» Blog

Jak do hodinek Garmin stáhnout doplňkové aplikace a vzhledy displeje?

28.3.2022 | 45x komentář

Hodinky Garmin můžete obohatit o doplňkové aplikace a vzhledy z platformy Garmin Connect IQ. Ve 4 bodech si ukážeme, jak na to.

1) Stáhněte si aplikaci Connect IQ do vašeho telefonu.

2) Pokud máte s vaším telefonem spárovaných více zařízení, klikněte na "Moje zařízení" a zvolte zařízení, do kterého chcete nainstalovat nějaký doplněk.

3) Vyberte doplněk a zvolte "Nainstalovat"

4) Po synchronizaci hodinek s telefonem se doplněk objeví v hodinkách.

Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)
11.1.2021 - Dominik Hok
Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Janpřed 1039 dny, reagovat
Zdravím, mám G.Forerunner 935 a chtěl bych si do hodinek před tréninkem nahrát různé odjezdy busu..tedy v kolik hodin , běhám jen s hodinkami bez mobilu, jde to a jak, prosím? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 1037 dny
Zdravím Honzo, dá se stáhnout aplikace na Garmin Connect IQ, zvaná jako "notes", kde si uděláte poznámku přes mobil a pak si přidáte widget s touto aplikací do hodinek a tam si můžete nahrát odjezdy autobusů.
Radimpřed 1016 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Vivoactive 4 a nemám na hodinkách aktivitu - Turistika. A když přijmu výzvu Turistika, nemám ji jak splnit. Předpokládám, že tato aktivita se dá asi stáhnout na Connect IQ. Nemůžu ale žádnou najít, asi hledám špatně :-) Pod jakým heslem ji najdu? Nebo si ji vytvořit pomocí uživatelské aktivity "Jiné"? Moc děkuji
Matěj Urbaczkapřed 1015 dny
Zdravím Radime, koukněte na tento odkaz, který je přímo na aktivitu turistika na Connect IQ: apps.garmin.com/cs-CZ/apps/3b87aa41-f855-4ca5-8db7-8d6177df4667, zajisté půjde najít i jiné aktivity anebo jak píšete, můžete si vytvořit aktivitu turistika sám v hodinkách:-)
Klára Sklenaříkovápřed 1011 dny, reagovat
Dobrý den, Poradíte ,prosím, jak lze nastavit zobrazování km na hodinkách forerunner 45 v běžném režimu na základních obrazovkách? Zobrazuje se pouze počet kroků. Moc děkuji
Dominik Hokpřed 1009 dny
Zdravím, nastavení těchto hodnot probíhá přímo při změně číselníku, kdy zvolíte konkrétní číselník a poté možnost "Data". U některých číselníku to však nejde. Forerunnery většinou zobrazují spíše uběhnutou vzdálenost za týden než ušlou vzdálenost za den.
Monikapřed 1003 dny, reagovat
Dobrý den, co mám dělat pokud je na hodinkách místo zobrazení hodin ikona s IQ a u toho vykřičník? Přikládám i obrázek. Hodinky jsem zkusila znovu celé sparovat a nepomohlo to. Moc děkuji
Matěj Urbaczkapřed 1002 dny
Zdravím Moniko,máte asi nainstalovaný vzhled nebo aplikaci z Garmin IQ, která byla zdarma pouze na nějaké časové období. Takže pokud chcete využívat nadále tento vzhled nebo aplikaci, tak si ji zaplaťte anebo smažte z hodinek, a pak již hodinky budou fungovat normálně.
Pavelpřed 943 dny, reagovat
Dobrý den, tak jako se dá nastavit "cíl" u hydratace, kroků, schodů, apod, je možné nastavit cíl spánku? Fixně je nastaveno 8 hodin. Nastavit lze pouze "běžnou dobu spánku". Děkuji za pomoc PD
Dominik Hokpřed 942 dny
Dobrý den, bohužel, nastavit se to nedá. Dá se nastavit jen běžná doba spánku, ale nijak to neovlivní spánkový cíl, který je nastavený na 8 hodin.
Danapřed 866 dny, reagovat
Dobrý den, nevím, jak zjistit ušlou vzdálenost přímo v hodinkách Garmin Venu 2S, úplně nejradši bych tuto informaci našla přímo na displeji, ale při tvoření displeje na míru mi tuto možnost nenabízí. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 866 dny
Dobrý den, Dano. Ušlou vzdálenost podle kroků zjistíte na widgetu "kroky" a posunem obrazovek dolů se dostanete na vzdálenost (v kilometrech). Bohužel tento údaj se nedá nastavit přímo na hlavní číselník. Můžete ale mrknou na Garmin Connect IQ a stáhnout si nějaký číselník, který tuto hodnotu ukazuje.:-)
Stanislavapřed 824 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Venu, chtěla jsem si nainstalovat jiný vzhled, vybrala jsem si v Conect IQ dala stáhnout, ale nyní mám oba vzhledy ve frontě. Nevíte prosím co s tím. děkuji
Dominik Hokpřed 823 dny
Zdravím, Stanislavo. Většinou se to vyřeší, když chvíli počkáte. :)
Martinapřed 795 dny, reagovat
Ahoj, mám prosbu. V množství odpovědí jsem nenašla. Byla jsem zvyklá na hodinkách mít funkci "najít hodinky" když je člověk náhodou někde sundal a zapomněl kde. Mám Fenix 6s Pro Solar (a jako fakt je, že je z ruky nedám :-)) ale ráda bych věděla, kde tuto funkci spustit? V návodu je napsané, že to jde. Funkci najít můj telefon mám, ale tohle prostě nemůžu nikde najít. Moc díky
Matěj Urbaczkapřed 795 dny
Zdravím Martino, tato funkce se spouští v aplikaci Garmin Connect přes menu - zařízení Garmin - Vaše zařízení - úplně dole je "najít moje zařízení".:-)
Martinapřed 795 dny
Nojo???? a já to tam fakt nemohla najít. Dekuju
j fpřed 752 dny, reagovat
Dobrý den. Mám Fenix 6. Po aktivitě se mi změní vzhled hodinek na jiný. Mám nastavený Infocal od RStudio. Když jej chci vyhledat, mám tam jen IQ s vykřičníkem, jak popsala Monika výše. Ale Infocal není placený, nebo ano? Dříve mi to fungovalo bez problému, ale v poslední době se to vždy změní. Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 749 dny
Zdravím, někteří lidé dělají placené vzhledy a pak je někdy otevřou zdarma na nějakou dobu. Poté ty vzhledy zase zpoplatní a nefungují tak, jak mají. Buď se tam zobrazí vykřičník a nebo to zničí celé hodinky a je je třeba uvést do základního nastavení. Doporučil bych odstranit vzhled a pak by se mělo vše vyřešit.:-)
Milapřed 731 dny, reagovat
Dobrý den, mám Garmin Venu Sq. Lze si někde stáhnou další aktivity než jen ty přednastavené? Jezdím na koloběžce, a tato aktivita v nabídce není. Mohla bych aktivitu zaznamenávat jako kolo, ale v jistém ohledu je koloběžka náročnější než kolo, a protože jezdím denně chci aktivitu zaznamenávat. Předem děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 729 dny
Zdravím, hodinky můžete obohatit o aplikace z obchodu Garmin Connect IQ. Zde je i mód koloběžka.
Ivetapřed 728 dny, reagovat
Zdravím, chci se zeptat, jak odstranit aplikace z fronty, abych mohla stáhnout další ? Mám Venu 2 plus a je tam ve frontě seknutá aplikace, kterou ani nepoužívám a ani jsem ji nestáhla. Hodinky jsou připojené, zkoušela jsem i restartovat telefon. Děkuji :-)
Matěj Urbaczkapřed 727 dny
Zdravím, připojte je na PC a odstraňte přes program Garmin Express. Dá se také odstanit přímo v aplikaci Connect IQ.
Petrpřed 641 dny, reagovat
Zdravím chlapy, mám již druhý den Garmin fenix 6x pro a po stažení ciferníku z Garmin conect IQ se mi ciferník který má být barevný zobrazí pouze černobíle. Děkuji za odpověď
Dominik Hokpřed 638 dny
Zdravím, Petře. Možná je tento číselník placený a je barevný pouze po uhrazení. Nebo se barvy přepínají přímo v aplikaci Connect IQ, když si otevřete kartu tohoto číselníku. Tam je možnost odinstalovat nebo "Nastavení".
Martinapřed 579 dny, reagovat
Dobrý deň, prosím Vás, ako to funguje , keď si chcem nainštalovať platený face mojich hodiniek? Keď som vybrala motív pri ktorom je písané, že platba, tak mi to v pohode nainštalovalo a nič odomňa nepýtalo zaplatiť..neviete ako to funguje? Ďakujem
Dominik Hokpřed 579 dny
Zdravím, Martino. Číselník vám několik dní bude fungovat, ale po několika dnech se tam objeví hláška, ať jej zaplatíte a číselník nebude fungovat. Přímo na Connect IQ by měl být odkaz na stránky, kde se číselník zaplatí, popřípadě se zobrazí přímo na hodinkách.
Janapřed 403 dny, reagovat
Moc zdravím a dekuji za predchozi radu s navigací. Nyní další dotaz. Dá se nějak přidat do hodinek aktivita stolní tenis,nejlépe ještě s možností počítadla skóre? Moc předem děkuji za odpověď.
Dominik Hokpřed 403 dny
Dobrý den, Jano. Určitě takovou aplikaci najdete na Connect IQ. Stáhněte si ji do telefonu a můžete si tam doplňovat číselníky a aplikace do hodinek. :)
Janpřed 284 dny, reagovat
Dobry den, je mozne v hodinkach marq 2 captain, nainstalovat veskery sw a aplikace co je v marq 2 golfer ? jedna se mi o to, že vzhledove se mi libi captain - modra luneta, ale rad bych hodinky využival na golf. Děkuji Vám za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 283 dny
Zdravím, Jane, ano, je to možné. Funkčně jsou hodinky velice podobné a Golfové funkce tam jsou všechny.:-)
Soukupova Michalapřed 240 dny, reagovat
Dobry den, chtela jsem vas poprosit o pomoc neb si uz nevim rady. Mam ďhodinky garmin Forerunner 45 a kdyz chci v aplikaci connect IQ stahnou aplikaci tak se mi v hodni liste nabizi jen “vzheldy hodinek” a ne napr. Doplnky, aplikace. Nevite cim by to mohli byt? Dekuji Soukupova
Matěj Urbaczkapřed 239 dny
Zdravím, Michaelo, bohužel, jediné co můžete stáhnout do Forerunner 45 jsou právě vzhledy. Doplňky a aplikace hodinky nepodporují.:-(
Lubomírpřed 231 dny, reagovat
Dobrý den, mám pár dní hodinky Forerunner 265 a občas se mi stane že mi na displeji naskočí "IQ s červeným vykřičníkem" (viz obrázek) a nejde tam nahodit standartní displei až po restartu hodinek, v čem může být problém? Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 231 dny
Zdravím, Lubomíre, máte zjevně nainstalovaný nějaký číselník z Garmin Connect IQ, který si žádá pozornost. Doporučuji veškeré číselníky odstranit.
Lubomírpřed 231 dny
Ano koupil jsem si číselník, kde píší, že je kompatibilní s mým modelem hodinek, může to tedy být tak, že to nemají "vychytané"?
Matěj Urbaczkapřed 231 dny
Je to spíše tím, že je třeba synchronizovat s Connect IQ anebo se podívat jestli nevyžaduje nějakou pozornost na kartě toho čísleníku.:-)
Silvie Brijarovápřed 175 dny, reagovat
Dobrý den. Ráda bych si přidala do hodinek další aktivitu jako je plavání. V aplikací Garmin connect mi to ovšem vůbec nic nenajde. Je chyba v nějakém nastavení? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 173 dny
Zdravím, jelikož nevím, jaké máte hodinky, tak Vám mohu jen těžko poradit.:-) Pokud máte hodinky, které nemají plavání a podporují Connect IQ, použijte pro dohrání tuto aplikaci.
Pepa1před 162 dny, reagovat
Dobrý den, mám Vivoactive3. Jak mám na nich na 9 jamkovém hřišti zaznamenat 18 jamkový turnaj? Zkusil jsem po 9 jamkách uložit a další 9 jamek opětovně uložit, ale nějak se hra neuložila. Jen Scorecarta a né jak jsem hrál jednotlivé jamky. Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 161 dny
Zdravím, Pepo. Bohužel nejsme golfisti a model je už dosti starý, takže ho nemám ani k dispozici na vyzkoušení. Zkusil bych se obrátit přímo na Garmin anebo pročíst manuál.
Petrapřed 106 dny, reagovat
Dobrý den. Zkusím si jít pro radu :) Venu 2 Plus - stáhnu z IQ Connect nový vzhled hodinek, na hodinkách se mi zobrazí kód pro úhradu nového vzhledu. Kód zadám do příslušného políčka na daných webovkách, zadám platební údaje, platbu potvrdím na appce u sebe v telefonu. Jeví se to jako uhrazené, platební formulář mě vrátí zpět na stránky obchodníka, kde se ale objeví hláška, že platbu nelze provést. Na hodinkách mi tedy zůstane viset kód, jelikož se nic neuhradilo a vzhled musím odinstalovat. Zkusila jsem platit z telefonu, z PC, z jedné karty z druhé karty, a nic nepomáhá, nevíte, v čem může být zakopaný pes..? Předem moc díky, hezký den! :) Petra
Matěj Urbaczkapřed 106 dny
Zdravím, Petro. Bohužel, s tímto Vám moc nepomůžeme. Zkusil bych kontaktovat přímo "výrobce" vzhledu.
Editapřed 93 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Forerunner 45S. Chtěla jsem si do nich nahrát aplikaci nebo aktivitu Jump rope, ale nemůžu žádnou najít. K tomuto typu hodinek jsou mi nabízeny aplikace pouze na vzhled hodinek. Můžete mi poradit, jak do tohoto typu přidat Jump rope? Možná, že to ani nejde nebo je v tom nějaký fígl. Děkuji
Dominik Hokpřed 92 dny
Zdravím, Edito. Jak jsem psal už pod jiným článkem, Forerunner 45 bohužel nemá podporu. Nabídka z Connect IQ je pro tento model silně omezená, a tak tam většinou najdete pouze vzhledy.