» Blog » Invicta

Invicta Angel – Fotogalerie andělských hodinek od Invicty

Tagy: Fotogalerie | Invicta | Dámské | Klasické | Fashion

Agáta Vřeská | 29.7.2022 | 5 MIN

Možná byste si řekli, že dámské hodinky, jejichž jméno zní Angel, budou křehké, až étericky působící kousky. Invicta však ví, že právě v tomto jméně se nachází nejen jemná krása, ale také patřičná síla. Dámské hodinky Invicta Angel totiž nejsou žádná tintítka. O čemž se ostatně můžete přesvědčit sami v naší fotogalerii.

Invicta – Příběh jedné z nejkontroverznějších hodinářských značek
26.3.2021 - Eliška Měrková
Invicta – Příběh jedné z nejkontroverznějších hodinářských značek

Andělská rafinovanost

Kolekci Angel mám nejvíce spojenou právě s tímto modelem. Luneta je vyšperkovaná třpytivými kamínky a stejný motiv se odehrává na číselníku, kde tvoří hodinové indexy. Jde o eleganci namixovanou s promyšlenou zdobností.

Propojené vnitřní subčíselníky působí sportovním a neotřelým dojmem a slouží jako ukazatele stopovaného času. Ostatně stopky se ovládají nenápadným tlačítky na boku pouzdra. Jen na okrasu tam totiž skutečně nejsou.

To hlavní je ale sytá barva číselníku. Ať už jde o tyrkysovou nebo stříbrnou s paprskovitým efektem. Hodinky zkrátka působí drahým a propracovaným dojmem. Nemůžu si ale odpustit zmínku o nápadné podobnosti s newyorským návrhářem Michaelem Korsem, který má podobný (a nutno říct velmi oblíbený) model ve sbírce.

Fotogalerie dámských hodinek Michael Kors – Ikona newyorského stylu
10.3.2022 - Eliška Měrková
Fotogalerie dámských hodinek Michael Kors – Ikona newyorského stylu

Ale o to možná jde, najít dokonalý recept na ryze ženský elegantní model a nabídnout jej ženám, které ví, co hledají. A to se sebedůvěrou Invictě vlastní. Je totiž nepřehlédnutelný, nabízí vysokou voděodolnost, zajímavě řešený náramek a vybere si jak milovnice stříbrných, tak zlatých doplňků. A tak se bezpochyby mnohým dostane jak se říká skutečně pod kůži.

Andělsky jemné

Tento model skutečně dostojí názvu kolekce Angel. Je totiž až podmanivě jemný. A přitom – zanechává dojem. Při větším průměru pouzdra 38 mm se totiž není co divit.

Úprava bicoloru je pak ideálním řešením pro ženy, které mají ve šperkovnici jak zlaté, tak stříbrné doplňky. Z praktického hlediska příjemně překvapuje vysoká voděodolnost 100 metrů, sklíčko Flame Fusion (minerál se safírovou úpravou) a luminiscence na ručkách pro večerní přečtení času.

Perleť na číselníku v kombinaci s drobnými kamínky působí skutečně andělským dojmem, nemyslíte?

Fotogalerie dámských hodinek Invicta
8.3.2023 - Eliška Měrková
Fotogalerie dámských hodinek Invicta

Invicta každým coulem. I sportovním

Větší rozměry, kamínky a kombinace mnoha prvků – to je Invicta, jak ji známe. U dámského modelu propojila sportovní prvky s jemnými designovými reliéfy.

Luneta nese minutovou stupnici, typickou pro potápěčské hodinky. Ostatně tyto by se do kategorie vodních sportů hodily, protože pryžový řemínek si s vodou tyká a 100metrová voděodolnost je víc než příjemná hodnota.

Invicta Pro Diver – Fotogalerie těch nejoblíbenějších
25.10.2021 - Eliška Měrková
Invicta Pro Diver – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Výrazně zlaté pouzdro si zase kvituje se zlatým zdobením na číselníku. Vše zjemňuje perleťový podklad.

Podobně je na tom i druhý model, který jsme tady vybrali. Číselník je sice o poznání jemnější, ale jinak splňuje výše popsané.

Sportovnímu stylu dopomáhá příkladná voděodolnost a silikonový řemínek, stejně jako robustní pouzdro s průměrem 38 mm. V noci zase příjemně prosvítí tmu luminiscence.

Ale pořád jsou to andělské hodinky. Kromě světlých barev je to cítit také ze záplavy lesku kamínky osázené lunety. Prostě typická Invicta.

6 NEJ: Dámské klasické sportovní hodinky
2.9.2021 - Eliška Měrková
6 NEJ: Dámské klasické sportovní hodinky

Zlatý a černý andílek

Jakoby vzali hodinky a ponořili je do zlata. Tak působí celozlatý model, kde na andílkovskou jemnost odkazují smyslně umístěné bílé kabochony v korunce a náramku.

Více ale zaujme sofistikovaně sbroušená luneta, se kterou si díky zkosení krásně hraje světlo.

Podle mě je docela umění vytvořit celozlaté hodinky, které by nebyly nudné, ale současně nepůsobily kolotočářsky. Invicta má v nabídce i přemrštěné kousky, ale u Angelů balancuje skutečně krásně.

Zlaté dámské hodinky – Fotogalerie
28.2.2023 - Agáta Vřeská
Zlaté dámské hodinky – Fotogalerie

Trošku padlým andělem v nabídce je pak celočerný model s démonicky modrými kamínky a tmavou perletí.

Krásně kontrasně pak působí ručky a indexy s římským značením, zvláště na zvlněné struktuře číselníku.

Velikostně jsou menší a krásně padnou i na drobnější zápěstí, kterému se přizpůsobí i ocelový náramek.

Invicta Wildflower – Fotogalerie divoké hodinkové zahrady
9.2.2023 - Eliška Měrková
Invicta Wildflower – Fotogalerie divoké hodinkové zahrady

Stříbrná záplava

Pokud je barvou vašich šperků stříbrná, u následujících kousků se určitě zastavte. Lady Angel ocení ženy, které by samy sebe popsaly jako praktické. Nabízí totiž ukazatel dne v týdnu, měsíci i informaci, zda je dopoledne nebo odpoledne.

Ocelový náramek je odolný a ráno si u něj zamilujete pohodlnost a rychlost zapínání. Prostě si je nasadíte a jdete. Stříbrná se navíc bude hodit ke všemu, což je další nespornou výhodou.

Jediné, co se jim dá vytknout, je horší čitelnost. Stříbrné ručky na stříbrném číselníku mohou občas klamat, ale hodinky jsou i šperkem a Lady Angel budou tuto funkci zastávat spolehlivě.

Stejně tak jedinečný model se strukturou na číselníku. Možná i vám připomněly doby, kdy jste si kružítkem kreslili nejrůznější obrazce. Ornament ale tady dodává hodinkám na zajímavosti a přitom stále jemném designu.

Určitě oceníte praktický ocelový náramek, dostatečnou voděodolnost, aby s vámi zvládly celý den, a větší rozměry, které u dámských modelů neztrácí na popularitě.

Velké a elegantní dámské hodinky – Fotogalerie
8.3.2023 - Eliška Měrková
Velké a elegantní dámské hodinky – Fotogalerie

Drouboučký šperk na zápěstí

Možná, že je Invicta spojována s velkými rozměry svých hodinek. Ale v kolekci Angel najdete i drobné hodinky jako právě model Zager Exclusive.

Ve všech variantách okouzlí jemnou perletí s decentním paprskovitým motivem na číselníku a na své si přijdou i milovnice ozdobných kamínků.

Ty se dostaly nejen na lunetu hodinek, ale také na číselník, kde spolu s ocelovými indexy tvoří sehranou dvojici. A nakonec – v korunce se ukrývá drobný ozdobný kamínek, který hodinky barevně oživí.

To vše se odehrává na malém prostoru, protože Zager jsou skutečně drobné hodinky s průměrem 29 mm. Ideální budou pro svátečnější příležitost, ale obstojí i při každodenním nošení díky příjemné voděodolnosti 50 metrů, použití kvalitní oceli a minerálnímu sklíčku opatřenému safírovou vrstvou.

Malé dámské hodinky na drobná zápěstí – Fotogalerie
15.11.2023 - Eliška Měrková
Malé dámské hodinky na drobná zápěstí – Fotogalerie

Nečekaný minimalismus

Z dálky by mohly připomínat populární Festiny nebo modely od Michaela Korse. Ale je to skutečně Invicta. Minimalistická podoba jim náramně sluší a pokud jste fanoušci této svérázné americké značky, ale zatím se vám všechny modely zdály moc zdobené, tohle bude trefa do zlatého.

Číselník je ve skutečně minimalistickém pojetí. Vyznačené jsou pouze indexy, a to ještě velmi ladnými ocelovými hranoly. Ve stejně ladném stylu jsou i ručky a jemný milánský náramek, který si ženy tolik oblíbily!

Ještě aby ne. Krásně se přizpůsobí ruce, působí žensky a k jemným hodinkám je to ideální volba. Průměr hodinek je 38 mm, takže se zalíbí spíše milovnicím větších hodinek.

Oproti konkurenci bude mít Invicta jasnou výhodu ve voděodolnosti 100 metrů, která by měla být dostatečnou hodnotou pro sprchu a dokonce i plavání. A drobný kamínek v korunce dává rovněž najevo, že na ruce máte právě Invicty.

Festina Boyfriend – V jednoduchosti je síla
17.5.2021 - Eliška Měrková
Festina Boyfriend – V jednoduchosti je síla

A stejný motiv kamínku najdeme i u posledního kousku naší fotogalerie. Opět velmi minimalistický, v ocelově stříbrném pouzdře ale s rose gold detaily na číselníku.

Ryze elegantní model s menším průměrem padne ženám s menším zápěstím nebo jednoduše těm, které hledají decentnější doplněk.

Mohlo by vás dále zajímat:

Invicta Pro Diver – Fotogalerie těch nejoblíbenějších
25.10.2021 - Eliška Měrková
Invicta Pro Diver – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Fotogalerie hodinek Invicta Disney s Mickey Mousem – Houf ikonických myšáků
21.11.2022 - Eliška Měrková
Fotogalerie hodinek Invicta Disney s Mickey Mousem – Houf ikonických myšáků

Fotogalerie Invicta Star Wars – Invicťácké impérium vrací úder
2.3.2021 - Eliška Měrková
Fotogalerie Invicta Star Wars – Invicťácké impérium vrací úder

Fotogalerie Invicta NHL – Když je hokej vším
23.2.2023 - Filip Debrecenyi
Fotogalerie Invicta NHL – Když je hokej vším

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Hodinky zmíněné v článku