» Blog » Amazfit

Amazfit Balance recenze – Hodinky balancující mezi městem a outdoorem

Tagy: Recenze | Amazfit | Chytré

Matěj Urbaczka | 13.10.2023 | 6 MIN | 62x komentář

Amazfit Balance je nový model čínské značky skvěle balancující mezi městem a přírodou. Nechybí placení, sportovní kouč a další parádní funkce.

Když jsem psal představení tohoto modelu, měl jsem strach, že to bude ukázkový kočkopes a ačkoliv se jmenuje Balance, bude hodně nevyvážený. Můj strach naštěstí nebyl naplněn a jsem opravdu překvapen kvalitou funkcí. Co mě bere na hodinkách nejvíce?

  • Design a volitelné řemínky
  • Kvalitní zpracování displeje
  • Volitelná funkce korunky
  • Sportovní funkce
  • Fitness funkce – měření tuků, kostí, bílkovin a mnoho dalšího
  • Chytré funkce – NFC platby, telefonování...

Nylon či silikon, to je opravdu oč tu běží

Design hodinek se za mě povedl. Jednoduché pouzdro s malým výstupkem na boku. Hliníkové pouzdro o průměru 46 mm s výškou okolo 11 mm sedne na ruku opravdu hezky. Samotné pouzdro váží pouze 35 g.

Řemínky jsou u tohoto modelu jedna z podstatných věcí a oba jsou skvělé. Silikonový krásně doléhá na kraj pouzdra a působí elegantním dojmem. Vícebarevný nylon je sportovnější, ale i tak se mi líbí na klasické nošení do města. Příjemně se upíná na ruku a materiál "dýchá".

Vespod samozřejmě najdeme snímač tepové frekvence a upravený konektor pro nabíjení, který se skrývá nad snímačem.

Displej má slušnou velikost 1,5"

Pokud hledáte jeden z nejkrásnějších a největších displejů na trhu, Amazfit Balance by vás mohl zaujmout. Displej o velikosti 1,5" a rozlišením 480 x 480 pixelů je prostě parádní. Čitelnost je skvělá a myslím, že se opravdu jedná o největší displej na hodinkách vůbec. Jemnost displeje je 323 PPI a nemá problém ani s přímým horským sluncem.

Samozřějmostí je možnost Always-on displeje a změny vzhledu. Sklíčko je pak 2,5D Gorilla Glass s úpravou proti otiskům. Ta funguje skvěle a displej není třeba tak často čistit od "patlanců". Nicméně, hodinky nemají displej nijak chráněný, a tak se rozhodně hodí opatřit hodinky fólií.

Senzory pro všemožné použití

Outdoor, město, fitness – senzorová výbava vás všude podrží. Gyroskop, akcelerometr, kompas, barometr, teploměr, snímač tepovky, pulzní oxymetr a dvoupásmový GPS přijímač, který podporuje signál GPS, GLONASS, Galileo a BDS.

Tepovka funguje celkem spolehlivě, ale lehce zapochybuje, když prší nebo máte zpocenou ruku.

Modrá – Garmin Fenix 7X PRO, fialová – Amazfit Balance

Modrá – Garmin Fenix 7X PRO, fialová – Amazfit Balance

Při ideálních podmínkách jsou Balancy opravdu přesné a nebyl problém. Horší byla návštěva Malé Fatry za téměř apokalyptického počasí.

Modrá – Garmin Fenix 7X PRO, fialová – Amazfit Balance

Modrá – Garmin Fenix 7X PRO, fialová – Amazfit Balance

Na začátku to ještě nebyl takový průšvih, ale při seběhu si hodinky už měřily co chtěly a úskoky tepovky jsou opravdu velké. V průměru se pak tepovka lišila téměř o 20 tepů, což je opravdu hodně.

GPS má drobné nedokonalosti. Sem tam to vezme zkratkou, a tak hodinky trošku podměřují v porovnání s Garminy.

Modrá – Garmin Fenix 7X PRO, fialová – Amazfit Balance

Fialová – Garmin Fenix 7X PRO, modrá – Amazfit Balance

Zde ještě rozdíly nebyly tak markantní.

Modrá – Garmin Fenix 7X PRO, fialová – Amazfit Balance

Červená– Garmin Fenix 7X PRO, Žlutá – Amazfit Balance

Druhý test proběhl za hodně špatného počasí a hodinky byly pod goratexovou bundou, což mohlo trošku narušit příjem signálu. Ani Garmin zde úplně neoslnil svou přesností (nastavení na všechny satelitní systémy bez více pásem), ale aspoň trošku kopíroval cestu. Amazfit Balance (duální příjem) byl ale úplně mimo. Není to třeba moc "hejtovat", hodinky stojí třetinu.

Asi takto vypadal můj běh. Jen abyste věřili, že to opravdu nebylo ve 30 stupních za sluníčka.

Asi takto vypadal můj běh. Jen abyste věřili, že to opravdu nebylo ve 30 stupních za sluníčka.

Systém je super, jen nesmíte být moc "hrr"

Nad systémem u Amazfitu někdo dlouhodobě přemýšlí a jde to vidět. Intuitivní ovládání ze začátku kazí jen "Apple dlaždice", které je si třeba přepnout do klasické podoby menu. Toto nastavení najdete v nastavení – preference – zobrazení aplikace. Je to trošku krkolomné, proto to sem píšu.

Korunka konečně funguje v menu a v různých widgetech i na potvrzení, což je paráda a mám z toho radost. Musíte si to ale znova nastavit v menu. Možná mě trošku mrzí, že nepřehazuje widgety na základní obrazovce, ale s tím se dá žít.

Celkově se hodinky ovládají dobře, jen na ně musíte rozumnou rychlostí. Pokud zmáčknete 2x za sebou tlačítko "zpět", hodinky si to nejsou schopny přebrat a nevrátí se ani jednou. Takže hezky pomalu a žádný spěch.

Specifikace baterie mile překvapí

Kdo čekal, že s větším displejem se zákonitě zmenší baterka, tak neměl pravdu. Klasická výdrž v běžném režimu používání je 14 dní a pokud hodinky používáte intenzivně, je to okolo 7 dní. Překvapí i režím na GPS, kdy s "plnou palbou" máme 26 hodin pohybu a 47 hodin v automatickém režimu, kdy si hodinky vybírají GPS podle sebe.

Samozřejmě záleží i na nastavení. S Always-On vydrží hodinky asi o polovinu méně. Dalším parametrem je taky volání, smsky, hudba a tak dále. Baterii vlastně ovlivňuje téměř vše, co na hodinkách spustíte.:-)

Chytré hodinky – Výdrž baterie a faktory, které ji ovlivňují
11.7.2023 - Matěj Urbaczka
Chytré hodinky – Výdrž baterie a faktory, které ji ovlivňují

Sportovat s lehkostí

Hodinky nabízí velkou škálu aktivit. Řekl bych, že tam bude zase okolo 150 aktivit, ze kterých si vybere opravdu každý. Kromě "blbostí" zde máme ale i důležité sporty s vlastními metrikami, a tak můžete hodinky v pohodě použít jak na trailový běh, kolo a další.

Trošku mě mrzí, že další běžecké aktivity jsou pod "rychlochůzí", což je tak trošku výsměch a špatný překlad. Těch ale v hodinkách najdeme více. Jinak ale hodinky počítají hodnoty kvalitně a dozvíte se vaše VO2 Max, dobu regenerace, poměr aerobního / anaerobního tréninku a další potřebné hodnoty ke kvalitnímu progresu. Líbí se mi, že aplikace opět umí vypočítat kolik z tréninku jsme běželi dokopce, z kopce a po rovině.

Tato data

Tato data "vyplivne" aplikace

Fitness funkce už snad nemůžou být nabouchanější

Pokud se budeme bavit o tom, co všechno hodinky dokáží změřit, tak to bude dlouhá kapitola. Budu se snažit zaměřit na to nejdůležitější a posun od minulých generací. Takže nad tu klasiku (tep, kroky, spánek...) tady konečně máme první čínské hodinky s ukazatelem noční variability srdečního tepu. Měří trošku jiné hodnoty než Garmin, ale upřímně ani u Garminu nevíme, jestli hodnoty stopro sedí.

Další novinkou je možnost kontrolovat složení těla s vyhodnocením tuků, svalů, kostí a vody. Tuhle funkci už jsme viděli na Samsung Galaxy Watch 4, ale tam byla omezena pouze na telefony Samsung Galaxy. Teď se mohou změřit všichni uživatelé.

Přibyla také nová funkce s názvem "připravenost", která nám říká, jak jsme podle hodinek připraveni mentálně, tak fyzicky. Je to taková obdoba připravenosti k tréninku od Garminu, ještě trošku posunutá dopředu.

Městské funkce v čele s NFC placením

Ano, je to konečně tady. Další čínské hodinky, které umí platit. Amazfit Balance jsou první hodinky od této značky s NFC placeným podporovaným v Česku. Prozatím bylo zveřejněno spojení s Raiffeisenbank, kde by mělo placení fungovat v blízké budoucnosti a taky s Curve, kdy přes tuto aplikaci spojíte jakoukoli banku. A tak můžete hodinky směle přiložit k terminálu a zaplatit.

Kromě NFC placení zde najdeme telefonování, hudbu (sluchátka / reproduktor), notifikace a odpovědi na ně (Android only) a mnoho dalších fíčur. Poprvé se v hodinkách objevuje i placená aplikace Aura, která vám na základě vašich dat navrhne hudbu na míru pro váš spánek a meditaci. Je to určitě fajn, ale marketingový trik alá strčit do hodinek appku, aby si ji lidé koupili asi není u této značky úplně ideál.

Jinak ale slušný počin od Amazfitu a funkčně to jsou opravdu nabité hodinky.

Tak které ze střední třídy vybrat?

Amazfit Balance mě nadchnul co se řemínku, vzhledu a NFC placení týče. Zklamal mě přesností GPS a tepovky, která nebyla úplně OK. Takže se hodinky hodí spíše pro někoho, kdo nepotřebuje 100% přesná data, ale přesto chce hodinky jak do města, tak na hory. A přesnost se může vždy zlepšit skrze aktualizaci.

Často jsou tyto hodinky srovnávány s Huawei Watch GT 4, novinkou na trhu, která se s Balancy bije o první místo mezi hodinkami střední třídy. Dá se říct, že do souboje by se mohla ještě zapojit firma Xiaomi se svými Watch S1.

A to je vše, přátelé. Jak se líbí Amazfit Balance vám?

Huawei Watch GT 4 recenze –⁠ Nový standard elegance a funkčnosti
18.9.2023 - Matěj Urbaczka
Huawei Watch GT 4 recenze –⁠ Nový standard elegance a funkčnosti

Xiaomi Watch S1 recenze — O krok blíže konkurenci
22.6.2022 - Filip Debrecenyi
Xiaomi Watch S1 recenze — O krok blíže konkurenci

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Romanpřed 241 dny, reagovat
Ahoj Maťo. Teším sa na video-recenziu. S Dominikom ich robíte skvelo. Prosím, mohli by ste Amazfit Balance porovnať z hľadiska športových funkcií s Amazfit cheetah (round alebo Pro)?
Matěj Urbaczkapřed 241 dny
Zdravím, Ahoj, určitě budeme porovnávat i mezi modely.:-)
Ondrapřed 240 dny, reagovat
Ahoj, s cenou to vypadá jak?
Matěj Urbaczkapřed 237 dny
Zdravím, cena je 6190 kč.
zrudapřed 240 dny, reagovat
Nový OS a nová verze snímače dva měsíce po uvedení Cheetah? To se mi asi moc nelíbí. Ale uvidíme, jak na tom bude přesnost. Porovnání s Cheetah se určitě bude hodit.
Davidpřed 240 dny, reagovat
Budou hodinky podporovat platby České spořitelny?
Matěj Urbaczkapřed 237 dny
Zdravím, Davide, zatím jsou potvrzeny banky, které jsem zmiňoval výše. Až bude seznam doplněný, určitě ho doplníme i my.:-)
Petrpřed 239 dny, reagovat
Nejdůležitější parametr u hodinek je vodotěsnost. Každé hodinky by měly mít minimální vodotěsnost 100m, jinak nevydrží běžné používání.
Honzapřed 206 dny
Mám Honor Watch ES s IP 68 za 1600-,kč. V podstatě je sundávám jen na nabití. V létě se s nimi normálně koupu a potápím do cca 1,5 metru. Nikdy do nich nenateklo. 50m - 5 atm je jestě lepší krytí, tak nepočítám s tím, že by se při stejném používání měly utopit.
Tomášpřed 239 dny, reagovat
Ahojky a těším se na video ???? to placení prosím bude možné u Komerční banky? Jaká karta VISA,master... Prosím zjistíte to nějak. A ten nylonový řemínek je magnetický? Jak to drží. Děkuji ????
Matěj Urbaczkapřed 237 dny
Zdravím, Tomáši, na výpis bank si budeme muset ještě chvíli počkat, ale pak ho samozřejmě doplníme i s podporovanými kartami.:-)
zrudapřed 237 dny
Pokud pominu milion otazníků, tak vše podstatné je v článku. I podle stránek Amazfitu to (zatím) bude fungovat jen s Raiffkou a Curve. A kartami Mastercard...
Václavpřed 121 dny
Píšou že PODPORUJÍ placení ČSOB. A NECHCI APLIKACI CURVE! A KOMERČNÍ BANKA TAKÉ NEJDE
Zdeněkpřed 225 dny, reagovat
Ahoj Matěji, kdy bude recenze na Amazfit Balance? Rozhoduji se mezi nimi a Huawei GT 4. Co bys doporučil ty? Huawei GT 4 se mi líbí více vzhledově ale placení a možná doprovodné aplikace dávají volbu na Amazfit Balance. Nejsem žádný velký sportovec (sem tam si jdu zaběhat), preferuji volání v blízkosti telefonu, hudební přehrávač, výdrž baterie a možná i to placení bych uvítal, ale není to podmínka. Díky za názor...
Matěj Urbaczkapřed 223 dny
Zdravím, Zdeňku, co se týče Huawei, jsou více sportovní a přesnější co se tepové frekvence týče. Amazfity teď nosím a jsem s nimi +- spokojen v každém aspektu.:-) Výdrž baterie a funkce jako telefonování, hudba je na obou. Skrze platbu jsou určitě lepší Balance a Huawei to hodně ubírá.:-( Dejte si ještě pozor na to, že pokud vlastníte iPhone, tak u Huawei Vám nepůjde nahrát hudba...:-(
Tomášpřed 219 dny
Také jsem se mezi nima rozhodoval. Měl jsem možnost vyzkoušet oboje. Nakonec jsem se rozhodl pro Amazfit Balance, protože toho umí víc ve všech ohledech, ale mají horší překlad cz v aplikaci i hodinkách a neumí notifikovat při odpojení od telefonu. Huawei mají lepší ochranu skla, ale neumí automaticky pozastavit cvičení, třeba na kole. Spánek mi lépe změřil Amazfit, ale měření tuku apod je nepoužitelné (nepotřebuji). Platby jdou pouze přes službu Curve.
Pavelpřed 219 dny, reagovat
Ahoj Matěji prosím tě zajímalo by mě rozdíl mezi Cheetah Pro a Balance. studoval jsem rozdíly a skoro žádné jsem nenašel. Semzorová výbava je stejná, prostě skoro vše. Je tam rozdíl ve sportovních funkcích? Rozhoduji se mezi Garmin Venu 3 (dražší a přesnější), cheetah Pro a Balance. Mám to hlavně kvůli občasnému sportu (celý den kolo, nebo běžky, lyže, i tenis a velice očas si jdu zaběhat), telefonování třeba právě při sportu nebo práci. Díky za názor.
Matěj Urbaczkapřed 219 dny
Zdravím, Ahoj, největší rozdíl vidím v GPSce, která je u Cheetah (PRO) přesnější a nevykazuje tolik chyb u měření.:-) Pokud by to mělo být na sport, tak doporučuji Venu 3 anebo Cheetah (PRO).
Zdeněkpřed 218 dny, reagovat
Ahoj, kdy bude recenze?
Matěj Urbaczkapřed 216 dny
Zdravím, psaná recenze by měla být někdy tento týden a video snad ten příští.:-)
Jaroslavpřed 212 dny
Kdy bude ta recenze? ;-) A budete recenzovat ty nové hodinky od Polaru, co mají být odhaleny příští týden? Nebo je už dokonce testujete, takže recenze bude v den odhalení? :-)
Dominik Hokpřed 212 dny
Zdravím, Jardo. Čekáme na fotky. :) Co se týče dalších informací, nemůžeme je potvrdit ani vyvrátit. :)
Lukepřed 218 dny, reagovat
Zdravím , těším se na videorecenzi. Hodinky prý nepodporují spotify. Takže když mám v mobilu spuštěný spotify, tak to v hodínkách nemůžu přepínat?
Matěj Urbaczkapřed 216 dny
Zdravím, Lukáši, je to myšleno tak, že do hodinek nedostanete spotify oflline, abyste moc poslouchat bez připojení k telefonu. Přepínání skladek z telefonu funguje dobře.:-)
Honzapřed 205 dny, reagovat
Zajímalo by mě, jak je to s navigací popř. mapami. Je mi jasné, že za ty peníze asi nemohu očekávat kompletní off-line mapy v základu, ale jdou do hodinek doinstalovat jako apka? Nebo alespoň navigace např. po městě buď samostatně v hodinkách, nebo alespoň zrcadlení/rozšíření skrz mobil, abych se jen mohl podívat na ciferník a nemusel lovit mobil někde po kapsách.
Matěj Urbaczkapřed 205 dny
Zdravím, Honzo, dá se nahrát trasa a hodinky Vás budou navigovat po křivce.:-) Mapy bohužel dostupné nejsou.
Davidpřed 202 dny, reagovat
Ahoj, zkusíte srovnat i s Venu 3? Podle parametrů jsou na tom dost podobně a Zepp OS je přehlednější než Garmin. Zajímá mě tedy co dokáží Venu 3 nabídnout navíc za dvojnásobek ceny? (jestli vůbec něco) Napadá mne akorát lepší podpora streamování hudby (Spotify atd...)
Dominik Hokpřed 201 dny
Zdravím, Davide. Pokud se najde čas, můžeme zvážit srovnání těchto modelů. Určitě hudba, řekl bych i lepší snímačová výbava ze strany Garminu.
Honzapřed 201 dny
Na zeleném mimozemšťanovi píší v recenzi na Amazfit Balance pohodlné ovládání Spotify, tak nevím.
Dominik Hokpřed 201 dny
Není tím myšleno Spotify spuštěné v telefonu?
Jaroslavpřed 202 dny, reagovat
Zdravím, měl bych podobný dotaz jako u hodinek Venu 3. Umí tyto hodinky nejen na kole, ale i při lyžování zaznamenat kilometry, trasu a převýšení? Pokud se nepletu, tak zrovna Amazfit a Xiaomi uměly jen kalorie a jiné základní věci. Jaká je zkušenost s Curve? Nainstaluji, přidám kartu a funguji? Někde jsem četl, že jinak klasické placení bez Curve už nemá podporovat ani Raiffeisenbank, takže Curve bude jediná volba? Nebo se to celé změní, netušíte? A poslední jen potvrzení, předpokládám bezdrátové dobíjení hodinky nepodporují. Děkuji předem a přeji fajn den. Jarda
Dominik Hokpřed 200 dny
Zdravím, Jaroslave. Budu se muset podívat přímo do hodinek, ale bohužel mám testovací kus doma. Zítra dám vědět.
Jaroslavpřed 200 dny
Zdravím Dominiku, děkuji moc za odpověď, nechvátám na to, takže až vám to vyjde. Fajn den.
Jaroslavpřed 189 dny
Zdravím Dominiku, chápu, že toho máte asi hodně, ale nezapomněl jste na mě? :-) A bude i video recenze? Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 185 dny
Zdravím, Jaroslave, omlouváme se za zpoždění.:-) Opravdu je toho hodně. Balancy umí měřit i převýšení a kilometry. Jak na kole, tak třeba při lyžování. Co se týče Curve, je to přesně tak, jak píšete a je to prozatím jediná volba, která se asi měnit nijak drasticky nebude.:-)
Jaroslavpřed 184 dny
Zdravím Matěji, skvělé, nic se neděje, chápu a děkuji moc za odpověď, to mě velmi potěšilo, takže já mám asi vybráno... Měří to kilometry, převýšení, umí platit, sice Curve, ale to nějak zvládnu, vypadají moc hezky a oproti třeba Garmin Venu 3 stojí půlku, jediná škoda, že se nedají dobíjet bezdrátově reverzně na telefonu, ale to bych chtěl už hodně, to neumí ani Garmin, takže si budu muset udělat radost a nebo si mám počkat, jestli je nenajdu pod stromečkem?! Od vás tedy ne, to jen moje případné přání :-) A ohledně video recenze, bude někdy? Díky a fajn víkend.
Dominik Hokpřed 184 dny
Zdravím, Jaroslave. Snad budete mít štěstí a skutečně tam budou čekat! Omlouvám se, že jsem tak trochu zapomněl. Co se týče videorecenze, už na ni dokonce pracujeme. :) Brzy vyjde.
Jaroslavpřed 179 dny
Dobrý den Dominiku, děkuji moc a nic se neděje, může se stát ;-) Budu tedy čekat na recenzi ještě a pak uvidíme :-) Fajn den.
Davidpřed 187 dny, reagovat
Ahoj, mám je, a super. Akorát neumím vypnout hlasového asistenta, tak mne to po každém kilometru žvaní. Nevíte, jak to udělat? Díky.
Matěj Urbaczkapřed 185 dny
Zdravím, Davide, nastavuje se to přímo v aktivitě (nastavení aktivity).:-)
Davidpřed 184 dny, reagovat
Jojo, už jsem to našel. Děkuji moc.
Pavelpřed 181 dny, reagovat
Mám dotaz. Rozhoduji se mezi Amazfit Balance a Vivoactive 5. Je Vivoactive lepší volba než Amazfit Balance? Myslím přesnější senzory a vyhodnocení cvičení atd? Vivoactive je bez telefonování, pouze plast, a nevím jestli nejsou na chlapskou ruku moc malé. Ale moje banka podporuje Garmin pay. Dá se do Vivoactive něco doinstalovat z Garmin Conect? Například peněženka s vernostními kartami? Chodím 2 - 3x týdně běhat, asi se nepotřebuji zlepšovat na nějaký závod. Jsem Hobík, mamletos zatím 1100km. Zajímá mě vzdálenost a čas, ale i tep...
Matěj Urbaczkapřed 180 dny
Zdravím, Pavle. Jedná-li se o více sportovní hodinky, zvolil bych Vívoactive 5, které mají opravdu kvalitnější senzory než Amazfit Balance. Pokud Vám sednou na ruce, uvažoval bych právě o Vívoactive 5 i za cenu horšího vzhledu.
Pavelpřed 180 dny, reagovat
A dá se do nich ještě něco doinstalovat? Jak je to u nich se zvukem? Mají hlasité upozornění na sms, nebo pouze vibrace?
Matěj Urbaczkapřed 180 dny
Pokud myslíte Vívoactive 5, tak mají vlastní store Garmin Connect IQ a mají i zvukové upozornění na sms.
Pavelpřed 180 dny, reagovat
Díky za info, ale dnes jsem byl v obchodě, kde Vivoactive 5 mají. Na fotkách na serveru Garmin to nevypadá špatně, ale ve skutečnosti jsou to tak maličké hodinky, že bych s nima vypadal jako že jsem to ukradl nějakýmu děckovi ve školce. Myslím že i čip ke vstupu do Aquaparku je větší...
Luckapřed 156 dny, reagovat
Zdravim, maji hodinky i funkci svitilna?
Dominik Hokpřed 156 dny
Zdravím, Lucko. Má to jen funkci svítilny, že začne zářit displej a je tam bílá barva. Fyzická LED svítilna tam není. :)
Jirka K.před 155 dny, reagovat
Zdravím, je možné si hodinky u vás na prodejně vyzkoušet? Jsem kus chlapa, tak bych se potřeboval podívat, jak budou sedět na zápěstí. :) děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 153 dny
Zdravím, ano, hodinky máme vystavené.:-)
Jaroslavpřed 116 dny, reagovat
Zdravím, měl bych dotaz. Hodinky se mi už blíží a jelikož bych chtěl být připravený na placení, atd. Našel jsem v obchodě Google aplikaci ZEPP, tu jsem si nainstaloval, poté klasicky spáruji s hodinkami a pak v hodinkách nastavím placení, zámek, atd a povolím v aplikaci ZEPP? Přidání karty je pak předpokládám v hodinkách, co jsem tak studoval a když je nyní jediná alternativa CURVE, tak tu jsem nyní zaregistroval a poté budu moci v pohodě vybrat? Omlouvám se možná za hloupé dotazy, ale budu mít na to pak den, než pojedu pryč, tak to chci mít funkční. A poslední otázka, jak je to s CURVE a placením v zahraničí s přepočtem kurzu, netušíte někdo? Nemyslím, když budu mít CURVE kartu, ale když přidám nyní mojí mBank, zda to bude za kurz mBank. Jinak předpokládám, že CURVE je bezpečné, když takto lze platit, člověk to vůbec neznal, tak proto i tolik dotazů. Děkuji předem a přeji fajn den. S pozdravem Jaroslav S.
Dominik Hokpřed 116 dny
Zdravím, Jaroslave. Když používáte Curve, máte jejich kartu, myslím tedy, že s mBank to tedy nijak nesouvisí. Předpokládám, že Curve si nastavuje vlastní kurz. Co se týče spárování karty, povede vás aplikace Zepp. A ano, nemusíte mít strach z bezpečnosti. :)
Jaroslavpřed 116 dny
Zdravím Dominiku, děkuji moc za odpověď a když tam přidám kartu MC od mBank, tak mohu platit přes ní a kurz jde tedy přes mBank? CURVE kartu zatím nemám a jediná možnost je pro mě takto s přidanou od mBank. Já myslel, že tam mohu mít až 2 karty zdarma, i od mé banky a nebo jsem to celé špatně pochopil? Děkuji ještě jednou a přeji fajn večer. Jaroslav
Jaroslavpřed 116 dny
Tady ještě obrázek, jak jsem si to odvodil, ale třeba jsem to pobral celé špatně, no nic, jdu mrknout na CURVE :-)
Matěj Urbaczkapřed 115 dny
Zdravím, Jaroslave. Bohužel MC karta od mBank ještě není v česku podporována a jediná možnost, jak si teď zprovoznit kartu v hodinkách je právě přes CURVE.
Pavelpřed 97 dny, reagovat
Ahoj nevíte jak v aplikaci zepp docílit toho aby mě zobrazovala teplotní stopu tak jak to posílám na obrázku? Hodinky mám amazfit balance. Mám tam pouze červenou čáru. Díky Pavel
Dominik Hokpřed 97 dny
Zdravím, Pavle. Barvy vyjadřují vaše tempo. Pokud tedy běžíte rychle, je možné, že máte čáru celou červenou.
Pavelpřed 97 dny, reagovat
Díky Dominiku :) ale tak to opravdu není to bych byl Superman :D Lámu si s tím hlavu a jedině co mě napadá je že to je telefonem jinak nevím. no co už, žít se s tím dá. Používám to na běžky a tam mě to docela štve. Třeba někdo poradí kdo to používá. Díky
Matěj Urbaczkapřed 96 dny
Zdravím, Pavle. Kolega má pravdu a posílám svůj screen z trailového běhu. Pod mapou je dokonce vysvětlivka škály, kdy na jedné straně je slopo "pomalé" a na druhé zase "rychlé".
Pavelpřed 96 dny, reagovat
No právě to tam nemám je to divný. Včera jsem dával obrázek a nějak zmizel tak to zkusím ještě jednou. Prostě mě nejde přidat obrázek.
Tomášpřed 78 dny, reagovat
Zdravím, umí tyto hodinky telefonovat s iPhonem? Díky.
Matěj Urbaczkapřed 76 dny
Zdravím, Tomáši. Ano, hodinky umí telefonovat i s iOS.:-)

Hodinky zmíněné v článku

6 390 Kč skladem
Rozbalené, sleva 5%
6 071 Kč skladem