» Blog

Jak resetovat hodinky Garmin?

28.3.2022 | 1 MIN | 327x komentář

Sem tam se stane, že hodinky jsou již pomalé a nefungují správně. Anebo se tam dostal nějaký šotek, který jednoduše dělá problémy. V tu chvíli je dobré uvést hodinky do továrního nastavení (resetovat). Zde se dozvíte jak na to.

1) Otevřete MENU hodinek.

  • Tlačítkové modely: Podržte prostřední tlačítko na levé straně pouzdra hodinek.
  • Modely s dotykovým displejem: Podržte spodní tlačítko na pravé straně pouzdra.

2) Systém → Obnovit → Odstranit data a obnovit nastavení (provede kompletní reset hodinek)

Pozn.: Pokud budete chtít znova spárovat zařízení, doporučuje se odstranit zařízení také ze seznamu spárovaných zařízení v nastavení Bluetooth ve vašem telefonu.

Pokud vám hodinky "zamrzly" a nemůžete se dostat do nastavení, můžete využít reset pomocí tlačítek.

1. Podržte dlouze tlačítko LIGHT (tímto vypnete hodinky)

2. Stiskněte a držte najednou tlačítka "DOWN", "START" a "BACK"

3. Hodinky se zapnou, ale stále držte tlačítka

4. Po prvním pípnutí pusťte tlačítko "START"

5. Po druhém pípnutí pusťte zbytek tlačítek

Pozn.: U některých modelů stačí jen hodinky vypnout a dlouze držet tlačítko "BACK". Hodinky vás pak vyzvou, jestli chcete obnovit uživatelská data.

Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)
11.1.2021 - Dominik Hok
Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Míšapřed 1119 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu. Mám Garminy VivoActive3 a najednou mi na hodinkách zmizelo počítání kroků, prostě tam není :) Nevíte co s tím? Když to dám do továrního nastavení, tak pak se mi tam automaticky aktivity nahrají z appky? Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 1115 dny
Zdravím Míšo, zkusil bych se podívat, jestli jste nedopatřením jen nesmazala widget "kroky" ze základních obrazovek. Pokud by se stalo toto, tak bych přes nastavení - doplňky přidal widget kroků. Pokud zmizel úplně, tak bych provedl aktualizaci přes Garmin Express nebo dal do továrního nastavení, jak píšete. Po absolutním resetu se vám nahrají vaše výkony zpět do hodinek a o nic nepřijdete.:-)
Davidpřed 1089 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky vivoactive 4 a vybili se mi už je nabíjím 4 hodiny a nejde s nimi nic dělat lehce tam svítí trojúhelník jinak na nic nereagují.
Dominik Hokpřed 1088 dny
Zdravím, Davide. Podržte vrchní tlačítko a za 15 vteřin by se mělo objevit kontrolní menu. Držte tlačítko dále dokud obrazovka úplně nezhasne. Snad to pomůže.
Katolickypřed 851 dny
Dobrý den, prosím jak Vám dopadlo restartovat hodiny? Mám stejný problém u 6x. Moc děkuji. Vlasta Katolicky
Janapřed 1088 dny, reagovat
Dobrý den, mám Vivoactive 4s a koupila jsem si nový telefon a od té doby mi několikrát denně skočí na hodinkách bezpečnostní kód který musím potvrdit. Zobrazuje se nahodile. Všechno nastavení jsem už prošla. Nevíte, prosím, co s tím?
Dominik Hokpřed 1087 dny
Zdravím, Jano. Spíše si myslím, že nastala nějaká chyba při spárování. Doporučuji hodinky dát do továrního nastavení a znova spárovat.
Janapřed 1085 dny
Díky za radu, vše jsem udělala, ale bohužel stále stejný problém:-/ Pak mě ještě napadlo, zda to nějak nesouvisí a autorádiem? Nejčastěji se mi to objevuje v autě a mobil s autorádiem zatím nemám spárovaný.
Dominik Hokpřed 1084 dny
Zdravím, spárování mobilu s autorádiem by nemělo nijak souviset s hodinkami. Kód je spárování se zobrazuje pouze při třech příležitostech: Když párujete telefon s hodinkami, pokud proces spárování s telefonem nebyl řádně ukončen a pokud hodinky byly spárovány s více než jedním zařízením. Nepárovala jste hodinky ještě s dalším telefonem? Myslím si, že vznikla nějaká chyba u při prvním párování a proto doporučuji opět dát hodinky do továrního nastavení, ale k tomu ještě odstranit zařízení z Garmin Connect i ze seznamu spárovaných zařízení v nastavení Bluetooth v telefonu. V Garmin Connect otevřete menu → Zařízení Garmin → Vyberte vaše zařízení → Vpravo nahoře klikněte na tři tečky a zvolte "Odebrat zařízení". Poté otevřete nastavení telefonu → Najděte Bluetooth → opět vyberte vaše zařízení a dejte odebrat, ignorovat či jinou volbu, která odstraní toto zařízení z telefonu. Poté bych opět spároval hodinky s telefonem. Pokud by ani toto nepomohlo, tak bych postup opakoval a rovnou aktualizoval také software hodinek přes program Garmin Express v počítači. Postup je v tomto článku. Je mi líto, že máte problémy, snad nějaká z mých rad pomůže. :)
Kamilapřed 266 dny
Dobrý den, koupila jsem vivoactive4S z druhé ruky.....vůbec mi nejde spárovat s telefonem.....nedaří se ani resetovat....
Matěj Urbaczkapřed 265 dny
Zdravím, Kamilo, zkuste prvně připojit přes Garmin Express v počítači.
Petrapřed 1030 dny, reagovat
Hezký den, děkuji za hezké návody a rady. Měla bych jednu otázku, mám problém s připojením hodinek fenix6 PRO Solar do Aplikace na PC garmin express. Aplikaci garmin express jsem si stáhla do PC, chtěla jsem přidat nové zařízení ale aplikace vůbec nevidí hodinky, i když je mám připojené k PC(vidím jejich všechny složky v PC). Nevěděl by prosím někdo čím by to mohlo být? Děkuji Petra
Matěj Urbaczkapřed 1029 dny
Zdravím Petro, tohle je velmi zvláštní případ, pokud vidíte i složky v PC. Pokud máte aktualizovaný Garmin Express na nejnovější verzi, tak bych doporučil uvést hodinky do továrního nastavení a zkusil bych konektivitu znovu.
Alešpřed 997 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin forerunner 935 spárované s iPhone a nedávno se mi začala nezobrazovat mapa při dokončení aktivity. Do nedávná vše fungovalo bez problému. Bohužel jsem nezjistil čím to může být. Mohl byste mi v tomto poradit? Děkuji.
Dominik Hokpřed 997 dny
Zdravím, prošel jsem fóra a našel jsem informaci, že pomůže, když podržíte tlačítko LIGHT po dobu 15 vteřin (dokud obrazovka neztmavne). Tímto se pročistí mezipaměť se satelitními daty. Při další aktivitě by se mapa měla zobrazit.
Liborpřed 979 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Fenix 6x pro a dnes se mi v aplikaci Connect přestala zobrazovat data, pouze na základním panelu počet kroků, srdeční tep, patra, Body Battery a další...když toto rozkliknu všechna pole jsou prázdná a tvrdí to že nejsou žádné údaje.. podotýkám, že synchronizuji hodinky v aplikaci connect Přitom v hodinkách veškeré údaje jsou...záhada nebo chyba stroje? Díky za případné reakce
Matěj Urbaczkapřed 976 dny
Zdravím Libore, ať nepřijdete o data, tak bych se prvně tato data snažil přehrát přes PC a přes aplikaci Garmin Express. Express přehodí data do Garmin Connect a ještě vyhledá nejnovější aktualizace, které mohou pomoci vyřešit tento problém. Pokud by problém přetrvával, tak bych hodinky uvedl do továrního nastavení.
Janapřed 972 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu k hodinkám Garmin Venu 2S. Při prvotním spárování vše fungovalo skvěle. Druhý den hodinky fungují jen částečně. Funguje jen čas, který se tedy přestal zobrazovat otočením zápěstí a počítání kalorií. Aktivitu zapnout lze, čas běží, ale nefunguje ani počítání kroků. Telefon je s hodinkami spárován. Oznámení na hodinky chodí, ale bez zvuku. Hodinky se tváří jakoby spaly. Z nějakého důvodu, mimo počítání kalorií, neměří tělesné funkce. Funkce nerušit je vypnuta. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 972 dny
Zdravím Jano, vypadá to na nějakou neplechu v systému. Zkuste hodinky připojit na Garmin Express na počítač a aktualizovat. Poté bych ještě doporučil dát hodinky do základního nastavení. Posledním krokem je pak reklamace. Zkontrolujte ještě, jestli nemáte stažený nějaký číselník z Connect IQ.:-)
Františekpřed 963 dny, reagovat
Dobrý den Matěji.Mám drobný dotaz k hodinkám Fenix 5 plus. Hodinky mi při každém pokusu o navigaci jak ke startu tak i libovolně zvoleného místa hlásí " chyba při výpočtu trasy".Po nahraných trasách fungují bezvadně.Za případnou radu předem děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 960 dny
Zdravím, zkusil bych připojit hodinky na Garmin Express a zkontroloval bych aktualizace na hodinkách. To, co popisujete se mi stalo pouze párkrát a to jen tehdy, pokud byla trasa strašně dlouhá a bylo na ní moc mapových bodů.
Josefpřed 919 dny, reagovat
Dobrý den, mám na cestě fenix 6 pro. Možná se ptám špatně, ale pokud vymažu z hodinek např. mapy golfových hřišť, které nepotřebuji, nahrají se továrním nastavením zpět? Obsahuje tovární nastavení vše jako, když hodinky vybalím z krabice jako je to např. u mobilů nebo je třeba nejdříve udělat zálohu, aby se hodinky nestaly jen cihlou?
Matěj Urbaczkapřed 918 dny
Zdravím Josefe, pokud je smažete přímo z kořenové složky v PC, tak se mapy znova nenahrají a hodinky napíšou chybovou hlášku, když budou znova načítat.
Davidpřed 916 dny, reagovat
Dobrý den, mám nové hodinky Garmin Fenix 6x. Po 3 dnech používání se hodinky začaly sekat a přestaly fungovat snímače(kroky, tep, spánek, výška,...). Po zmáčknutí tlačítka čekám cce 20 sekund, než se hodinky proberou a vše se seká. Chtěl bych se zeptat, v čem ne problém a jak ho případně vyřešit. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 913 dny
Zdravím, zkuste hodinky připojit ke Garmin Express a provést aktualizaci softwaru, tohle by mělo zaručeně pomoct.:-)
Davidpřed 913 dny
Aktualizaci jsme zkoušeli, ale aktualizovaly se pouze mapy. O SW v nabídne nic nebylo. Aktuální verze SW v hodinkách je 19.20. Mohl by být problém v tom?
Matěj Urbaczkapřed 913 dny
Verzi softwaru máte v tom případě aktuální. Pokud se stále sekají, zkuste dát do základního nastavení, jestli někde nenastal problém a poté, pokud bude setrvávat problém, tak bych doporučil reklamaci.
Miroslavpřed 901 dny, reagovat
Dobrý den, od středy se mi nepřenáší data o zdraví do mobilu ani do PC, aktuální tepovku to ukazuje, mám mám FENIX 6 PRO SOLAR. Aktivity pracují bez problému. Díky.
Dominik Hokpřed 899 dny
Zdravím, zkusil bych aktualizovat software hodinek podle návodu v tomto článku. Pokud to nepomůže, tak hodinky vyresetovat a zkusit znova spárovat.
Renatapřed 869 dny, reagovat
Dobrý den, ráda bych se zeptala na dvě věci. Mám Garmin Fenix 6S a nefunguje pulzní oxymetr. Měření se spustí, ale pak mi hodí hlášku, že měření se nedá provést. Vše jsem dělala podle návodu. Plus další problém je, že mi hodinky neměří spánek. První dva dny to dělaly a teď nic. Nevíte, kde může být zakopaný pes? Předem děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 869 dny
Zdravím Renato, hodinky bych zkusil uvést do základního stavu a znovu nastavil. Můžete také zkusit připojit k PC a aktualizovat pomocí Garmin Express ještě přes uvedením do továrního nastavení.
Renatapřed 869 dny
Děkuji, zkusím a uvidím.
Zdeněkpřed 846 dny, reagovat
Zdravím, neporadil by mi někdo - máme s manželkou oba nové Venu 2, nevím jak se mi to mohlo podařit, asi přes Garmin express jsem si natáhl do hodinek údaje manželky. Před hardresetem sem zkoušel cvičně vynulovat počítadlo kroků a zaboha nemohu přijít jak se to dělá, třeba v průběhu dne nebo i celou historii apod. A to ani v aplikaci Garmin connect. Nějaká myšlenka? Děkuji
Dominik Hokpřed 843 dny
Zdravím, máte hodinky spárované ke stejnému účtu? Pokud ano, tak se toto bude dít pořád, protože Garmin si předává data napříč hodinkami.
Zdeněkpřed 842 dny
Děkuji za reakci, ano oboje Venu jsou na jednom účtu, ale spíš mi jde o tu možnost vynulovat kroky v průběhu dne popř. smazat celý den, jde to ?
Dominik Hokpřed 841 dny
Zdravím, bohužel, kroky vynulovat nejde.
Pepa Jozapřed 826 dny, reagovat
Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Mám hodinky fénix 6x pro, kdy 12.12.2021 mi hodinky přestaly ukazovat zhodnocení výkonu, dobu regenerace a vo2 max. V Garmin express, se místo zhodnocení výkonu ukazuje dechová frekvence a po každé jakkoliv náročné aktivitě doba regenerace ukazuje 9 hodin a vo2max je stále na hodnotě 49. Nevíte náhodou kde by mohl být problém. Děkuji za případnou odpověď. S pozdravem Pepa Joza.
Matěj Urbaczkapřed 825 dny
Zdravím, Josefe, zkusil bych z hodinek odstranit veškeré aktivity (po synchronizaci s Garmin Connect, abyste o ně nepřišel) a poté by měly naskočit i tyto běžecké metriky. Pokud nepomůže toto, tak bohužel bude třeba udělat reset do továrního nastavení.
Kateřinapřed 825 dny, reagovat
Zdravím, zkoušela jsem zapomenout síť a znova zadat a problém se opakuje ... ještě jiné řešení? Děkuji za info
Dominik Hokpřed 822 dny
Zdravím, Kateřino. Tím pádem bych zkusil restart hodinek. :)
Pawlikpřed 821 dny, reagovat
Dobrý deň, poprosím o radu. Na fenix6 sa po synchronizácii s Garmin Express nezosynchonizujú všetky údaje o krokoch, spánku atď. Aktivity napr. turistika, chôdza sú OK. Niektoré dni tam proste kroky, spánok, dýchanie zobrazuje: kroky – 0, spánok - 0 hod . V hodinkách údaje sú. Viac krát som odstránil konto v G.Expresse, aj v mobilnom Connect a znovu synchronizoval, ale nepomohlo. Prvý krát to evidujem 13.12. a odvtedy sú tam „ nulové „ dni. Ďakujem.
Dominik Hokpřed 820 dny
Zdravím, Pavle. Já osobně bych hodinky úplně vyresetoval a po opětovném spárování hned připojil ke Garmin Express a aktualizoval na co nejnovější software.
Katkapřed 807 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Venu 2S a problém se špatným počítáním pater. Nejdřív fungovaly bez problému (mám je od Vánoc), ale cca po dvou týdnech začaly ukazovat nesmysly. Denně mi ukazují tak 40-60 pater, přestože reálně jich mám odhadem tak 10-12. Zkoušela jsem kalibrovat barometr, očistit a opláchnout je kvůli senzoru, ale nic. Zkoušela jsem si více utáhnout pásek, aby se na ruce vůbec netočily, ale taky nic. Během 2km cesty do práce po rovině mi naskáče třeba 14 pater. Stojím na semaforu a ve chvíli, kdy se vůbec nehýbu mi hodinky hlásí, že jsem právě překonala limit. Není to ale každý den, někdy počítají správně, takže úplně rozbité podle mě nejsou. Netušíte, co by mohlo mít vliv na to, jak se patra počítají? Už mám opravdu chuť je vyhodit z okna... :-) Předem děkuji za reakci! Hezký den, Katka
Dominik Hokpřed 806 dny
Zdravím, z okna je nevyhazujte, to by byla škoda. :) Zkusil bych aktualizovat software hodinek, jestli třeba není problém v algoritmu. který by špatně přepočítával výškové metry na patra. Pokud by problém přetrvával, zvážil bych reklamaci. Nicméně, výpočet pater nefunguje pouze na bází skutečných pater, ale přepočítává to každé 3 výškové metry na jedno patro. Pokud tedy míříte do práce a jdete do kopce na kterém vystoupáte 30 výškových metrů, tak hodinky zaznamenají 10 pater.
Radekpřed 574 dny
Dobrý den, podařilo se Vám problém nějak vyřešit? Hodinky mi začaly dělat to samé. Děkuji za odpověď. Radek
Helenapřed 805 dny, reagovat
Dobrý den, mám Venu 2 plus a při vytáčení posledních volaných čísel se mi hlásí, že volané číslo neexistuje. Když najdu kontakt v seznamu, vytáčí v pohodě. A ještě u funkce vyhledání ztraceného telefonu se zobrazují pouze symboly jak daleko od telefonu jsem, ale žádný zvukový signál. Díky za radu.
Dominik Hokpřed 801 dny
Zdravím, myslím, že toto bude problém spíše čerstvého softwaru. Být vámi, zkontroloval bych aktualizace přes aplikaci Garmin Express. Pokud by žádné dostupné nebyly, tuším, že to bude nějaký problém o kterém Garmin ví a vyřeší jej v další aktualizaci.
Klárapřed 803 dny, reagovat
Dobrý den, moc prosím , u hodinek Fenix 6x pro solar -Nezobrazí stav tréninku. Při běhu mám zaplou GPS. Může být chyba v nastavení? VO2 max mám naposledy 17. ledna, od té doby nic, aktivita běh nebo chůze 3xtýdne. Děkuji za radu
Dominik Hokpřed 801 dny
Zdravím, Kláro. Tento problém nejčastěji vzniká, když jsou hodinky spojení s více účty Garmin Connect. Používáte hodinky jen vy? Jsou spárované pouze s vaším účtem?
Klárapřed 801 dny
Také zdravím Dominiku, ano, hodinky používám jen já. Dnes opět běh a nic....ještě mě napadlo, že aktivitu spouštím přes Trenéra Garmin, může to mít vliv? Pouštím aktivitu běh, ale v přehledu je běh/opakovaná chůze
Dominik Hokpřed 800 dny
Garmin Coach by na tyto metriky neměl mít vliv. Já osobně bych hodinky dal do továrního nastavení, znova spároval a aktualizoval software hodinek přes Garmin Express. Vše najdete v tomto článku. Myslím, že pak už by neměl být problém.
Martin Divínpřed 802 dny, reagovat
Dobrý den Mám od pátku nové Fenix 7X solar saphire a bohužel nemám žádná data o spánku. Hodinky nosím celý den a nic, prošel jsem nastavení hodinek, ale nic jsem nenašel. Software mám aktualizovaný. Děkuji za radu.
Dominik Hokpřed 801 dny
Zdravím, Martine. Z mých zkušeností vím, že to vždy nějakou dobu trvá než se spánek začne hodnotit. Hodinky totiž potřebují nějaký čas, aby vás "poznaly". Aby znaly hodnoty vašeho stresu, klidovou tepovou frekvenci, aj. Po pár dnech by se spánek měl začít hodnotit.
Martin Divínpřed 799 dny
Zdravím Chyba vyřešena. V profilu úspory baterie během spánku bylo vypnuto měření tepu včetně pulsní oxymetru. Bylo to vidět na grafu srdečního tepu, kdy při usnutí se vypnul a pro probuzení se zase zapnul.
Petrpřed 777 dny, reagovat
Dobry den, Mel bych prosbu. Garmin tactix prestaly monitorovat spanek, co s tim? Diky za radu
Matěj Urbaczkapřed 777 dny
Zdravím Petře, pokud jste nenahrával nic z Connect IQ, co by mohlo narušit chod hodinek, tak bych doporučil uvedení do základního nastavení.
Pavel D.před 776 dny, reagovat
Dobrý den, navazuji na dotaz, jaký měla paní Andrea. Hodinky Vivoactive3 (GPS), Fenix6x (GPS+Galileo), Fenix7S (GPS+Galileo), jak při společné chůzi, tak při jízdě na kole rozdílné vzdálenosti na všech třech hodinkách, 12km +/- 490metrů rozdíl. Začátek (načtení satelitů) i ukončení aktivity je stejný. Děkuji za odpověď. Pavel
Daniela Bujokovápřed 774 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky fenix 6x pro, poslední tyden mám problem je ze se zobrazuji stejně hodnoty chůze (6438) kilometry (5,1) a tempo taky, zkusila jsem hodinky dat do továrního, odparovat přes aplikaci a znovu sparovat, restartovat telefon a aktualizovat všechny dostupné aktualizace přes pocitac, na hodinkách mi stale dokola vyskakuje aktualizace SNS - spustila jsem ji již i tak 5x a stale nic, nevim tedy cim to je a stalo se to tak opravdu zniceho nic, vse je zapnuto a vse je stejny jak predtim když hodinky fungovaly.
Dominik Hokpřed 772 dny
Dobrý den, jedná se o tak specifický problém, že bych asi sáhnul po reklamaci. Garmin určitě bude vědět, co s tím.
Dominikapřed 772 dny, reagovat
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Mám Garmin Forerunner 745 asi 1/2 roku. Zjistila jsem, že mi po nějaké době špatně sčítají a odčítají hodnoty body battery, např. od půlnoci 14 na nabití 71 má být +60 a přes den vybití na 26 je prý -47. Pak co se týče aktivních/spálených kalorii, v dané aktivitě jsem spálila 750 kcal, ale přitom v denní statistice mám aktivních jen 550 kcal. Lze to nějak vyřešit? Tovární nastavení, aktualizace? Děkuji.
Dominik Hokpřed 772 dny
Zdravím, Dominiko. :) Mně to ukazovalo 44 a o půlnoci jsem měl 100. Přičemž mi to ukazuje +58. Pravděpodobně to započítává i jednotky, kdy jste byla bez ztráty. Já jsem se třeba na 100 držel nějakou dobu a přičetlo mi to proto 2 jednotky. Popravdě je to ale jen moje dedukce, budu se na to muset podívat podrobněji. Co se týče kalorií, tak Garmin používá trochu jiný výpočet pro celkové aktivní kalorie a pro kalorie v rámci aktivity (viz. článek od Garminu).
Eliškapřed 754 dny, reagovat
Dobrý den, kamarádka má Fenix 6s pro od Vánoc a nezobrazují se jí data o spánku, od samého začátku. Nevíte, čím by to mohlo být?
Matěj Urbaczkapřed 751 dny
Zdravím Eliško, doporučím se podívat na Garmin Express, jestli nejsou dostupné nějaké aktualizace, které by mohly pomoct hodinkám anebo uveďte hodinky do základního nastavení. Také, pokud jsou stažené nějaké vzhledy či aplikace z Connect IQ navíc, smažte je a zkuste prvně hodinky bez nich.:-)
Jarkapřed 749 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu - nejde mi na hodinkách vivo active 4 GPS signál. Hodinky jsem spojila s aplikací, jsou nabité, přesto se ani po XX minutách GPS signál neukáže. Nejde tedy žádná aktivita - běh, chůze, ... Moc děkuji za radu, co s tím.
Matěj Urbaczkapřed 744 dny
Zdravím, čekáte na signál anebo rovnou spustíte aktivitu a vyjdete/vyběhnete?
Jarkapřed 747 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu - mám hodiny Vívo 4s a nenačítá se mi GPS. Hodinky jsou nabité, s telefonem jsem je spojila a při zapnutí aktivity se nenačte. Moc děkuji za případnou odpověď.
Michaelapřed 743 dny, reagovat
Dobrý den, když chci najít telefon ukazuje se mi na hodinkách Fenix 6s pouze barevná signalizace. Chtěla bych i zvukovou signalizací. Dnes jsem aktualizovala software hodinek. Odebrala a pridala zařízení z aplikace. Synchronizovala. Vypla a zapla jak hodinky tak telefon a stále nic. Upozornění z telefonu na hodinky chodí v pořádku.
Matěj Urbaczkapřed 743 dny
Zdravím Michaelo, musíte nechat běžet aplikaci Garmin Connect na pozadí, aby telefon začal blikat pomocí blesku a měl i zvukovou signalizaci.
Jarkapřed 743 dny, reagovat
Dobrý den, prosím, ptala jsem se už jednou, ale odpověď jsem nedostala. Nejde mi na hodinkách Vivo activ 4s při zapnutí aktivity GPS signál, cca 15 minut mi to píše, čekejte na signál a potom se to vypne. Co s tím mohu dělat? Předem moc děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 742 dny
Zdravím, čekáte na signál před barákem anebo se rovnou rozejdete/rozběhnete? :-)
Jarkapřed 737 dny
Většinou zapínám cca už 2-5-10 min před aktivitou, potom startují, když vycházím z branky. Teď se ale nenačte GPS ani po 15 min, kdy jsem čekala na místě.
Matěj Urbaczkapřed 731 dny
Zdravím Jarko, spouštět aktivitu takto brzy před aktivitou ještě doma je zbytečné. Doma Vám stejně družice nenajdou. Je lepší to pustit až budete venku a počkat v tu chvíli venku, než se družice načtou.
chorchepřed 742 dny, reagovat
Dobry den . mam fenix6 shapire titan-hodinky mi nemeri delku bazenu ,nastaveno 50 ,ani zabery,jinak meri tep a cas,kdyz dodam pocet delek tak to zpocita a ukaze i prumerne tempo 2:31 min/100 m .zkousel jsem restartovat ,vse nastavit na automatickou detekci zaberu a vseho ,nepomohlo.tak se chci zeptet na nejakou radu.v roce 2020 vse v poradku potom se nesmelo na bazen tak jsem zacal az tento mesic a neukazuje Dekuji za jakoukoli radu
Filip Debrecenyipřed 737 dny
Zdravím Chorche, ze zkušenosti doporučuji hodinky do vody utáhnout trochu více, než běžně nosíme. Také bych doporučil kalibraci gyroskopu, který může být přičinou neměření správných hodnot. V případě, že jste hodinky už i restartoval, mě nenapadá jiná varianta, která by mohla tento problém způsobovat.
Petrapřed 736 dny, reagovat
Dobrý den, dostala jsem Garmin Venu 2 plus, vše funguje kromě volání. Telefon mám Xiaomi redmi note 8 pro. Nevíte čím by to mohlo být?
Filip Debrecenyipřed 735 dny
Zdravím Petro, je mi líto, ale váš model telefonu není těmito hodinkami pro telefonování podporován. Uvádí to i Garmin na svých stránkách nekompatibilních zařízení, která již stihl ověřit. (support.garmin.com/cs-CZ/?faq=9CDD55lm3a4DcQaNL7yii9&productID=730659&tab=topics).
Petrapřed 717 dny, reagovat
Dobrý den, moc prosím o radu. Mam 5mesicu Forerunner 55, dnes mi na displeji začal svítit nápis "Mobilní zařízení" a nic s tím nejde udělat. Máte zkušenosti co s tím? A jdou případně hodinky nějak vyrestartovat? V návodu jsem nic nenašla. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 716 dny
Zdravím Petro, měla jste nainstalovaný nějaký vzhled nebo widget z aplikace Garmin Connect IQ?
Petrapřed 716 dny
Ne, nic extra jsem nenastavovala.
Matěj Urbaczkapřed 716 dny
Zdravím Petro, podržte dlouze vypínací tlačítko, dokud se hodinky nevypnout do černé obrazovky a zkuste spustit znova.
Ivetapřed 716 dny, reagovat
Dobrý den, tento problém již tady byl zmiňován, ale řešení mi nepomohlo. Moje VenuSQ hlásí "Nedostatek paměti. Odeslání do služby Garmin connect'. Sice jsem provedla tady již zmiňované (v hodinkách menu - systém - obnovit - odstranit všechny aktivity). Musela jsem hodinky pak znovu nastavit, ale hlášení se objevuje stále. Mám je 3 měsíce a toto je můj první problém s nimi. Poradíte mi? Děkuji předem
Matěj Urbaczkapřed 716 dny
Zdravím Iveto, pokud jste zvolila možnost odstanit všechny aktivity, tak jste nemusela nastavovat hodinky. Pokud jste zvolila "odstanit data a obnovit nastavení", pak ano. Pokud totiž zvolíte druhé zmíněné, tak se vám do hodinek zpět přenesou všechna data, co máte v Connectu. Musíte spárovat hodinky a pouze odstanit všechny aktivity, což vám smaže aktivity v úložisti hodinek.
Ivetapřed 716 dny, reagovat
Dobré ráno Matěji, děkuji za rychlou odpověď. V hodinkách jinou možnost nemám než "Obnovit výchozí nastavení" nebo "Odstranit data a obnovit nastavení". Provedla jsem to druhé. A jak tedy smažu všechny aktivity z hodinek? Přes jakou volbu v hodinkách? Nebo je musím smazat v Garmin Connectu na mobilu? Ještě jednou děkuji
Matěj Urbaczkapřed 716 dny
Zdravím ještě jednou Iveto, v tomto případě budete muset připojit hodinky k PC, poté v průzkumníku souborů si otevřít hodinky (jako úložiště v telefonu nebo flashdisk) zde otevřít složku Garmin a v ní složku "Activity". V této složce smažte veškeré záznamy, které zde najdete. Pak by měly hodinky přestat hlásit plnou paměť.:-)
Mariepřed 714 dny, reagovat
Dobrý den, na hodinkách vivoactive 4s mi přestala fungovat GPS. Bylo mi doporučeno převést zařízení do továrního nastavení. Pokud hodinky uvedu do továrního nastavení ztratím tím i veškeré údaje o svých aktivitách a odznáčky?
Filip Debrecenyipřed 713 dny
Dobrý den Marie, v případě že hodinky uvedete do továrního nastavení, odznáčky a historie záznamů vám zůstanou uloženy v aplikaci Garmin Connect. Tovární nastavení smaže pouze data z hodinek, nikoliv z mobilní aplikace. :)
Heňopřed 710 dny, reagovat
Dobrý deň mám Fénix 6 solár a prestal mi fungovat solár neukazuje žiadne hodnoty a nedobija ani na priamom slnku.
Matěj Urbaczkapřed 709 dny
Zdravím Heňo, pokuď nepomůže tovární nastavení, tak tento problém je na reklamaci hodinek.:-(
Jiřípřed 708 dny, reagovat
Nesetkal se někdo ze zde diskutujících s problémem chyb zobrazení grafiky prostředí hodinek GARMIN? Viz obrázek
Dominik Hokpřed 708 dny
Zdravím, Jiří. Zkoušel jste hodinky dát do továrního nastavení? Mohla vzniknout chyba v softwaru třeba při aktualizaci.
Jiřípřed 708 dny
Ano, zkoušel....
Matěj Urbaczkapřed 707 dny
Zdravím Jirko, tento problém jsem již jednou viděl. Mně se ho podařilo vyřešit resetem hodinek pomocí tlačítkových zkratek a následnou aktualizací v Garmin Express. Nejprve hodinky vypněte, pak zmáčkněte startovací tlačítko - až se zobrazí modrý trojúhelník, zmáčkněte obě tlačítka na pravé straně. Za chvíli byste měl slyšet mechanické pípnutí - po prvním pípnutí pusťte horní tlačítko, po druhém to spodní a hodinky se resetují. Poté připojte na Garmin Express a hodinky by se mohly vzpamatovat.:-)
Jiřípřed 708 dny, reagovat
Ne na každé obrazovce se chyba zobrazení projevuje. Další obrázek
Markétapřed 708 dny, reagovat
Dobrý den, již 2 dny mi nefunguje synchronizace Garmin Connect. Zkoušela jsem vše. Zapnout, vypnout, odhlásit, restartovat a nic....:-( Co mám ještě zkusit? Díky Markéta
Matěj Urbaczkapřed 707 dny
Zdravím Markéto, zkoušela jste připojit k PC? :-)
Lenka J.před 691 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu. Hodinky Venu sq "neumí" najít můj telefon. Lépe řečeno najdou ho jen tehdy, pokud v něm zůstala aplikace garmin connect otevřená, tzn.přes celou plochu. Jinak se mobil neohlásí. Mám Redmi Note 10S. Děkuji za odpověď
Matěj Urbaczkapřed 689 dny
Zdravím Lenko, je zapotřebí v nastavení v telefonu povolit aplikaci Garmin Connect běžet na pozadí.:-)
Jirka Hošekpřed 689 dny, reagovat
Dominiku zdravím Vás, bohužel se nemohu dovolat na technickou podporu Garmin, tak se zkusím obrátit s dotazem na Vás. Používám Garmin Venu 2 a můj problém se týká Garmin Pay. Do nového telefonu jsem si znova nahrál ap . garmin connect a po přihlášení jsem nevím proč ztratil kartu přidanou v hodinkách. Tak jsem si ji chtěl nahrát znova, ale bohužel mi u potvrzení přes aplikaci my air hlásí, že vypsané údaje nesouhlasí s údaji majitele karty, ale to je hloupost, protože mi to potvrzovala i slečna z airbank a karta mi prostě pořád nejde do hodinek nahrát, tak se chci zeptat, jestli Vás nenapadá něco, co by mohlo vyřešit můj problém. Děkuji mnohokrát za radu.
Dominik Hokpřed 688 dny
Zdravím, asi bych zkusil se odhlásit / přihlásit do aplikace Garmin Connect a pokud by to ani tak nešlo, tak bych hodinky dal do továrního nastavení, odstranil je z Garmin Connectu, z nastavení Bluetooth a znova kompletně spároval.
Jirka Hošekpřed 688 dny, reagovat
Mnohokrát děkuji. Pomohlo a funguje.????
Pavlínapřed 688 dny, reagovat
Zdravím , potřebovala bych poradit . Přestaly mi hodinky počítat kroky . Poradíte ??
Matěj Urbaczkapřed 687 dny
Zdravím Pavlíno, zkusil bych hodinky uvést do továrního nastavení.
Taťánapřed 685 dny, reagovat
Zdravím, mám hodinky Forerunner 45S a asi před 14dny mně přestalo chodit upozornění na sms zprávy. V telefonu mám všechna upozornění povolena. Nemůže to třeba být tím, že jsem si z IQ stáhla nový vzhled hodinek? Můžete mně prosím poradit co s tím, ostatní upozornění chodí bez problémů. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 682 dny
Zdravím Taťáno, číselníkem z Connect IQ to být určitě může. Zkusil bych prvně překontrolovat vekšerá povolení, poté když tak zkuste hodinky úplně odpojit od Garmin Connect a smazat je jak z Connectu, tak z telefonu z Bluetooth a pak vše připojit znova. Pokud je to číselníkem z Connect IQ, bude třeba provést obnovu do továrního nastavení.
Markétpřed 684 dny, reagovat
Ahoj, mela bych dotaz. Mám garmin vivoactive 3 a zničehonic mi hodinky přestaly počítat kroky. Nevíte,cim by to mohlo byt? Předem díky za odpověď:-)
Matěj Urbaczkapřed 682 dny
Zdravím Markéto, těch faktorů by mohlo být více, jako například poškozený hardware (čili poškozený akcelerometr uvnitř hodinek) anebo jen softwarová chyba. Tudíž první, co bych vyzkoušel je dát hodinky do továrního nastavení.
Ondřejpřed 677 dny, reagovat
Zdravím jeden rychlý dotaz - měním staré fenix6 pro za Forerunner 955....když staré rezetuju a prodám zůstane mi v Garmin Connect vše? Běhy rekordy atd...? Díky
Filip Debrecenyipřed 675 dny
Zdravím Ondro, ano, to vše v connectu zůstane zachováno :) Továrním nastavením resetujete pouze hodinky, nikoliv aplikaci.
Terezapřed 677 dny, reagovat
Dobrý den, na mých hodinkách Venus SQ se opakovaně zapíná a vypíná bluetooth. takže se mi neustále přerušuje i synchronizace s telefonem. vše jsem vyresetovala, ale problém nadále trvá.
Filip Debrecenyipřed 675 dny
Zdravím Terko, prvně bych doporučil uvést hodinky do továrního nastavení, pokud jste to ještě nevyzkoušela. Bohužel, přijdete tím o všechna nastavení a data v hodinkách. Každopádně, mohlo by to pomoct :) Jako druhý krok doporučuji ve vašem mobilním zařízení zkontrolovat, zda nemáte hodinky spárovany ve dvou polích, mohlo by to narušit proces připojování hodinek. V případě, že ani jedna z variant problém nevyřeší, obrátil bych se na servis a řešil to reklamací. Problém s připojováním a odpojováním přes bluetooth je často problém. Příčinou nemusí být vada hodinek, ale třeba verze bluetooth nebo daný model mobilního zařízení.
michaelapřed 671 dny, reagovat
Dobrý večer, hlásím, že vyřešeno, restart nepomohl, tovární nastavení ano. Díky.
Marcela Riečanovápřed 668 dny, reagovat
Dobrý deň. chcela by som vás poprosiť o radu. Mám hodinky Garmin Forerunner 235 a nerátajú kroky. Boli aj vyresetované, reštartované a nepomohlo.Viete mi prosím poradiť? Ďakujem. Marcela
Matěj Urbaczkapřed 667 dny
Zdravím Marcelo, může to být už bohužel stářím hodinek a mohl přestat fungovat čip akcelerometru.:-( Pokud nepomohl restart, zkusil bych hodinky poslat přímo do Garminu.
Danielapřed 668 dny, reagovat
Dobrý večer, mám hodinky Vivoactive 4s cca 8 mesiacov, zatiaľ všetko fungovalo v pohode. Včera som ich prvýkrát vyskúšala v bazéne a odvtedy sa mi hodinky nedajú nabiť. V bazéne merali dĺžky tak ako mali, ale odkedy som vyšla z bazéna, tak sa mi veľmi rýchlo vybili. Po napojení na nabíjačku boli veľmi horúce a nenabíjali sa. Tak som ich odpojila a zapojila ich zase až ráno, kedy sa ich podarilo nabiť. Nabité však vydržali len 3 hodiny a odvtedy ich neviem nabiť vôbec, neobjavuje sa mi ani modrý trojuholník, proste nič... Vedeli by ste mi prosím poradiť čo s tým? Mám zlý pocit, že batéria je nenávratne preč... Skúsila som ich napojiť aj cez PC a nič... Ďakujem.
Matěj Urbaczkapřed 667 dny
Zdravím Danielo, hodinky bych poslal na reklamaci pokud je máte teprve 8 měsíců. Tohle je nestandardní chování, které by se stávat nemělo.
Monikapřed 657 dny, reagovat
Dobry den, ahoj. Nemuzu tu dohledat odpoved a tak se zeptam. Mam venu2 a hodinky prestaly merit spanek i kdyz mam zapnuty pulsni oxymetr, mereni tepu a sledovani aktivity. Nevite kde muze byt problem? Po obnoveni tovarniho nastaveni hodinky merily spanek asi 3 dny a pak zase nic :). Pred obnovenim nastaveni mi vydrzely nabite jen 3 dny a po obnoveni nastaveni uz 11 ale prestalo to merit ten spanek a obcas kroky :).Diky za radu :).
Matěj Urbaczkapřed 657 dny
Zdravím, máte nainstalované nějaké aplikace z Garmin Connect IQ? :-)
Monikapřed 654 dny
Dobry den. Aplikaci mam jen Spotify :). Ted mi hodinky spanek merily dva dny a pak zase nic, tak opravdu nevim co s tim :).
Matěj Urbaczkapřed 654 dny
Zdravím Moniko, pokud se hodinky nechovají standardně ani po resetu, doporučil bych reklamovat.
Terezapřed 654 dny, reagovat
Dobrý den, už několik let mám Garmin 45s, ale teď v sobotu jsem zahájila aktivitu, konkrétně kolo, počkala na GPS, vše nabehlo v pořádku, ale když jsem zmáčkla start, tak se mi stopky ani měření vzdálenosti vůbec nerozjely... To stejné i při běhu, stopky ani vzdálenost mi hodinky neměří. Mám nastaveno GPS + GLONASS, už jsem hodinky i restartovala.. nevíte, čím by to mohlo být? Kroky a tep mi hodinky měří. Děkuji, Tereza
Dominik Hokpřed 653 dny
Dobrý den Terezo, hodinky jste restartovala nebo resetovala? Já osobně bych zkusil reset (dát hodinky do továrního nastavení).
Terezapřed 653 dny, reagovat
Dobrý večer, špatně jsem to napsala, hodinky jsem resetovala.
Dominik Hokpřed 652 dny
Dobrý den ještě jednou, zkusil bych tedy znova reset a hned po spárování připojit hodinky ke Garmin Express (přes kabel k počítači) a aktualizovat software.
Monikapřed 652 dny, reagovat
Dobrý den, sdílím aktivity v connectu s přítelem a dnes se mi poprvé stalo, že přítel nevidí ( ani já) poslední aktivitu běhu v Přehledu. Osobně u sebe v aktivitách ji vidím ale v sdíleném přehledu ne. Dokonce se to ani nepřipočetlo k celkovému "běhu" za tento týden. Nastavení mám normálně veřejné, nic jsem neměnila... byl nějaký update nebo jako mohu nahrát do sdíleného přehledu dnešní běh? Kroky mi to normálně připočetlo. děkuji
Matěj Urbaczkapřed 650 dny
Zdravím Moniko, žádný update jsem upřímně nezaznamenal. První, co bych zkusil udělat je odpárovat hodinky od telefonu (smazat z Bluetooth), poté smazat z Garmin Connect a vše znova napárovat zpět.
Martin P.před 647 dny, reagovat
Zdravím, stalo se mě, že se jeden (opravdu jenom jeden den) nesynchronizovaly kroky do mobil appky (kolo ano). prostě úplná nula, není tam ani nulová čára v "Denní časové ose". další dny už je vše zase ok. ve webovém rozhraní to dokonce ani neukazuje šedý sloupeček "cíl". dá se to nějak vynutit? ručně vynucená synchronizace z hodinek ani z Garmin Connectu nepomohla. v hodinkách stále ještě vidím v historii, že měřily a že jsem splnil denní cíl. Vivoactive3
Matěj Urbaczkapřed 647 dny
Zdravím Martine, jediné co mne napadá je ještě hodinky odpárovat od telefonu v aplikaci Garmin Connect i v Bluetooth v telefonu (tam kliknout na "zapomenout") a poté znova spárovat přístroj nanovo, kdy by se měla veškerá data sesynchronizovat znova.:-)
Mirek Vaňharapřed 647 dny, reagovat
Dobrý den, používám hodinky Garmin Fénix3 a v Connectu se mi u aktivit přestala zobrazovat mapa. Zkouším vše možné ale ne a ne znovu nastavit ????. Co bych měl provést? Děkuji za info.
Matěj Urbaczkapřed 646 dny
Zdravím Mirku, zkusil bych nejprve provést reset do základního nastavení.
Kubapřed 638 dny, reagovat
Dobrý den, mám fénix 6 pro a nefungují mi snímače. Vše je zapnuté. Ale neukazuje mi to srdeční tep, okysličení a někdy i GPS. Několikrát jsem hodinky restartoval a dal do továrního nastavení, ale problém po čase opět přetrvává. Moc děkuji za pomoc.
Filip Debrecenyipřed 638 dny
Zdravím Kubo, doporučuji hodinky připojit k počítači a v programu Garmin Express zkontrolovat, zda mají hodinky všechny potřebné aktualizace. V případě že ano, a nepomohl ani tvrdý restart v podobě uvedení do továrního nastavení, doporučuji jít servisní cestou.
Gabipřed 637 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu, mam Garmin Venu a dnes po zapnutí, přestaly reagovat na dotyk, chtěla jsem je restaurování nebo vypnout, ale nevím zda lze hodinky vypnout jinak než dotykem? Nebo prosím poraďte co s tím.
Matěj Urbaczkapřed 637 dny
Zdravím Gabi, podržte dlouze horní tlačítko, než displej nezčerná a zkuste spustit znova.
Gabipřed 637 dny
Moc děkuju
Janapřed 636 dny, reagovat
Dobrý den! Při plavání v bazénu se mi zasekly hodinky a nereagují, vivoactive 4S, mohu poprosit o radu
Matěj Urbaczkapřed 633 dny
Zdravím Jano, zkuste hodinky vypnout dlouhým podržením horního tlačítka, a pak zase nastartovat.
Jitkapřed 620 dny, reagovat
Dobrý den, mám dotaz. Synovi se v aplikaci Garmin Connect zobrazují "kroky" jen v daný den a ne v souhrnech. Nastavení aplikace máme stejné, mně to ukazuje souhrny správně a jemu ne. Souhrny kroku mu přestaly fungovat, když se mu hodinky úplně vybily, přes GPS a Garmin Expres jsem vše nastavila zaktualizovala a stále nic. Má hodinky F45. Děkuji za radu.
Matěj Urbaczkapřed 619 dny
Zdravím, Jitko, vyzkoušel bych ještě reset do základního nastavení.
Pavelpřed 591 dny, reagovat
dobry den, mam hodinky Garmin Instinct Solar asi rok, vse sice funguje, ale v posledni dobe zacinam pozorovat problem pri spusteni GPS. Ne pri vlastnim behu, ale co drive trvalo minutu, dve, nyni trva az 10 minut. Takze clovek vyjde ven na behani a musim 10 minut cekat, nez se chyti GPS signal. Je to normalni? Uplne si nemyslim, ze je GPS vadna, delam orientacni beh a zaznamy z lesa jsou pomerne presne, ale rezim spusteni je spatny, pritom drive jsem mel Instinct 1, bez solaru asi 2 roky a tam jsem zadne zhorseni nepozoroval. Nemuze to byt nejaka aktualizace SW? Dekuji za radu
Matěj Urbaczkapřed 590 dny
Zdravím Pavle, upřímně může to být aktualizací. Garminu se teď ty aktualizace nějak daří (nízká výdrž baterie, špatné načítání GPS...)
Pavelpřed 590 dny
Dekuji, mne spise napadlo, zda by nepomohl reset, zatim jsem s hodinkami nic nedelal, protoze jinak funguji jak maji. Dokonce mne prekvapil Solar, ktery v Cechach neni zas tolik znat, ale v Egypte jsem nemusel na dovolene vubec nabijet, stacilo se pohybovat na slunci.
Matěj Urbaczkapřed 590 dny
Můžete zkusit udělat reset, a také můžete zkusit jen odstranit veškeré aktivity a hodinky tak "vyčistit" bez toho, aniž byste je musel znova nastavovat.
Pavelpřed 590 dny, reagovat
dekuji, to smazu jen z hodinek, v connectu vse zustava bez zmeny? Jeste je v nabidce vynulovat cel.souhrny. Dekuji
Matěj Urbaczkapřed 590 dny
Souhrny není třeba nulovat a z Connectu se tréninky samozřejmě neztratí.:-)
Pavelpřed 590 dny
super, pomohlo vymazani aktivit. Opet se to chytlo za 1-2 minuty. To budu muset jednou za cas mazat?
Dominik Hokpřed 589 dny
Zdravím, Pavle. Sem tam nastane taková chyba, ale aktivity by se měly mazat automaticky. Věřím, že aktualizace to vyřeší.
Pavelpřed 588 dny
dekuji, jen abych si ujasnil problem, tedy pri spusteni GPS se nejprve musi uvolnit misto v pameti na aktivitu a to byl ten zvyseny cas nabihani, protoze nejaka aktualizace zpusobila problem s promazáváním aktivit? Muze jeste pomoci navic celkovy reset hodinek, nejen nulovani aktivit (v me pripade 15 mesicu bez zavad a tedy bez resetu, vypinani, promazavani)?
Matěj Urbaczkapřed 587 dny
Zdravím Pavle, kolega to myslel tak, že při maximálním počtu se začnou aktivity promazávat "zezadu" samy. Váš problém mohlo způsobit zahlcení systému, kdy jste byl na hraně maxima a bylo lepší je promazat ručně. Říkal jste taky, že jste byl na dovolené, takže hodinky si ještě mohly myslet, že jste mimo republiku a začínaly hledat družice tam podle posledních tréninků, které jste s nimi udělal. Celkový reset hodinkám pomůže vždycky, ale myslím, že v tomto případě není potřeba.
Miloslav Peterkapřed 589 dny, reagovat
Dobrý den, neuměl by mi prosím někdo poradit s problémem s Fenix 6X? Hodinky mi v posledním půl roce již vícekrát "zatuhly" (zhruba tak jednou za měsíc), ale vždy se nakonec nechaly zrestartovat. Teď se ale při restartu stále točí dokola, po pár vteřinách nabíhání se znovu restartují.. Předem děkuji za každou radu. Míla.
Dominik Hokpřed 589 dny
Zdravím, Miloslave. A zkoušel jste reset, spárování a poté nainstalovat veškeré dostupné aktualizace přes Garmin Express v počítači?
Miloslav Peterkapřed 589 dny, reagovat
Zkoušel jsem reset pomocí kombinace tlačítek při startu, ale bohužel bez úspěchu ...
Matěj Urbaczkapřed 588 dny
Zdravím Miloslave, jak psal kolega výše, zkusil bych se podívat na dostupné aktualizace v Garmin Express.
Miloslav Peterkapřed 588 dny, reagovat
Hodinky vůbec nenaběhnou do stavu, ve kterém by jakkoli komunikovaly s okolím.
Dominik Hokpřed 588 dny
Zdravím, Miloslave. Jen pro jistotu. Když píšeš reset přes kombinaci tlačítek, myslel jste tím tento postup? Zapnout hodinky a v ten moment, když se objeví trojúhelník, chytit vrchní a spodní tlačítko na pravé straně. Na první pípnutí pustit horní tlačítko, na druhé pustit spodní. Toto by totiž měl být jeden z nejúčinnějších resetů hodinek. Pokud nefunguje ani tento, zvážil bych reklamaci.
Miloslav Peterkapřed 587 dny
Ano, tento reset jsem také zkoušel, bohužel nepomáhá. Hodinky jsou půl roku po záruce. Nevíte, kde by dokázali hodinky opravit? Jsem z Brna. Díky moc.
Matěj Urbaczkapřed 587 dny
Zdravím, Miloslave, jediná možnost je poslat hodinky na servis Garminu do Prahy.
Dominik Hokpřed 587 dny
Zdravím ještě jednou. Asi bych zkusil GPS centrum, které je přímo na Veveří v Brně. Podle všeho tam dělají servis do 3 dnů. :)
Petra Slabakovapřed 583 dny, reagovat
Dobrý den, nejdou mi zapnout hodinky Venu 2S, pouze najel modrý trojúhelník a pak černá obrazovka a QR kód, nápis ESN a nějaké desetimístné číslo - zkoušela jsem načíst přes čtečku, zda mne kód neodkáže na nějakou nápovědu na webu nebo tak něco, ale bohužel...prosím jak se dá postupovat v tomto případě? Půjdou hodinky nějak zapnout nebo je potřeba rovnou servisu?
Dominik Hokpřed 583 dny
Dobrý den, zkusil bych podržet jedno z tlačítek po dobu 12 vteřin. Mělo by to udělat reset. :)
Andreapřed 570 dny, reagovat
Dobry den, mám Fenix 6S saphire a přestal mi jit snímač tepu( hodinky zespodu nesviti zelene), krokomer ani jiný snímač jako spánek. Aktivity mi šly, měřila jsem turistiku a GPS fungovala. Zkoušela jsem reset - obnovit výchozí nastavení, ale žádná změna :-(. Předem dekuji za odpověď
Matěj Urbaczkapřed 569 dny
Zdravím Andreo, pokud jste zkoušela jen obnovit výchozí nastavení, tak zkuste ještě obnovit tovární nastavení, kdy si sice musíte hodinky nastavit znova, ale nepřijdete o žádná data a tento reset je účinější. Pokud nepomůže ani to, hodinky bych zaslal na reklamaci.
Luckapřed 529 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Venu sq. Poslední dva měsíce se mi hodinky stále odpojují a připojují. Aplikaci v telefonu jsem odinstalovala a zase nainstalovala, v hodinkách jsem obnovila výchozí nastavení, ale ani jedno nepomohlo. Jinak jsem byla spokojena, ale teď nevím, co s tím. Můžete mi poradit?? Předem moc děkuji za odpověď
Matěj Urbaczkapřed 528 dny
Zdravím, Lucie, zkuste ještě odebrat z Bluetooth v telefonu, poté odebrat z aplikace Garmin Connect a pak znova spárovat.:-)
Luckapřed 527 dny
Dobrý den, zkusila jsem, ale žádná změna
Matěj Urbaczkapřed 526 dny
Zdravím, Lucie, bohužel už mě nenapadá žádné jiné řešení, než hodinky reklamovat.:-(
Kubapřed 496 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin vivoactive 4. Už druhý den nefunguje spárování s Connect. Vše znovu přeinstalováno, tovární nastavení atd. Bez úspěchu. Je ještě prosím nějaká cesta, jak problém vyřešit. Děkuji, Kuba.
Dominik Hokpřed 493 dny
Zdravím, Kubo. Zkuste hodinky dát do továrního nastavení, poté je připojte k PC a přes program Garmin Express nainstalujte veškeré dostupné aktualizace. Poté zkuste hodinky spárovat.
Mirekpřed 485 dny, reagovat
Dobrý den, když dám hodinky do továrního nastavení, má tam zůstat aktualní verze systému?
Matěj Urbaczkapřed 484 dny
Zdravím, Mirku, ano, pokud hodinky uvedete do továrního nastavení, verze systému zůstává stejná.
Karinpřed 483 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky VA3, nevím z jakého důvodů jsou pouze v angličtině, přitom mi v nich na začátku čeština jela, nyní v nabídce není žádný jiný jazyk, pouze angličtina. Nevíte prosím, co s tím udělat, abych je měla zase v češtině? Děkuji:-)
Matěj Urbaczkapřed 483 dny
Zdravím, Karin, je zapotřebí hodinky napojit na PC, na program Garmin Express, přes který lze nahrát češtinu zpátky.
Karinpřed 483 dny, reagovat
Moc Vám děkuji za odpověď. Zkusím to :-)
Milanpřed 479 dny, reagovat
Dobrý den, mám od ježíška garmin venu 2 plus. Po dvou dnech mi přestaly hodinky počítat kroky na hodinkách je mám, ale stále s nulou. Z aplikace na mobilu mi však kroky zmizely. Byla také vyžadována aktualizace softwaru. Nevíte co s tím? Předem velice děkuji za radu.
Matěj Urbaczkapřed 478 dny
Zdravím, Milane, zkuste prosím hodinky připojit na PC k aplikaci Garmin Express a provést veškeré aktualizace.
Milanpřed 478 dny
Děkuji za odpověď. Zkusím to a dám vědět.
Milanpřed 477 dny, reagovat
Zdravím Matěji, v aplikaci jsem provedl veškeré aktualizace přes synchronizaci a stále u kroků jedna velká nula. Nemáte ještě v kapse jednu radu. Předem děkuji. Milan
Dominik Hokpřed 477 dny
Zdravím, Milane. Já osobně bych hodinky zformátoval a dal je do továrního nastavení. Je to popsáno v návodu výše. Je to taková klasická věc, co většinou pomůže. :)
Luciepřed 475 dny, reagovat
Dobrý den, je prosím možné smazat nebo upravit denní kroky a schody? Při cestě v autobuse mi to napočítalo skoro 16000 kroků a 9 vystoupaných pater, i když jsem seděla jen na zadku.:D Mám Garmin Vivoactive 4S. Nepodařilo se mi to najít. Moc děkuju a hezký den.
Matěj Urbaczkapřed 475 dny
Zdravím, Lucie, bohužel kroky ani patra nejde uživatelsky měnit.:-(
Luciepřed 475 dny
Děkuji za info, tušila jsem to. A smazat celý den také nelze? Moc děkuju a hezký den.
Matěj Urbaczkapřed 475 dny
Bohužel, nejde.:-(
Danielapřed 467 dny, reagovat
Dobrý den, mám na Vás prosbu ohledně Vivoactive 4S. Již podruhé se mi stalo,že mi v upozornění nadále zůstává,že mi dotyčný volá. Když na hovor kliknu, vypadá jako obvykle - dá se přijmout, odmítnout, odmítnout se zprávou SMS,ale pořád ne a ne zmizet. Už den ho tam stále mám. Poprvé když se to stalo, stačil soft reset. Tentokrát jsem zkusila 2x i hard reset, ale po nastavení a synchronizaci hovor stále v oznámení přetrvává. Nevíte, prosím, jak se toho zbavit? Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 465 dny
Zdravím, Danielo, nevím co jste myslela soft a hard resetem u VA4S, ale zkusil bych hodinky vypnout a zapnout, popřípadě smazat data z hodinek (není nutné hodinky resetovat).
rh1980před 454 dny, reagovat
Dobrý den, potřeboval bych resetovat hodinky Garmin Fenix 6x pro to továrního nastavení. Lze nějak uložit mé stávající nastavení hodinek, abych nemusel vše znova složitě nastavovat? Děkuji za odpověď.
Dominik Hokpřed 454 dny
Zdravím, bohužel, toto Garmin neumí.
Martinpřed 449 dny, reagovat
Chtěl bych se prosím zeptat mám hodinky garmin 6x A nejde mě vůbec vzhled hodinek nastavit jenom ty základní co jsou ale z IQ connect nejde ukáže normálně nainstalováno a v hodinkách když si chci změnit ten vzhled tak mě to ukazuje IQ! Dekuji
Dominik Hokpřed 448 dny
Zdravím, těžko říct. Podle mě jste zrovna natrefil na několik číselníků s problémy. Většinu času má tyto problémy Fenix 6 a nikdo netuší proč. Když se podíváte do komentářů v aplikaci Connect IQ, mají tam ostatní stejný problém? Pokud ano, je to dotaz spíše na vývojáře číselníku.
Daniel Chámapřed 447 dny, reagovat
Zdravím .Mám Venu 2 a po připojení s mobilem nejdou na hodinkách vůbec žádné info o volání zprávách atd..na mobilu. Jsou připojené s mobilem ale nereagují na nic. zkusil jsem tovární nastavení hodinek i odinstalovat a nainstalovat garmin conect a nic.
Dominik Hokpřed 447 dny
Zdravím, když otevřete nastavení zařízení v Garmin Connect, máte aktivovaná chytrá oznámení? A máte v této sekci povolené aplikace, které chcete, aby se vám zobrazovaly jejich upozornění na telefonu?
Dušan Pecušpřed 437 dny, reagovat
Zdravím, mám Forerunner 935 a najednou se mi na hodinkách nepočítají ujeté kilometry na kole. Doposud vše v pohodě. Při běhu a chůzi normálně fungují. Děkuji za radu.
Matěj Urbaczkapřed 436 dny
Zdravím, synchronizujte hodinky s Garmin Connect, ať nepřijdete o data a poté je uveďte do základního nastavení.
Denisapřed 434 dny, reagovat
Dobrý den, Potřebuji poradit ohledně funkce měření spánku. Mám vivomove style, před týdnem přestaly měřit spánkovou aktivitu, včetně pulzního oxymetru. Je zapnutý, hlídám dobití baterie, nosím stále. Předtím se krásně vše zobrazovalo denně a nyni to v aplikaci hlasí: žádné údaje o spánku. Čím by to mohlo být? Děkuji
Dominik Hokpřed 434 dny
Dobrý den, to je zvláštní. Já bych zkusil vypnout / zapnout a pokud to nepomůže, tak hodinky dát do továrního nastavení. Mohla tam vzniknout nějaká chybička.
Denisapřed 433 dny, reagovat
Dobrý den, mám stejný problém, jako Denisa. Stejný typ hodinek vivomove style. Jen dodám, že před týdnem se mi v hodinkách objevilo, že byl nahrán nový software. Pak se mi začalo zobrazovat skóre spánku, ale to jen 2 dny a potom už nic. Ani pulzní oxymetr, fáze spánku a dýchání. Hodinky nosím neustále. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 433 dny
Zdravím, Deniso, pokud je to problém s aktualizací a takto to i cítíte, je třeba vyčkat na opravnou aktualizaci, která by měla přijít každým dnem. Více toho zatím udělat nejde.:-(
Martinpřed 433 dny, reagovat
Chtěl bych se prosím zeptat proč mě furt se hodinky garmin fenix 6x odpojí z Bluetooth telefonu a pak zas zapojí a dělá to často za hodinu a přitom telefon mám furt u sebe a dříve to vůbec nedělalo a to ty hodinky už mám asi 3 roky děkuji za radu
Dominik Hokpřed 433 dny
Zdravím, ověřte, že aplikace Garmin Connect má práva k fungování na pozadí. Najdete v oprávněních v nastavení aplikace Garmin Connect a poté nastavte, ať aplikace Garmin Connect nemá žádná omezení, které by ovlivňoval spořič baterie. To zase najdete v nastavení telefonu.
Jitkapřed 432 dny, reagovat
Zdravím, mám nové hodinky Garmin Fenix7 Sapphire Solar a hodinky nezaznamenavaji žádné údaje o spánku. Hodinky jsou dost pevne utazene, vše mám povoleno na straně IPhone SE a hodinek. Můžete mi poradit čím to muže byt? Dekuji
Matěj Urbaczkapřed 430 dny
Zdravím, Jitko, zkusil bych hodinky odpojit od telefonu, následně smazat z Bluetooth v telefonu a pak hodinky uvést do základního nastavení a vše znova nastavit.
Markétapřed 431 dny, reagovat
Zdravím. Vivoactive 4s - často ukazují hlášku "zapnutý zvukový výstup". Co to znamená? Hodinky jsou nové od Vánoc. Začaly se hrozně rychle vybíjet (musí se denně nabíjet). Co s tím? Díky
Dominik Hokpřed 430 dny
Zdravím, popravdě jsem se s tím ještě nesetkal. Zkusil bych dát hodinky do továrního nastavení.
Jirkapřed 428 dny, reagovat
Zdravím, Venu 2 plus - vystoupaná patra - stačí zajít v práci na snídani, cestou 200m je pět schodů, a hodinky napočítají šest pater. Dříve fungovalo v pořádku. Existuje kalibrace či nastavení? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 428 dny
Zdravím, Jirko, kalibrace bohužel neexistuje a tak bych Vám doporučil zařízení resetovat. Pokud to nepomůže, reklamoval bych u výrobce.
Tomášpřed 412 dny, reagovat
Ahojte. Prosim vas o pomoc. Mam hodinky garmin fenix 6x, snimac zo zapastia mi nesnima tepy, kroky sa o polnoci nevynuluju aa pocas dna urcite kroky nezaratavaju (odbehnem 20km a ukaze to 3000krokov napriklad), cize udaj krokov sa nemeni aj niekolko dni. Niekedy blbne pocas behu udaj tempa a pocas plavanie vobec nerata uplavanu vzdialenost. Hodinky garmin (rozne modely) mam uz niekolko rokov. Cize v nastaveniach v hodinkach, pripadne aktualizcia cez garmin expres, aj garmin connect by mal byt v poriadku. Ale s tymto si ozaj neviem pomoct. Dakujem velmi pekne
Matěj Urbaczkapřed 411 dny
Zdravím, ahoj, prvně bych aktualizoval přes Garmin Express a mrknul se, jestli není někde chyba v softwaru. Poté bych když tak provedl reset do základního nastavení.
Jan Koubapřed 399 dny, reagovat
Dobrý den, mám F 7X od vaší firmy???? hodinky jsou skvělý. Nezobrazují se mi ale údaje o spánku ani na hodinkách ani v Connectu. Hodinky jsem nesundal 10dni z ruky a nic. Dočetl jsem se že se nemusí měření spánku nikde "zapínat", je to tak? Nebo máte nějakou radu jak na to? Diky
Dominik Hokpřed 398 dny
Zdravím, Honzo. Co vím, tak hodinkám nějakou dobu trvá než vás "poznají" a jsou schopné odhadnout vaše spánkové fáze. Zkusil bych ještě chvíli počkat a pokud to bude přetrvávat, tak bych zvážil reset do továrního nastavení.
Ivopřed 387 dny, reagovat
Dobrý den, Mám hodinky Garmin Venu SQ, vlastním je už pár let, ale v posledních několika měsících pozoruji obrovské zhoršení přesnosti měření běžeckých kilometrů a taky snímání tepu. Nemám to ozkoušené venku, jde mi o běh na pásu, hodinky jsem takto používal dlouhodobě, ale nyní přišla nějaká změna a hodinky měří úplné hovadiny.. S tím, co mi to říká bych běhal rychleji, než Bolt.. Vzdálenost se načítá neskutečně rychle, ani v mé nejlepší výkonnostní době bych se k takový výsledkům ani nepřiblížil (teď jsem na tom navíc podstatně hůř..). Navíc se děje i to, že vzdálenost rychle uběhne, pak se třeba ma dvě minuty zaseknou a nepřibude ani metr a na to se to zase rozjede.. Je možné, že přišla nějaká aktualizace s cílem zničit hodinky a donutit tak ke koupi nových? Jinak si to nedokážu vysvětlit.. Máte nějakou radu? Nebo je to neřešitelný problém? Děkuji předem a hezký den.
Dominik Hokpřed 386 dny
Zdravím, takové sabotáže Garmin nedělá. :) Osobně bych zkusil reset hodinek, aktualizovat pomocí Garmin Express a spárovat znova. Je možné, že přišla nějaká špatná aktualizace, ale určitě to není za cílem "zničit" hodinky, ale spíše je to chyba, kterou Garmin brzy vyřeší.
Václavpřed 386 dny, reagovat
Dobrý den, mám problém s hodinkami Garmin venu 2 plus, zničeho nic přestala fungovat všechny tlačítka. Už se mi jednou stalo něco podobného ale nefungovalo jen to prostřední to pak vyřešilo tovární nastavení. Ale co dělat když nefunguje žádné tlačítko a tím pádem se nedostanu do menu hodinek. Děkuji za radu
Dominik Hokpřed 386 dny
Zdravím, Václave. Většinu času stačí jen dlouze podržet jedno z tlačítek a hodinky se tím vypnou. Často se mi stalo, že to problém vyřešilo.
Zuzkapřed 368 dny, reagovat
Dobrý den Dominiku, pardon, že se ptám na možná banální otázku. Mám Garmin Vivoactive 3 a před 2 dny mi v noci nahlásily, abych je aktualizovala. Ráno jsem zjistila, že neměří kroky ani nic jiného. Budík budí. Nastal tedy restart, jak mobilu, tak hodinek, synchronizace… a nic. Tohle jsem zopakovala víckrát, ale vše je při starém. Šlo by to nějak vyřešit, aby zase fungovaly? Moc děkuji za odpověď. Zuzka
Dominik Hokpřed 367 dny
Dobrý den, Zuzko. Zkusil bych klasiku a to hodit hodinky do továrního nastavení a pak je aktualizovat přes Garmin Express.
David Mičanpřed 353 dny, reagovat
Dobrý den, používám hodinky Garmin Instinct Solar, jsou staré necelý rok a půl. Asi před měsícem se aktualizoval software, a asi tři týdny řeším problém, že se samy od sebe vypnou při aktivitě se zapnutou GPS. Někdy třeba až po pátém kilometru, a pak každý další kilometr. Někdy až při ukládání aktivity, a někdy třeba už při zapnutí aktivity. Hodinky jsem dvakrát uvedl do továrního nastavení a synchronizoval přes Garmin Express, a třeba tři čtyři aktivity proběhly bez problému, při další aktivitě se opět vypnou. Někdy lze v aktivitě pokračovat po opětovném zapnutí, někdy se třeba i vymaže. Při aktivitě bez GPS fungují víceméně bez problému. Tak bych se chtěl zeptat, jestli nevíte o nějakém řešení? Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 352 dny
Zdravím, Davide, bohužel to bude spíše tou aktualizací a je třeba buďto počkat na další anebo hodinky reklamovat.
David Mičanpřed 352 dny
Zdravím, Matěji. Děkuji za odpověď. Zkusím se tedy obrátit na Garmin a uvidíme, co oni na to. Kdyžtak dám vědět, jestli je to nějaká systémová chyba. Třeba se ta informace bude někomu hodit. Ještě jednou díky.
Janapřed 351 dny, reagovat
Dobrý den, mám asi 2,5 roku hodinky Garmin Vivomove 3S. Poslední měsíc se mi zdálo, že číslice na hodinkách byly špatně čitelné, dnes už se neukazují vůbec. Hodinky ale fungují dobře, data se načítají v pořádku, jenom nevidím na display hodinek nic. Prosím o radu. Děkuji.
Dominik Hokpřed 351 dny
Dobrý den Jano, pravděpodobně se jedná o vypalené žárovky AMOLED displeje, které postupně přestávaly fungovat a tudíž se zhoršila čitelnost displeje. U AMOLED technolologie se to takto stává a mám strach, že už s tím nic neuděláte.
Petr instinct 2s solarpřed 347 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu. Nové instinct 2s solar se mi nedaří sparovat s iphonem. Byly funkční 1 den. Vše běželo zaznamenána aktivita a potom se hodinky odpojily od Bluetooth a už je telefon nevidí. Opakovaně jsem zkoušel uvést do továrního nastavení ale problém stále trvá. Telefon je aktualizovaný, jiná bt zařízení vidí.. napadá vás prosím něco nebo je to na reklamaci? Děkuji Petr
Matěj Urbaczkapřed 346 dny
Zdravím, Petře, nejprve vymažte hodinky z Bluetooth v nastavení telefonu (u iPhonu je to možnost "Ignorovat") a poté znova spárujte.
Petrpřed 346 dny
I to jsem udělal, ale párování se neprovede. Telefon hodinky nevidí..
Matěj Urbaczkapřed 346 dny
Hodinky zkuste buďto po tomto kroku znova resetovat anebo jen vypnout a zapnout. Tak stejně můžete zkusit připojit k PC a provést aktualizace přes Garmin Express.
Jaroslavpřed 346 dny, reagovat
Dobrý den potřeboval bych poradit jak provést tovární nastavení u hodinek Garmin forerunner 920xt děkuji Hanzl.
Matěj Urbaczkapřed 345 dny
Zdravím, pane Hanzle, je třeba hodinky vypnout. To uděláte tak, že zmáčknete na 15 sekund spouštěcí tlačítko, než se hodinky nevypnou. Poté zmáčkněte obě tlačítka šipek zároveň. Držte je zamáčklé a na jednu vteřinu zmáčkněte spouštěcí tlačítko. Po prvním pípnutí pusťe horní šipku, po druhém pípnutí tu spodní a je hotovo.:-)
Petr Voborapřed 335 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Fenix 6X PRO a je u nich problém se stálým načítáním vzdálenosti v místě s nedostatečným GPS signálem, přestože jsou hodinky v klidu. Stává se, že zajdu na oběd do restaurace a za hodinu se ujetá vzdálenost zvýší třeba o 3 km. Můžete mi prosím poradit jak tento problém řešit? Děkuji.
Matěj Urbaczkapřed 335 dny
Zdravím, Petře, jelikož satelity cestujou, tak i v klidu se načítají km. Je to normální jev GPS hodinek a technologie. Pro tyto příležitosti, pozastavte aktivitu a v menu pozastavení klepněte na obnovit později.
Petr Voborapřed 333 dny, reagovat
Dobrý den Matěji, děkuji za vysvětlení a přeji pěkný den.
Ivonapřed 332 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin Vívoactive HR které jsou vybaveny snímačem srdečního tepu na zápěstní. I když mám snímač zapnutý, někdy hodinky tep nezobrazují. Ikona ♥ bliká. Stává se tento problém i při zapnuté aktivitě, kdy během záznamu přestane snímat. Nevíte náhodou kde by mohl být problém? Za odpověď předem děkuji
Matěj Urbaczkapřed 331 dny
Zdravím, Ivono, obávám se, že už by to mohlo být stářím hodinek.:-( Bohužel, v technologickém světě už jsou tyto hodiky dědeček, a tak problém může být tohle. Pokud chcete vyzkoušet další kroky, doporučuji zkusit vyhledat aktualizace na Garmin Express v PC anebo reset hodinek do základního nastavení.
Miropřed 328 dny, reagovat
Dobrý deň,mám Instinct2, hodinky pýtali inštaláciu, ako už viac krát, ale tento raz sa mi nevrátili do pôvodného stavu, ostali tam iba tie symboli. Poprosil by som Vás o radu co s tým. Ďakujem.
Matěj Urbaczkapřed 328 dny
Zdravím, Miro, tato aktualizace je nějaká zakletá a nejste první, kdo to řeší. Podržte horní levé tlačítko, dokud se hodinky nevypnou a pak je znova zapněte.
Miropřed 328 dny
Ďakujem, už som to tak spravil, podľa vyššie uvedeného. Už to funguje , ďakujem pekne.
Martinpřed 323 dny, reagovat
Prosim vas o radu pred chvilou mi zamrzli hodinky enduro2 kupovane u vas . Viete mi poradit ako ich resetnem tak aby sa vypli?
Matěj Urbaczkapřed 323 dny
Zdravím, Martine, podržte horní levé tlačítko dokud se hodinky nevypnou.
Martinpřed 323 dny, reagovat
Dakujem. Pomohlo
Mirekpřed 312 dny, reagovat
Dobrý den, mám problém s hodinkama Garmin fenix 6x pro. Z ničeho nic se mi objevila modrá šipka na displeji a s hodinkama nejde nic dělat. Zkoušel jsem všechny způsoby restartu co jsem zde vyčetl, ale stále je tam ta šipka a hodinky se nezapnout. I k PC jsem měl hodinky připojeny. Hodinky jsou staré cca rok. Díky za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 311 dny
Zdravím, Mirku, určitě jste zkoušel držet horní levé tlačítko, dokud se hodinky nevypnou? Tak dlouho, dokud šipka nezmizí?
Mirekpřed 311 dny
Zdravím, asi jsem to špatně napsal. Šipka zmizí, ale podle dalšího postupu se jen zase šipka objeví a pořád stejný problém přetrvává.
Matěj Urbaczkapřed 311 dny
Po zapnutí bych zkusil tedy reset přes tlačítka, kdy ihned po objevení modré šipky zmáčknout pravé horní a spodní tlačítko. Po pípnutí pustit spodní a po druhém horní.
Mirekpřed 311 dny, reagovat
Podle toho postupu taky nefunguje. Takže to nejspíš vypadá na reklamaci že?
Dominik Hokpřed 311 dny
Zdravím, Mirku. Nebo bych se zkusil obrátit přímo na Garminu. Třeba budou vědět.
Zdeňkapřed 305 dny, reagovat
Dobrý den, před pěti dny se mi přestaly zobrazovat údaje o úrovni stresu. Srdeční tep měří dobře. Mám Garmin forerunner 45. Pomohl by reset, tovární nastavení? Jak na to? Data zůstanou zachována? Děkuji ta info.
Filip Debrecenyipřed 304 dny
Zdravím Zdeňko, jednoznačně bych zkusil hodinky resetovat případně poté uvést do továrního nastavení. V hodinkách se vše smaže, ale data již zaznamenaná vám zůstanou uchované v aplikaci. :) Tovární nastavení provedete přechodem do menu pod kolonkou systém a následně obnovit data a nastavení.
Kristýnapřed 300 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky Garmin vivoactiv 4S a poslední měsíc mi blbne GPS. Mám vždy více km, než ostatní a mapa viz. foto je klikatá. Ani výškové metry neodpovídají skutečnosti. Používám GPS + Glonas. Poradíte prosím, čím by to mohlo být? Díky
Dominik Hokpřed 300 dny
Zdravím, Kristýno. Asi mě nenapadá nic lepšího než hodinky dát do továrního nastavení a poté zkontrolovat aktualizace pomocí Garmin Express.
Radekpřed 291 dny, reagovat
Po resetování, nereaguje displej
Soňapřed 289 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu. Mám hodinky fénix 6s. Byla jsem plavat, hodinky normálně fungovaly. Vyšla jsem z bazénu, nasedla na kolo a když jsem přijela domů, hodinky byly vypnuté a už nejdou zapnout. Zkoušela jsem je nabít, ale pořád nic. Nevíte co se mohlo stát? Děkuji moc Soňa
Matěj Urbaczkapřed 289 dny
Zdravím, Soňo, zkusil bych hodinky připojit k PC na Garmin Express, jestli nenaběhnou.
Soňapřed 288 dny
Dobrý den, tak hodinky se bohužel nepřipojily;(
Matěj Urbaczkapřed 288 dny
Zdravím, Soňo, svítí alespoň modrý trojúhelník?
Soňapřed 288 dny
Bohuzel nesvítí
Matěj Urbaczkapřed 287 dny
Soňo, hodinky bych tedy poslal na reklamaci, pokud jsou v reklamační lhůtě.
Daniel B.před 267 dny, reagovat
Zdravím, mám fénix 6X a nefunguje mi budík ani vibrace ani tóny. Jakoby vůbec nebyl nastavený a přitom je. Notifikace mi fungují. Nevíte co s tím?
Matěj Urbaczkapřed 266 dny
Zdravím, Danieli, pokud nefungují čiště tóny a vibrace, tak můžete zkusit uvést hodinky do základního nastavení a pokud nepomůže ani to, tak jsou bohužel hodinky vadné a je třeba je reklamovat.
Mírapřed 263 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu než budu muset zkusit tovární nastavení Garmin Enduro. V úspoře baterie mám nastaveno osvětlení neměnit a úsporu zapnout v době spánku. V samotném podsvícení při spánku mám nastaveno osvětlení po západu slunce nebo klidně i zapnuto na tlačítka i gesto, ale stejně když mi začne čas spánku a hodinky zapnou úsporu baterie jediné jak je rozsvítím je tlačítkem světla. Nerušit mám na vypnuto. Nevíte prosím čím by to mohlo být. Když zapnu úsporu baterie během dne tak osvětlení funguje. Velice děkuji
Matěj Urbaczkapřed 262 dny
Zdravím, Míro, bohužel, tady Vám nepomůže tovární nastavení. Tohle je vlastnost hodinek. Pokud nastavíte na noc režim úspory baterie, tak se vypnou všechny možnosti osvětlení, kromě zmáčknutí tlačítka. Takže ani gesto, právě kvůli úspory baterie, nebude fungovat. V noci prostě Garmin při úspoře baterie takto funguje a nebere si klasické nastavení ze dne. Počítá totiž že člověk spí a že si když tak zmáčkne to tlačítko.:-)
Mírapřed 262 dny, reagovat
Zdravím Matěji, děkuji za objasnění ????
Mírapřed 262 dny, reagovat
Ty otazníky byl emotikon s palcem nahoru ;D
Danielapřed 259 dny, reagovat
Dobrý den, ráda bych se optala - čerstvě po záruce mám problém s hodinkami Garmin Venu 2s. Nejprve mi minulý týden nešla spustit aktivita. Vypadávaly mi hodinky na "úvodní" obrazovku - čas. Proveden restart, tovární nastavení, odpárování od telefonu, nabití hodinek a hodinky po 4 dnech dokonce nejdou vůbec - displej černý, občas (spíše vůbec) obraz problikne, ale ztěží lze přečíst, barva není sytá. Nemáte s tím prosím zkušenost? Nevíte na kolik by vyšel servis?
Matěj Urbaczkapřed 258 dny
Zdravím, pokud je to těsně po záruce, tak bych kontaktoval obchod, kde jste hodinky zakoupila a zkusil to poslat do Garminu.
Lenkapřed 258 dny, reagovat
Dobrý den, mám asi 3.rok Garmin Vivoactive 4S a při posledních různých aktivitách, běh, kolo, chůze mi hodinky při zapnutí neměří vzdálenost, ale pouze čas. Poradíte mi co dělat? Jestli stačí resetovat hodinky a nebo je chyba někde jinde? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 258 dny
Zdravím, Lenko, překontrolujte nastavení GPS u aktivity a před aktivitou venku vyčkejte, až GPS ukazatel zezelená a tím vám dá pokyn, že můžete vyjet.
Lenkapřed 258 dny, reagovat
To právě dělám. Zkoušela jsem si projít i všechna nastavení v mobilu i hodinkách a všechno by mělo být tak jak má, podle mě tedy :-)
Matěj Urbaczkapřed 258 dny
Lenko, v tom případě bude problém s GPS čipem. Můžete zkusit ještě aktualizovat přes Garmin Express a zkusit hodinky uvést do základního nastavení, ale to je vše, co s tímto problémem můžeme poradit.
Mírapřed 258 dny, reagovat
Dobrý den, Ahoj, rád bych se ještě zeptal zda nevíte čím by mohlo být, že se mi přestali během aktivity aktualizovat spuštěné segmenty garmin v garmin enduro. Po přiblížení k segmentu začne odpočet pak se spustí, ale dál už jako by nevěděli že jsem v segmentu takže pořád ukazují čas v segmentu 0:00 a na konci ho neukončí. Takže na jedné obrazovce běží dokud aktivitu neukončím. Dříve mi to fungovalo jak pro běh tak kolo. V nastavení jsem nic neměnil. Myslel jsem, že to vyřeší aktualizace, ale od té doby proběhli už dvě a problém je pořád stejný. Zkusil jsem všechny z hodinek odebrat a znovu přidat ale to nepomohlo. Zkusil jsem z hodinek vymazat i všechny uskutečněné aktivity a taky nic. V souhrnu v aplikaci je zaznamenané potom mám, ale v reálu nemůžu soutěžit. Děkuji za radu
Matěj Urbaczkapřed 255 dny
Zdravím, Míro, bohužel se segmenty nejsem moc kamarád, a tak nedokážu s jistotou pomoct či říct, jak to opravit. Můžete zkusit základ v podobě aktualizace přes Express anebo resetu do základního nastavení, ale jinak bohužel, nemůžeme sloužit.:-(
Lenkapřed 258 dny, reagovat
Dobře, děkuji za radu. A kdyby to byl ten čip tak to se dá opravit?
Matěj Urbaczkapřed 258 dny
Pokud to bude čipem, tak to bude třeba poslat do Garminu, kde oni vyhodnotí, co s tím.
Petrapřed 258 dny, reagovat
Dobrý den, mám vívomove 3s a zasekly se mi ručičky (jedou, ale ukazují jiný čas než digitálně). Manuální nastavení ručiček nejde. Resetování taky nepomohlo. Nevíte, v čem může být problém? Nebo je to na reklamaci? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 255 dny
Zdravím, zkoušeli jste ručky kalibrovat?
Petrapřed 255 dny
Nakonec pomohlo nastavení přes aplikaci, které automaticky hodinky otočilo na 12 hod. Děkuji
Luciepřed 258 dny, reagovat
Dobrý den, mám Garmin venu sq. Včera se mi udělala aktualizace a pak bylo vše v angličtině. Pokud chci vybrat jazyk, je tam pouze angličtina. Zadala jsem češtinu v aplikaci v mobilu, ale stále jen běhá čtvereček kolem ozubeného kolečka - nastavení a je tam šipka, jako když se něco stahuje. Ale jinak nic. Můžete mi prosím poradit??? Moc díky, Lucie
Matěj Urbaczkapřed 255 dny
Zdravím, Lucie, zkuste hodinky připojit na Garmin Express na PC a stáhonut češtinu tam.
Luciepřed 254 dny
Děkuji za radu, aplikace pomohla, hodinky opět správně fungují
Mimipřed 254 dny, reagovat
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či mi neporadite. Mám vivoaktiv 4 pri plávaní mi najprv hodinky nemerali správne vzdialenosť tak som aktivitu uložila a nanovo som si zapla ďalšiu ťa už bola meraná správne ale po uložení mi začal blbnuť dotyk. Ráno mi dotyk nefungoval vôbec teraz mi funguje dotyk iba na minimálnej dolnej časti displeja neviem hodinky ani vypnúť ani vybrat aktivitu k oru by som potrebovala za pomoc vopred ďakujem
Matěj Urbaczkapřed 254 dny
Zdravím, Mimi, hodinky zkuste vypnout "natvrdo" podržením horního tlačítka dokud se nevypnou úplně a pak znova nastartujte. S dotykem ale hodinky mají sem tam problém a může jít o mechanickou závadu, která se pak řeší reklamací.
Míšapřed 254 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky vivioactive 4S a bohužel mi přestaly měřit tep, diody na zadní straně hodinek prostě nesvítí :( Co s tím? Dále mi přestaly počítat kroky, při zapnuté aktivitě chůze se načítají km, ale kroky ne. Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 254 dny
Zdravím, Míšo, zkuste provést reset do základního nastavení.
Míšapřed 254 dny
Bohužel ani to nepomohlo. Stále se nesnímá tep, stres, ani dýchání, nic.
Matěj Urbaczkapřed 254 dny
Pokud tohle nepomohlo, jsou bohužel hodinky na reklamaci.:-(
Míšapřed 254 dny
Děkuji za informaci
Martinapřed 246 dny, reagovat
Dobrý den, Prosím o radu. Mam hodinky Garmin Venu 2Plus, po cvičeni se mi vždy objevilo, jake svaly byly zapojeny, a nyní se to již nezobrazuje. Nevim kde je chyba. A jak můžu posilat přes hodinky sms, nevyznam se v tom. Děkuji za rady. Martina
Matěj Urbaczkapřed 245 dny
Zdravím, Martino, svalová mapa by měla jít stále vidět. Není to tím, že jste používala některá přednastavená cvičení, která teď už neopužíáváte? SMS psát z hodinek vyloženě nejde, ale dá se odepsat na přišlou zprávu (sms, messenger, viber atp...) přednastavenou odpovědí.
Martinapřed 245 dny
Dobrý den, nepouživala jsem přednastaveny cvičení. Tak nevim kde je problem.
Matěj Urbaczkapřed 245 dny
Zkusil bych hodinky uvést do základního nastavení.:-)
Pepa R.;před 242 dny, reagovat
VA4 - zničehonic behem dne přestali počítat kroky, v noci se pak ani nevynulovalo jejich "počítadlo". provedl jsem na nich tovární nastavení, pak to pár hodin fungovalo a zase přestalo. provedeno opětovně tovární nastavení, kroky stále nepočítá. v appce pak zjištěno, že chybí v "Můj den" veškeré údaje / stress, body apod/. Ale když si pustím aktivitu - chůzi, tak pak na Stravě vidím počet kroků, běh také funguje... co by mohlo ještě pomoct ?
Matěj Urbaczkapřed 241 dny
Zdravím, Pepo, zkuste hodinky připojit na Garmin Express, jestli máte všechny dostupné aktualizace.
Jitkapřed 242 dny, reagovat
Dobrý den, mám hodinky garmin vivoactive 4s, staré 2 roky a asi 14 dní. Z ničeho nic se mi je nedařilo nabít na víc než 1%, nešly ani připojit k pc, USB zařízení nerozpoznáno, a nyní jsou vyplé úplně, nejdou ani rozjet.... Jediná změna týdenní koupání v moři....Díky za odpověď
Matěj Urbaczkapřed 241 dny
Zdravím, Jitko, pokud je to pouhých 14 dní po reklamační době, hodinky bych poslal do Garminu na reklamaci.
Jiřípřed 242 dny, reagovat
Zdravím, při obnovení továrního nastavení a vymazání uživatelských dát dojde i k vymazání mnou nainstalovaných map Topo Czech? Děkuji za odpověď.
Matěj Urbaczkapřed 241 dny
Zdravím, Jiří, Topo mapy zůstávají i po uvedení hodinek do továrního nastavení.:-)
Jakub Bilekpřed 238 dny, reagovat
Dobry den, dostal jsem použité hodinky Garmin Forerunner 735XT po obnovení nebo vymazání továrního nastavení, mi hodinky dávají na výběr pouze anglicky jazyk? Nevíte čím je? Dekuji za odpoved
Dominik Hokpřed 238 dny
Zdravím, Kubo. Zkusil bych hodinky připojit ke Garmin Express, jestli tam není aktualizace. Ta by tam mohla dodat český jazyk.
Jakub Bilekpřed 237 dny
Zdravím Dominiku, moc vám děkuji za radu, chyběla instalace jazyku. Super ještě jednou moc DÍKY????????
Zdeněk Kubíkpřed 233 dny, reagovat
Dobrý den, mám Forerunner 235. Včera večer jsem hodinky vypnul. Dnes ráno při zapínání zamrzly, ale podařilo se je poté nahodit. Na hodinkách zůstal včerejší datum, počet kroků a čas vypnutí. Od dnešního dne běží čas od včerejšího vypnutí. Nevíte čím by to mohlo být, nebo odešly do věčných lovišť. Už jsem restartoval, nové spárování, tovární nastavení. Vypadá to jak, kdyby neměly signál GPS. Když čas nastavím ručně, tak se zpožďuje. Moc díky.
Matěj Urbaczkapřed 233 dny
Zdravím, Zdeňku, už jste zkoušel spustit nějakou aktivitu s GPS aby se načetl signál a dle toho se upravil datum a čas? :-)
Tomášpřed 196 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu. Před dvema dny mi hodinky hodily hlášku že vysoká úroveň stresu prodloužila moji dobu regenerace a on tě doby to neměří spánek. Když si spánek rozkliknu mám tam červený vykřičník. A jen tu hlášku o té regeneraci. Mám fenix 7. Přemýšlím o továrním nastavení jen sem na prášky z toho nastavovat tam zase vsechno, nebo se mi to hodí pak zpátky vše jak bylo, nastavené zkratky atd. Děkuji za radu, hezký den Tom.
Dominik Hokpřed 196 dny
Zdravím, Tomáši. Asi vám nezbývá nic jiného než skutečně hodinky dát do továrního nastavení. Bohužel, nastavení budete muset udělat znovu. :/
Radekpřed 180 dny, reagovat
Zdravím, měl bych prosím dotaz - koupil jsem si větší Garminy a staré(Garmin Fenix 7s) bych asi rád prodal. Jak mám prosím nejlépe postupovat, abych již nebyl s Garmin 7s propojen a hodinky byly připraveny na prodej jako "nové"? Díky moc za radu - jste fakt borci a videa skvělá!! Ještě jen prosím raději dotaz - na Garmin 7s mám instalované CZ TOPO mapy - ty mi zůstanou a mohu jen přendat do nových Garminů nebo zůstanou na Garmin 7s a dostane je tak nový majitel? Děkuji a fajn den
Matěj Urbaczkapřed 178 dny
Zdravím, Radku, hodinky stačí uvést do továrního nastavení a vypnout. Těmito kroky jsou připraveny na prodej. Topografický voucher je vedený na hodinky a účet, takže se dá říct, že hodinky budou, které prodáte, budou mít v sobě topomapy, ale nový majitel je nebude moci aktualizovat a vy je nebudete moci použít na nových hodinkách.
Leonpřed 146 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu. Mám Garmin Fenix 5 už více let a nyní se mi nově při sportovních aktivitách nezobrazuje v mobilní aplikaci mapa, kde jsem aktivitu prováděl. U mých kamarádů ve skupině mapy kde běhali vidím. Je to nastavením a nebo mám problém s GPS? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 143 dny
Zdravím, Leone. Mapu nemáte i když počkáte na GPS před nastartovaním aktivity?
Leonpřed 139 dny
Děkuju za pomoc, dříve jsem nečekal a gps se načetla v průběhu aktivity. Ale nyní jsem čekal na gps a aktivitu pak spustil a mapa se načetla
Petrapřed 139 dny, reagovat
Můžete mi prosim poradit ? Msm vivoactiv 4S a najednou se mi rychle vybíji. Za 2 hodiny mám nabito na 100% ale tak za 3-4 hodiny jsou úplně vybite. Dva roky bez problému a najednou. Nevite někdo co stim?
Matěj Urbaczkapřed 139 dny
Zdravím, zkusil bych hodinky připojit na Garmin Express a mrknout na aktualizace. Zkusil bych také reset hodinek a smazání nahraných aplikací z Connect IQ. Překontroloval bych nastavení jestli není zapnuté měření pulzním oxymetrem po celý den.
Marcelapřed 137 dny, reagovat
Dobrý deň Mohli by ste mi prosím, poradiť, ako mam hodinky vivoactive3 znovu "naštartovať"? Ďakujem
Matěj Urbaczkapřed 136 dny
Zdravím, dostala jste se do testovacího prostředí. Tento test buďto celý proklikejte a na konci hodinky vypněte a zapněte anebo držte tlačítko do té doby, dokud se hodinky nevypnou a pak je zase zapněte.
Marcelapřed 136 dny
Dakujem velmi pekne za pomoc.
JANČApřed 134 dny, reagovat
Dobrý den, prosím o radu mám vivo active 4s a z ničeho nic se začaly rychle vybíjet. Prosím o radu co jsem nechtěně zapla. Ještě ten den dopoledne fungovaly normálně. Moc děkuji za odpověď
Matěj Urbaczkapřed 133 dny
Zdravím, Jančo. Zkuste překontrolovat nastavení pulzního oxymetru, jestli je na ruční kontrolu.
Olgapřed 112 dny, reagovat
Dobrý den,mám hodinky Garmin Vivomove Luxe a i když chodim jenom po bytě tak mi střídavě hlásí Telefon připojen a Telefon odpojen.Čím to je?Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 111 dny
Zdravím, Olgo. Hodinky bych zkusil uvést do základního nastavení, provedl opětovné spárování a aktualizaci přes Garmin Express na PC.
Olgapřed 65 dny, reagovat
Vše jsem udělala jak jste poradil i jsem řešila s podporou Garmin, vyzkoušela jsem spárovat s jinými telefony,přes aplikaci Garmin Expres jsem aktualizovala a přesto se stále odpojují od telefonu.Není normální aby se odpojily od telefonu sotva se hnu 2 metry. To bych musela telefon nosit na krku. Posílám je na reklamaci. Snad se podaří Vám dát je do kupy.Nemyslela jsem si že budu mít takové problémy. Děkuji
Martinpřed 62 dny, reagovat
Zdravím, cca 3 týdny používám Instinct 2X solar. Mám nastaveno u upozornění a notifikací vibrace. U upozornění např. odpojení od BT hodinky vibrují spolehlivě. U notifikací si hodinky poslední dny žijí vlastním životem. Na displeji se zobrazí vždy, ale vibrace jsou náhodné, spíš nejsou než jsou. Po prvotním zprovoznění vše fungovalo v pořádku. Je jiná možnost než reset hodinek? Upřímě se mi nechtějí znovu nastavovat, ale pokud nebude jiná možnost... Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 59 dny
Zdravím, Martine. Zkusil bych ještě aktualizovat přes Express a možná jen klasicky vypnout a zapnout hodinky a překontrolovat nastavení.:-) Pokud to nepomůže, bude třeba resetovat do základu.:-(
Martinpřed 59 dny
Tak už jsem na to asi přišel. V nastavení uživatele jsem měl sice nastavenou dobu spánku na 23:00 - 6:20, ale v nastavení zařízení (hodinek) bylo v nastavení Systému aktivována fce "Nerušit" a dále - Režim spánku - byla doba 14:00 - 6:00 (asi tovární nastavení, nevybavuji si, že bych toto nastavoval...). Přišel jsem na to po, několikahodinovém :-) zkoumání aplikace, poté, co když jsem pozastavil aktivitu asi v 14:30 a hodinky mi psali, že spím...Když jsem fci "Nerušit" deaktivoval a upravil dobu spaní, tak dnes byla všechna oznámení cajk ;-) Každopádně díky za radu a doufám, že už bude vše OK, protože zatím jinak jenom spokojenost.
Patrikpřed 47 dny, reagovat
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Hodinky mi přestaly ukazovat aktuální čas (byl zamrzlý). I přesto, že byly nabité, sami se vyply a na displeji naskočil modrý trojúhelník viz foto. Zkoušel jsem hodinky zapnout, ale marně. Vždy na chvíli naskočí trojúhelník a poté černý displej. Hodinky nereagují ani v případě nabíjení. Můžete mi prosím poradit jak postupovat s obnovením hodinek aby byly opět funkční? Je možné třeba obnovení hodinek do továrního nastavení? Předem děkuji za odpověď a Váš čas.
Matěj Urbaczkapřed 45 dny
Zdravím, Patriku. Zkusil bych připojit na PC na Garmin Express. Měly by se chytnout a poté aktualizovat anebo je můžete přes tento program i resetovat.
Patrikpřed 45 dny
Jelikož jsou hodinky vypnuté (svítí pouze modrý trojúhelník), nedokáže aplikace Garmin Express hodinky najít. Přikládám obrázek.
Matěj Urbaczkapřed 44 dny
Zdravím, pokud hodinky na 15s přidržíte, měly by se úplně vypnout a pak při zapnutí je zkuste znova připojit.
Olgapřed 45 dny, reagovat
Dobrý den jaký telefon mi prosím doporučíte aby se mi neodpojovaly hodinky Garmin Vivomove Luxe?Mám nový Samsung Galaxy A34 5G a neustále se mi na hodinkách objevuje Telefon připojen aTelefon odpojen.Celou dobu jsem myslela,že je to hodinkami a nakonec bude slabé Bluetooth v telefonu. Přitom telefon který mám má Android 14 verze One UI 6.0.
Matěj Urbaczkapřed 44 dny
Zdravím, Olgo. Zkusil bych pokračovat v Samsungu a prvně bych aktualizoval hodinky přes Garmin Express, než bych šel do nového telefonu.:-)
Raskypřed 12 dny, reagovat
Dobrý den nevím proč ale hodinky mi začali fungovat jen když jsou připojeny k nabíječce syn tam něco namačkal? A teď nevím co s tím? Může mi tu někdo pomoci. Jestli někdo ví co to je budu moc rád za každou radu.
Matěj Urbaczkapřed 10 dny
Zdravím, zkusil bych obnovení do továrního nastavení na nabíječce anebo je připojit ke Garmin Expressu.:-)
Martinpřed 3 dny, reagovat
Dobrý den můžete mě prosím poradit proč hodinky fenix 6 x nemám připojené k iPhonu když mě telefon píše připojeno bluethooth mám zapojeno i na telefonu i na hodinkách a furt to není připojené prosím o radu děkuji moc
Matěj Urbaczkapřed 3 dny
Zdravím, Martine. Hodinky bych smazal z Garmin Connectu, pak z Bluetooth v telefonu a připojil znova.
Martinvčera
Děkuji moc pomohlo to ????