» Blog » Invicta

Invicta Wildflower – Fotogalerie divoké hodinkové zahrady

Tagy: Fotogalerie | Invicta | Dámské | Klasické | Fashion

Eliška Měrková | 9.2.2023 | 2 MIN | 1x komentář

Invicta Wildflower rozhodně patří k nejoriginálnějším dámským hodinkám v naší nabídce. Krom květinových číselníků se za nimi totiž ukrývá víc, než byste do nich možná na první pohled řekli. Zveme vás na fotoprocházku rozkvetlou loukou Invicta Wilfdlower.

Květinářství nebo hodinářství? A co třeba obojí? Invicta je v designech vždy tak trochu svá, a divokou květinovou kolekcí Wildflower cílí na ženy, které jsou přesně takové.

Tyhle hodinky však nejsou žádné křehké květinky. Což mají mimochodem všechny hodinky od Invicty společné. Každá dáma tak musí mít na zřeteli, že její zápěstí bude zdobit pořádný kousek chirurgické oceli, za kterým se se zaujetím otočí každá kamarádka i kolegyně.

Invicta Angel – Fotogalerie andělských hodinek od Invicty
29.7.2022 - Agáta Vřeská
Invicta Angel – Fotogalerie andělských hodinek od Invicty

Eleganci, lesk a romantické zdobení květinovými a lučními motivy totiž nejsou tím jediným, co hodinky nabídnou. Všechny mají 100M voděodolnost, která spontánní dámě nezabrání hupnout s nimi na výletě třeba do jezera.

Korunku všech Wildflower zdobí dekorační kabochon. Na dýnku pak vždy najdeme znak rozkvetlé květiny.

Korunku všech Wildflower zdobí dekorační kabochon. Na dýnku pak vždy najdeme znak rozkvetlé květiny.

Vysoká voděodolnost není u takto zdobených hodinek zrovna častá. Dýnko Wildflower je tak šroubovací, což odolnost hodinek jistí.

Stejně jako robustnější konstrukce a s ní také nezanedbatelná váha hodinek. Zkrátka žádná módní chrastítka, ačkoli stylový outfit doplní perfektně.

Fotogalerie dámských hodinek Invicta
8.3.2023 - Eliška Měrková
Fotogalerie dámských hodinek Invicta

Květinové číselníky pak chrání sklíčko s obchodním názvem Flame Fusion. Jedná se o odolné minerální sklíčko, které je navrch opatřeno safírovou vrsvou.

Rozlišujeme tři základní typy sklíček: plastové, minerální a safírové. Nejdostupnější je sklíčko plastové, které se snadno poškrábe, ale zato je pružnější a odolnější vůči rozbití. Na pomyslné střední cenové příčce pak stojí sklíčko minerální, které je nejobvyklejší. Má dobré optické vlastnosti (neodráží světlo tolik jako sklíčko safírové) a je odolnější vůči poškrábání než plast. Nejdražší je sklíčko safírové, které prakticky nepoškrábete, pouze diamantem či jiným safírem.

U barevně upravených modelů se pak dáma nemusí obávat, že by se barva začala sloupávat. Hodinky jsou opatřeny moderní PVD úpravou, a prošly tak procesem, ve kterém se mikročástečky pod velkým tlakem nanaší přímo na povlakovaný materiál, a barva se tak stane součástí kovu.

Invicta se odvážných designů nikdy nebála. U Wildflower tak můžeme vidět třpyt kombinovaný s květinovou kresbou vyplněnou perletí a ornamentálnám šrafováním.

Invicta se odvážných designů nikdy nebála. U Wildflower tak můžeme vidět třpyt kombinovaný s květinovou kresbou vyplněnou perletí a ornamentálním šrafováním.

Uvnitř pak běží strojek poháněný baterií, který je japonského původu. Životnost baterie je pak zhruba 1–2 roky, než hodinky budou muset absolvovat krátkou návštěvu u hodináře.

Wildflower se tak rozhodně mohou stát perfektním dárkem k jakékoli příležitosti. I sebekrásnější kytice totiž uschne, ale hodinky? Ty vydrží.

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Vitopřed 439 dny, reagovat
Krásná kolekce. Bohužel bych se jen bál, že některé robustnější modely budou už moc těžké. Ale je krásné vidět, že Invicta nedělá jen šílené modely pro chlapy.

Hodinky zmíněné v článku