» Blog » Amazfit

Amazfit T-Rex Pro recenze – Kamarád do deště i horšího

Tagy: Recenze | Amazfit | Pánské | Chytré | Vojenské

Dominik Hok | 28.4.2021 | 7 MIN | 49x komentář

Jmenují se podle pravěkého zvířete a dost možná by tyto hodinky přežily, kdyby na ně Tyranosaurus Rex omylem šlápnul. Svou odolnost nepodtrhují jen ostrým jménem, ale také splněním vojenského standardu odolnosti. K tomu všemu Amazfit T-Rex Pro ještě dostal slušnou senzorovou výbavu, pořádnou dávku funkcí a hlavně velice příjemnou cenovku.

Amazfit T-Rex Ultra recenze – Kdyby byl Stallone smartwatch, tak je tohle
8.3.2024 - Dominik Hok
Amazfit T-Rex Ultra recenze – Kdyby byl Stallone smartwatch, tak je tohle

Po prvním otevření jsem se docela zhrozil, protože T-Rex mi spíše než pořádně odolný kousek připomínal hračku, kterou dostanete k nákupu nad 500 Kč v supermarketu.

Amazfit T-Rex 2 recenze – Těžkooděnec na zápěstí
29.6.2022 - Dominik Hok
Amazfit T-Rex 2 recenze – Těžkooděnec na zápěstí

Z nějakého důvodu mi nesedl metalický nátěr, který sice má dodávat kovový vzhled, ale pro mě to má právě opačný efekt. To je ale drobnost, která vám vadí tak 10 vteřin, než hodinky zapnete. Pak už jsem byl víceméně jen nadšen.

T-Rex není nic pro útlá zápěstí

Ani si nedokážu představit, že by model s takovým jménem měl kompaktní rozměry. Osobně mám rád spíše robustnější hodinky, a tak mi se svými téměř 48 milimetry T-Rex krásně sedly na zápěstí. Kvůli tloušťce 13,5 milimetru trochu vystupují, ale není to nic, co by mi u hodinek stavěných do extrému vadilo. Díky použití tvrzeného plastu T-Rex váží příjemných 59 gramů, což je vzhledem k velikosti opravdu nízká váha.

4 důvody, proč sáhnout po chytrých hodinkách Amazfit
21.4.2022 - Dominik Hok
4 důvody, proč sáhnout po chytrých hodinkách Amazfit

3 221 Kč Prodej ukončen

Luneta hodinek je pak doplněná o už zmiňovaný metalický nátěr a nápisy prozrazující funkce jednotlivých tlačítek, která jsou vedle dotykového displeje další možností ovládání. Na těch najdeme lehké drážkování, aby se nestalo, že vám prst z tlačítka "sjede" jako u těch hladkých.

3 390 Kč Prodej ukončen

Řemínek je napevno uchycený šrouby

Co se mi ale určitě líbí, tak jsou čtyři vystupující části, z nichž do dvou se pomocí šroubů uchytává řemínek. Obvykle si stěžuju na absenci rychloupínacího systému (např. Quick-Release), ale u takového typu hodinek mi šrouby dávají absolutní smysl. Tady se dočkaly ještě černého zbarvení a lehkého drážkování, takže hodinkám dodávají lehce "průmyslový" vzhled.

3 390 Kč Prodej ukončen

Na ruku se hodinky upínají silikonovým řemenem (šírka 22 mm), který z vnitřní strany dostal lehkou strukturu opět a zas s drážkami, aby hodinky jen tak nesjely ze zápěstí. Tento řemínek patří k jedněm z nejpohodlnějších, co jsem kdy měl, protože je opravdu jemný, ale zároveň dostatečně pevný, aby odolal nějakému tomu hrubšímu zacházení. Zato mám strach o plastovou sponu, která by nějaké silnější trnutí nemusela přežít.

Konstrukce hodinek je poctivá a nedochází k zachytávání prachu a jiného smetí

Hodinky jsem vzal do několika prostředí. Do bláta, do práce, ale také jsem je chtěl podrobit tzv. (pracovní název) dílnovému testu. Předpokládám, že po těchto hodinkách budou pokukovat hlavně ti, co je chtějí na hory, ale také třeba ti, co se živí manuálně. A jelikož mám vášeň pro výrobu předmětů ze dřeva, vzal jsem je do své dílny. Ani po několika dnech v dílně jsem na hodinkách nenašel škrábanec, uchycený prach či jiné smetí. Víceméně jsem nemusel hodinky ani umývat, stačilo na ně párkrát fouknout a byly jako nové.

Krom dřevěné dílny ale hodinky přežijí ještě mnohem více. Dosvědčuje to také splnění vojenského standardu MIL-STD-810 a voděodolnost do 10 ATM.

Tyranosaurus a Gorila – ideální ochranka

Vrchní stranu hodinek pak pokrývá Gorilla Glass 3 s DLC úpravou, která lehce chrání sklíčko proti poškrábání, ale hlavně zamezuje nechtěným otiskům. I přesto, že celý den přejíždíte prstem po displeji, tak otisků je opravdu málo a nijak nekazí vzhled hodinek.

Co je určitě nespornou výhodou, je luneta, která lehce vystupuje nad sklíčko a je tedy lépe chráněné před poškrábáním a nárazy. I tak bych ale doporučil, obzvlášť pokud víte, že budete vystavovat hodinky takovému riziku, nalepit ochranné sklíčko.

Pod sklíčkem je pak ukrytý AMOLED displej o velikosti 1,3 palce, s rozlišením 360 x 360 pixelů, jemností 277 ppi (menší než u nových modelů z řady GTS či GTR), automatickou regulací jasu, ale také s možností nastavení Always-On. AMOLED displeje často zápasí se sluncem, ale podsvícení je dostatečně silné a neměl jsem žádný problém.

Nejen nabouchané z venku, ale i zevnitř

Další věcí, která mě potěšila, je určitě senzorová výbava. Kromě standardu jako je akcelerometr, gyroskop, krokoměr, teploměr, snímač tepové frekvence a GPS, je senzorová výbava obohacena také o barometr, výškoměr a pulzní oxymetr měřící okysličení krve.

Co mě trochu mrzí, je frekvence snímání tepu, která je u tohoto modelu nejméně jednu minutu. Chápu, že jsou hodinky takto nastaveny kvůli šetření baterie, ale pro mě je ideálním nastavením snímání každou vteřinu, protože pak jsou veškeré analýzy mnohem více vypovídající.

No, když už je řeč o té baterce, tady přináší Amazfit další výjimečnost. Teda... Aspoň papírově. Hodinky by ve standardním režimu měly vydržet 9 dní a v úspornějším režimu dokonce 18 dní. Já sice patřím mezi lehce náročnější uživatele, ale dostal jsem se zhruba na 3 dny. S tím, že jsem si víceméně každý den zaběhal a GPS patří mezi největší žrouty baterky.

Uživatelské prostředí je lahoda pro oči i mozek

Co musím říct, tak Amazfitu se u tohoto modelu uživatelské prostředí sakra povedlo. Co bych vyzdvihl nejvíce, je duální ovládání hodinek. Můžete si zvolit, jestli chcete hodinky ovládat tlačítky nebo dotykovým displejem. Například při sportu nebo v rukavicích je určitě lepší ovládání tlačítky. Během dne při standardním používání pak může být pohodlnější naopak dotykový displej.

Naše videorecenze:

Ve vrchní liště (nebo po stisku levého horního tlačítka) se skrývají zkratky jako třeba svítilna, regulace jasu, funkce Najdi můj telefon aj. a ve spodní liště (nebo po stisku levého spodního tlačítka) se pak ukrývají důležité údaje jako počasí, počet kroků, tepová frekvence a jiné.

Pohybem prstu doprava se dostanete k oznámením z telefonu a pohybem prstu doleva (nebo po stisku pravého spodního tlačítka) se dostanete do menu hodinek. Stiskem pravého vrchního tlačítka se dostanete na výběr více než stovky sportovních aktivit.

Toto ovládání vlastně není úplně standardní, protože většina chytrých zařízení mají obrazovky, kterými přejíždíte, ale tady vás každý pohyb či stisk tlačítka přesune do konkrétní funkce, nebo výběru. Za mě je takový typ ovládání trochu odvážný, ale myslím si, že je to bomba.

Hodinky nepatří k nejchytřejším, ale mají solidní základ

T-Rex má piedestal složený hlavně z prvků, jako je odolnost či velká senzorová výbava. Co se týče chytrých funkcí, budete se muset spokojit s notifikacemi z telefonu (podporují češtinu i emoji, ale špatně se zalamují), ovládáním hudby z telefonu, počasím, stopkami, budíkem, časovačem a kalendářem.

Z odvětví lifestylových funkcí potěší monitoring spánku (lehký, hluboký i REM fáze), stresu, celodenní sledování tepové frekvence, okysličení krve a kroků.

Prostředí aplikace Zepp.

Za mě je toto solidní základ a osobně mi u takových hodinek nechybí NFC či hudební přehrávač, protože by zbytečně obíraly baterku o důležitá procenta. Takže je to rozhodně záměr ze strany Amazfitu.

Monitoring sportu? Překvapující

Co mě opravdu překvapilo, je monitoring sportovní aktivity. Kromě toho, že se dá kombinovat několik satelitních systému (GPS, Galileo, GLONASS, Beidou), hodinky mají spoustu přídavných funkcí. Já jako běžec určitě oceňuji různé asistenty udržování tempa, kadence (hodinky vibrují v pravidelných intervalech), srdečního tepu, ale také funkci Virtual Rabbit, která vám vytvoří virtuálního protivníka (tempo) proti kterému soutěžíte.

Také si můžete nastavit různá upozornění na bezpečný srdeční tep, upozornění po každém kilometru a jiné.

Co mě trochu překvapilo, je docela špatné vyhodnocení např. průměrné kadence. Reálně mám kadenci téměř vždy nad 170 a i samotné T-Rexy mi při běhu ukazovaly aktuální kadenci třeba 175. Když jsem ale doběhl, tak ve vyhodnocení průměrné kadence jsem měl 159. Snad je to ale něco, co vyřeší aktualizace.

Také se mi zobrazovaly jiné údaje v aplikaci Zepp a Stravě. A přitom Strava si bere data z aplikace Zepp, tak nerozumím tomu, že se např. kadence ve Stravě zobrazovala v pořádku a průměrnou tepovku jsem měl o 3 tepy vyšší.

Rozdíly v analýze aktivity bývají i u jiných značek, ale u Amazfitu jsou rozdíly dost velké. Obzvlášť kadence běhu. Jedná se o totožný běh zobrazený v aplikaci Zepp (vlevo) a aplikaci Strava (vpravo).

Rozdíly v analýze aktivity bývají i u jiných značek, ale u Amazfitu jsou rozdíly dost velké. Obzvlášť kadence běhu. Jedná se o totožný běh zobrazený v aplikaci Zepp (vlevo) a aplikaci Strava (vpravo).

Kromě toho se mi ale s T-Rexy běhalo dobře a analýzu mají opravdu slušnou, včetně odhadu hodnoty VO2 Max či EPOC.

Co je VO2 Max a jak jej zvýšit?
17.7.2020 - Agáta Vřeská
Co je VO2 Max a jak jej zvýšit?

Co říct k T-Rex Pro na závěr?

Jsou to vážně skvělé hodinky. Od vydání Garmin Enduro se jedná o další novinku, která mě v tomto roce velice příjemně překvapila. Kdyby hodinky nesnímaly tep mimo sportovní aktivitu pouze každou minutu, nad koupí hodinek bych reálně uvažoval. Můžu je vzít do dílny, do práce, na běh a v každém prostředí se mi hodí trochu jiný typ ovládání a trochu jiná potřeba odolnosti. Za mě osobně nejlepší kousek od firmy Amazfit.

vysoká odolnost
duální ovládání
výdrž baterie
senzorová výbava
sportovní funkce

menší chyby v analýze aktivity
aplikace Zepp může být pro někoho nepřehledná

Mohlo by vás zajímat:

3 NEJ: Amazfit – Vybere si téměř každý
5.3.2024 - Matěj Urbaczka
3 NEJ: Amazfit – Vybere si téměř každý

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Vašekpřed 1093 dny, reagovat
Dobrý den, děkuji za recenzi, mám předešlý model. A novým modelem jsem nadšen, a velmi brzy uvažuji o koupi:-) U předešlého modelu mne vadilo, že nebylo možné časovač nastavit po sekundách např. na 30,50 sekund apod., ale jen pouze celé minuty. Je to u nového modelu možné? Jak je u tohoto nového modelu ošetřeno "vracení" se s módu odpočtu do módu hodinek? Na starém modelu se hodinky velmi rychle vracely do módu hodinek, např. pokud byl na displej nastaven časovač na 1 minutu ale nebyl spuštěn, a to samé u stopek. Děkuji za informace a recenzi.
Dominik Hokpřed 1093 dny
Zdravím, Vašku. Jsou přednastavené celé minuty, ale dole najdete tlačítko plus, kde můžete nastavit konkrétní čas i s vteřinami. Co se týče zastavení stopek, tak jsem je nespustil a displej svítil, dokud jsem ze stopek nevyjel. Nemůžu potvrdit, jak dlouho, ale mě displej svítil asi 15 minut, tak pracuji s předpokladem, že se do "módu hodinek" samovolně nevrátí.
Marek Benešpřed 1093 dny, reagovat
Konečně jsou v češtině. Uvažoval jsem že je koupím pro mého otce, ale ve staré verzi nebyla čeština, což mě odrazovalo. Podle recenze to vypadá, že by mu mohly vyhovovat. Co se ovládání týče, je to intuitivní? I pro člověka, který s chytrými technologiemi moc nepříjde do styku? Díky za názor
Dominik Hokpřed 1093 dny
Zdravím, Marku. Je to opravdu intuitivní. Dotykový displej je pro starší ročníky sem tam trochu matoucí, ale přístroj se dá téměř plně ovládat tlačítky, což může být určitě lepší.
Kubapřed 1089 dny, reagovat
Skvělý článek a také videorecenze, lepší na Youtube není. Ve videu jsem se docela zhrozil tím, že hodinky měří tep každou minutu. Nyní jsem se dočetl, že měří každou minutu pouze mimo aktivitu. Pokud budu mít tedy spuštěný program (např. běh), tak budou měřit neustále, je to tak? Dále bych se chtěl zeptat. Je možné nastavit v hodinkách, nebo aplikaci, tepové zóny a jestli hodinky na změnu zóny upozorní vibrací? Děkuji.
Dominik Hokpřed 1089 dny
Děkujeme, Kubo. :) Ano, při aktivitě měří každou vteřinu. Tepové zóny se dají nastavit, ale upozornění se dá nastavit pouze na konkrétní hodnotu. Takže, dá se nastavit např. tepová frekvence 150 a kdykoliv tuto hodnotu překročíte, hodinky zavibrují.
Attilapřed 1081 dny, reagovat
Dobry den, mam otazku. Kupul som si trex pro a som sklamany z jednej veci a tou je nemoznost hodiniek sparovat ich s hrudnym pasom. Prosim napiste, ze som len antitalent na techniku, ale od amazfitu som mal nejake zakladne hodinku za cca 2000kc a tie mali moznost priamo pripojit prislusenstvo cez BT. cakal by som ze pri t rexoch a duplom pro verzii to bude samozrejmost. Ako teda na hrudny pas v spojitosti s t rex pro ? ???? prosim napiste, ze to ide. Dakujem moc ????????????
Dominik Hokpřed 1080 dny
Zdravím, pokud se nepletu, tak Amazfit T-Rex Pro se s hrudním pásem nedá spárovat. :/
Kubapřed 1080 dny, reagovat
To by musely mít hodinky ANT+. Bohužel jsem nenalezl ani žádné jiné hodinky, kromě Garminu, které by ANT+ ve výbavě nabízely.
Dominik Hokpřed 1080 dny
Zdravím, Kubo. To není úplně pravda, protože ostatní značky (a také Garmin) používají Bluetooth. Garmin má sice vlastní technologii ANT+, ale dokážou získávat data z hrudního pásu i přes Bluetooth. A pokud se nepletu, tak některá externí zařízení preferují Bluetooth před ANT+ i u hodinek Garmin.
Attilapřed 1079 dny
Dakujem za info...len som daval malu nadej, ze to ppjde, kazdopadne amazfit ako som spominal uz mam. Su to lacne varianty myslim Verge. A maju moznost sprarovania. Preto ma.to pri trex pro sklamalo :( cakal som , ze to bude damozrejmost. Vo finale ide len o software, kedze hodinky maju BT funkcnost. Myslim tedaze by sa vedeli pripojit na hrudny pas. Nerozumiem tomuto tahu zo strany znacky
Ondřejpřed 1055 dny, reagovat
Ahoj,dost uvažuji nad koupí těchto hodinek,ale v merku mám ještě jeden kousek a to Xiaomi Mi Watch,zajímalo by mě ,jak si vedou T Rex Pro oproti Mi Watch v přesnosti měření a jakou používají technologii měření ,myslím ,že Mi Watch používají Firsbeat a T Rex Pro jakou ?Díky za info a mimochodem děláte to dobře ????
Dominik Hokpřed 1054 dny
Ahoj, Ondřeji. Přesnost měření zatím nedokážu na 100% porovnat, ale plánujeme nový koncept, kde to budeme dělat. Co ale vím, tak Mi Watch mělo odchylky během dne, ale zase je super, že měří kontinuálně (každou vteřinu). T-Rex PRO měří během dne každou minutu, při aktivitě každou vteřinu. I tak mám ale radši T-Rex PRO, protože to jsou prostě hodinky do nepohody. Co se týče analýzy, T-Rex PRO používá Firstbeat stejně jako Mi Watch :)
Jaroslav Němecpřed 984 dny, reagovat
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak nejlépe kombinovat satelity s GPS. Na jakou aktivitu je jaký satelit ideální? Děkuji.
Dominik Hokpřed 983 dny
Zdravím, na našem kontinentu si najde využití GPS+GLONASS a GPS+Galileo. Glonass je dobrý na horách a Galileo zase ve městech. :)
Jaroslav Němecpřed 983 dny, reagovat
Super, dekuji za odpověď. Dále se mi zda, že hodinky nedostatečně zaznamenávají počet kroků. To v porovnání s jinými hodinkami. Nejde nějak zvýšit citlivost senzorů?dekuji
Dominik Hokpřed 983 dny
Bohužel, to se nedá. :/
Pavelpřed 981 dny, reagovat
Zdravím , chěl bych si pořídit hodinky typu T-REX PRO. Ale co u nich postrádám je funkce NFC nebo zda se plánuje nějaký upgrade. Děkuji za odpověď
Dominik Hokpřed 980 dny
Zdravím, pomocí upgradu to určitě nebude. Kdyby ano, spíše se to dostane do městských modelů jako je GTS 2 nebo GTR 2.
Pavelpřed 935 dny, reagovat
Dobrý den, pořídil jsem si T-Rexy Pro a jsem s nimi velmi spokojen, nicméně bych se rád zeptal na jednu věc - upozornění na cokoliv je možné výhradně prostřednictvím vibrací, není možné (např. u budíku či pro příchozí zprávu) klasické "pípání"? Nikde v hodinkách ani v aplikaci Zepp jsem o nastavení zvuku nic nenašel, na internetu jsem zjistil, že nemají ani mikrofon ani reproduktor (např. pro potřeby vyřízení hovoru nebo přehrávání hudby), ale nevím, zda je tím myšleno, že hodinky neumí vydávat vůbec žádné zvuky, tedy ani to pípání. Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 934 dny
Zdravím Pavle, bohužel hodinky nemají akustická upozornění a pouze vibrují.:-(
Pavelpřed 934 dny, reagovat
Děkuji za odpověď. Na předchozích hodinkách jsem sice vždy preferoval pípání před vibracemi, ale v kontextu všech kladů, co T-Rexy Pro nabízí, je to jen maličkost a nijak zásadně mi to nevadí. Chtěl jsem hlavně vědět, zda je to vlastnost hodinek nebo zda mám nějaký vadný kus.
Ondřejpřed 876 dny, reagovat
Dobrý den, Jaký je rozdíl mezi T-rex a T-rex Pro. Děkuji
Dominik Hokpřed 875 dny
Zdravím, hlavní rozdíly jsou, že verze PRO je odolnější vůči ledu, dešti a o něco voděodolnější. Mají některé tréninkové funkce jako třeba odhad hodnoty VO2Max a také barometr a výškoměr. Dále měří stres a mají kvalitnější snímač tepové frekvence. GPS podporuje také signál z BeiDou a Galilelo a při kontinuálním snímání GPS vydrží dvojnásobnou dobu (40 hod.).
Petrpřed 751 dny, reagovat
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na oxymetr. Do jaké nejnižší hranice tyto hodinky měří? Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 745 dny
Zdravím Petře, to je velice zajímavá otázka, ale myslím, že by měly měřit vážně % kyslíku v krvi, takže pokud máte například pod 80%, hodinky by to měly zaznamenat. Není to ale lékařský přístroj, a tak je na to třeba brát zřetel.:-)
Petrpřed 745 dny, reagovat
Ahoj Matěji, děkuji za odpověď, hodinky jsem objednal, tak uvidím...řeším to pro simulaci vysokohorského tréninku, kde jsou zádrže dechu i pod 80%. Dám vědět :-)
Renépřed 649 dny, reagovat
Zdravím, mám t rex pro a mám takový malý problém. Na hodinkách se mi ukáže volající, ale zprávy SMS, nebo WhatsApp se neobjeví. Prosím o radu. Děkuji Renda
Matěj Urbaczkapřed 648 dny
Zdravím René, zkuste mrknout do nastavení v telefonu, jestli má aplikace všechna potřebná oprávnění.
Renépřed 648 dny, reagovat
Děkuji, zatím se nedaří, ale snad se mi to podaří. Přišla mi na hodinky zpráva z irozhlasu, ale SMS furt ne. Ještě jednou děkuji. Renda
Matěj Urbaczkapřed 640 dny
Zdravím René, omlouvám se, že jsem přehlédl Vaši zprávu. Pokud se stále nedaří "rozjet" notifikace. Zkusil bych se podívat do nastavení telefonu, jestli aplikace běží na pozadí, popřípadě, jestli máte iPhone, tak se mrkněte na nastavení náhledů zpráv.
Karelpřed 641 dny, reagovat
Zdravím používám hodinky už více jak rok jsem s nimi nadmíru spokojen ale teď jsem došel k problemu na který nemůžu přijít při aktivitě paddleboard nebo plavání se displej zamče a už nejde otevřít jedině pomůže restart ale aktivita se nezapočítává děkuji
Dominik Hokpřed 640 dny
Zdravím Karle. Toto je tak specifický problém, že můžu poradit jediné – hoďte hodinky do továrního nastavená a znova spárujte. Mohl tam vzniknout nějaký problém. :)
Renépřed 629 dny, reagovat
Zdravím Matěji, děkuji za odpověď. S pomocí souseda jsme to rozchodili, ale po týdnu to přestalo fungovat, nejsem si vědom, že bych něco dělal z telefonem, nebo z hodinkami. Je to pro mě záhada. Jinak hodinky jsou super, ale tohle mě mrzí. Zkusím to se sousedem ještě jednou rozchodit a uvidíme. Ještě jednou děkuji.
Renépřed 629 dny, reagovat
Zdravím, už vyřešeno. Nevím jak jsem si šikovně zapnul na hodinkách nerušit. Takže zatím vše ok. Děkuji.
Martin Mapřed 574 dny, reagovat
Hodinky jsem koupil v provedení Steel Blue a jsou naprosto úžasný, jediné co snad chybí je NFC což mi nevadí a nějaký zvuk třeba melodie budíku, to bych i bral ale moc mě to nevadí a za tu cenu jsou funkce.myksik adekvátní. Nemožnost instalace aplikací mi opravdu nevadí....nevím co bych měl a nutně potřeboval doinstalovavat....kdybych po něčem takovém toužil koupím Leoši a dražší model nebo Apple Watch ale.tam.je.mizerna vydrž podle recenzí a za ty peníze nové za 18k ať si je.appke strčí za.klobouk. To Rex Pro jsem.kupoval proto že se mi líbí a mají vše co potřebují a využijí. Zprovoznění se neobešlo bez problémů....zapnout notifikace z telefonu (Realme 8 Android 12).mi zabralo snad půl hodiny....hledání co povolit na popředí pozadí úspora baterie a tak...chvíle hledání v menu nastavení ale povedlo se zůstalo zapnuté nevypínalo a notifikace žačky chodit po restartu hodinek takže už je to ok. Hodinky mě dostaly hned jak jsem je viděl v Alze na plakátu s defaultniho ciferníkem který vypadá naprosto báječně je prokreslený do posledního detailu a působí plastickým dojmem. https://www.hodinky-365.cz/amazfit-t-rex-pro-steel-blue-x1212501 Naživo to vypadá lépe jak já fotce a na reklamním plakátů ještě lépe. Za mě tedy spokojenost, pro mém používání odhadují vydrž tak na týden....za dnešek ubylo asi 10% zatím Žádné sportovní aktivity neprovozují ale všechny funkce i monitoring spánku a GPS mám aktivni. Nabíjení trvá celkem dlouho ale vzhledem k skvěle vydrží to zas tak nevadí. Pouze při prvním nabíjení se nabíjení ukončilo a indikátor zůstal na 61%....před tím jeden update pak ještě jeden teď je FW aktuální.... vnitřní propertialni OS si asi potřeboval sednout nebo s tou aktualizaci nevím...
Robpřed 556 dny, reagovat
zdravím .. vlastním T-Rex PRO a mam problem, ze kdyz se podivam do zaznamu aktivity tak mam vzdy v sekci „ROZLOZENI STOUPANI“ že rovina 100% a stopaní/klesani „0“ Coz nechapu kde je problem .. stoupl sem jak blazen i klesal a furt pise ROVINA 100% .. ps: Graf co je ve vypisu nad tím „Nadmorska Vyska“ je ale v poradku .. tak jen toto (( Nebo to u chuze neukazuje (ten "kolac" kde je porad 100% rovina) a jen u behu? A jeste jedna mala doplnujici otazka : jde v Zeepu sparovat dvoje hodinky najednou kdyz je stridam? Díky moc … PS: Na nepresne Galileo v posledni dobe se zeptam priste )) Diky Rob
Dominik Hokpřed 556 dny
Zdravím, Robe. To opravdu netuším. Asi bych se osobně řídil vystoupanými a sestoupanými metry než procentuálním vyjádřením. Zkuste se obrátit přímo na Zepp nebo Amazfit. Pokud chcete spárovat dlaší hodinky, klikněte v aplikaci na profil, pak na zařízení a tam by měla být možnost spárovat další hodinky.
Robpřed 555 dny
Moc diky ... )) i tak mi to stve .. PS: a nahodou ta horsi presnost GPS .. rekli mi v obchode "co by jste chtel, vzdyt je valka, tak na nejakou presnost ted nespolehejte" Divna odpoved .. stejne si myslim, ze problem je spis amazfit nez valka a tim horsi signal .. jinak at se vam dari a jeste jednou diky. R
Josef Marešpřed 456 dny, reagovat
Prosím na T rex pro se nezaznamena celá délka spánku a vynechává záznam srdečního tepu na iPhone x dekuji za správu
Dominik Hokpřed 455 dny
Zdravím, Josefe. Tady je opravdu těžké poradit. Asi bych dal hodinky do továrního nastavení a třeba se to vyřeší. :)
Honzapřed 403 dny, reagovat
Dobrý den, díky za recenzi, narazil jsem na ní až teď :) Chtěl jsem se zeptat, jestli t-rex pro mají možnost odpočtu intervalového tréninku? Hlavně na plavání, potřebuju odpočítat časový limit, oznámit a pak znova dokolečka ten stejný limit - celkem 4x či 5x. Umí to tyhle hodinky? Já mám GTS2 mini a tam to není.. uvažuji o změně... díky
Dominik Hokpřed 403 dny
Zdravím, Honzo. Bohužel, toto T-Rex Pro nemá. :/
Honzapřed 403 dny
oh, to jsem nechtěl slyšet :( a má to nějaký vyšší model? T-REX 2? díky
Dominik Hokpřed 403 dny
Zdravím, Honzo. T-Rex 2 už intervalový trénink má. :)
Jirkapřed 400 dny, reagovat
Dobrý den, vlstním již delší dobu T-REX PRO a není mi jasné jak jste docílili zabarvení trasy v aplikaci zepp dle rychlosti? Mě se celá trasa vždy vykreslí jen oranžově. Co je pro tuto funkci nutné zapnout?
Dominik Hokpřed 399 dny
Zdravím, Jirko. Bohužel to nijak nenastavuji, mám to tak prostě v aplikaci. Možná to bude souviset s rozdílem mezi iOS a Android. Moje screenshoty jsou z aplikace v systému iOS.
Kamilpřed 397 dny, reagovat
Můžete prosím popsat ty zkratky když sjedu prstem zhora dolů? Nejsou mi jasné. Děkuji
Dominik Hokpřed 396 dny
Zdravím, Kamile. Svítilna, funkce Najít můj telefon, úprava jasu,režim Nerušit, úspora baterie, režim Divadlo (hodinky se nerozsvěcují a nevibrují), zámek displeje a zkratka do nastavení.