» Blog » Festina

Festina Boyfriend s knírkem. Limitovaná edice Evy Samkové Adamczykové

Tagy: Zprávy | Festina | Dámské | Klasické | Fashion

Agáta Vřeská | 16.2.2023 | 2 MIN

Kdo by jí neznal. A její nezapomenutelný úsměv. Eva Samková Adamczyková patří mezi naše nejlepší sportovkyně a od roku 2022 je také tváří značky Festina. Letos navíc získala dva modely v limitované edici Festina Boyfriend "Eva" s jejím typickým podpisem knírku.

Festina patří mezi značky, které jsou silně zakořeněné v širokém povědomí. Vidím to dnes a denně, když zákazníci přijdou na prodejnu.

Jednak je to tím, že má fakt dlouhou historii a jednak tím, že nabízí skutečně široké spektrum hodinek, ze kterého si málokdo nevybere. Schválně, neříkejte, že neznáte někoho, kdo Festiny nenosí…

Jaká je dnešní Festina? Dynamická značka, nebo jen fashion pozlátko?
24.5.2019 - Agáta Vřeská
Jaká je dnešní Festina? Dynamická značka, nebo jen fashion pozlátko?

Ta široká kolekce zahrnuje nejen oblíbené pánské a dámské modely, ale nabízí modely od klasických bateriových, přes hodinky s automatickým strojkem až nově po solary. A designově je to od úplného minimalismu po odvážné, barevné a nepřehlédnutelné kousky.

Navíc má Festina ještě jednu velkou výhodu. Vlastně dvě. Ta první je, že nabízí cenově dostupné hodinky, a přitom v dobré kvalitě. Ta druhá je, že má docela slušnou marketingovou podporu.

Nejvíce máme Festinu spojenou se slavným hercem Geraldem Butlerem, který je tváří Festiny už hezkých pár let. Pak Festina přidala spolupráci s Misskami. Jak francouzskými na té mezinárodní úrovni, tak přímo s českými.

Aktuálně mají například kampaň na výrazné modely z řady Boyfriend, které nejednomu připomenou slavné Rolexky.

Festina Boyfriend "Rainbow" – styl jako od Rolexu a světová Misska z Třince
27.5.2022 - Eliška Měrková
Festina Boyfriend "Rainbow" – styl jako od Rolexu a světová Misska z Třince

A ještě jeden model možná připomene tuto slavnou značku. Konkrétně model Rolex Oyster Perpetual. Ten evokuje kolekce Festina Boyfriend 20622. Snad je to těmi hranatými indexy, ručkami nebo klasickým tvarem pouzdra a korunky. Ale asociace se dostaví.

3 190 Kč skladem

Tuto kolekci Festina uvedla teprve loni. A najdeme ji v ohromném množství barev včetně výrazné žluté, červené nebo populární Tiffany Blue.

A právě v této kolekci si sportovkyně vybrala dva odstíny v její oblíbené modré barvě. Poznáte je snadno. Na číselníku mají „logo“ Eva s motivem knírku, který je takovým poznávacím znamením olympijské vítězky.

„Knírek jako své logo používám už pěkných pár let. Logo je samozřejmě postavené na knírku a celé dohromady vytváří motiv úsměvu, což mě myslím docela charakterizuje. Je to takový můj podpis,“ uvedla Eva Adamczyková k motivu na číselníku.

Jinak jsou oba modely naprosto stejné. Průměr pouzdra je pro dámskou ruku příjemných 36,8 mm. Mají minerální sklíčko, voděodolnost 50 metrů dostačujících na takovéto běžné nošení a pouzdro stejně jako náramek je z chirurgické oceli.

Ideální pro ženy, které tak úplně neholdují výraznému zdobení a kamínkům na hodinkách, ale spíše hledají model na každý den, nebo v barvě, která doplní konkrétní outfit. A pro fanynky sympatické české snowboardistky je pak volba jasná.

Model Evy Samkové je ale limitován. Od každé barvy na 300 kusů a číslo limitky najdete i na zadní straně hodinek.

Pánské hodinky Festina – Fotogalerie těch nejoblíbenějších
26.1.2022 - Eliška Měrková
Pánské hodinky Festina – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Festina Boyfriend – V jednoduchosti je síla
17.5.2021 - Eliška Měrková
Festina Boyfriend – V jednoduchosti je síla

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Hodinky zmíněné v článku