» Blog » Zprávy

Donáška do auta – Watch Drive-in usnadní předání objednávky

Tagy: Zprávy

Agáta Vřeská | 11.1.2021 | 1 MIN

Chcete si objednávku vyzvednout osobně, ale vyjeli jste k nám nalehko a nechcete stát jen ve svetru u výdejního okénka? Nebo máte s sebou děti v autě a neradi byste je tahali k okénku? Tak přesně pro vás jsme zavedli službu Watch Drive-in – rychlé předání objednávky přímo na parkovišti. Ani nemusíte vystupovat z auta.

Jak to funguje?

Stačí si vytvořit objednávku na našem e-shopu a do poznámky dát „Watch Drive-in“ nebo "Donáška do auta". My na základě toho vše připravíme předem, aby předáním bylo co nejrychlejší. Jakmile dorazíte na parkoviště k naší prodejně (Sirotčí 10 v Ostravě-Vítkovicích), stačí zavolat na bezplatnou linku 800 365 365 a my vystartujeme vstříc i s vaším balíčkem. :)

Jak je to s placením?

Pokud chcete využít službu Watch Drive-in, preferujeme úhradu objednávky předem online. To aby předání bylo maximálně rychlé a bezpečné.

Druhou možností je platit v hotovosti na místě. Platba kartou nebude v těchto případech možná.

Kdy je službu možné využít?

Služba Watch Drive-in bude k dispozici po celou dobu nouzového stavu a týká se pouze e-shopových objednávek s osobním vyzvednutím. Rychlé předání můžete využít během běžné provozní doby, tedy od pondělí do pátku od 10 do 18 hodin.

Věříme, že vám touto cestou usnadníme náročné nakupování v těchto dnech. :) Samozřejmě vás rádi uvidíme i v našem výdejním okénku, no a snad i brzy v prodejně.

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře