» Blog » Certina

Dámské hodinky Certina – Fotogalerie těch nejkrásnějších

Tagy: Fotogalerie | Certina | Dámské | Klasické | Tradiční

Eliška Měrková | 21.7.2023 | 4 MIN

Že by u dámských hodinek nemělo jít pouze o krásný vzhled, ale také o kvalitu? Švýcarská Certina nabídne nejen decentní a elegantní design, který ve své sbírce ocení snad každá dáma, ale především preciznost, pověstnou odolnost a nakonec také dlouhou tradici, na kterou je značka právem hrdá. Dnes jsme pro vás připravili fotogalerii těch nejkrásnějších dámských hodinek Certina, které osloví i náročnější dámy.

Hodinky s diamanty zazáří ve formální i ležérní společnosti

Certina je známá tím, že opravdu dbá na kvalitu materiálů, a tak na prakticky všech hodinkách najdeme safírové sklo, které je téměř nepoškrábatelné, a často s minimálně jednou antireflexní vrstvou, jež snižuje množství odlesků a zlepšuje tak čitelnost hodinek.

To samé platí pro bytelná pouzdra a náramky, které jsou vždy z kvalitní chirurgické oceli, případně antialergenního titanu.

A co osazení? Tady se kompromisy také nedělají. Na všech dámských hodinkách, které se Certina rozhodla takto ozdobit, najdeme pravé diamanty, ke kterým vždy dostanete příslušný certifikát, jež je vlastně takovým "rodným listem" diamantu. Máte tak jistotu o jeho pravosti a bezúhonném původu.

Dámské hodinky osazené diamanty – Fotogalerie
14.11.2023 - Eliška Měrková
Dámské hodinky osazené diamanty – Fotogalerie

Hodinky s diamanty budou nepřehlédnutelnou ozdobou vašeho zápěstí, ať už s nimi vyrazíte kamkoliv – na ples a třeba i do kanceláře. S pověstnou Certinovskou odolností, která vždy zahrnuje odolnost vůči mechanickému poškození a také minimálně 100M odolnost proti vodě (často ale také i 200M), totiž spolehlivě ustojí i víc než běžné každodenní nošení.

Dámské hodinky s diamanty do 12 000 Kč – Fotogalerie
16.3.2023 - Eliška Měrková
Dámské hodinky s diamanty do 12 000 Kč – Fotogalerie

Certina také dokáže až obdivuhodně ukočírovat kombinace výraznějších elementů – jako příklad si vezměme hodinky DS Podium Lady Automatic, které sloučily krásu diamantů, pravou perleť, zlatou povrchovou úpravu a sytě červený kožený řemínek. Hodinky se tak stávají nepřehlednutelné, přesto z nich stále čiší sofistikovanost.

Dovnitř Certina často (není to však pravidlem) vkládá mechanický strojek s automatickým nátahem, jehož kmit a zdobení lze pozorovat skrz průhledné dýnko hodinek.

Fotogalerie dámských mechanických automatů
5.1.2023 - Eliška Měrková
Fotogalerie dámských mechanických automatů

Že mají hodinky automatický nátah ve zkratce znamená, že je není potřeba ručně dotahovat korunkou. Zkráceně se takovým hodinkám říká "automaty", protože jsou oproti hodinkám s ručním nátahem dotahovány rotorem, což je mechanismus pro automatické dotahování pera. Při nošení se tedy hodinky dotahují samy.

Pravé potápky nemusí být jen pánskou záležitostí

Na trhu je opravdu málo dámských hodinek s potápěčským designem, který není jen na parádu. I tady Certina předčila konkurenci. V modelové řadě Aqua, která je určena milovníkům vody, najdeme několik působivých kousků, které obstojí i v mořských hlubinách.

13 990 Kč (doručíme do 18.6.)

Ačkoli žádné dámské hodinky nenesou potápěčskou certifikaci, ty z řady Aqua jsou opatřeny nadstandardní voděodolností do 200 M (minimálně), robustní konstrukcí a především souborem opatření na zvýšení odolnosti – tzv. DS Konceptem.

DS koncept (neboli Double Security, tedy dvojí jištění) značí zesílené safírové sklíčko a dýnko, dvojí těsnění korunky a speciální těsnění v zadní části pouzdra. Do hodinek se tak nemůže dostat voda a jsou odolné vůči mechanickému poškození.

15 190 Kč (doručíme do 18.6.)

Potápěčskému stylu dominuje široká jednosměrně otočná luneta se značením desetiminutových intervalů. Nesmí chybět také výborná luminiscence, v případě Certin švýcarská Super-Luminova, která se nachází na velkých plastických indexech a širokých ručkách. Potápky totiž musí být velmi dobře čitelné i ve tmě.

Certina DS Action Lady Quartz – Hodinky pro Malou městskou vílu
8.2.2021 - Eliška Měrková
Certina DS Action Lady Quartz – Hodinky pro Malou městskou vílu

Klasické a elegantní za každých okolností

Ženám, které nehledají okázalejší diamanty ani sportovní vzhled potápek, Certina nabízí univerzální alternativu – řadu Urban, ve které se nachází (mimo hodinky s diamanty) také jednoduché elegantní hodinky, které jsou určeny ženám vyznávající městský styl života.

Fáze Měsíce – Nejúchvatnější a nejzbytečnější komplikace hodinek?
24.3.2021 - Eliška Měrková
Fáze Měsíce – Nejúchvatnější a nejzbytečnější komplikace hodinek?

V řadě Urban najdeme rozmanitou škálu designů a barev. Vyberou si tak prakticky všechny dámy, ať už preferují klasické stříbrné doplňky, elegantní zlato, moderní rose gold či různé kombinace.

Řada pak nabízí jak praktické quartzové hodinky (na baterii), tak mechanické hodinky s automatickým nátahem. V případě hodinek DS Caimano Lady Automatic se například jedná o švýcarský strojek Powermatic 80 se zvýšenou rezervou chodu 80 hodin (běžně mají mechanické strojky rezervu chodu okolo 40 hodin).

Jednoduché, přehledné a dobře čitelné.

U hodinek je pro vás nejdůležitější, aby byly přehledné a na první pohled dobře čitelné? I na vás Certina myslela. V nabídce se nachází kousky, které osloví jednoduchým číselníkem, dobře viditelnými kontrastními ručkami a vyznačenými indexy s arabskými číslicemi.

Dobře čitelné dámské hodinky do 10 000 Kč – Fotogalerie
15.3.2023 - Eliška Měrková
Dobře čitelné dámské hodinky do 10 000 Kč – Fotogalerie

Mohlo by vás také zajímat:

Pánské hodinky Certina – Fotogalerie těch nejoblíbenějších
8.8.2023 - Agáta Vřeská
Pánské hodinky Certina – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Recenze Certina DS PH200M aneb Po čem ženy touží
30.12.2021 - Eliška Měrková
Recenze Certina DS PH200M aneb Po čem ženy touží

Certina DS Action Lady Powermatic 80 recenze – Nevtíravý třpyt diamantů v odolném balení
1.3.2022 - Agáta Vřeská
Certina DS Action Lady Powermatic 80 recenze – Nevtíravý třpyt diamantů v odolném balení

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Hodinky zmíněné v článku