» Blog » Amazfit

Amazfit GTS 2 recenze – Levnější chytrák, kterému není co vytknout

Tagy: Recenze | Amazfit | Chytré

Dominik Hok | 13.4.2021 | 6 MIN | 56x komentář

Amazfit GTS 2 jsou designová bomba, funkčně bohaté a cenově obstojné. Vlastně jsou to naprosto vhodné hodinky pro někoho, kdo nechce "vyplajznout" celou výplatu, ale chce chytré hodinky nabité hromadou senzorů, které na zápěstí vypadají sakra dobře.

Co je na Amazfit GTS 2 výjimečné?

Rozhodně design. Tato i předchozí generace byly specifické moderním hranatým designem, který si najde své místo na dámském i pánském zápěstí. Vše je to umocněné sytě barevným a kontrastním displejem.

Z hodinek je možné vyřizovat telefonní hovory. Mobil musí být ale v blízkosti hodinek a hodinky tedy fungují spíše jako handsfree.

Díky 3GB velkému úložišti si do hodinek můžete nahrát hudbu a poslouchat ji přímo z tohoto zařízení.

Celkově senzorová výbava je něčím, co bych vyzdvihl. Sice chybí NFC k bezkontaknímu placení, ale v hodinkách najdete senzory typické pro o něco vyšší kategorii – barometr, pulzní oxymetr či GPS.

Xiaomi Amazfit GTS: Nízká cena, ale vysoký potenciál
27.10.2020 - Dominik Hok
Xiaomi Amazfit GTS: Nízká cena, ale vysoký potenciál

3 690 Kč Prodej ukončen

Jaká jsou negativa Amazfit GTS 2?

Měření tepu u tohoto modelu probíhá pouze každou minutu, takže nezískáváte tak relevantní data jako když hodinky měří každou vteřinu.

Amazfit GTS 2 – stylovka, která zapůsobí

Jsem si jistý, že design bude právě jedním z největších lákadel těchto hodinek. Amazfit tady vsadil na (pro GTS typické) zaoblené hrany. Spoustu uživatelů potěší podobnost s notoricky známými Apple Watches. To ale není nic, co bych vytýkal, protože... Co jiného chcete vymyslet? Pouzdra jsou buďto kulatá, nebo hranatá. A všechny ty hranaté se potýkají s "jablíčkovským srovnáváním".

3 690 Kč Prodej ukončen

Zaoblené hrany jsou pěkně zapracované do hliníkového pouzdra s PVD úpravou, která přidává trochu odolnosti proti poškrábání navíc. Pouzdro působí bytelně, kvalitně a myslím si, že Amazfit udělal dobře, že u městských chytrých hodinek zvolil kovové pouzdro. Navíc má střízlivé a univerzální rozměry – šířka 35,6 mm, délka 42,8 mm a tloušťka 9,7 mm. Hodinky tak sednou jak na dámské, tak pánské zápěstí.

Naše videorecenze:

Docela mě překvapilo, jak moc velkým lapačem prachu jsou. Kdykoliv hodinky položíte třeba na stůl, dýnko hodinek je celé od prachu.

Dobrý designový prvek je pak tlačítko, které je zpracované tak, že působí jako korunka. Sice se s tlačítkem dá otáčet, ale žádnou funkci to nemá. Na levé straně pouzdra poté najdeme výstup reproduktoru a mikrofonu.

Na ruku se pak hodinky upínají silikonovým řemínkem s rychloupínacím systémem Quick-Release. Řemínek pak vyměníte v řádu pár vteřin a každý den můžete přizpůsobit řemínek svému oblečení.

Měl jsem trochu strach z toho, že řemínek je z obou stran úplně hladký, takže budou hodinky na ruce klouzat. Hodinky ale drží na ruce dobře, čemuž určitě dopomáhá také nízká váhá 28 gramů a dvě poutka na řemínku.

Amazfit GTR 3 recenze – Pravděpodobně nejlepší volba do 5 000 Kč
23.11.2021 - Dominik Hok
Amazfit GTR 3 recenze – Pravděpodobně nejlepší volba do 5 000 Kč

Celkově se design pouzdra Amazfitu velice povedl a myslím, že to bude jeden z největších tahounů těchto hodinek. Nabízí se ve třech barevných variantách – černá, šedá, zlatá. A každá barva má šmrnc.

3 690 Kč Prodej ukončen

Displej je typicky čínský – tedy perfektní

U čínských výrobců nikdy nemám strach o jednu věc – kvalitu displeje. Samozřejmě, že je to spíše má domněnka, ale u každého modelu si čínští výrobci opravdu dají záležet na kvalitě displeje. Ani Amazfit není výjimkou.

Tady výrobce vsadil na hranatý dotykový AMOLED displej o velikosti 1,65 palce (348 x 442 px). Sytost a kontrastnost tohoto displeje je opravdu vysoká a víceméně nemám co vytknout. Pravděpodobně se na tom podepisuje také vysoká jemnost 341 ppi. Displej pak chrání Gorilla Glass s DLC úpravou, která sklo chrání před nechtěným poškrábáním a zamezuje velkému výskytu otisků prstů.

Zespod pouzdra pak najdeme optický snímač tepové frekvence (BioTracker 2 PPG), který bohužel snímá tep pouze každou minutu a ne každou vteřinu, jak to bývá u jiných výrobců. Co ale určitě potěší, je pulzní oxymetr měřící okysličení krve. Kromě toho v hodinkách najdeme akcelerometr, gyroskop, krokoměr, barometr, výškoměr a GPS přijímač schopný přijmout také signál GLONASS. Docela slušná výbava vzhledem k cenovce. Fakt slušná... Řekl John Jameson, když... Nojo, to je trochu jiný příběh.

Amazfit GTS 2 mě potěšil docela slušnou výdrží baterie, která při standardním používání dosahuje až k jednomu týdnu (pokud vypnete Bluetooth a snímaní tepu, tak dokonce 20 dní). Při zapnuté GPS (při sportovní aktivitě) vydrží 25 hodin nepřetržitě snímat vaši polohu. Výdrž baterie také ovlivňuje nastavení Always-On displeje, kdy hodinky aspoň v rohu zobrazují základní data jako čas a den v týdnu. Během aktivního týdne, kdy jsem často využíval GPS, mi hodinky vydržely pouze 3 dny.

Amazfit GTS 3 recenze – Minimalismus v podobě Apple Watch?
10.5.2022 - Filip Debrecenyi
Amazfit GTS 3 recenze – Minimalismus v podobě Apple Watch?

Z Amazfit GTS 2 můžete vyřídit telefonní hovory

Amazfit GTS 2 považuji spíše za chytrého než sportovního parťáka, tak si dovolím začít těmi chytrými funkcemi. Čím tento model rozhodně vybočuje z řady, je možnost vyřizování hovorů. Je potřeba mít hodinky propojené s telefonem, ale nemusíte po něm sahat a hovor pohodlně vyřídíte ze zápěstí. Kvalita přenosu je slušná a já ani druhá strana jsme neměli problém té druhé rozumět.

Hodinky samozřejmě zrcadlí veškeré notifikace z telefonu a najdete je ukryté v dolní liště na hlavní obrazovce. Rozhodně pochvaluji, že notifikace jsou nejen plně v češtině, ale pěkně se zalamují do řádků a zobrazují se také emoji. Nijak na ně ale neodpovíte. Ani přednastavenými odpověďmi.

Hodinky pak nabízejí několik lifestylových funkcí jako je měření počtu kroků, údaje o spálených kaloriích či monitoring stresu (na základě variability srdečního tepu).

Upřímně jsem měl sem tam trochu problém s příjmem notifikací a obecně se synchronizací s telefonem. Našel jsem pak na internetu jednoduché řešení, kdy v hodinkách aktivujete "Režim Letadlo" a opět deaktivujete. Pak se komunikace s telefonem opět aktivuje.

Je libo hudba v hodinkách? Amazfit mají vlastní úložiště

Docela nečekanou záležitostí pro mě byl hudební přehrávač. Do úložiště (3 GB) si můžete uložit empétrojky a po připojení Bluetooth sluchátek poslouchat přímo z hodinek.

Dále potěší také kalendář, budík, časovač, počasí a další "základnější funkce".

Amazfit má jeden z nejpřehlednějších monitoringů spánku

Za opravdu povedený považuji monitoring spánku. Hodinky vám poví vše o poměru spánkových fází (lehký, hluboký, REM) a jako jedny z mála jsou schopné dokonce rozpoznat i zdřímnutí během dne. Hodinky na stupnici od 0 do 100 ohodnotí kvalitu vašeho spánku a také doporučí, co byste měli udělat jinak. Mně například napsaly, že je potřeba pravidelný spánkový režim a doba mého spánku neustále kolísá.

Monitoring sportovní aktivity je přehledný a graficky pěkně zpracovaný

Ano, hodinky nejsou přístrojem pro vrcholového sportovce, ale pro začínajícího nebo lehce pokročilejšího sportovce můžou být ideálním přístrojem. Nabídka sportů je široká – najdete tam zhruba 90 sportovních aktivit a z nich 6 (Běh, Běžecký pás, Chůze, Cyklistika, Plavání v bazénu a Eliptický trenažér) rozpoznají hodinky dokonce automaticky a spustí monitoring.

Všechny získané data pak přehledně zobrazují v aplikaci Zepp:

Všechny vaše sportovní aktivity pak Amazfity GTS 2 zhodnotí v kondičním skóre PAI. To se počítá na základě četnosti sportovních aktivit, jejich délky a tepové frekvence. Ideální je udržovat tuto hodnotu nad 100 a poté snižujete riziko kardiovaskulární nemoci a zvyšujete šanci dožít se vysokého věku.

Veškeré sportovní aktivity je pak možné sdílet v aplikacích třetí strany jako je Strava či Google Fit.

Jaké jsou rozdíly mezi Amazfit GTS 2, GTS 2e a GTS 2 Mini?

Modely GTS 2e a GTS 2 Mini jsou oproti GTS 2 o něco ochuzeny. Nejhlavnější rozdíl je určitě nemožnost telefonování z hodinek, či absence hudebního přehrávače a s tím spojené úložiště.

Co model GTS 2 má a modely GTS 2e a GTS Mini jsou o to ochuzeny:

  • možnost telefonování z hodinek
  • hudební přehrávač
  • úložiště
  • 3D sklo (zapracované zaoblené hrany)
  • DLC ochranu proti poškrábání

Jaké jsou výhody GTS 2e:

  • nižší cena
  • 14denní výdrž baterie

Jaké jsou výhody GTS 2 Mini:

  • menší rozměry pro někoho s útlejším zápěstím
  • nižší váha
  • mají navíc sledování menstruačního cyklu a dýchací cvičení
  • 14denní výdrž baterie

Závěrem – Jaké jsou GTS 2 hodinky?

Tento model splní přesně to, co od něj očekáváte. A navíc nabídne něco navíc ve formě hudebního přehrávače, pulzního oxymetru, barometru či možnosti telefonování z hodinek. A jak je pro Amazfit typické, tak to všechno pak zabalí do opravdu příjemné cenovky.

Tento model mě opravdu příjemně překvapil, protože už předchozí generaci jsem popsal jako model s nízkou cenovkou a vysokým potenciálem. Druhá generace má o něco vyšší cenovku, ale ještě o dost vyšší potenciál.

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Veronika Malápřed 1098 dny, reagovat
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné vidět někde u vás fotku hodinek na ruce?
Dominik Hokpřed 1098 dny
Dobrý den, přikládám foto na útlém dámském zápěstí (obvod 14 cm). :)
Dominik Hokpřed 1098 dny
A tady ještě foto na mužském zápěstí (17,5 cm).
Bulbasaurpřed 1098 dny, reagovat
Poradí si hodinky kromě zobrazení notifikací s češtinou nebo slovenštinou, nebo je jejich prostředí jen v angličtině?
Dominik Hokpřed 1097 dny
Zdravím, Bulbasaure. Prostředí je v češtině, pouze na fotkách je bohužel v angličtině. Ale je tam možnost nastavit hodinky plně do češtiny. :)
Petr Herkapřed 1090 dny, reagovat
Zdravím, největším zklamáním je měření pulzu co minuta (mimo aktivitu), to nemyslí vážně? Nebylo někde psáno, že má Amazfit algoritmy Firstbeat používané Garminem, který umí merit pulz opravdu kontinuálně? Proč téměř sto druhů sportu, když u vsech je měřeno vzdy to samé napr. Kalorie, pulz, doba a HR fáze (aerobní atd.), chápu to jen jako pojmenování aktivity a né speciální hodnoty pro dany tip sportu (a tak trochu reklama ve stylu čím víc megapixelů u mobilu tím lepší). Mrzí mě, že Venu Sq nemají větší displej jinak jsou dle mého nazoru Top. Každopádně děkuji za recenzi. S pozdravem Petr
Dominik Hokpřed 1089 dny
Zdravím, Petře. Ano, nekontinuální měření tepu je něco, co mě taky pěkně štve. Algoritmy nemají nic společného s měřením tepu. Frekvenci měření vědomě snižují kvůli výdrže baterie. Sto sportů tam není z toho důvodu, že by každý monitoring nabízel trochu něco jiného, ale spíše ne každý přesně ví, jaký údaj při daném sportu sledovat. Takto už je to v hodinkách přednastavené a nemusí tápat.
Hanapřed 1005 dny
Můžu poprosit o radu, které hodinky resp. značky tedy měří tep kontinuálně každou vteřinu? Případně i přímo doporučení na nějaký konkrétní typ (funkčně a ideálně i cenově - pokud je takový?) podobný tomuto GTS 2. Díky moc.
Dominik Hokpřed 1002 dny
Zdravím, Hano. Všechny modely od Garminu měří kontinuálně. Nejpodobnější je Venu SQ, které má hudební přehrávač (pouze dražší verze se slovem "Music" v názvu) a bezkontaktní placení. Oproti GTS 2 však postrádají možnost telefonování.
Vena Piospřed 1068 dny, reagovat
Hezká a skoro plnotučná recenze. Díky ní jsem do hodinek šel. Co mě ale kormoutí je, jak zobrazují notifikace. SMS ok, Wapp atp také fajn. Ale e-mail? Pouze předmět mailu! Text netušíte. Není. Dále notifikace mizí. Takže pokud dorazí v SMS například kód k čemukoliv, máte stoprocentní jistotu, že po přečtení zmizí a musíte to lovit zpět v telefonu. Ale možná to nedokážu dobře nastavit. Pokud by někdo věděl, budu rád. Za mě to jsou hodinky pouze polochytré. Hezké, ale polochytré. Notifikace jsou bolest. Nebo má někdo jiné zkušenosti? Jinak to vidím na vratku. Jo a ještě jedna "pecka". Jakmile jsou hodinky v doku a nabíjí se, tak se s nimi na ten čas rozlučte. Neuděláte nic.
Karelpřed 1048 dny, reagovat
Zdravím, chtěl bych se zeptat které podle vás jsou lepší, zda Amazfit GTS 2 nebo Xiaomi Mi Watch? Předem děkuji K.
Dominik Hokpřed 1047 dny
Zdravím, Karle. Pokud preferujete chytré funkce (telefonování, hudební přehrávač) či design, určitě doporučuji Amazfit GTS 2. Jestli jste spíše sporťák a chcete, aby vás hodinky sledovaly každou vteřinu 24/7 (Amazfit GTS 2 měří tep pouze každou minutu), určitě doporučuji Xiaomi Mi Watch. Tento model používá algoritmy od firmy Firstbeat a tak máte jistotu, že máte dobrou analýzu vaší sportovní aktivity a zdravotního stavu.
Moniquepřed 980 dny, reagovat
Zdravím,mě zatím vše vyhovuje, jen mne zajímá, když mohu přijímat hovory, nedočkáme se s aktualizací i volání přímo z hodinek,treba aspon jen na 5 ulozenych cisel??? A co me teda zajímá víc a nikde jsem nenašla, stáhnutá jedna skladba v hodinkach,jde na stavit zvuk vyzvánění treba právě empétrojkou? Nebo je vse prednastaveno u můžu mít jen vlastni vibrace? Díky za odpověď, M.
Dominik Hokpřed 979 dny
Zdravím, Moniko. To vůbec nedokážeme předpovědět, jestli to bude možné. Co se týče vyzváněcího tónu, zkusil bych pohledat v nastavení pod "Zvuky" a tam zkusit najít "Vyzvánění" či něco podobného.
Luciepřed 843 dny, reagovat
Dobrý den, vyborna recenze, akorát jak tady zmíňujete jdou hodinky nastavit do češtiny , ale já na to bohužel nemůžu přijít , protože v nabídce jazyků čeština vůbec není. Dekuji za odpověď !
Dominik Hokpřed 840 dny
Zdravím, po aktualizaci by se jazyk měl objevit v mobilní aplikaci. Profil → Vyberte hodinky → Nastavení hodinek... A tady by mělo být nastavení jazyku systému. :)
Adélapřed 819 dny, reagovat
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda hodinky změří a propíší v aplikaci údaje, které jsou zde u běhu i na další aktivity např. Lyžování, nebo zda je to pouze u šesti vybraných, které hodinky rozpoznaji sami
Matěj Urbaczkapřed 819 dny
Zdravím, veškeré vyhodnocení najdete v aplikaci ZEPP nehledě na 6 sportech, které hodinky umí rozeznat.:-)
Ladudpřed 802 dny, reagovat
Chci se zeptat zda tyto hodinky podporují hlasové ovládání.V návodu jsem se dočetl jak ho nastavit ale v menu hodinek takové položky vůbec nejsou.Kde je tedy pravda?Dají se hodinky ovládat hlasem nebo ne.A když jo jak to nastavit?Díky za zprávu.
Matěj Urbaczkapřed 799 dny
Zdravím, zde je přímo návod, jak hlasového asistenta "rozchodit": Offline hlasové ovládání vám umožňuje ovládat hlasem většinu činností hodinek, aniž byste se museli připojit k mobilnímu telefonu. Režim probuzení offline hlasem: Přejděte do Nastavení > Předvolby uživatele > Offline hlasové ovládání > Režim probuzení 1. Reakce do 5 sekund od otočení zápěstí. 2. Reakce do 5 sekund od rozsvícení displeje. 3. Reakce během svícení displeje. Chcete-li povolit offline hlasové ovládání, vyberte možnosti „Reakce do 5 sekund od otočení zápěstí“ a „Reakce do 5 sekund od rozsvícení displeje“. Po otočení zápěstí nebo rozsvícení displeje se zobrazí ikona „Rozpoznávání offline hlasu“. Poté můžete zadat offline hlasové příkazy spouštějící příslušné činnosti. Povolíte-li offline hlasové ovládání výběrem možnosti „Reakce během svícení displeje“, můžete offline hlasové příkazy používat rovnou, aniž byste čekali na ikonu „Rozpoznávání offline hlasu“. Offline hlasové příkazy: Přejděte do Nastavení > Předvolby uživatele > Offline hlasové ovládání > Zobrazit všechny hlasové příkazy. Zde naleznete všechny offline hlasové příkazy, které hodinky podporují.
Ladudpřed 799 dny
To je sice hezké,to jste opsal návod který jsem samozřejmě četl také.Potíž je v tom že v menu hodinek položky které uvádíte vůbec nejsou.Je tam "Nastavení" ale "Předvolby uživatele" tam nemám.Ani v menu "Systém" to není.Proto jsem se tady ptal odborníků.
Matěj Urbaczkapřed 799 dny
Na hodinkách by to mělo fungovat, podíval bych se ještě do aplikace, jestli je vše povoleno a jestli máte nejnovější SW.:-)
Ladudpřed 799 dny, reagovat
Dobře zkusím to.A děkuji za rady.
Ladudpřed 797 dny
Ať hledám jak hledám tak ty položky co píšete v menu hodinek ani v aplikaci nejsou.Mám Zepp 6.6.0 a takové menu které se objeví na videu po zmáčknutí prostředního tlačítka se mi vůbec neobjeví.Objeví se údaje o zdraví aktivitách atd ale typoložkyco jsou na videu vůbec.Jak je to možné.Mají tak nějakou jinou verzi Zepp?Nebo co je to za aplikaci?
Matěj Urbaczkapřed 796 dny
Zdravím, teď nějak nevím co popisujete. Prosím, zkuste mi popsat Váš problém trošku více.:-)
Ladudpřed 796 dny
Jde stále o to hlasové ovládání hodinek Amazfit GTS 2.V menu hodinek není žádná nabídka k aktivaci hlasového ovládání.
Jakub Novotnýpřed 792 dny
Zdravím, omlouvám se za pozdní odpověď, ale bohužel prozatím tato funkce nelze spustit. Zkoušel jsem všechny možnosti, jak, ale nešlo mi to. Kdyby byl náhodou nějaký update, dáme o tom vědět.:-)
Veronikapřed 799 dny, reagovat
Dobrý den, jde do nich nastavit čeština? Aplikaci mám českou, ale v hodinkách je aj. Díky za případný návod.
Veronikapřed 799 dny, reagovat
Už to čtu výše, čeština už funguje, díky :-)
Ladudpřed 794 dny, reagovat
AMAZFIT gts2 Jde nějak vypnout hlášení"hodinky jsou připojeny" při připojení hodinek k telefonu?
Dominik Hokpřed 792 dny
Zdravím. Díval jsem se, ale bohužel vypnutí této funkce nikde nemůžu najít.
Ladudpřed 792 dny, reagovat
Ani já ne ale díky za reakci
Ladudpřed 785 dny, reagovat
Jde v těchto hodinkách (Amazfit GT2) změnit zvuk vyzvánění telefonu a zvuk budíku?
Filip Debrecenyipřed 785 dny
Zdravím, bohužel zde tato možnost není. Model GTS2 má nastavenou pouze jednu melodii vyzvánění.
Ladudpřed 785 dny, reagovat
A model GT 2 na který jsem se ptal také?
Filip Debrecenyipřed 785 dny
Pro model GT 2 platí bohužel to samé.
Leonhardpřed 754 dny, reagovat
Zdravím! Chtěl bych se zeptat, zda existuje možnost nastavení velikosti písma na notifikacích, SMS, Whats app, Email atp. Nosím brýle a rád bych větší font. Jinak za mne v této cenové relaci výborné hodinky. Spousta ciferníku na výměnu na Netu. Výdrž 5-6 dnů. Sup dizajn.
Dominik Hokpřed 753 dny
Zdravím, Leonharde. Přímo Zepp aplikace nebo samotné hodinky to neumí, ale údajně s tímto problémem může pomoci aplikace Watchdroid. V životě jsem to nezkoušel, protože je to nějaká aplikace třetí strany. Můžete tedy zkusit pohledat návody, ale buďte opatrný. Jak jsem psal, je to aplikace třetí strany a nikdy nevíte, jestli to spíše nepřinese více škody než užitku.
Evapřed 727 dny, reagovat
Dobrý den, prosím které hodinky mají funkci placení, notifikace a vyřízení telefonu a sms. Uvažuji o amazfit GTS2 a Amazfit GTS3 nepřípadné jiné dámské hranaté. Děkuji za odpověd.
Filip Debrecenyipřed 727 dny
Zdravím Evo, v případě že je pro vás placení kartou hodinkami důležité, tak bohužel žádný hranatý model u značky Amazfit s touto funkcí nenajdete. Možnosti se potom nabízí buď v modelech Garmin Venu SQ nebo u modelů Apple Watch.
Evapřed 727 dny, reagovat
Děkuji za odpověď. V případě, že nebudu řešit NFC , které z těchto hodinek Amazfit jsou lepší? GTS 3 nebo GTS 2? Vyčetla jsem že GTS 3 nemůžu odpovědět na volání. Ale zajímá me to i celkové pro které se mám rozhodnout. Dále ještě by me zajímalo které jsou lepší v porovnání s těmito Amazfit nebo Garmin. (Garmin Vívoactive 4S RoseGold White) Mám vybráno tyto troje hodinky. Budu tedy ráda ve srovnání od prvního do třetího místa. Děkuji za odpověď
Filip Debrecenyipřed 727 dny
Pokud se budeme bavit o sportování, doporučuji rozhodně Garmin (přesnější a kvalitnější snímače a senzory), následně model GTS 3 (až 150 sportovních aktivit na výběr, méně přesná senzorová výbava) a poté GTS 2(pouze hrstka sportovních aktivit). Pokud se budeme bavit o lifestylových hodinkách tak vám nejspíše nejvíce budou vyhovovat právě GTS 2, díky možnosti telefonování v dosahu telefonu či wi-fi. V celkové kvalitě budou určitě nejlepší Garminy, ovšem záleží zda chcete spíše sportovního nebo městského pomocníka. :)
Evapřed 722 dny, reagovat
Dobrý den, zakoupila jsem si hodinky Amazfit 3, ale není na hodinkách čeština, kterou chci. Mam hodinky vrátit nebo čeština tam někde bude v aktualizacích? Mockrát děkuji za odpověď. EVA
Dominik Hokpřed 722 dny
Dobrý den, pokud se nepletu, čeština by tam měla být po aktualizaci firmwaru. Zkuste hodinky aktualizovat a zkontrolujte nastavení v mobilní aplikaci. Jazyk se přepíná takto: Otevřete aplikaci Zepp → Profil → Vyberte vaše hodinky → Nastavení hodinek → Systémový jazyk → Čeština → OK.
Evapřed 722 dny, reagovat
Mockrát děkuji. Bohužel mi dnes hodinky přišli a po spárování se vypli a vůbec nejdou ani po nabití. Jsou vypnuté. Budu muset reklamovat. Každopádně díky za rady, využijí az budu mít nové. Pěkný den .
Kateřinapřed 626 dny, reagovat
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaká je nejdelší možná délka obvodu ruky u Amazfit GTS 2? Předem děkuji za odpověď
Matěj Urbaczkapřed 624 dny
Zdravím Kateřino, maximální obvod je 20 cm.
Jindřichpřed 560 dny, reagovat
Dobrý den, U Amazfit GTS 2 Mini není vyzvánění, jen vibrace? Děkuji...
Matěj Urbaczkapřed 559 dny
Zdravím, Jindřichu, je to tak, jak to píšete, bohužel tam je jen vibrační oznámení.
Marekpřed 508 dny, reagovat
Koupil jsem Amazfit GTS 2e. Nevím, jak zobrazit časovač a stopky. Návod říká, že je hodinky mají. Jde to tedy? Děkuji za odpověď. M.Kevals
Dominik Hokpřed 508 dny
Zdravím, Marku. V menu by měla být možnost "Více" a pod tím by měly být ukryté stopky a časovač :)
Marekpřed 508 dny, reagovat
Děkuji za odpověď, bohužel možnost "více" není, takže v nich je jen budík. M.K.
Dominik Hokpřed 505 dny
Zdravím, Marku. A v aplikaci nemáte možnost editovat menu a přidat třeba "stopky"?
Marekpřed 505 dny, reagovat
V aplikaci není možnost editace, mohu jen nastavovat budík, místo pro počasí a plánovat události. Spolky jsou jen u některých sportovních událostí. V návodu je třeba uveden barometr, ten také není viditelný, jestli není třeba jako součást GPS. Návod (recenze) trochu mate. M.K.
Jindřichpřed 478 dny, reagovat
Pořídil jsem manželce, češtinu máme, ale nikde jsme nenašli hlavní display, který by ukazoval i datum v češtině. Všude jsou dny v angličtině a ještě obrácený formát datumu. Tedy nejdřív měsíc a až pak den. Taktéž, jako den v týdnu, tak i toto jen v angličtině. Je možné i toto změnit? Aby se nám ukazovalo třeba pondělí místo monday a pak třeba 20. prosince nebo aspoň 20.12. a ne dec. 20 či 12. 20. Díky
Matěj Urbaczkapřed 475 dny
Zdravím, Jindřichu, aplikaci v telefonu máte v češtině?