Hodinky Casio Collection Vintage A168WG-9EF (II. Jakost)

II. Jakost
Stav zboží:

Co trápí tento kousek? Hodinky mají pár vlásečnic na pouzdře, kterým by se běžným nošením dříve nebo později stejně nevyhnuly. Když jim tedy nějaký ten nedostatek odpustíte, odvděčí se vám dobrou službou a lepší cenou.  

Foto produktu II. jakosti

Prodej ukončen
Casio Collection Vintage A168WG-9EF (II. Jakost) Casio Collection Vintage A168WG-9EF (II. Jakost)
Prodej zboží byl ukončen
Naposledy dostupné 26.4.2024.
Zobrazit stejné hodinky v jiném provedení
Zobrazit hodinky
Do oblíbených
Související články
Technické parametry
Číslo zboží
251277
Záruka
24 měsíců
Značka
Casio (Japonsko)
Potvrzení originality
Určení
Unisex
Hmotnost
49 g (lehké)
Průměr, tloušťka
Ø 36 mm, 10 mm
Voděodolnost
30 M - umývání rukou
Pouzdro
Pryskyřice
Sklíčko
Plast
Řemínek
Ocel, Povrchová úprava: PVD
Typ zapínání
Šperkové
Obvod zápěstí
12 - 19,5 cm
Strojek
Quartz. Casio 3298, Přesnost ±30s za měsíc, Baterie CR2016 (životnost 7 let)
Funkce a vlastnosti
Stopky (Chronograf)
Alarm
Automatický kalendář
Osvětlení
Stejné hodinky v jiném provedení

Následovník legendárních F-91. Podobně jako tento kultovní model je i tento vyráběný kontinuálně už od devadesátek, a jen tak něco ho nezastaví.

Čím to, že je stále tak populární? Jednak je to nadčasový hranatý design, který stále vypadá skvěle, a navíc je momentálně retro v módě. A potom jsou to hlavně jednoduché hodinky, které Vám za pár korun nabídnou vše, co k běžnému životu potřebujete. Jedním rychlým pohledem vidíte, kolik je hodin, kolikátého je a co je zrovna za den. K tomu ještě nabídnou stopky s přesností na 1/100 sekundy, alarm s možností zvukového upozornění na celou hodinu a skvělé osvětlení.

Oproti modelu F-91 je totiž displej osvětlený pomocí elektroluminiscenčního panelu. Ten dokáže displej osvětlit krásně rovnoměrně, takže ve tmě nemusíte čas složitě luštit. U většiny nových modelů osvětlení pomocí EL panelu nenajdeme, jelikož ho čím dál více nahrazují úspornější a ekologičtější LED žárovičky.

Hodinky nejsou celoocelové jak se na první pohled tváří. Ocelové je pouze dýnko a u některých modelů náramek. Pouzdro je vyrobeno z pryskyřice s povrchovou úpravou. Díky tomu jsou ale lehoučké, takže o nich na ruce v podstatě ani nevíte.

Modely s ocelovým náramkem jsou vybaveny praktickou posuvnou sponou, díky které si snadno hodinky snadno přizpůsobíte velikosti svého zápěstí. Zvládnete to klidně i sami doma, takže odpadá starost s nošením hodinek k hodináři. A modely na pryskyřicovém řemínku jsou zase příjemné v tom, že jsou opravdu lehké, netrhají chloupky, jak mají některé kovové ve zvyku a jsou tak skutečně pohodlné.

Digitální hodinky Casio Collection Retro A168WG-9EF jsou určeny nejen pro muže, ale i pro ženy, jsou klasifikovány jako tzv. unisex hodinky. Hodinky mají pouzdro vyrobené ze syntetické pryskyřice v designu zlaceného kovu. Hodinky disponují také řadou funkcí (viz níže). Mějte s modelem Casio Collection A168WG-9EF styl i přehled.

Související skupiny: Digitální
Související zboží
Související zboží
Strana 1 z 1
<
>