» Blog

Jak propojit Garmin Connect s aplikacemi třetí strany?

28.3.2022 | 1 MIN | 28x komentář

Často se chceme koukat na naše výsledky i v jiných aplikacích než jen v Garmin Connect. Populární je například Strava, Apple Health či MyFitnessPal. Zde je návod, jak propojit Garmin Connect s aplikacemi třetích stran.

1) Otevřete MENU v aplikaci Garmin Connect. (v iOS "Více" vpravo dole, v systému Androidu sy­mbol ≡ vpravo nahoře).

2) Nastavení → Partnerské aplikace → Zvolte aplikaci a připojte se ke svému účtu v aplikaci třetí strany.

Popřípadě zvolte opačný postup skrze aplikaci třetí strany. Postup pro aplikaci Strava:

1) V aplikaci Strava otevřete "Profile" a pokračujte do nastavení.

2) Pokračujte do "Applications, Services, and Devices"

3) Přidejte aplikaci Garmin Connect.

Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)
11.1.2021 - Dominik Hok
Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Helena Žižkovápřed 911 dny, reagovat
Dobrý den, potřebuji poradit. Mám hodinky Garmin Forerunner 45S. V.mobilu mám staženou aplikaci Garmin Connect. Mám ji propojenou s aplikací Strava. Najednou se mi přestaly do Stravy přepisovat aktivity z Connectu. Nic nepomohlo,resetovat, odinstalovat.Můzete mi poradit?
Matěj Urbaczkapřed 907 dny
Zdravím Heleno, zkuste zrušit párování se Stravou a poté ji znova zapojit. Zkuste také zkontrolovat připojení ve Stravě, jestli je stále aktivní.
Ivetapřed 720 dny, reagovat
Dobrý deň, mám hodinky garmin fenix s6 Pro. Keď si nastavím niektoré aktivity napríklad kardio tak mi to do stravy stiahne v inom čase ako je aktivita realizovaná. Táto aktivita bola ráno o 7:10. Chôdzu mi sťahuje správne. Viete mi prosím poradiť? Ďakujem
Dominik Hokpřed 718 dny
Dobrý den, toto spíše bude problém na straně Stravy. Upřímně jsem se s tím ještě nesetkal a řešení neznám. :/
Barbora S.před 466 dny, reagovat
Dobrý den, mám dotaz ohledně propojení app garmin connect a My home fit ... podle app My home fit je možné data exportovat do garmin connect, ale když na to kliknu, objeví se dole hlaska viz obrázek... ale v garminu nikde nedokážu dohleda nějakou konfiguraci a když najedu podle vašeho popisu do podporovaných app, tak tam tato aplikace není. Poradíte prosím? Dekuji
Matěj Urbaczkapřed 465 dny
Zdravím, zasílám aktuální seznam podporovaných aplikací a ta Vaše tam bohužel není.:-( Můžete zkusit nainstalovat aplikaci Healt Sync přes kterou se dá přenést z aplikace Garmin Connect data do více aplikací.
Mrazíkpřed 459 dny, reagovat
Hezký den, máte nějaké zkušenost se Strava RE datovým polem? Mám nastaveno podle Garmin hodinek ve Strava dat.poli i appce, ale hodnoty se výrazně liší (dané sportovní aktivity). Čtu i dost negativních vazeb. Mám počítat s tím, že to prostě nejede, nebo se to snažit nějak nastavit? Děkuji.
Dominik Hokpřed 459 dny
Zdravím, Mrazíku. Vím, že nejčastěji tento prolbém způsobuje různé nastavení tepových zón. Zkontrolujte nastavení tepových zón v aplikaci Garmin Connect, zařízení a aplikace Strava RE. Většinu času se pak už hodnoty neliší.
Mrazíkpřed 458 dny
Hezký den, na webu mám toto... Strava/garmin. Odpovídá to? Je "problém", že ve Stravě zadávám 4 čísla, zatímco v Garminu 6... Pak do toho je ta appka/datové pole - to mám: - zone 1 138 - zone 2 153 - zone 3 163 - zone 4 172 - zone 5 (maxHR) 191
Dominik Hokpřed 458 dny
Zdravím, Mrazíku. V Garminu nastavte zóny podle maximálního srdečního tepu a ve Stravě také. Maximální tep samozřejmě můsí být stejný. Pokud by to neodpovídalo, tak v Garminu nastavte podle maximálního srdečního tepu a ve Stravě pak ručně nastavte úplně stejně. Současně to máte v Garminu nastavené podle laktátového práhu.
Zuzanapřed 364 dny, reagovat
Dobrý den, mam hodinky Forerunner 35 a aplikaci Strava. Dvakrát jsem byla běhat bez hodinek, ale s telefonem. Dá se záznam přenést do statistik garmin? Děkuji Zuzka
Dominik Hokpřed 364 dny
Zdravím, pokud je v dané aplikaci možnost exportu, můžete aktivitu naimportovat na webu Garmin Connect. Nevím ale, jestli záznam z dané aplikace bude kompatibilní.
Zdenekpřed 313 dny, reagovat
Dobrý den, mám FR965 a beham s hrudním pasem. Některá data která jsou v garmin aplikace jako napr vertikální oscilace, délka kroku atd se nepřenesou do Stravy, nemáte s tím zkušenosti? Data jako kandence, HR, waty se přenášejí… predem díky Zdenek
Matěj Urbaczkapřed 312 dny
Zdravím, Zdeňku, data o dynamice běhu se nepřevedou nikdy. Strava s nimi neumí pracovat a bere si jen to nejzákladnější.
Zdenekpřed 312 dny, reagovat
dekuju za info. Zdenek
Michalpřed 292 dny, reagovat
Dobrý den,mam hodinky Vivoactiv 4 a mám Strava v mobilu,vše propojeno.aktivity z hodinek se ukazují ve stravě ale obráceně Ne když si měřím jízdu na kole ve stravě bez použití aktivity v hodinkach,rád bych to pak měl v Garmin connect,bohužel nemám.diky za odpoved.
Matěj Urbaczkapřed 291 dny
Zdravím, Michale, tohle bohužel už není možné. Kdysi to ještě šlo, ale tato možnost byla zakázána kvůli tomu, že tvořila smyčku. Ze Stravy to šlo totiž na Connect, ale když měl člověk zadaný i z Connectu do Stravy, tak aplikace kolovala.:-( Tudíž je třeba vždy využívat hodinky.
Michalpřed 291 dny, reagovat
Děkuji za info.
Alešpřed 267 dny, reagovat
Dobrý den, Mám propojený Garmin Connect se Stravou, všechno se synchronizuje. Lze nějak nastavit, která aktivita se bude synchronizovat a která ne? Úplně všechno bych na Stravu dávat úplně nechtěl.
Matěj Urbaczkapřed 263 dny
Zdravím, Aleši, bohužel tohle nneí možné korigovat a synchronizují se vždycky všechny. Dá se je pak jen ručně smazat.
Davidpřed 179 dny, reagovat
Dobrý den, mám své starší aktivity z hodinek jiného výrobce uloženy ve formátu souborů .gpx. Je možné tuto historii importovat do aplikace Garmin Connect? Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 178 dny
Zdravím, Davide. Ano, je to možné. Nejlépe se to dělá přes PC, kdy v internetovém prohlížeči otevřete Garmin Connect, přihlásíte se a po kliknutí na mráček s šipkou vyberete možnost "importovat data". Pak už jen vyberete .gpx soubory z Vašeho PC a naimportujete.
Honzapřed 168 dny, reagovat
Dobrý den, kamarád má problém se synchronizací tréninků z garmin connectu do stravy. Má hodinky Fenix 6 a cyklocomputer edge 1040. Zatímco záznamy z Edge se do Stravy propíšou, záznamy z Fenix 6 se nepropisují. Dokážete poradit prosím. Děkuji
Dominik Hokpřed 168 dny
Zdravím, dělá to, i když je trénink absolvovaný pouze s Fenix 6? Je to totiž nastavené tak, že vše, co se přenese do Garmin Connect, tak se automaticky přenese do Stravy (nehledě na zařízení). Ale vím, že pokud je trénink monitorovaný na dvou zařízeních a je si hodně podobný, Strava tam nahraje pouze jednu z těchto aktivit.
Johanpřed 95 dny, reagovat
Dobrý den, je možné nahrát aktivity z aplikace suunto do garmin connect...jde mi o mapy ,které bych chtěl používat v garmin edge 530....děkuji
Matěj Urbaczkapřed 95 dny
Zdravím, pokud se jedná o méně aktivit, doporučuji stáhnout ručně GPX soubor ze Suunta a nahrát do Garmin Connect. Pokud chcete přetáhnout více aktivit, zaplatil bych si aplikaci HealthSync.
Klárapřed 12 dny, reagovat
Dobrý den, dvakrát během týdne se mi odpojil garmin forerunner 255 music od aplikace connect(nevím proč, asi aktualizace). Byla jsem několik dnů v horách mimo signál takze jsem to znovu propojila až teď. Nenahraly se mi ale proběhlé aktivity do connect ani do stravy. Jak prosím dodatečně tyto aktivity nahrát do obou aplikací? Děkuji
Matěj+Urbaczkapřed 11 dny
Zdravím, pokud máte hodinky spojené s aplikací Garmin Connect v telefonu, tak stačí znova rozkliknout Garmin Connect a synchronizovat hodinky. Pokud bude problém přetrvávat, je možnost synchronizovat hodinky buďto přes wifi přímo v nich anebo přes PC a program Garmin Express.