» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Vyhrajte 3x hodinky Invicta Digital

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 21.2.2024 | 1 MIN | 51x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Jste hodinkoví začátečníci a v záležitostech nastavení a správného zacházení se necítíte zrovna pevní v kramflecích? Napište nám své nejpalčivější otázky ohledně manipulace s klasickými hodinkami a vyhrajte nové digitálky od Invicty.

Co rozdáváme?

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 21. 2. do neděle 3. 3. 2024.

Podmínky soutěže:

Napište nám, co byste ohledně nastavení quartzových či automatických hodinek chtěli vědět, ale báli jste se zeptat. Tři nejpřínosnější komentáře vyhrávají.

Kdo vyhrál?

Vybrali jsme komentář Lukáše, Michala a Bohuslava. Gratulujeme!

Výherci minulé soutěže

Poukaz z minulé soutěže si odnášejí Milan, Aleš, Martin, Dáša, Antonín a Kateřina. Gratulujeme a budeme se vám ozývat. :)

Komentáře

Jan Fiderpřed 76 dny, reagovat
Dobrý den, u hodinek s automatickým strojkem dost často čtu v návodech a doporučeních, že ruční natažení může být provedeno na maximálně cca 10 otočení korunky, jinak by se mechanismus a pružina mohly poškodit. Přijde mi to ale jako nesmysl, neměl by tam být nějaký ochranný mechanismus, který poškození zabrání? Předem děkuji, JF
Šimon Šestákpřed 76 dny
Dobrý den Jane, u hodinek s automatickým nátahem se prasknutí pera při dotahování korunkou bát nemusíte, hodinky jsou vybavené jistým typem kluzné spojky která přetažení brání. Přesto není potřeba hodinky dotahovat korunkou vždy "do plna", 5-10 otočení bohatě stačí. Šimon
Zdeněkpřed 76 dny, reagovat
Dobrý den, já se odjakživa bojím zeptat, zda při natahování automatických hodinek je možné je tzv. "přetáhnout". Nebo zda je to nějak ošetřeno. Pokud je chci jen natáhnout, ať se nezastaví a neberu si je ten den na ruku, aby se tak stalo automaticky.
Šimon Šestákpřed 76 dny
Dobrý den Zdeňku, automatické hodinky jsou vybaveny kluznou spojkou která zabraňuje přetažení. Kluzná uzda na peru pomocí tření drží přitištěná na stěnách perovníku a pokud by mělo dojít k přetažení, pero proklouzne a uzda se zastaví o další žlab na stěnách perovníku.
Martin Čecháčekpřed 76 dny, reagovat
Zdravim největší problém a chaoz je podle mě ve vodotěsnosti. Tabulky dříve užívané už dávno neplatí. Běžně hodinky označeny 50m se užívají na plavání potápění do 2m což je pro mě naprostá hloubka. A s tím spojené užití řemínku. Proč firmy k hodinkam které jsou určené pro plavání/nebo to umožňují/ dávají kožený řemínek. A naopak. K hodinkám se kterými se neda umýt ani nádobí gumový.Maji v tom chaoz i prodavači a raději mlži nebo řeknou raději bych je nemočil. ????
Šimon Šestákpřed 76 dny
Také Vás zdravím Martine, o voděodolnosti skvěle pojednala kolegyně Agáta zde: www.hodinky-365.cz/blog/vodeodolnost-hodinek Užití kožených pásků na potápěčských hodinkách je způsobeno současným trendem "kancldivingu" kdy se z hodinek které byly spíše nástrojem stává módní doplněk do kanceláře. Na druhou stranu je nutno říct, že moderní technologie umožňují upravit i kůži tak, že je vůči vodě odolnější a může se namočit. Příkladně Hirsch Mariner. Šimon
Richardpřed 76 dny, reagovat
Dobrý den, zajímá mě jak často by měly být dány na servis hodinky s automatickým nátahem (přetěsnit, promazat, zkalibrovat...) Díky
Šimon Šestákpřed 76 dny
Dobrý den Richarde, zdánlivě snadná otázka s ne tak snadnou odpovědí. Kdybych se z ní chtěl vykroutit, nejsnazší rada zní - řiďte se tím, co máte v návodu, ovšem já se z Vaší otázky vykroucet nehodlám! Předně je potřeba rozlišit, zda se bavíme o přetěsnění, promazání či seřízení. Začnu těsněním, to je spotřební materiál a postupem času a užíváním ztrácí své vlastnosti. To, že své vlastnosti ztratilo pozná mnoho zákazníků až když je pozdě. Preventivně tedy doporučuji hodinky testovat na voděodolnost ideálně jednou ročně, pokud používáte hodinky jako důležitý nástroj a může na něm záviset i Váš život, například jste-li potápěč, doporučuji toto testování provádět častěji, klidně před každým ponorem. Také doporučuji hodinky testovat na voděodolnost při každém otevření, například pro výměnu baterie. Tlakovou zkoušku Vám provedou v každém vybaveném hodinářství obvykle na počkání. Seřízení hodinek doporučuji provádět až ve chvíli, kdy hodinky začnou vykazovat odchylku značně mimo normu udávanou výrobcem (obvykle ji najdete v návodu či na webu). Mechanické hodinky jsou nástrojem který je velmi citlivý na faktory jako je například teplota, z drobnějších odchylek bych si tedy nedělal těžkou hlavu. Promazání nebo celkové čištění stroje pak doporučuji provádět individuálně, v zásvislosti na opotřebení hodinek, ideálně je jednou za 4-5 let zaslat do servisu kde provedou odborné posouzení toho, jaké úkony je potřeba provést. Šimon
Radomírpřed 76 dny, reagovat
Mám dvě témata, která mi nedají spát. Za prvé právě spaní. Je lepší hodinky s automatem na spaní sundávat nebo mohou zůstat na ruce? Za druhé, pokud jsou hodinky vodotěsné (100 m) je jasné, že by měly vydržet i sprchování, ale na teplou sprchu se sprchovým gelem asi lépe zapomenout, že?
Šimon Šestákpřed 76 dny
Dobrý den Radomíre, tady si dovolím spíš osobní pohled - já automaty na noc sundávám, ve spánku nad sebou nemám moc kontrolu a nerad bych proto s poměrně citlivými mechanickými hodinkami praštil třeba o zeď, čemuž se mi i bdělém stavu vyhýbá jen stěží. Pára (teplá voda) a mýdlo je prevít. Nechci říct, že to hodinky nezvládnou, ale určitě tím zkracujete životnost těsnění, pravidelně bych to tedy nedoporučoval. A to ani nemluvím o tom, že mýdla mohou na hodinkách zanechávat "mapy" které většinou bývá možné umýt, ale je to časově náročnější, než je před sprchou odložit. Šimon
Jindřich Hlinkapřed 76 dny, reagovat
Dobrý den, vždy mě zajímalo co určuje přesnost quartzových hodinek. Měl jsem levné Casia které měly odchylku 20 vteřin za půlroku. Jiné hodinky, podstatně dražší, to zvládly za měsíc. U obou byla baterka nová do stáří max 6 měsíců. Děkuji
Robertpřed 76 dny, reagovat
1. Správný postup nastavení datumovky na Quartz hodinkách. 2. Správný postup seřízení času na Quartz hodinkách bez/s datumovkou. 3. Srovnání označení voděodolnosti podle různých norem (WR, IP, MIL-SPEC)
Jaroslav Kvasničkapřed 76 dny, reagovat
Nevím jak se ladí čas např. u hodinek které mají ručičky rafičky plus digitální poddisplay a přitom nemají natáčecí korunku u hodinek firmy Casio.Musel jsem otravovat prodavačku,která na to nemohla podle návodu sama přijít no a až ke konci směny se jí to podařilo přidržováním tlačítek nastavit.A dodnes to neumí ani sama vysvětlit jak to udělala a já do těch hodinek mé partnerce raději nelezu a čekáme až zas bude platit přednastavený letní čas.Hodinky INVICTA NECIP sbírám a slíbené INVICTA digitálky od Vás klidně koupím ať je zase nějaká sranda u naší hodinářky v Ivančicích u Brna.Děkuji Vám za přečtení mého komentáře až sem.Díky Vám za to.
Šimon Šestákpřed 75 dny
Dobrý den Jaroslave, nastavení Casií s analogově-digitálním zobrazením času může být skutečně oříšek, ale podle návodu se na to většinou dá, metodou pokus-omyl, přijít ;)
Petrpřed 76 dny, reagovat
Zajímalo by mě jak výkonnou mají baterii a kolik vydrží? snad déle než moje Samsung Galaxy watch 5 tedy 4 dny.
Lukášpřed 76 dny, reagovat
Nastavení datumu na na Prim "ala rolex" kalibr 68, kdy jsem si málem ukroutil prsty, než mi došlo, že tak by to asi nešlo a našel jsem si návod ???? A na Quartz hodinkách, které ukazují nazev dne a datum, vše seřídit tak, aby mi některý z ukazatelů nezůstával pozadu, či naopak neukazoval napřed ????
Šimon Šestákpřed 75 dny
Dobrý den Lukáši, podle dobových návodů se mají Prim kal. 68 (ty s datumovkou) nastavovat tak, že přejdete ručkami přes půlnoc a pak je posunete asi o 30-60 minut dozadu, poté opět přejedete přes půlnoc, tento postup opakujete, dokud nedojedete na požadované datum. Dotazu s quartzovými hodinkami úplně nerozumím, mohl byste jej více specifikovat prosím?
Tompřed 76 dny, reagovat
Dobrý den, u quartz hodinek mě vždy zajímalo, jak je to s baterkou. Například u některých Casio modelů se uvádí 10let životnost, ale jak poznám jak dlouho byly na "centrálním skladu" a jak dlouho "ležely" na pultě u prodejce. To si pak člověk koupí nové hodinky a za 2 roky mu baterka odejde a aby znovu dělal zkoušku tlaku na vodotěsnost...
Šimon Šestákpřed 75 dny
Dobrý den Tome, jak dlouho byly hodinky na skladě boužel snadno nepoznáte, pokud tedy chcete mít jistotu "čerstvosti" baterie, doporučuji nakupovat u velkých prodejců kde se hodinky často naskladňují.
Veronikapřed 76 dny, reagovat
Dobrý den, vždycky jsem se chtěla zeptat na Quartz strojek a jeho životnost. V hodně diskuzích čtu, že životnost baterie je dva roky ale co mi nedá spát je, že po vyměnění baterie hodinky ztrácí voděodolnost a znehodnotí se. Děkuji :)
Šimon Šestákpřed 75 dny
Dobrý den Veroniko, životnost quartzového strojku závisí především na jeho kvalitě, potažmo ceně. Strojky ve fashionových hodinkách mají životnost obvykle kratší, než v hodinkách renomovaných značek, obecně se jeho životnost měří řádově v letech, zhruba 5-20. Životnost baterie je skutečně většinou 2 roky, v každém dobře vybaveném hodinářství Vám při výměně udělají tzv. tlakovou zkoušku která voděodolnost opět zajistí.
Emilpřed 76 dny, reagovat
Všeobecně. Dobrý den. Otevřete mi je ? ???? A jak dát správně datům. A taky ještě . To víc nesvítí ? ????????(Casio géčka)
Kateřinapřed 75 dny, reagovat
Dobrý den, vždy mě zajímalo, jak je možné, že automaty, které se mají natahovat samy (pohybem ruky při běžné činnosti) se samy nenatáhnou a musím je dotahovat. Proč se jim tedy říká automaty? :)) Nikdy jsem tomu nepřišla na kloub. A mají automaty stejnou životnost jako obyčejné natahovací? Mě třeba upřímně mrzí, že se plně natahovací přestavají dělat. Byli lepší, než bateriové. Krásný den Katka
Jakubpřed 73 dny
???????????? vám bych je hned dal
Jiří Polzerpřed 75 dny, reagovat
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s použitím automatických hodinek při sportu? Mám Seiko sport 5 a při jízdě na kole po terénech při otřesech se uvnitř nich něco stalo a začly se zpožďovat o čtvrt hodiny za 1 hodinu. Byly opraveny, jen mě tedy zmátl jejich název Sport- nebo tím byly myšleny šachy :-) S pozdravem Jirka
Petr P.před 75 dny, reagovat
Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat k čemu slouží otočná luneta na pouzdru analogových hodinek. Díky
Tomášpřed 74 dny, reagovat
Jak často by měly být quartzové hodinky servisovány a jaký je optimální interval pro údržbu automatických hodinek? Jaká je doporučená pravidelnost nošení automatických hodinek, aby se zabránilo zastavení mechanismu? Jsou nějaké vybrané podmínky, které by měl majitel hodinek dodržovat pro zachování optimálního výkonu a životnosti mechanismu?
Šimek Petrpřed 74 dny, reagovat
kdybych tyto hodinky vyhrál, proč by je měl nosit a užívat? jakým argumentem mě přesvědčíte, abych je alespon občas zaměnil za Garmin Forerunner 255 ?-)?
Lukášpřed 74 dny, reagovat
Dobrý den, rád bych se zeptal, kde se vzalo přesvědčení, že hodinky patří na levou ruku? Jako pravorukému nosiči hodinek se mi zužuje výběr, protože pomíjím všechny modely s datumovkou na páté pozici.
Šimon Šestákpřed 71 dny
Dobrý den Lukáš, tento zvyk vychází z největší pravděpodobností z toho, že pro většinu populace je dominantní pravá ruka, je tedy praktičtější odečítat čas z levé, protože pravá může v tu chvíli například psát nebo nést tašku. Deset procent populace - tedy leváci však nemusí smutnit, styl hodinek "destro" je pro ně jako dělaný.
Bohuslav Říhapřed 74 dny, reagovat
Dobrý den, mám soutěžní (smělý,a zdvořilý) dotaz, co zajistí u mechanických hodinek synchronizaci sekundové a minutové ručičky (to, že se po natažení srovnají, slícují na minutovém indexu)_? Zobrazují (nějaké) digitální hodinky (i) "setiny" sekundy (01:59:59:59)_? Počítají digitální hodinky s přestupnou sekundou_? Děkuji za čas, Říha
Filip Debrecenyipřed 71 dny
Dobrý den Bohuslave, díky za zajímavý dotaz. To, že sekundová ručka ukazuje celou a minutová mezi tím ukazuje mezi indexy je velmi obvyklý nešvar který musí bohužel korigovat uživatel, hodinky si toto slícování samy hlídat nedovedou. O hodinkách, které by v hlavním čase zobrazovaly také setiny bohužel nevím. Myslím, že jejich hlavním úskalím by byla vysoká spotřeba elektrické energie displeje. Standardně se totiž obnovuje jednou za sekundu kdežto při zobrazení setin by musela být i obnovovací frekvence setinová, což by výrazně zkrátilo životnost baterie. Přestupná vteřina je jev, který hodinky nemohou mít "naprogramovány" jelikož se pravidelně neopakuje, ale je vždy v předstihu vyhlašován. Naštěstí hodinky s Bluetooth, rádiovou nebo GPS synchronizací času si jsou schopny tuto informaci, po připojení k vysílači, započítat.
Alanpřed 71 dny, reagovat
Dobrý den, nedávno jsme se po zralé úvaze rozhodl opustit chytré hodinky a navrátit se zpět ke klasice. No nevím, zda úplně ke klasice, vybral jsem si mou oblíbenou značku CASIO, konkrétně model Casio Edifice ECB-S100D-1AEF, který lze propojit přes BT s telefonem. Tedy ne za účelem notifikací, to bych chytré hodinky nemusel opouštět :-), ale za účelem jednoduchého nastavování v mobilní aplikaci a synchronizace přesného času. Existuje jednoduchá a přehledná aplikace EDIFICE Connected, která dělá přesně to, co od ní uživatel očekává. Bohužel ale bylo výrobcem aplikace vydáno oznámení o ukončení podpory a v aplikaci se občas objeví výzva k přenosu dat do aplikace CASIO WATCHES. Tuto aplikaci jsem si nainstaloval, ale na základě toho, že jsem byl nucen k vytvoření účtu a poskytnutí všemožných údajů, jsem jí zase odinstaloval. Navíc ani prostředí aplikace nepůsobilo tak dobrým dojmem jako aplikace původní. Chtěl jsem po aplikaci jediné - synchronizovat čas via BT mých hodinek a ne si zřizovat CASIO ID. Moje otázka tedy zní, máte informace, nebo lze někde informace získat, jaký bude osud původní aplikace EDIFICE Connected? Bude možno jí i nadále používat? Chápu, je zdarma a může být z App Storu stažena, pokud jí ale mám nainstalovánu, rád bych jí používal tak dlouho, jak jen to bude možné. Díky za radu a krásný den.
Šimon Šestákpřed 70 dny
Dobrý den Alane, zvyk je železná košile, mně samotnému nová aplikace poměrně vyhovuje, ale chápu Vaše důvody. Víme, že aplikace dostala poslední aktualizaci v dubnu roku 2023, jaký bude osud aplikace bohužel nevíme, můžeme se tedy pouze domnívat. Myslím, že dokud máte aplikaci staženou v telefonu, sama od sebe se nevypaří, ale je dost možné, že postupem času začne ztrácet některé své funkce.
Michalpřed 71 dny, reagovat
U automatických hodinek mám jeden velký problém, jak si nastavit v hlavě, že je nepotřebuju všechny :-) Jinak mě zajímá u hodinek bez hackingu jestli můžu při nastavování času korunkou přibzdit vteřinovku a strojku to neuškodí ? A jen pro úplnost dodávám, že digitálky v hodinkovnici ještě nemám a tudíž by se lehce zmenšil můj první problém, byť to nejsou automaty. Díky moc Michal.
Šimon Šestákpřed 70 dny
Dobrý den Michale, první problém sdílíme, já už se z toho ale pomalu léčím :D Vámi popisovaný "backhacking" je praktika kterou nelze provádět úplně u všech strojků, některé to sice konstrukčně dovolují, ale já osobně bych se tomu spíše vyhýbal. Obzvlášť pokud ručka začne couvat, začne jít pozpátku také krokový mechanismus a mohlo by dojít k odštípnutí kamene kotvy. Doufám, že Vám bude štěstěna nakloněna!
Lubomírpřed 70 dny, reagovat
Je alespoň přibližně stanovená nějaká doporučená pravidelnost nošení automatických hodinek, aby se zabránilo zastavení mechanismu?
Josef Klatpřed 70 dny, reagovat
Dobrý den, chci se zeptat, jestli pro déle nepoužívané automaty je lepší nechat je ležet, nebo mít na automatickém natahovači? Děkuji
Šimon Šestákpřed 69 dny
Dobrý den Josefe, v případě současné produkce automatických hodinek jsou tyto již mazány pomocí olejů které nemají tendenci vysychat, není proto nezbytně nutné udržovat soukolí v pohybu. V případě že však máte hodinky vybavené například komplikací věčného kalednáře, určitě bych z praktických důvodů doporučil natahovač.
Petr D.před 68 dny, reagovat
Dobrý den, mě by zajímalo když na mechanických/automatických chronografech (bez komplikace flyback) se stane, když spustím chronograf a místo toho, abych nejdříve stiskl tlačítko pro zastavení chrnografu (horní) , stisknu rovnou tlačítko pro resetování (dolní) chronografu. Děkuji Vám za odpověď.
Milošpřed 68 dny, reagovat
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím je způsobeno to, že když nastavím datum, tak chybně na další den přeskočí už třeba v poledne a ne až po více než 12 hodinách, tedy o půlnoci?
Petr Domespřed 68 dny, reagovat
Dobrý den, zajímalo by mě co když na mechanických/automatických chronografech (bez komplikace flyback) zapnu chronograf (stisknu horní tlačítko) a místo toho abych nejdříve zastavil chronograf ( stiskl znovu horní tlačítko) stisknu rovnou tlačítko na resetovaní chronografu (dolní). Děkuji Vám za odpověď.
Šimon Šestákpřed 64 dny
Dobrý den Petře, díky za zajímavý dotaz. U moderních chronografů by MĚLO být nechtěnnému vyresetování běžícího chronografu zamezeno kontrukčně, ovšem myslím že jen málokdo je dost odvážný na to, tuto pojistku vyzkoušet. Já se domnívám, že pokud by se Vám přeci jen povedlo stopky za chodu vyresetovat, mohlo by dojít k tomu, že se krokové kolo začne otáčet na opačnou stranu a mohlo by uštípnout kámen kotvy.
Antonínpřed 66 dny, reagovat
Již delší dobu koketuji s myšlenkou nákupu hodinek se solárním pohonem, resp. solárním dobíjením. Čím více se zajímám o nabídky jednotlivých výrobců, tím větší zmatek v informacích o životnosti akumulátoru mám. Setkal jsem se s informací o životnosti akumulátoru od 10 let až po neomezenou. Samozřejmě pohádce o nekonečné životnosti nevěřím. Moje otázka zní: lze měnit akumulátory v solárních hodinkách? Tuto informaci jsem totiž nikde nezaznamenal. A případně jaké soláry by jste mi doporučili a proč?
Šimon Šestákpřed 64 dny
Dobrý den Antoníne, z naší praktické zkušenosti plyne, že udávaná životnost 10 let je mnohdy i lehce delší, v některých případech klidně i 15 let. Výměna akumulátoru pak obvykle není problém. Pohubuje se kolem 1500,-. Pokud chcete špičku v oboru solárních hodinek, doporučuji cokoliv od Citizenu s cenovkou nad 10 tis. KČ.
Gustavpřed 65 dny, reagovat
Dobrý večer, prosím, rád bych si měnil u svých digitálek baterii u hodinek sám. Je to možné se sadou běžných šroubováčků? Speciální nářadí nemám. A jaká mi přitom hrozí rizika? Velmi děkuji.
Šimon Šestákpřed 64 dny
Dobrý den Gustave, záleží na typu hodinek, na některé stačí sada precizních šroubováků a pinzeta, na jiné typy bych určitě doporučil hodinářskou sadu. Seznam rizik by byl asi obsáhlejší, primárně asi riziko, že se do hodinek může následně dostat voda či vlhkost. Při neodborné manipulaci může také dojít k nenávratnému poškození hodinek. Určitě bych Vám tedy doporučil zanést hodinky k hodináři, kde máte 100% jistotu kvalitní výměny.
Arnoštpřed 65 dny, reagovat
Chtěl bych se zeptat, jaká je potřebná vodotěsnost pro plavání s hodinkami. Stalo se mi, že jsem měl v létě na ruce hodinky s voděodolností 100 m, ležel jsem na pláži a pak skok do vody a s hodinkami byl problém. A to jsem si myslel, že voděodolnost 100 m postačuje na běžné plavání. Děkuji za odpověď. A když jsem si tak pročítal otázky předchozích tazatelů, myslím si, že by Vašemu webu prospělo, kdyby obsahoval blog, nazvaný např. Hodinářské fórum, nebo Hodinářská poradna nebo tak podobně, kde by mohly být pro zapálené majitele a obdivovatele hodinek např. přehledy funkcí a komplikací hodinek, přeložené návody na Vámi prodávané a i jiné hodinky v češtině, výměny názorů a zkušeností k výběru hodinek (pro sport, pro obchodní jednání,....), doporučené postupy k řešení tech. problémů s fungováním a nastavováním hodinek, zajímavostí ze světa sběratelů hodinek atd atp. Přeji Vám zdar v krásném oboru, který nejde dělat bez lásky a zapálení.
Šimon Šestákpřed 64 dny
Dobrý den Arnošte, 100m voděodolnost opravdu většinou postačuje pro plavání, problém může nastat ve chvíli kdy dojde k prudké změně teploty, což se právě mohlo stát ve Vašem případě kdy se hodinky rozpálené ze sluníčka ocitly v chladné vodě :( Každopádně moc děkujeme za zajímavý podnět, prodiskutujeme to ;)
Radekpřed 65 dny, reagovat
Přeji hezký večer, mám problém, asi v roce 2002 jsem si koupil hodinky CITIZEN na solární napájení. V únoru tohoto roku se mi hodinky zastavily. V autorizovaném servisu mi bylo sděleno, že rok 2002 je již dlouho a na tyto hodinky se náhradní díly již nevyrábějí a nelze je ani v odborném servise CITIZEN sehnat. Tak mě to otrávilo, že jsem se rozhodl již nikdy žádné soláry, ale pořádné hodinky s pořádným mechanickým strojkem. Takže taková je moje zkušenost. A už tak nemusím položit otázku, zda mám koupit hodinky na solární pohon, nebo na klasický pohon. Praxe mi dala odpověď. Ať se Vám všem příznivcům hodinek daří.
Šimon Šestákpřed 64 dny
Dobrý den Radku, to je bohužel věc, které se ani s mechanickými hodinkami 100% nevyhnete, nabídka výrobců se obměňuje a náhradní díly tak nemohou držet věčně. U zn. Tissot se například náhradní díly drží po dobu 10 let.

Kontakty

tel: 800 365 365
Volejte zdarma Po-Pá 8-18h, So 10-18h, 8.5. mimo provoz
info@hodinky-365.cz
Ptejte se. Rádi Vám poradíme a pomůžeme.

Naše prodejna v Ostravě

Sirotčí 10, Ostrava
Otevřeno Po-Pá 8-18h, So 10-18h, 8.5. zavřeno
FacebookInstagramYouTube

Bezpečný nákup a nadstandardní servis pro naše zákazníky

dTest
důvěrobody Spokojenost našich zákazníků ověřena! dTest certifikace obchodních podmínek. Certifikát bezpečného nákupu. Premium Service k hodinkám nad 2000 Kč zdarma. 365 dní na vrácení nepoužitého zboží. Akceptuje úhradu pomocí platební karty. Volejte ZDARMA
na 800 365 365
(Po-Pá 8-18h, So 10-18h, 8.5. mimo provoz)
Opravy hodinek od vyučeného hodináře. Hodinky, které jsou skladem a vy je objednáte do 13h dostanete další pracovní den.