» Blog » Xiaomi

Placení náramkem Xiaomi Mi Smart Band 6? Konečně je to tady!

Tagy: Zprávy | Xiaomi | Chytré

Matěj Urbaczka | 26.10.2021 | 1 MIN

Na tuto chvíli jsme čekali opravdu dlouho a konečně je tady. Na evropský trh dorazila verze Xiaomi Mi Band 6 NFC, se kterou půjde platit i u nás.

Trend placení telefonem anebo hodinkami v Česku každým dnem sílí a stává se to téměř standardem. U placení hodinkami to bylo dlouhou dobu jednoduché. Buď Apple, Garmin anebo Fitbit. Příští měsíc by ale měla být na trh uvedena verze náramku Mi Smart Band 6 NFC se kterou zaplatíte i v České republice.

Co od náramku můžeme čekat a které banky bude podporovat?

Náramek bude mít absolutně totožné funkce s klasickou verzí Mi Smart Band 6. Takže můžete očekávat monitoring tepu, spánku, kroků, stres atp. Největší změnou je tedy podpora NFC pro evropský trh.

Xiaomi Mi Smart Band 6 recenze – Co se dá ještě vylepšit?
6.5.2021 - Dominik Hok
Xiaomi Mi Smart Band 6 recenze – Co se dá ještě vylepšit?

Prozatím v ČR zaplatí všichni majitelé karty Mastercard od ČSOB, pro které je již teď plně spuštěna funkce plateb. V dalších dnech by funkce měla být zprovozněna i bankami Curve a mBank. Postupně by se ale měla rozšířit na všechny banky v ČR.

„Jsem velmi rád, že naši fanoušci mohou ode dneška běžně platit v obchodech i pomocí jejich oblíbeného sportovního náramku Xiaomi Mi Smart Band, který v nové verzi přichází s NFC. Jako aktivní sportovec vím, jak je tato funkce důležitá. Mohu si jít v klidu zaběhat a nemusím řešit, kam uložím kartu nebo peníze. Uživatelské pohodlí, přidávání nových služeb a neustálé vylepšování těch stávajících patří ke stěžejním bodům filozofie společnosti Xiaomi,“ vysvětluje Guojun Gao.

Myslím, že tato zpráva spoustě lidem udělá úsměv na tváři a co se týče cenovky, náramek by měl být pouze o stovku dražší než verze bez NFC. Vlastně to budou nejlevnější "hodinky" na trhu se kterými teď zaplatíte. Je tady revoluce!

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře