» Blog

Jak připojit bezdrátová sluchátka k hodinkám Garmin?

28.3.2022 | 36x komentář

Hodinky Garmin s podporou hudebního přehrávače lze spárovat s Bluetooth sluchátky. Pak můžete pohodlně poslouchat hudbu jak při monitoringu sportovní aktivity anebo například při procházce ve městě. Jak na to?

1) Otevřete MENU hodinek.

  • Tlačítkové modely: Podržte prostřední tlačítko na levé straně pouzdra hodinek.
  • Modely s dotykovým displejem: Podržte spodní tlačítko na pravé straně pouzdra.

2) Snímače a příslušenství → Přidat novou položku → Sluchátka

3) Ze seznamu vyhledaných zařízení vyberte svá sluchátka a spárujte je.

Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)
11.1.2021 - Dominik Hok
Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

davidpřed 551 dny, reagovat
Dobry den mam garmin va 4 a nemohu sparovat bezdratova sluchatka koss porta pro wireless. nezobrazuji se v hodinkach. bt v telefonu mam vypnute.
Matěj Urbaczkapřed 550 dny
Zdravím Davide, a i když máte Bluetooth vyplý, máte sluchátka odpárována od telefonu (zapomenuta)?
Martinpřed 550 dny, reagovat
Dobrý den mám hodinky venu 2 plus a po vyhledání sluchátek a potvrzení to napíše - sparovaní se nezdařilo . Sluchátka jsem odinstaloval z telefonu a pořad se nechtejí sparovat s hodinkama. V telefonu to chce vždy potvrdit kodem na hodinkach ne. Děkuji za radu. Sluchátk a JBL 220TWS.
Terezapřed 474 dny, reagovat
Dobrý den, mam hodinky Garmin Venu 2 plus a sluchatka JBL Tune120. Sluchatka se mi sice podarilo sparovat s hodinkami, ale nedari se mi u nich snizit hlasitost. Sou nastavene na tu nejvyssi a proste to v nastaveni hlasitosti na hodinkach nereaguje na snizeni hlasitosti. Je mozne, ze sluchatka nejsou tedy tak uplne kompatibilni s temito hodinkami?
Dominik Hokpřed 473 dny
Dobrý den Terezo, bohužel je to problém, který Garmin řeší roky a stále nevyřešil. U některých modelů sluchátek to tak prostě dělá. :(
Terezapřed 471 dny
Dobry den, dekuji za odpoved :) Nemel byste prosim nejake doporuceni na JBL sluchatka, ktere pres hodinky pujdou ovladat?
Jiříkpřed 409 dny
Měl jsem stejný problém se sluchátkama Trust na hodinkách Fenix 7, tak jsem zkusil koupit sluchátka AirPods a tam to funguje ta hlasitost...
Luciepřed 413 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Venu 2 Plus a sluchátka Samsung Galaxy Buds Live, nedaří se mi je přes hodinky vůbec vyhledat a spárovat. Je to vůbec možné?
Matěj Urbaczkapřed 413 dny
Zdravím, Lucie, ujistěte se prvně, že nemáte sluchátka připojeny k žádnému jinému zařízení a pokud máte, všude dejte odpojit anebo ignorovat.:-)
Luciepřed 413 dny, reagovat
Nemám, jsou nová a od mobilu odpojená. Měly by být tedy normálně kompatibilní?
Matěj Urbaczkapřed 410 dny
Zdravím, Lucie, kompatibilní jsou určitě. Jsou sluchátka v párovacím módu?
Radkapřed 368 dny, reagovat
Dobry den,mam hodinky Garmin Venu 2S a sluchátka O2 pods+, spárování s hodinkami samo sobě bez problémů, ale službu přehravat nejde využit,protože sluchátka hraji v zakladnim nastaveni přiliš hlasitě a funkce ztlumeni v hodinkach na sluchlatka nefunguje- hlasitost se nesnižuje. Stejna sluchatka přitom např. s telefonem funguji bez problemu. Lze u hodinek popsány problém řešit? Pokud ne v hodinkach,tak jaká podobná sluchátka s Venu 2S fungují? Event lze hodinky kvůli popsaného důvodu reklamovat? Děkuji předem za odpověď.
Dominik Hokpřed 367 dny
Zdravím, Radko. Je to běžný problém, Garmin hodinky nejsou se spoustou sluchátek kompatibilní. Tady je seznam plně podporovaných sluchátek.
Jakubpřed 367 dny, reagovat
Zdravím, prosím o radu. Dříve jsem do sluchátek měl hudbu a přitom i informace oběhu ( tep/rychlost/atd.), tj. telefon dával hudbu a hodinky FENIX 6 nějak data. To ale poslední dobou není funkční. Nevíte zda není někde něco k zapnutí - přepnutí? Děkuji
Dominik Hokpřed 366 dny
Zdravím, Jakube. Zkontrolujte v nastavení aplikace Garmin Connect část "Zvukové výzvy", jestli upozornění na jednotlivé okruhy máte aktivovanou.
Evapřed 360 dny, reagovat
Dobrý den , Mám Garmin Venu cca rok a půl ,,niceboy sluchátka ,vše doteď fungovalo perfektně .Nicméně teď se hudba z hodinek ve sluchátkách seká :( sluchátka jinde hrajou v poho ,takže problém v hodinkách ? Jaký ? Zkusila jsem je z hodinek odebrat a zase přidat ,nepomohlo .Nemá někdo nějakou radu ? Když jdu běhat do lesa chci poslouchat hudbu a nechci si brát telefon ,,nevím čím ta změna :/
Matěj Urbaczkapřed 359 dny
Zdravím, Evo, zkuste dát hodinky do továrního nastavení a podívat se, jestli jsou sluchátka připojena pouze k hodinkám anebo se snaží připojit i třeba k telefonu, což by mohlo vést k sekání hudby.
Mirekpřed 290 dny, reagovat
Dobrý den, zakoupil jsem sluchátka Shokz open run pro a lze je spárovat s hodinkami Garmin EPIX2. Zobrazí se sluchátka připojena, ale nelze přehrávat hudbu ze Spotify v hodinkách. Můžete mi prosím poradit, kde bude asi chyba? Moc děkuji a jsem s pozdravem M.
Dominik Hokpřed 289 dny
Zdravím, Mirku. Asi mi musíte problém trochu více specifikovat. Máte nahrané playlisty ze Spotify přímo v hodinkách a tato hudba vám nejde přehrát? Máte premium účet na Spotify? Nebo vám nejde ovládat hudba ze Spotify spuštěná v telefonu?
Mirekpřed 288 dny, reagovat
Ahoj Dominiku, moc diky za reakci, ale jiz vse funguje jak ma :) Playlisty jsem mel v hodinkach nahrane i premium ucet, ale bylo nutne jeste restartovat hodinky. Jen kdyby mel nekdo stejny problem...Mej se hezky, ahoj Mirek
Lukášpřed 128 dny, reagovat
Dobrý den. Měl bych dotaz. Mam skoro spárovaná s hodinami Garmin venu 2s . Normálně fungovali a ničeho nic nejde . Max buď pravé a nebo musím v hodinkách přepnout na levé současně už nebrání ,i když jsem je odinstaloval a nahrál zpátky co stim mám dělat děkuji za odpověď .
Dominik Hokpřed 128 dny
Zdravím, Lukáši. Upřímně, takové problémy vznikají a zatím se nepřišlo na to, jak to vyřešit. Garmin totiž má Seznam 100% párovatelných sluchátek a u těch ostatních negarantuje takovou funkčnost. :/
Luciepřed 101 dny, reagovat
dobrý den, nedaří se mi spárovat hodinky Garmin se sluchátky JLab Go Air Sport. Hodinky zařízení našly,ale párování se nedaří. Odpověď o od telefonu i ostatních zařízení. Nevíte,kde by mohl být problém? Děkuji.
Dominik Hokpřed 101 dny
Zdravím, Lucie. Upřímně, Garmin má seznam sluchátek, která jsou podporovaná a u těch ostatních to sem tam hapruje. Dal bych tomu pár pokusů, ale bojím se, že pokud to nejde teď, nepůjde to vůbec.
Laďapřed 90 dny, reagovat
Dominiku prosím o radu jaká sluchátka kolem 2000,- Kč budou spolehlivě fungovat s Venu SQ2 music.Po měsíčním zkoušeni různých variant prěs restart i uvedení do továr.nastavení se mi hodinky odpojovaly a někdy i když sluchátka byly spárovány nechtělo se to připojit.Na podpoře garmin mi napsali že to může být sluchátky a jaký mám tok dat z ulužených souborů!!!!!.Dnes jsem narazil na tvoje přímé a fundované odpovědi za což ti velmi děkuji a uvedly mne do obrazu,že hodinky fungují jen s některými sluchátky.Byl tu dotaz že někomu nejde ztlumit zvuk. To mi taky dělalo se sluchátky Baseus Bowie MZ1 od T mobile a problém je v tom že přímo na sluchátkách není funkce nastavení hlasitosti.U sluchátek Niceboy to funguje, ale hudba vypadává.Nechci experimentova s drahými sluchátky a proto tě prosím o typ na sluchátka do 2500,-která by dobře fungovala s hodinkama.Díky Laďa
Dominik Hokpřed 87 dny
Dobrý den, Laďo. Teď jsem otestoval svá sluchátka Intezze Cliq a jsou 100% kompatibilní s Garminy. Navíc opravdu kvalitně hrají a je to česká firma. :)
Laďapřed 80 dny, reagovat
Dík Dominiku za doporučení sluchátek. Intenze Cliq jsou výborná sluchátka ale fungují pouze v propojení s mobilem. Pokud chci přehrát hudbu z hodinek ,tak se po necelé skladbě odpojí a sluchátka hlásí "Disconect a vzápětí Pairing " .Bohužel se znovu nepřipojí. Po nějaké prodlevě a vyndání z nabíjecího pouzdra se připojí ale zachvíli se to opakuje.Koupil jsem i Samsung Galaxy Buds Pro SM-R190 ale u těchto super sluchátek není možné ovládat hlasitost poklepem na sluchátko a hudba hrozně řve a ovládací panel na hodinkách vůbec na ovládnutí hlasitosti nereaguje. Restart hodinek nic nevyřeší.Dík za odpověď Laďa
Filip Debrecenyipřed 79 dny
Zdravím, to je zvláštní. Možná už bych to řešil reklamací. Asi už nemám moc co poradit. :/
Laďapřed 26 dny
Děkuji Dominikovi za doporučení slucháte IntenzeCliq.S problémovými hodinkami nefungovaly, ale po následné reklamaci a výměně hodinek přehrávání hudby jde dobře.
Standapřed 79 dny, reagovat
Dobrý nejdou mi spárovat hodinky Garmin fenix 7 s air pods
Dominik Hokpřed 78 dny
Zdravím, není možné, že máte v době párování připojená sluchátka k telefonu? Zkusil bych vypnout Bluetooth na telefonu.
Standapřed 78 dny, reagovat
Dobrý den, děkuji za info, ale chyba byla v tom, že jsem sluchátka nenechal v pouzdře a nezmáčknul na tom pouzdru tlačítko na párování, moje chyba páč už jsem zapomněl jak jsem je pároval s telefonem ☝️
Lucie H.před 72 dny, reagovat
Dobry den, chtela bych si objednat sluchatka H2o tri multisport. Mam hodinky venu sq music.Pujde to spolu sparovat pres bluetooth? Pripadne ktera vodeodolna sluchatka k tomu pasuji? Dekuji H.
Dominik Hokpřed 71 dny
Zdravím, Lucie. Co se týče kompatibility, spíše bych se obrátil přímo na Garmin. Já osobně s těmito sluchátky nemám zkušenost.
Kája K.před 6 dny, reagovat
Dobrý den, chtěl se zeptat, mám koupené hodinky garmin Solar Phoenix 7X a chci zkusit sparovat sluchatka ASUS ROG CETRA TRUE WIRELESS.Chci se spárovat s hodinkama,ale nejsou schopny je najít.Dalo by se nějak pomoci? Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 4 dny
Zdravím, Kájo. Nejprve bych zkusil ta sluchátka odpojit od všech předchozích zdrojů poslouchání a pak bych zkusil znova připojit.:-)