» Blog » Casio

G-Shock. Přehled speciálních edicí, sérií a kolekcí

Tagy: Průvodce výběrem | Casio | Klasické

Martin Koňařík | 27.1.2019 | 3 MIN

Některé nové modely G-Shocků vycházejí ve speciálních kolekcích, edicích, nebo také sériích a občas i za kooperace dalšího partnera. Partnerem bývají umělci, sportovci, nebo třeba společnosti. Takové G-Shocky jsou často středem pozornosti sběratelů, kteří kultu jménem G-Shock, zcela propadli.

G-Shock Special Series

Určitě si všimnete, že hodinky speciálních edici jsou dost rychle vyprodané. Když narazíte na model, který se vám líbí, tak doporučuji neotálet, protože šance už se nemusí opakovat.

Článek je živý a další série budu postupně přidávat, jakmile Casio nějakou představí (nové budou nahoře).

G-Shock “Dagger” Basketball-Themed Series

"Dagger" série je pojmenovaná podle posledního a rozhodujícího 3-bodového hodu v basketbalu. Casio v této sérii vydalo čtyři analogově-digitální G-Squad GBA-800DG. Oficiálně tyto modely nekorespondují s žádným profesionálním týmem, ale barvy bezesporu některé z NBA týmů připomínají (Boston Celtics, Phoenix Suns, Los Angeles Lakers). Na řemínku hodinek jsou motivační texty: "Challenge the limits" a "Beasting it up".

Modely GBA-800 jsou vybavené technologií bluetooth, krokoměrem, čelním tlačítkem pro světlo a stopkami pro intervalový trénink.

G-Shock G-Squad GBA-800DG

G-Shock Bright Orange Analog-Digital Series

Hodinky série "Bright Orange" jsou všechny analogově-digitální a mají matně černé pouzdro s oranžovými motivy. Každý model má dvojvrstvý pryskyřicový řemínek s oranžovou vnitřní vrstvou.

Bright Orange Analog-Digital Series

G-Shock Navy Blue Accent Series

V sérii "Navy Blue Accent" Casio vydalo pět G-Shocků, které mají exteriér v námořní modré, kombinované světle modrými odstíny na číselníků a anitřní vrstvě řemínku.

G-Shock Navy Blue Accent Series

G-Shock Black & Gold Special Edition (GB, GBX)

Velice populární černo-zlatá kolekce Black & Gold Special Edition do které patří i dlouhodobý bestseller GA-110GB-1A.

G-shock Gold and Black GB, GBX Series

G-Shock Cracked Ground Pattern Series (CG)

Hodinky série Cracked Ground Pattern Series mají nevšední design pouzdra, číselníku i řemínku, který připomíná vyschlý, popraskaný zemský povrch. Vzhledu bylo docíleno inovativním procesem barvení povrchu pryskyřice s následným odstraněním částí malby pomocí laseru. Design má vyjadřovat sílu země kombinovanou s odolností hodinek G-Shock.

Cracked Ground Pattern Series

G-Shock Sporty Illumi Special Edition (LY)

Hodinky ze série Sporty Illumi mají černé-lesklé pouzdra s luminiscenčními, limetkově zelenými motivy.

G-Shock Sporty Illumi

G-Shock Neo Metalic Series (NM)

Neo Metail Series je kolekce inspirovaný pouliční módou a barvy převzala z křiklavých barev obuvi a tašek. Barvy mají metalický vzhled. Hodinky této série mají v kódu zkratku NM.

G-Shock Neo Metalic Series

G-Shock Heathered Series (HT)

Kolekce Heathered Series je inspirovaná textilní texturou.

G-Shock Heathered Series

G-Shock Denim Series (DE, DC)

Kolekce s textilní texturou na motiv džínsoviny Denim Series. Hodinky mají v kódu zkratku DE, nebo DC.

Gshock Denim Series

G-Shock Marble Edition Camouflage Series (MM)

V sérii G-Shock Marble Edition Camouflage Series zatím vyšly jen tři GA-100MM modely. Hodinky mají maskáčový vzor na motivy mramoru. Roztekle vypadající textura je nejen na pouzdře a lunetě, ale pokrývá také celý řemínek.

Marble Edition Camouflage Series

G-Shock Camouflage Series (CM)

G-Shocky jsou vzhledem k jiným hodinkám extrémně odolné. V kombinaci s užitečnými funkcemi a skvělou cenou, není divu, že jsou často nástrojem profesionálních armádních jednotek. Důkazů najdete na interentu tisíce. Kamuflážovaný motiv byl nevyhnutelný. G-Shock Camouflage Series má v kódu hodinek zkratku "CM".

G-Shock Camouflage Series

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře