» Blog » Garmin

Garmin Epix 2 v kolaboraci s Porsche

Tagy: Zprávy | Garmin | Pánské | Chytré

Matěj Urbaczka | 25.10.2022 | 2 MIN

Když se spojí dvě Porsche z různých světů, nemůže to dopadnout jinak, než skvěle. Garmin Epix 2 už tak mají co nabídnout, co se elegance týče, ale kabátek od Porsche je povýšil ještě na jiný level.

Úžasný automobilový design a to nejlepší z Garminu, i takto by se daly popsat "nové" hodinky Garmin Epix 2. Co stojí za povšimnutí? Rozhodně fakt, že i když mají stříbrnou lunetu, mají safírové sklíčko a prémiové funkce, které mají právě jen černé safírové modely. Dále zaujme určitě tachymetrická luneta anebo možnost navolit si vlastní gravírování na hodinky dle typu auta.

Ale za luxus si samozřejmě připlatíte. Cenovka tohoto modelu je 1095 liber, což je v přepočtu nějakých 30 800 Kč.

Design pro každou příležitost

Když dáte k sobě modely Porsche a základní Epixy, ze začátku je těžké najít rozdíly. Ale jsou tam. Asi největší změnou je zbarvené tlačítko a hradbička a také černé sroubky v nožkách namísto klasických, stříbných. A za sebe můžu říct, že ty černé šroubky v té stříbné lunetě vypadají sakra dobře!

Nově je okolo displeje tachymetrická luneta, která těmto hodinkám dodává závodní eleganci.

Řemínek zde najdeme silikonový, kdy jedna strana řemínku má vzor pneumatiky, což je malý, ale potěšující detail. Na sponě najdeme vygravírovaný nápis "Porsche". Když už jsme u toho gravírování, na hodinky si můžete nechat libovolně vygravírovat jedno z dvanácti log aut Porsche anebo jen samotné logo značky.

Safír se stříbrnou lunetou

Porsche udělalo design hodinek, po kterém tolik lidí touží. Hodinky mají totiž safírové sklíčko a stříbrnou lunetu, která vypadá dle většiny populace elegantněji než ta černá. Já s tímto názorem souhlasím a tato kombinace se mi opravdu líbí. Kombinaci doplňuje samozřejmě AMOLED displej, který je dominantou modelu EPIX 2.

Zbytek zůstává stále stejně kvalitní

Co se týče "střev" hodinek, zde se žádná změna neodehrála, a tak je tu vše, na co jste u prémiového Garminu zvyklí. Najdeme zde podrobné tréninkové metriky, Multi-GNSS přijímač GPS, topografické mapy celé Evropy a například také animovaná cvičení a další sportovní fíčury.

Chytré hledisko funkcí tvoří platba kartou, možnost nahrání hudby do přístroje (jak MP3, tak streamovací služby), notifikace z telefonu a další funkce, které se hodí pro každodenní používání.

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Hodinky zmíněné v článku