2021 recenze: Matrixové barvy a poprvé i dámská varianta
15.1.2021 - Agáta Vřeská
PRIM Dakar 2021 recenze: Matrixové barvy a poprvé i dámská varianta

Mají navíc výraznou luminiscenci a u designu jistě oceníte i spojení tmavého kovu s barevnými akcenty. Dámské Dakarky navíc zaujmou světlým číselníkem a velkou datumovku na 12. hodině. A taky originálním spojením sportovní limitky s ženským stylem.

PRIM Dakar 2022 recenze – Ve stínu Karla
3.1.2022 - Agáta Vřeská
PRIM Dakar 2022 recenze – Ve stínu Karla

6 NEJ: Dámské klasické sportovní hodinky
2.9.2021 - Eliška Měrková
6 NEJ: Dámské klasické sportovní hodinky

Stejně sportovní náboj má i model Prim Sport 64 GMT, který vznikl ve spolupráci s Českým olympijským výborem.

Dosahuje vynikajících paramtrů včetně 100metrové voděodolnosti, díky které se dá s hodinkami i plavat. Nechybí safírové sklíčko a pro odlehčení jsou hodinky vyrobeny z titanu.

Ambasadorkou Primek se stala Zuzana Hejnová, úspěšná česká atletka v běhu na 400 m překážek, olympijská bronzová medailistka a dvojnásobná mistryně světa.

A ještě jedna praktická věc na závěr – v balení je nejen kožený, ale také silikonový řemínek, který lze velmi snadno vyměnit.

Prim Parita. Rovnováha elegance a ležérnost

Název Parita představuje rovnováhu. Najdeme ji v matematice, kde představuje stav, kdy si jsou veličiny rovné. U Prim Parita to můžeme vztáhnout na rovnováhu mezi elegancí a ležérností, jednoduchostí a designovou rafinovaností.

Jinými slovy nabízí notnou dávku elegance, která hravě doladí takřka jakýkoli outfit. Zní to jako klišé, ale je to tak. Řemínek má způsob rychlé výměny, uvnitř je japonský strojek s klasickou baterií a voděodolnost 50 metrů bude stačit na většinu běžných aktivit.

Součástí jejich kouzla je bezesporu perleťový číselník. Hru barev navíc umocňuje vypouklé sklíčko a vše doplňují drobné zirkony.

Nebo můžete sáhnout po čistě bílé variantě. Jemněji už to asi ani nejde.

Čistě bílé a elegantní dámské hodinky – Fotogalerie
23.10.2023 - Eliška Měrková
Čistě bílé a elegantní dámské hodinky – Fotogalerie

Prim Olympia Flower. Drobná květinka pro jemné duše

Prim Flower je drobný model s průměrem 30 mm. Hlavní kouzlo je jasné už z názvu. Namísto indexů jsou skleněné kamínky, které pak rozkvétají do jemné květiny. Jde o model neobvyklý, romatický a velmi ženský.

Designově s tím korespondují i ocelové ručky ve tvaru lístků. A třpytivost doplňují kamínky v lunetě. Není pochyb, že tady Prim vytvářel skutečně šperk v podobě hodinek.

Nenechte se jemností ale zmást. Sklíčko je ze safíru, materiálu, které poškrábe pouze diamant nebo jiný safír.

Čistě bílé a elegantní dámské hodinky – Fotogalerie
23.10.2023 - Eliška Měrková
Čistě bílé a elegantní dámské hodinky – Fotogalerie

Voděodolnost 50 metrů pak tyto hodinky řadí mezi modely vhodné na celodenní nošení, protože nebudou mít problém s běžným kontaktem s vodou včetně mytí rukou či nádobí, ale ani větší dešťovou přeháňkou.

Invicta Wildflower – Fotogalerie divoké hodinkové zahrady
9.2.2023 - Eliška Měrková
Invicta Wildflower – Fotogalerie divoké hodinkové zahrady

Prim Titanium – Pro citlivou pokožku

Minimalismus kolekce s titanovým pouzdrem dosahuje skutečného vrcholu. Inspiraci si Prim vzal z účelovosti školy Bauhaus.

Mezi hlavní výhody kromě velmi univerzálního a elegantního designu patří rozhodně zmíněný titan. Obstojí totiž i u žen s alergií na ocel. A titanové je nejen zadní víčko, pouzdro, ale i spona u koženého řemínku. Vše, co se tedy dotýká kůže, je z antialergenního materiálu.

Navíc je sklíčko ze safíru, takže velmi odolné vůči poškrábání a při každodenním nošení obstojí také 50metrová voděodolnost.

Hodinky patří mezi středně velké modely, kdy pouzdro má průměr 34 mm, ale opticky hodinky působí větší díky velmi tenké lunetě.

Prim v hranách i drobných rozměrech. Nadčasové retro

Nápaditý design nechybí modelu s protáhlým hranatým pouzdrem, který hodinkám dodává špetku vintage stylu.

1 990 Kč skladem

A protože jde o velmi elegantní šperk, určitě oceníte kvalitní zpracování i zlatou povrchovou úpravu.

Na konec jsme nechali modely s drobnými rozměry, které jakoby vypadly z minulého století.

Velmi klasický design s arabskými číslicemi pak překvapí dobrou čitelností i přes menší rozměry.

Kombinace s náramkem je pak skutečným zásahem na retro vlnu.

Mohlo by vás dále zajímat:

Prim Aviator Automatic LE 2022 recenze – Zaujal strojkem, překvapil designem
2.8.2022 - Agáta Vřeská
Prim Aviator Automatic LE 2022 recenze – Zaujal strojkem, překvapil designem

Fotogalerie hodinek Prim – Retro pro pány i pro dámy
8.9.2021 - Eliška Měrková
Fotogalerie hodinek Prim – Retro pro pány i pro dámy

Prim má další speciální kolekci hodinek Czech Team
2.9.2020 - Agáta Vřeská
Prim má další speciální kolekci hodinek Czech Team

Fotogalerie dámských hodinek Invicta
8.3.2023 - Eliška Měrková
Fotogalerie dámských hodinek Invicta

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Marekpřed 619 dny, reagovat
Vodotesnosť 50 m, to by malo postačovať, myslím že dnešné dámy sa tak bežne v dobe osobného voľna pohybujú maximálne do tých 40 metrov pod hladinou. Ale priemer 45 mm, to si nie som istý či už nebude priveľa :) Trúfate si?

Hodinky zmíněné v článku