» Blog » Invicta

Fotogalerie Invicta Star Wars – Invicťácké impérium vrací úder

Tagy: Fotogalerie | Invicta | Klasické | Fashion

Eliška Měrková | 2.3.2021 | 3 MIN | 3x komentář

Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii... (tá tá tatata tá ta ♪♫) V hodinkovém senátu vládne neklid. Hnutí designérských separatistů, vedených temným lordem Invictou, povstalo proti tradičnímu vzhledu hodinek se záměrem zhatit v hodinkové galaxii dosavadní mír a řád. Zveme vás na fotopřehlídku hodinek Invcita Star Wars.

Darth Vader – Já jsem tvůj otec!

"Neeeeeeeeeee!" (nee opravdu nešlo začít méně klíšé hláškou). Palpatinův nejvěrnější učedník Darth Vader a bitevní stanice velikosti malé planety Hvězda smrti – to jsou jednoznačně nejikoničtější motivy celé naší Star Wars přehlídky.

Boba Fett – Nejlepší lovec v galaxii

Boba Fett, nejobávanější nájemný lovec v galaxii v obouchané mandalorianské zbroji, ke kterému chová respekt i samotný Darth Vader. Nyní ukrytý a číhající na zápěstí lovené oběti.

Darth Maul – Temný pán ze Sithu

Mocný Darth Sidius moc dobře věděl, proč z Maula učinit svého prvního učedníka. Darth Maul, Temný pán ze Sithu, uměl ovládat temnou stranu síly jako málokdo. A kdo ví, kam by to dotáhnul, kdyby ho tehdy Obi-Wan planetě Naboo neporazil.

R2-D2 – Roztomilý servisní droid a loajální přítel

Jak by to asi dopadlo, kdyby si Luke řekl, že jeho servisní robůtek je moc velký a chtěl by raději jeho kompaktnější verzi? Podle mě (a Invicty) nějak takhle.

Koukněte se na další Invicty s motivem R2-D2.

BB-8 – Roztomilá Síla se probouzí

Když do kin v roce 2015 vešel snímek Síla se probouzí, díváky nezaujala jen krásná Rey, ale také malý milý oranžový droid s vypočítavou náturou – BB-8.

C-3PO – Protokolární droid s vybranými způsoby

Když ještě na Tatooine vládly klidné časy a devítiletý Anakin si vesele skládal droida z pochybného haraburdí, určitě jej ani nenapadlo, že se z jeho výtvoru stane hrdina rebelského odboje... Nebo časomíra od Invicty.

Stormtroopeři – Špičkově vycvičení vojáci, kteří se nikdy netrefí

A když jsme u té temné strany síly a stormtrooperovských fan-předmětů, pro příznivce ikonického vzhledu vojenských jednotek imperiální síly je tu opravdu věrné převedení do hodinkové podoby.

Galaktické impérium – "Jsme impériem, které bude stát deset tisíc let!"

Tak pravil Palpatine... Ale trošku se seknul, protože vláda Impéra nakonec trvala jen 157 let. Invicta Galaktické Impérium reprezentovala motivem nejčastěji užívaného bojového letounu TIE/LN Starfighter s krátkým dosahem, který je považován za takovou "mouchu" vesmíru... Kvůli tomu charakteristickému bzučivému zvuku, který vydává, když prosviští kolem.

Povstalecká aliance a Millenium Falcon

Aliance rebelů pro obnovu republiky, která založila odbojové hnutí proti tyranii ztělesněné Impériem, je znázorněna tou nejslavnější hvězdnou lodí celého Star Wars univerza – Millenium Falcon, která patřila bývalému pašerákovi, později hrdinovi Nové republiky a v neposlední řadě neskutečnému frajerovi Hanu Solovi. A víte, že Elon Musk podle slavné lodi pojmenoval svou řadu raket Falcon?

Máme Baby Yodu!

Koukněte na ta ouška, no není sladký? Roztomilé padesátileté mládě jménem Grogu z novější Mandalorianské série si vydobylo čestné místo jak v srdcích fanoušků, tak v Invicťácké Star Wars kolekci.

Mandalorian – Osamělý lovec

Din Djarin, neohrožený nájemný lovec, zažívá na své cestě s Groguem spousty úskalí a dobrodružství. A kdo ví, kolik jich s hodinkami Invicta Star Wars zažijete vy! :)

Tak, to byly limitky Invicta Star Wars... Docela Síla, že?

Mimochodem, nechybí vám na vaše Star Wars hodinky box? ;)

Podívejte se na další nabídku kufrů na hodinky Invicta.

Mohlo by vás také zajímat:

Fotogalerie Invicta NHL – Když je hokej vším
23.2.2023 - Filip Debrecenyi
Fotogalerie Invicta NHL – Když je hokej vším

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Robert Vosáhlopřed 1149 dny, reagovat
Budou v nabídce taky nějaké s Baby Yodou?
Eliška Měrkovápřed 1148 dny
Dobrý den, Roberte. Mám pro Vás dobrou zprávu! :) Hodinky s Baby Yodou máme objednány a v nabídce tedy budou. Přesný termín dodání ale ještě není znám, předpokládá se konec března či začátek dubna.
Bulbasaurpřed 1149 dny, reagovat
Tak R2-D2 je božíííí! Možná se ale nakonec nechám zlákat temnou stranou Síly... :D

Hodinky zmíněné v článku