» Blog

Na hodinkách Garmin se mi při hovoru nezobrazují jména kontaktu. Jak to opravit?

28.3.2022 | 23x komentář

Někdo vám volá a vy vidíte jen číslo volajícího a nevídíte jméno? Zde je jednoduchý návod, jak tento problém opravit.

Tento problém je způsoben tím, že v nastavení aplikace Garmin Connect nemáte povolený přístup ke kontaktům.

1) Otevřete MENU v aplikaci Garmin Connect. (v iOS "Více" vpravo dole, v systému Androidu sy­mbol ≡ vlevo nahoře).

2) Klikněte na: Nastavení → Oprávnění pro telefon → Spravovat oprávnění

3) Povolte aplikaci Garmin Connect přístup ke kontaktům.

Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)
11.1.2021 - Dominik Hok
Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Lukaspřed 779 dny, reagovat
Ahoj, bojuju se zobrazením jména volajícího na hodinkách - nejdřív na Fenix 6, teď na Fenix 7 - pořád se mi zobrazuje jen číslo, i když v Garmin Connect i v nastavení telefonu mám povolený přístup ke kontaktům... někde jsem slyšel, že to je kvůli bezpečnosti Androidu - je to pravda? Jméno u SMS mi to ukáže.... mám Samsung Z Fold...
Dominik Hokpřed 779 dny
Zdravím, nepoužíváte náhodou Truecaller? Pokud ano, zakažte notifikace pro tuto aplikaci a mělo by to problém spravit.
Jaroslavpřed 720 dny
ahoj Lukaši ma 6xpro vše povolene snad stokrát zkontrolovane a pořád nic.Prosím tě už jsi to zprovoznil a jak děkuji moc.
Vlastikpřed 708 dny
Dobrý den, mám na 6pro stejný problém jako vy. Pokusil jsem vše zakázat, následně povolit, všechno je nastavené, ale stále se nezobrazuje u příchozího hovoru jméno, ale jen číslo. Mám telefon Samsung A50. Podařilo se vám něco zjistit?
Jaroslavpřed 708 dny, reagovat
Bohužel né Vlastíku.Hodinky jsem měl se stejnym modelem telefonu s kolegou na stole ..jeho hodinky ukazují jmeno,moje nadale ne. Nastavení hodinek,aplukace v mobilu i mobilu uplně stejné a stále nic.Jen když hovor zmeškám hodinky ukáží jméno zmeškaného..pri zvonení nadale ne.
Martin Pospíchalpřed 599 dny
Ahoj.dela mi to úplně stejný problém.uz jsi to nějak vyřešil?dekuji
Zdenekpřed 481 dny, reagovat
Ahoj, manželce jsem koupil Venu 2 plus ale nezobrazují se kontakty v hodinkách. Samozřejmě oprávnění je povoleno, nevím kde může být chyba... Díky za reakci. Zdenek
Matěj Urbaczkapřed 478 dny
Zdravím, Zdeňku, jaký máte typ telefonu?
Irenapřed 477 dny
mám stejný problém, telefon mám Samsung A52s
Matěj Urbaczkapřed 477 dny
Zdravím, Ireno, máte povolené nastavení v aplikaci Garmin Connect, tak jak je napsáno nahoře ve článku?
Irenapřed 477 dny, reagovat
Vše nastaveno, povoleno, při volání vidím jméno, ale když chci volat z hodinek, tak v kontaktech jsou jen 3 nouzové, zbytek nevidím. V aplikaci kontakty vidím. Když se ale koukám v telefonu do bluethoot, tak vidím přístup jen k hovorům, případně zvukům, narozdíl třeba od AndroidAuto, kde vidím i kontakty...
Dominik Hokpřed 473 dny
Zdravím, Ireno. Bohužel se kontakty nezrcadlí a tak musíte kontakty přidat ručně v aplikaci Garmin Connect. Posílám návod.
Irenapřed 473 dny, reagovat
Děkuji Dominiku, podle tohoto návodu mám nastaveno již od počátku, ale přesto kontakty v hodinkách nevidím :-(
Irenapřed 472 dny, reagovat
Tak po dnešním aktualizaci vše funguje tak jak má :-).
Luciepřed 435 dny, reagovat
Dobrý den, koupila jsem si Garmin Venu 2 plus, spárování proběhlo v pořádku mám telefon xiaomi note8 hodinky mě upozorní na vše (messenger, whatsApp, zprávy, zmeškaný hovor atd.) kromě hovorů, vůbec se mi nezobrazí že mi někdo volá ani číslo ani jméno prostě nic, vše mám povoleno. A to sem si je kupovala hlavně kvůli příjmání hovorů přes hodinky.
Dominik Hokpřed 435 dny
Zdravím, Lucie. Ověřte, jestli v aplikaci Garmin Connect máte povolený přístup k telefonním hovorům. Také zkontrolujte, jestli náhodou nemáte Redmi Note 8 PRO, ten je totiž podle seznamu kompatibilních telefonu právě nekompatibilní s funkcemi telefonování a hlasového asistenta.
Jaroslavpřed 435 dny, reagovat
Pokud je vse nastaveno jak má být,jde jen o aktualizaci mobilu.Ja se s tim pral 6 měsícú a nakonec po aktualizaci mé samsung galaxy s 21ultra vše funguje jak má.Bohužel,aktualizaci neuspíšíme nikdo ja kupoval mobil u t-mobilu.
Luciepřed 435 dny, reagovat
Děkuji za odpověď, problém vyřešen, mám redmi note 9 (překlep????), bylo potřeba stáhnout aktualizaci telefonu.
Lubošpřed 284 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky garmin Instinct 2X solar. Nechodí mi upozornění na hovory ani SMS a zprávy z aplikací. Podporují tyto hodinky tyto funkce nebo jsem špatně pochopil recenze. Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 283 dny
Zdravím, Luboši, notifikace na oboje v těchto hodinkách normálně fungují. Bude třeba se pohrabat v nastavení telefonu, jestli máte vše u aplikace povoleno.:-)
Lubošpřed 283 dny, reagovat
Zdravím, prohlédl jsem v hodinkách i aplikacích vše co se dá. Zkoušel jsem i restartovat hodinky. Zatím nic. Chtěl bych se zeptat, jestli se dají nastavovat i přes webové rozhraní na PC? Jinak hodinky jsou krásné a ostatní funkce vypadají výborně.
Matěj Urbaczkapřed 283 dny
Luboši, je třeba povolit oznámení v telefonu v nastavení aplikace Garmin Connect. Také je třeba aplikaci povolit zůstat na pozadí telefonu.Pak hodinky budou fungovat.
Lubošpřed 283 dny, reagovat
Tak nakonec pomohlo opětovné spárování hodinek s telefonem. Nic dalšího jsem dělat nemusel. Teď už vše funguje jak má . Děkuji za rady a trpělivost. Jinak hodinky jsou super a jsem opravdu nadšený. Hezký den.