» Blog » Garmin

Cyklisté u nás mají zelenou – Cyklokomputery, radary a příslušenství

Tagy: Zprávy | Garmin | Chytré

Matěj Urbaczka | 21.7.2022 | 1 MIN | 1x komentář

Ano, děláme jen jednu věc – hodinky, ale přece jen, u sportů jako je cyklistika se hodí jak hodinky, tak cyklocomputer. A dokonce jsou si tyto dvě věci podobné jako vejce vejci. A toto cyklopříslušenství od Garminu odteď budeme mít v nabídce i my.

Jak už jsem v úvodu mírně nakousnul, cyklocomputery jsou velice podobné hodinkám. A jelikož k hodinkám prodáváme jako příslušenství například hrudní pásy, řekli jsme si, že k cyklokomputerům budeme prodávat i příslušenství na kolo. V naší nabídce tedy najdete i radary Varia a další doplňky jako držáky a podobně.

Běžci na kolech – jak to může dopadnout a na co se můžete těšit?

No, dopadnout to může opravdu zábavně. Jelikož minulost máme s koly svázanou oba, do testování se vrhneme jak jinak než po hlavě. A vy se v blízké době můžete těšit na recenze i videorecenze cyklokomputerů a radarů na kola.

Edge 1030 Plus v akci

Edge 1030 Plus v akci

Většinu času tyto věci budeme testovat na horských kolech a také na nějakých flow trailech, na které nám stačí jízdní vlastnosti a nebude hrozit moc pádů a vtipných videí z nich. Ačkoliv by pak mohla na našem youtube kanálu vzniknout nová rubrika "Běžci na kolech aneb pády které vás rozesmějou."

Jen aby vypadalo, že jsme kdysi něco jezdili.:-))

Jen aby vypadalo, že jsme kdysi něco jezdili – aneb já za mladých let v akci.:-)

Recenze a další nápady

Jelikož jsme v tomto odvětví opravdu noví, budeme rádi za jakékoli tipy na recenze, srovnání anebo nápady na lokality, kde vybavení testovat. Můžete zmínit také funkce, které byste chtěli rozebrat do podrobna.

Mohlo by vás zajímat:

SOUBOJ: Cyklopočítače vs. chytré hodinky – Proč investovat do obou?
28.7.2022 - Matěj Urbaczka
SOUBOJ: Cyklopočítače vs. chytré hodinky – Proč investovat do obou?

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Martinpřed 608 dny, reagovat
Mám kolo jako doplňkový sport k běhání. Zajímá mně propojení cyklokomputeru s hodinkami Garmin, např. funkce extended display a kde vlastně spouštět aktivitu MTB (pokud použiji Edge jako navigaci), VO2 max z běhu se sladí s kolem? Prostě základní spolupráce F7 a Edge. Díky za video v budoucnu.

Hodinky zmíněné v článku