» Blog » Garmin

Garmin Vívofit junior 3 – Fotogalerie dětských chytrých hodinek

Tagy: Fotogalerie | Garmin | Dětské | Chytré

Dominik Hok | 15.5.2023 | 2 MIN

Chytré hodinky pro dítě, které jej donutí se hýbat, nemusíte je dobíjet a zároveň vypadají dobře? To přesně splňuje Garmin Vívofit junior 3.

V dnešní době rodiče většinu času sáhnou po dětských chytrých hodinkách s GPS sledováním na dálku. Ačkoliv je bezpečí dětí důležité, dost možná stejně důležité je jejich zdraví. A od toho tady je Vívofit junior 3.

Garmin VívoFit junior 3 – náramek, který dítě vyžene ven
3.12.2020 - Dominik Hok
Garmin VívoFit junior 3 – náramek, který dítě vyžene ven

Tyto hodinky jsou propojené s mobilní aplikací, ve které dítě zažívá virtuální dobrodružství! Není to ale jen tak, ve hře se může posunout pouze tehdy, pokud je během dne aktivní. Čím víc aktivity, tím víc progresu ve hře. Bez práce totiž nejsou koláče. :)

Kromě pohybu hodinky motivují dítě k plnění povinností. Na hodinkách se jim totiž zobrazují povinnosti, které jim tam přednahrajete, a za každou splněnou povinnost budou oceněni vámi nastavenými bodíky.

Nejlepší dětské chytré hodinky
10.11.2023 - Dominik Hok
Nejlepší dětské chytré hodinky

Body či virtuální penízky si můžete nastavit podle sebe – umytí zubů za 5 penízků, uklizení pokoje za 15 a pomoc s večeří třeba za 20. Dítě si je poté může zužitkovat podle sebe – sledování televize za 30 bodíků nebo může šetřit na návštěvu hračkářství za 50. Hranice nastavujete jen vy jako rodič.

Toto všechno připravuje dítě na budoucí život, kde je potřeba být zodpovědný, plnit si svoje povinnosti a podle toho být náležitě odměněn. A buďto výplatu můžu "prošustrovat" hned, anebo si šetřit.

Body ID Bodyguard 5X recenze – Securitas na zápěstí
9.11.2023 - Dominik Hok
Body ID Bodyguard 5X recenze – Securitas na zápěstí

Velkou výhodou Vívofit junior 3 je, že skoro vůbec nemusíte řešit baterku. U většiny dětských chytrých hodinek jste odkázání na neustále dobíjení po večerech, ale do Vívofit junior 3 strčíte "baterku do váhy" a fungují 2 roky v kuse.

Tento náramek se navíc dělá se zajímavými motivy Black Panther, Iron Man, Star Wars anebo s princeznou Ariel a dalšími Disney princeznami. Dokonce si za čas strávený aktivitou můžou pořídit i nové zajímavé číselníky.

Vívofit junior 3 během dne měří kroky, spálené kalorie, ale v noci také spánek. Proto pro vás může být docela snadné rozpoznat, jestli náhodou vaše ratolest neponocovala.

Kdyby došlo na nejhorší a dítě by se ztratilo, má možnost zobrazit přímo v hodinkách nouzový kontakt a někoho poprosit, ať zavolá rodičům.

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře