» Blog

Jak nahrát do hodinek Garmin hudbu z PC?

28.3.2022 | 30x komentář

Neradi posloucháte písničky na streamovacích službách a máte vše jen v PC? Zde je návod, jak nahrát skladby do hodinek.

1) Připojte hodinky k počítačí pomocí USB kabelu.

2) V počítači otevřete "Tento počítač" a zvolte vaše zařízení.

3) Do složky "Music" můžete nahrát vlastní hudební soubory.

nebo

1) Připojte hodinky k počítačí pomocí USB kabelu.

2) Otevřete v počítači program Garmin Express (popřípadě nainstalujte).

3) Zvolte připojené zařízení.

4) Otevřete sekci "Hudba" a vyberte hudební soubory, které chcete odeslat do zařízení.

Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)
11.1.2021 - Dominik Hok
Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Petrpřed 837 dny, reagovat
Dobrý a úspěšný den.Prosím o radu.Mám hodinky Garmin 6 Pro solar a nedaří se mi v nich rozdělit hudbu.Abych to vysvětlil,na svým PC mám hudbu pro sport a pro relax,každá má svojí složku.Každou tuto složku stahuji do hodinek samostatně ale v hodinkách se mi vždy smíchají.Prosím vás,nevíte jak dosáhnout toho,abych po stahování měl v hodinkách každou tu složku zvlášť?Složku pro sport chci poslouchat při sportu a tu druhou,relax,při odpočinku.Moc děkuji za radu.
Matěj Urbaczkapřed 836 dny
Zdravím Petře, zkuste to tak, že klasicky připojíte hodinky k počítači a přes jakýkoli průzkumník souborů nahrejte přímo složku s hudbou do složky Music v zařízení Garmin. Poté již budete mít ucelený playlist a nebude se Vám to míchat.:-)
Radekpřed 835 dny, reagovat
Ahoj kluci. Skvělé návody a videa které s nadšením sleduji. Dotaz: mám Fenix 6 pro a po spárování sluchátek mi při běhu vypadá zvuk to samé se stává pokud mám připojený mobil přes bluetooth k hodinkám. Může mít vliv nějaké nastavení nebo počet přijímačů na kvalitu poslechu? Když jdu přehrávání je o hodně lepší. Případně co vypnout aby přehrávání bylo v jednom kuse. Jak lze přepnout přijímané GPS? Moc díky a ještě dotaz po spuštění aplikace express mi to najde hodinky ale nedojde k přidání. Nevíte čím touze být ? Zkoušel jsem 2 PC a více verzí programu. Ještě jednou předem díky
Matěj Urbaczkapřed 835 dny
Zdravím Radku, nejprve bych zkusil odpojit sluchátka od telefonu, neboli dát zapomenout zařízení v telefonu a to by mohlo pomoct. Přijímaný signál lze vždy nastavit v nastavení aktivity. Můžete zvolit pak buď samostatnou GPS nebo kombinaci GPS + GLONASS nebo Galileo. Co se týče Expressu, tak by mohl být problém v některé ze stažených aplikací z Garmin Connect IQ, pokud nějakou máte. Doporučil bych udělat reset do základního nastavení a zkusit znovu spárovat s Garmin Express.:-)
Michalpřed 835 dny, reagovat
Dobrý den, mám problém s nahráváním hudby do hodinek Garmin Fenix 6Pro Sapphire. Když se pokusím hudbu nahrát přez Garmin Express, probihá nahrávání hidby do zařízení a po dokončení nahrávání v hodinkách žádná hudba není. Stejně tak když hudbu ukládám přímo do složky. Kopíruje se, ale nic ve složce není a v hodinkách také ne. Děkuji za radu
Matěj Urbaczkapřed 834 dny
Zdravím Michale, pokud nefunguje nahrávání hudby, zkusil bych hodinky uvést do továrního nastavení a provedl znovu spárování s telefonem a následně zkusil nahrát muziku znova.
Michal Žamberskýpřed 728 dny, reagovat
Dobrý den, mám dotaz k přehrávání hudby v Garmin Fenix 6X PRO. Pokud budu chtít poslouchat hudbu ze Spotify a budu mít zřízen účet Premium, potřebuji pak mít pro přehrávání hudby u sebe i telefon nebo stačí pouze hodinky. Děkuji za radu
Matěj Urbaczkapřed 726 dny
Zdravím Michale, pokud propojíte hodinky se službou Spotify Premium a stáhnete si playlisty do hodinek, tak telefon mít s sebou nepotřebujete.:-)
Pavelpřed 658 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Venu SQ music a při běhu se mi seká hudba. Zkoušel jsem různá sluchátka (značková, žádný alík), beze změny. Např. s telefonem sluchátka fungují. Díky za radu.
Matěj Urbaczkapřed 653 dny
Zdravím Pavle, zkusil jste odebrat sluchátka z veškerých dalších zařízení a nechat připojené pouze k telefonu?
Blankapřed 652 dny
Dobrý den, já mám také nově hodinky Venu 2 plus a mám stejný problém, s mobilem sluchátka fungují a s hodinkami se 1 sluchátko neustále odpojuje a to levé. Mám sluchátka Intezze Cliq, byly na ně celkem dobré recence. Tak si také nevím rady, co pořídit.... Zkoušela jsem odpojit od tel, odpojit od hodinek, znovu připojit a nic...
Pavelpřed 649 dny
Dobrý den, Sluchátka nikde jinde připojené nemám a běhám pouze s hodinkami..
Dominik Hokpřed 648 dny
Zdravím Pavle a Blanko, já osobně bych sluchátka úplně odpároval a zkusil to znova. Při párování mohla vzniknout nějaká chyba, tak bych zkusil párovací proces celý znova.
Pavelpřed 643 dny
Zdravím Dominiku, děkuji za typ, bohužel, několikrát vyzkoušeno a bez výsledku :-/
Terezapřed 307 dny
Hezký den, mám stejný problém, podařilo se Vám to nějak vyřešit?
Lenkapřed 615 dny, reagovat
Dobry den, mam Hodinky Venu 2s. S predchozim mobilem Pixel 3a fungovaly bezproblemove. Nyni mam pixel 6a a nedari se mi propojit prehravani hudby. Mysleno do hodinek nahrana hudba pres novy mobil v pohode funguje, upozorneni na prichozi zpravy chodi, ale kdyz chci pres hodinky pustit /zastavit hudbu prehravanou v mobilu, tak to nelze. Na dispeji hodinek se stopa vubec nezobrazi. Myslim si, ze v nastaveni mam vse povolene a uz mi dochazi fantazie. Mate prosím nejaky tip? Dekuji predem za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 614 dny
Zdravím, Lenko, máte nastavené v přehrávači hudby, že chcete ovládat hudbu z telefonu anebo máte nastavenou hudbu na přehrávání v hodinkách?
Jardapřed 572 dny, reagovat
Dobrý den. Mám nově Forerunner 245 music. Nejde mě ovládání hlasitosti u poslechu přes sluchátka. Všechno ostatní jde. Sluchátka jsem na mobilu odparoval, nikde jinde spárovaná nejsou. Zkusil jsem několikrát spárovat s hodinkami. Ovládání hudby na mobilu, tam mě hlasitost ovládat jde. Je na hodinkách ale jinak zobrazeno. U sluchátek je na hodinkách nápis "hlasitost up/down" a u ovládání hudby v mobilu je jen čárka kde je signalizována úroveň hlasitosti barevně. Aktualizace hodinek mám taky aktuální. Zajímavost je že mě sluchátka hrají, ale jen na maximální hlasitost... Děkuju za jakoukoliv radu co zkusit nastavit.
Dominik Hokpřed 571 dny
Zdravím, Jardo. Bohužel, některá sluchátka si s Garminy nerozumí tak moc a ovládání hlasitosti hapruje. Tady je kdyžtak seznam plně kompatibilních sluchátek. Bojím se, že pokud to nejde teď, tak to nepůjde vůbec.
Peterpřed 507 dny
Zdravím , tiež mam tento istý problém z hlasitostou. Mam fenix 7 x
Ludmilapřed 566 dny, reagovat
Zdravím, Mám nově hodinky Garmin Venu Sq Music a nejak se mi nedaří dostat do nich playlisty z iTunes, lépe řečeno, v aplikaci Garmin Express mi síce nějaké playlisty ukáže ale nikdy nejsou kompletní a některé ani nezobrazuje. Když nahrám hudbu přímo do souborů tak tam sice mám všechny skladby, ale už je nemám přímo v hodinkách rozdělené do složek nebo playlistů, ale jsou pomíchané. Nějaký nápad co s tím, abych měla všechny skladby a přitom rozdělené do playlistů?
Matěj Urbaczkapřed 565 dny
Zdravím Ludmilo, jelikož jsou Garmin a Apple tak trošku soupeřící firmy, tak iTunes není podporovaná platforma pro přenášení písniček. Tam bude také kámen úrazu při přenášení playlistů anebo celistvosti.
Ludmilapřed 565 dny, reagovat
A nějaký jiný způsob, jak dostat do hodinek ucelený playlist? Mimo Spotify nebo Deezer? To je totiž jeden z hlavních důvodu, proč jsem vybírala Music verzi
Matěj Urbaczkapřed 565 dny
Hudbu můžete přenést normálně z prohlížeče souborů v PC přímo do úložiště anebo do Garmin Expresu. Poté už by playlisty měly být kompletní. Je ale zapotřebí mít MP3jky stažené v PC.
Petrapřed 549 dny, reagovat
Dobrý den, je možné nějak stáhnout vlastní hudbu do Fénixů 6 PRO kdyz nemám počítač, mám pouze mobil ????
Dominik Hokpřed 549 dny
Zdravím, přes telefon jdou bohužel jen playlisty ze streamovacích služeb. :/
Pavelpřed 399 dny, reagovat
Dobrý den, chtěl bych poradit s nahráním hudby do hodinek Garmin Fenix 5plus z Macbooku Apple Music? Děkuji ????
Dominik Hokpřed 397 dny
Zdravím, Pavle. Do hodinek Garmin dostanete pouze hudbu zakoupenou v iTunes. Apple Music je kompatibilní pouze s Apple Watches.
Josefpřed 183 dny, reagovat
Zdravím Vás Mám Garmin Fenix 7X PRO , telefon Readmi Note 8 PRO 6GB RAM a občas se rozpadne spojení s mobilem. Sluchátka STSK P4A1 a ty přehrají z písníčky 10-20 vteřin a odpojí se. Zkoušel jsem jak restart, tak tovární nastavení ale nic nepomáhá. Sluchátka fungují s mobilem normálně, stejně jako s televizí. Poradíte mi? Děkuji Josef.
Matěj Urbaczkapřed 180 dny
Zdravím, Josefe, buďto je opravdu vadný Bluetooth čip anebo je to stejným problémem, jako mají teď všichni a je třeba vyčkat na aktualizaci na Garmin Expressu.:-(