» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: 3x Casio Collection Vintage A163WA za váš názor

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 3.5.2023 | 1 MIN | 78x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Blíží se k nám moc zajímavá novinka! (Schválně, jestli uhádnete, co to bude.) A kvůli ní nás dnes bude zajímat váš názor na hybridní hodinky. Jakou mají podle vás budoucnost v porovnání s chytrou konkurencí?

Hybridní hodinky slučují to nejlepší z obou hodinkových světů, jsou zkrátka chytré i klasické zároveň.

Jinak řečeno... Představte si hodinky s klasickými ručkami a dotykovým displejem, které mají GPS, spočítají vám kroky, kalorie, změří sportovní aktivitu, stopnou vám čas, přečtete si na nich zprávy nebo típnete hovor a - které vám bez nabíječky můžou jet bezmála 10 let. K tomu jsou v titanu, se safírovým sklíčkem, 100M voděodolností a s rodokmenem ze Švýcarska. Tak co, už tušíte, o jakou novinku půjde? :)

Tissot T‑Touch Expert Solar: Káčátko? Ne! Labuť!
17.4.2020 - Bohumil Vopršal
Tissot T‑Touch Expert Solar: Káčátko? Ne! Labuť!

Soutěžní otázka:

Co si myslíte o hybridních hodinkách? Mají v moderním světě chytrých hodinek a telefonů své místo a budoucnost?

Co můžete vyhrát:

3x Collection Vintage A163WA-1QES. Retro, které nestárne.

Termín soutěže:
Soutěž probíhá v termínu od středy 3. 5. do neděle 14. 5. 2023.

Co nezapomenout?
Uvést svůj e-mail! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry.

Kdo vyhrál?

Téda, to bylo komentářů! Moc vám všem děkujeme. Každopádně vítězové mohli být jen tři. Nás zaujal komentář Lukáše, Lukáše M. a Antonína – vám všem se budeme ozývat na uvedený mail. Gratulujeme!

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jsme losovali o dárkové poukazy. Vítězům Kristiánovi, Jakubovi, Janě, Davidovi, Tomášovi a Václavovi gratulujeme!

Komentáře

Vladimír Tomášekpřed 330 dny, reagovat
Hybridní hodinky se snaží o spojení toho nejlepšího z obou světů - klasického a chytrých hodinek. Svojí klientelu si určitě najdou, nicméně podle mého názoru nebude početná.
Michael Vaněkpřed 330 dny, reagovat
Hybridní hodinky si jistě najdou svoji cílovou skupinu, ačkoli většina lidí si raději zvolí buďto klasické, nebo smart hodinky.
Michalpřed 330 dny, reagovat
Určitě se jedná o zajímavý segment, který ocení spousta lidí, ovšem důležitá bude cena a provedení. Ale věřím tomu, že když se udělá zajímavý design, hodinky se budou prodávat dobře.
Jeanettepřed 330 dny, reagovat
Hodinky si určitě najdou svou skupinu příznivců. Hlavním plusem bude výdrž bez nabíjení.
Petr Blechapřed 330 dny, reagovat
Hybrid bude mít v budoucnu veliký podíl na trhu, elegantní styl s chytrými funkcemi a vysokou odolností určitě ocení mnoho uživatelů
Ladislavpřed 330 dny, reagovat
Je spousta lidí, kteří chtějí klasické hodinky hlavně proto, že se v práci pohybují ve společnosti, kde se sportovní hodinky nehodí k oblečení a klasické hodinky prostě lépe doplňují jejich styl a reprezentativnost., ale ve volném čase sportují a potřebují funkce pro monitoring aktivity. Dnešní sportovní hodinky však na základě celodenního a nočního měření dokáží plánovat tréninky a vyhodnocují stav a připravenost k tréninku. Pro takové lidi jsou hybridní hodinky jedinečné, protože nemusí řešit dilema, zda při střídání hodinek prostě příjde o tyto metriky.
Petrpřed 330 dny, reagovat
Můj názor je že hybridní hodinky jsou výstřelkem dnešní doby a nejsou vůbec potřeba.
Radomír Kunešpřed 330 dny, reagovat
Pokud se podaří skloubit "čistotu" klasických hodinek a užitečnost těch chytrých, tak myslím, že mají velkou šanci na úspěch. Alespoň já bych vyzkoušel.
Viktorpřed 330 dny, reagovat
Holt se objevila díra na trhu a výrobci se ji snaží zaplnit - čas ukáže jak se zákazníci rozhodnou. Pro někoho to bude výkřik techniky, pro druhého kočkopes....
Petrpřed 330 dny, reagovat
Stará pravda říká že každé zboží si svého kupce najde.
Gabčapřed 330 dny, reagovat
Myslím si, že budoucnost má. A proč? Je doba změn a chytré hodinky brzy omrzí a přijde zpět klasika a proto si myslím, že tato kombinace bude zajímavá a najde si svoji cílovou skupinu.
Gabčapřed 330 dny, reagovat
Myslím si, že budoucnost má. A proč? Je doba změn a chytré hodinky brzy omrzí a přijde zpět klasika a proto si myslím, že tato kombinace bude zajímavá a najde si svoji cílovou skupinu.
Klímapřed 330 dny, reagovat
Jedná se jednoznačně o krok dopředu. Hodinky si kupuji účelově a tedy kromě stylu oblečení black tee nebudu muset střídat. Využívám snad většinu formátu hodinek k různým aktivitám. Můj názor je ten, že jistě budou hybridy oslovovat čím dál více zákazníků a jejich obliba bude stoupat.
Andrejpřed 330 dny, reagovat
Hybridní hodinky, pro mně by nemusely existovat, ale proti gustu......
Radimpřed 330 dny, reagovat
Určitě si hybridní typ hodinek najde mnoho příznivců, kterých bude dozajista přibývat a přibývat. Pač v dnešní době, mi přijde teda, že lidé chtějí mít co nejvíce (styl a funkčnost) v jednom balení. Což není špatně a úplně to chápu. Pro méně náročného (z hlediska sportu) uživatele se ty chytré funkce jistě hodí - například natančené kroky na plese jistě bude hodně lidí zajímat. :D Pak tu jsou tací jako já, kteří raději prostě kvalitní sporttester pro svoje sportovní aktivity se vším všudy anebo prostě klasické hodinky na společenské události (ne že by se některé Garminy apod. nehodily do společnosti). Za mě teda určitě tyto hodinky smysl dávají, ale nešel bych do nich.
Václavpřed 330 dny, reagovat
Je mi 15 let a mám jak dotykové hodinky tak i hybridní a více preferuji a používám ty hybridní protože se mi už stalo že ty dotykové se po jednom vybili. Můj názor je že se hybridní hodinky vrací do módy a hodí se ke každému stylu oblékání. Vlastním hodinky značky Casio a jsem nadměrně spokojen.
Ivopřed 330 dny, reagovat
Zajímavá skupina hodinek pro konzervativnější zákazníky. Pro takové, kteří nedají dopustit na klasický design, ale přesto rádi využívají některé vychytávky moderní technologie.
Robertpřed 330 dny, reagovat
... hodinky s klasickými ručkami a dotykovým displejem, které mají GPS, spočítají vám kroky, kalorie, změří sportovní aktivitu, stopnou vám čas, přečtete si na nich zprávy nebo típnete hovor a které bez nabíječky můžou jet bezmála 10 let, k tomu jsou v titanu, se safírovým sklíčkem, 100M voděodolností... Koukám, že Velký Bratr stále slídí :-O Jak jinak by jste zjistili moji představu o idálních hodinkách?! :-) Je fakt, že zase úplně všechno by umět nemusely... Mi osobně by stačilo: klasické ručky, dotykový displej (asi nutné zlo pro další vymoženosti), GPS logger, krokoměr, měřič tepu a okysličení, čtení SMS, notifikace/odmítnutí hovoru, výdrž stačí měsíc při zapnutí všech funkcí ;-) titanové pouzdro i tah, safírové sklíčko, voděodolnost 100M (nebo aspoň 50M).
Patrikpřed 330 dny, reagovat
Najdou si své místo na trhu. Mám raději klasiku ale jak říká klasik pokrok nezastavíš :-)
Pavlínapřed 330 dny, reagovat
Já bych je brala hned!
cernobohpřed 330 dny, reagovat
Dopadnou stejně jako 3D TV, o kterých se rozepisoval kdejaký expert, že budou masovkou a budoucností domácí zábavy. Zlatý voči, potřeba a chtíč jsou různé disciplíny ;-)
Marekpřed 330 dny, reagovat
Ja si to priznám, som čo sa hodiniek týka konzerva. Mne vadí keď v nich je baterka namiesto strojku :) No sú situácie, keď by som tie obvyklé vymenil za niečo s pár vyymoženosťami moderného sveta. Ako plus voči exisujúcemu sortimentu by som videl 1) aspoň nejaká elegancia 2) neplastové materiály 3) nečínsky pôvod 4) rozumná doba výdrže baterky. Čím viac možností výberu tým lepšie... mimochodom, tie Citizen Series 8 máte kde?? :)))
Crazypřed 330 dny, reagovat
Dobrý den, myslím si, že v dnešní době, a asi i v době budoucí, si každá "odnož" hodinek najde své zákazníky. Na hybridních hodinkách se mi líbí, že vypadají jako skutečné hodinky, ale zároveň v sobě ukrývají chytré funkce, takže s nimi můžete jak do společnosti, tak vám ohlídají i vaše zdraví a ještě vás informují o dění v chytrém telefonu. Mně konkrétně se líbí Withings ScanWatch Horizon, které mají jak dlouhou výdrž, propracovaný monitoring zdraví, tak se s němi nemusíte bát hlubší vody. :)
Jan Makovičkapřed 330 dny, reagovat
Pokud zkombinují dlouhou výdrž, odolnost a několik pár chytrých funkcí, určitě si tyto hodinky najde spousty zákazníků. Důležitá bude však cena v porovnání s čínskými výrobci chytrých hodinek.
Vitopřed 330 dny, reagovat
Nosil jsem pár modelů chytrých hodinek (samsung, apple), ale i když dobře monitorují a dávají uživateli plno informací, tak mě mrzelo vždy jejich výdrž. Navíc na společenské události jsem vždy nosil klasické hodinky. Teď i venku nosím klasické hodinky a cítím se lépe (míň stresu z výdrže baterie, z notifikacich typu vstaň a protáhnuté se, když zrovna řídím 4h v autě atd ????). Ale ano někdy mi ty chytřejší funkce chybí, takže hledám nějakou alternativu v podobě hybridních hodinek.
Petr Adámekpřed 330 dny, reagovat
Zajímavé, ale mám z nich smíšené pocity.
Petr Nastulczykpřed 330 dny, reagovat
Koncept hybridních hodinek je velmi zajímavý. Bude hodně záležet na tom jak se k tomuto segmentu výrobci postaví. Důležité pro jejich masové rozšíření bude pokrytí různých cenových kategorií.
Katerinapřed 330 dny, reagovat
Jelikož jsem magor na hodinky a nikdy jich nemám dost dost :-)) je to super volba, kterou si určitě koupím. (takové ještě nemám :-) ) Je to super mix toho nejlepšího ze dvou hodinek. A kdyby to jestě byly automaty, tak by to nemělo už vůbec žádnou chybu, neb by odpadlo otravné dobíjení hodinek. Ale jako když budou fungovat 10 let bez nabíjení, to je úplně superr !!! No coment. Bezkonkurenční výrobek !!! Myslím si, že výrobek určitě osloví stejné magory , jako jsem já :)) , ale i pány kravaťáky, neb to bude fajnová machrovinka :-)) . Takže hodinkám Casio Collection Vintage směle vstříc!!
Elvirapřed 330 dny, reagovat
Hybridní hodinky mohou být jistotou pro člověka, jako jsem já. S respektem přijímám vše co je nové, ale již mnohokrát se mi stalo, že se na elektronické vychytávky nemohu 100% spolehnout. Za chvíli mi bude 50 let a chci jít s dobou, ale zároveň vidím i rizika, která s tím přicházejí. Hybridní hodinky mi přijdou super.
Radomírpřed 330 dny, reagovat
Hybridní hodinky mají jistě svého kupce. Psát o tom, jaké mají výhody či nevýhody je zbytečné, každý má jiné požadavky. Můj požadavek je, aby hodinky ukazovali čas a zároveň byly šperkem. Za sebe nepovažuji hybridní hodinky jako šperk.
Ondřejpřed 330 dny, reagovat
Už od "Mission impossible Rogue nation" jsem si Zamiloval Tissot T-Touch. Nejlepší kombinace Chytrých a klasických hodinek. Myslím, že o hybridních hodinkách teď uslyšíme častěji.
Jakubpřed 330 dny, reagovat
Hybridní hodinky spojují klasiku se současností. Nevýhodu vidím v kompromisech kvůli ručičkám.
Matespřed 330 dny, reagovat
Sportovní hodinky jsou pro mě přehnaně nabušené na sporty a obyč hodinky by zase mohli občas změřit trasu bez mobilu atd.. Myslím že hybridy budou čím dál více v oblibě. Možná by stačil i jen chytrý řemínek na nějaké pěkné automaty.
Matějpřed 330 dny, reagovat
Hybridy nedosáhnou takové oblíbenosti jako samotné smartwatch nebo klasické hodinky.
Jindřichpřed 330 dny, reagovat
Moje klasické hodinky se spoustu mým kolegům líbí. Ale nechtěli by je, právě proto, že vlastně "jen" ukazují čas. Závidí mi solar powered a štve je téměř každodenní dobíjení. Právě pro ně by byly hybridní hodinky dobrou volbou. A myslím že těchto lidí nebude málo.
Josef Klatpřed 330 dny, reagovat
Hybridní hodinky jsou určitě hezké na efekt, ale praktické využití je takové ani ryba ani rak. Asi to nebude žádná hitparáda, ale své příznivce si najdou.
Lukáš Machalapřed 330 dny, reagovat
Bezpochyby mají! Skloubit výdrž baterie a eleganci klasických ručičkových hodinek s funkcemi, které mají chytré hodinky je perfektní. Představa, že nebudu muset řešit pravidelné a se stářím hodinek i častější nabíjení baterie a budu mít k dispozici alespoň standardní funkce chytrých hodinek je velice lákavá. Pochopitelně se však najdou odpůrci jak ze strany příznivců analogových/klasických, tak i ze strany příznivců chytrých hodinek. Já osobně by jsem rád takové hodinky vlastnil.
Ondra Dědičpřed 330 dny, reagovat
Teda, to byla práce doscrollovat až dolů.????Za mě hybridní hodinky jsou parádni spojení “hloupého” a chytrého. Sám jsem začínal na Basis Peak od Intelu (ha, kdo ze zdejší komunity je zná, hm?????), pokračoval přes Apple Watch, až mě něco obrátilo na Garmin Fénix 5X, protože neustálé pípání notifikací chci čím dál míň, ale za to chci čím dál větší výdrž baterky. Ale sledování zdravotních funkcí si zatím určitě chci ponechat, to joo. Takže za mě víc hybridů na trh!!????
Peter Ondrejkapřed 330 dny, reagovat
Hybridné hodinky nikdy nezaniknú,pretože spájajú moderný svet informačných technológií s klasikou minulosti.
Lukáš P.před 330 dny, reagovat
... líbí se mi takové hodinky a určitě mají a najdou si své místo i zákazníky na trhu.
Peter Tokarčíkpřed 330 dny, reagovat
Dobrý deň, určite existuje miesto na trhu hodiniek, chytrých náramkov, meracích "gadgetov" alebo overovacích technológií. Tak ako sa prešlo z analógu na digital, z kábla na bezdrát, bude stále medzi nimi most, ktorý bude poskytovať klasické prevedenie pre jednoduché meranie času až po monitorovanie telesných funkcií, ktoré ovládajú celý ekosystém doma, v práci alebo pri overovaní identity na úradoch, oru zdravotných zásahoch a podobne. Samozrejme musíme brať do úvahy aj ako módny doplnok až po náhradu za komunikačný prostriedok. A tam, niekde v polovici cesty, sa hybrid vždy ponúkne ako riešenie.
Petrpřed 330 dny, reagovat
Vzhledem k tomu, že jsem zastánce klasických mechanických hodinek a když někdo spojuje slovo hodinky s něčím jako je Apple, Ardonn a tak dále tak uplně nenávidím, protože s hodinkami to má společného akorát to, že ukazují čas. Ty hybridní ´´hodinky´´ mi přijdou o něco lepší jak ty klasické chytré přístroje na náramku. Aspoň že to nemá nic společního s mobilem.
Ondřej Müllerpřed 329 dny, reagovat
Hybridní hodinky si určitě najdou své nositele.Líbí se mi například hodinky Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1A3ER Carbon Core Guard,a kdyby měly GPS pro záznam trasy,pecka.
Václavpřed 329 dny, reagovat
Za mě jsem ideální cílová skupina. Konzerva, ale zvykl jsem si na funkce a oznámení chytrých hodinek. Pro mechanické hodinky by šlo vlastně o další komplikaci. Je to jistá vstupní brána do světa chytrých hodinek pro ty, co nedají dopustit na klasiku. A takových lidí znám hodně. To se chytne.
Helenapřed 329 dny, reagovat
Podle mě budoucnost na trhu rozhodně mají. (Alespoň já bych nad nimi rozhodně při výběru hodinek přemýšlela!)
Petrpřed 329 dny, reagovat
Na hybridní hodinky koukám už delší dobu, pro mě to bude ideální varianta. A další příznivce taky najdou, každý nechce na ruce černou digitální krabičku, navíc většinou zhasnutou. To stačí mobil. Hodinky by měly vypadat tak, jak jsme byli zvyklí.
Lumirpřed 329 dny, reagovat
Podle mně to budoucnost určitě mají. já osobně sice nejsem cílovka, ale dovedu si představit úplně v pohodě takové hodinky mít. Klasické hodinky jsou elegantnější a pokud umí ještě změřit nějaké věci navíc je to vždycky bonus, takže za mně musí mít své místo na trhu jen tak ho neopustí.
David Špřed 329 dny, reagovat
Určitě velkou roli hraje vzhled. Pro mě je lehce konzervativní vzhled bonusem. Mám rád ručičky a to bohužel smartwatche neumí, i když ciferník si tam samozřejmě navolit lze. Další bych řekl, že i výdrž baterie je mnohem delší než u hodinek pouze s displejem
Michalpřed 329 dny, reagovat
Určitě ano. Jednoznačně u klasických hodinek bude vždy rychlý odečet času, díky ručičkám, a také asi i delší životnost celého stroje. Nicméně díky dnešním technologiím, lze hodinky zkonstruovat tak, že člověk si může myslet že má klasiky a on má vlastně hybridy. skloubit tak, že ani v klasických hodinkách, pokud budou integrované technologie, nikdo to nepozná. pokud hodinky jsou
Janpřed 329 dny, reagovat
Stoprocentně si to najde kupce a budou skvělé . Hodí se k lidstvu . Mnoho znáš už je taky hybridního rázu .
Lukášpřed 329 dny, reagovat
Je to ideální cesta. Mít jednoduchý sport-tracker vždy u sebe už jsme si zvykl, ale současně opravdu nepotřebuji aby mi zavonělo zápěstí pokaždé, když někdo napíše. Obzvlášť super když bude výdrž v řádu alespoň týdnů.
Lukášpřed 329 dny, reagovat
Krok správným směrem. Já osobně preferuji klasické hodinky kvůli vzhledu a také výdrži baterie, která u chytrých stále není ideální. Jedny Garminy jsem měl, ale přestal fungovat dotykový display a právě větší odolnost a další výhody hybridních hodinek by mohla mě a další přesvědčit.
Jaroslavpřed 329 dny, reagovat
Hybrid je IN. Proč by ne.
Martin Burešpřed 329 dny, reagovat
Co si myslíte o hybridních hodinkách? Mají v moderním světě chytrých hodinek a telefonů své místo a budoucnost? Tož já si myslím, že v moderním a současně hybridním světě nikoho můj názor na hybridní hodinky reálně nezajímá. Každý má svůj názor a to je fajn. Jestli maji místo a future? Jak zpívají kluci z Visacího Zámku: Každý zboží má svýho kupce. Tak bych se nebál. Dík za zajímavé články, ať se Vám daří! MB
Vašekpřed 328 dny, reagovat
Myslím si, že je to zvláštní kombinace, která si sice najde svého kupce, otázkou ale je, jak velký zájem vzbudí. Na jakou cílovou skupinu tyto hybridy míří. Osobně pro běžné nošení nejvíce preferuji hodinky, ve kterých tiká mechanický strojek. Pro sport potom něco nárazuvzdorného, čemuž zase nejvíce sluší digitálky. Milovníci technologií (ať už při sportu nebo kvůli propojení s mobilem) pak podle mého názoru nejčastěji sáhnout po chytrých "hodinkách".
Josefpřed 328 dny, reagovat
Rozhodně výrobci našli vděčný segment trhu, který už přímo volal po zaplnění a určitě zájemce o hybridní hodinky nemusí pracně hledat, protože sám vím,jaký je o tyto hodinky zájem a znám spoustu lidí, kterým přesně kápnou do noty, včetně mé manželky., kterou nadchla možnost si pořídit hodinky s tradičním vzhedem a zároveň se všemi moderními funkcemi.
Martypřed 328 dny, reagovat
Zrejme si sve fandy najdou,ale nic pro me.????
Michalpřed 328 dny, reagovat
Jsou dva jiné vesmíry. Jeden vesmír je o mechanických hodinkách, jenž v sobě snoubí šperk a důkaz lidského umu v oblasti jemné mechaniky. Krása s duší co tiká. A pak vesmír digitálních ukazatelů. Z počátku ukazatele času, později různých dalších, méně či více užitečných informací. I v tomto chladném vesmíru si našly cestu k mému srdci. Mám oboje. Mám je rád. Oboje. Čekám na hodinky, co jsou chytré i klasické, co se nevybijí za jeden den, něco vydrží a jsou krásné. Snad se dočkám.
Vladimírpřed 327 dny, reagovat
Ahoj. U mě vyhrávají klasické hodinky! Super stránky!
Karelpřed 327 dny, reagovat
Hybridní hodinky jsou super věc, já osobně mám klasické na levé ruce a Smart náramek na pravé, nebo Smart hodinky na levé, podle nálady, počasí, a plánované aktivity....
David Köhlerpřed 327 dny, reagovat
Určitě ano. Zvláště ta výdrž je lákavá.
Alexpřed 326 dny, reagovat
Používam garmin Fénix 6, som maximálne spokojný, takže hybridom by som sa nebránil... Napríklad garmin instinct crossover vyzerajú skvelo. Keby nejaká švajčiarska značka spravila "kolabo" s garminom....)))
Jiřípřed 325 dny, reagovat
Něco jako univerzální pneu na auto. Nějaké uživatele si najdou, ale oproti klasickým hodinka nebo chytrým hodinka jich bude zanedbatelně. Jediný, kdo by je dokázal prosadit masově je Apple. A i to by byl malý zázrak.
Jiřípřed 325 dny, reagovat
Něco jako univerzální pneu na auto. Nějaké uživatele si najdou, ale oproti klasickým hodinkám nebo chytrým hodinkám jich bude zanedbatelně. Jediný, kdo by je dokázal prosadit masově je Apple. A i to by byl malý zázrak.
Prattpřed 325 dny, reagovat
Za mě jsou to na 1. místě Automaty 2. Quartz - Solar 3. Smartwatch a až na 4. Hybridy ;)
Antonínpřed 324 dny, reagovat
Hybridní hodinky jsou výsledkem přirozeného vývoje technologií. Stačí nahlédnout do automobilového průmyslu a jeho výrobky. Palubní systémy byly horečně zbavovány veškerých tlačítek a mechanických ukazatelů rychlosti, otáček, stavu paliva atd. a byly nahrazeny virtuální dotykovou plochou, která byla schopna ukázat stav téměř čehokoliv u čeho bylo nějaké čidlo. Postupem času si zákazníci a s nimi i vývojová střediska začali uvědomovat, že i jen nahlédnutí do kokpitu plně digitalizovaného vozu je fádní, nudné, ponuré a vše je tak trochu upiplané, dokud se systém neoživí, stejně jako u chytrých hodinek. Klasické hodinky reprezentují nepřetržitě, jen nemají tak vymazlené funkce. A náhle tu máme návrat ke skutečným tlačítkům a již jsou i první vlaštovky se skutečnými budíky v přístrojovém štítu. Ano, chytré funkce zůstaly, ale s návratem ke skutečným, nikoliv někde v systému schovaným, virtuálním tlačítkům. Jsem fandou nových technologií a kombinace nového s tím tradičním, ověřeným a zažitým je pro mne velmi příjemné. Takže hybrid beru a očekávám jeho výrazné rozšíření.
Milanpřed 324 dny, reagovat
V moderním světě chytrých hodinek a telefonů mají hybridní hodinky určitě své místo. Zatímco někteří uživatelé preferují plnohodnotné chytré hodinky, jiní zase chtějí mít na ruce klasické hodinky, ale s některými moderními funkcemi. Hybridní hodinky tak poskytují určitou flexibilitu a volbu pro uživatele. Pokud jde o budoucnost hybridních hodinek, bude to záležet na tom, jak se bude vyvíjet poptávka po těchto produktech a jak se bude zlepšovat technologie v oblasti baterií a senzorů. Avšak vzhledem k jejich stále rostoucí popularitě a různorodosti v nabídce, lze předpokládat, že hybridní hodinky budou nadále zůstat populární a nabízet alternativu pro uživatele, kteří hledají spojení tradičního designu s moderní technologií.
Františekpřed 322 dny, reagovat
Myslím, že se jedná o zajímavý koncept, který si jistě najde své příznivce. Je dobře, že výrobci klasických i chytrých hodinek nepřestávají inovovat.
Hanapřed 322 dny, reagovat
Konečně budou na trhu klasické hodinky s moderními funkcemi. Jsem zvědavá, jestli moje představa se bude shodovat s realitou.
Pavelpřed 321 dny, reagovat
Zajímavý nápad, smart watche jsou trendem dnešní doby, tak proč to nespojit se švýcarskou klasikou.
Lukepřed 321 dny, reagovat
např. mě hodně zaujali garmin vivomove trend. Klasický pěkný design s ručičkami a k tomu dotykový display s několika chytrými funkcemi. Právě u nich zvažuji zda ony nebudou moje první smartwatche, které si pořídím nebo ještě vyčkám až vychytají nějaké mouchy do příští generace vivomove. Snad je budete mít brzy na prodejně ať je omrknu.
Davidpřed 321 dny, reagovat
Vlastním jak "chytré (smart)", tak "hloupé (klasické)" hodinky. Když to porovnám dle vlastní zkušenosti, tak jsem dlouhou dobu nosil smart hodinky, ale nějak mě to nebavilo, nenaplňovalo. Ty "hloupé" hodinky mají oproti "chytrým" - bez ohledu na cenu a provedení - něco jako duši. Pokud dokážou hybridní hodinky skloubit moderní technologii chytrých hodinek s duší klasických hodinek, dle mého názoru mají v dnešní době své místo a budoucnost.
Michal C.před 321 dny, reagovat
Hybridní hodinky mají určitě své místo ve světě hodinek. Budoucnost by mohla být dobrá, pokud se výrobcům podaří zkombinovat ty nejlepší vlastnosti chytrých a klasických hodinek.
Hanapřed 321 dny, reagovat
Hodiny si určitě najdou své příznivce. Sloučení klasiky s moderními funkcemi, nebude na první pohled zřejmé že počítají kroky atd.
Frankpřed 319 dny, reagovat
Myslím, že k obleku ideální. Funkce podobné jako Apple watch a vzhled vhodný k formálnímu oblečení.
Renépřed 319 dny, reagovat
Hybridní chytré hodinky jsou hodinky, které dnes kombinují funkce chytrých hodinek s estetikou tradičních analogových hodinek. Jsou připojené k chytrému telefonu, ale jsou většinou bez dotykového displeje. Fyzicky na první pohled tak navozují dojem tradičních hodinek než že jsou součástí moderních technologií. Podle mého názoru hybridní hodinky svou cílovou skupinu zákazníků rozhodně mají a je určitě podnikatelsky prozíravé, aby jste je zařadili do své prodejní nabídky jako samostatný segment. A jakým způsobem se tento hybrid bude dále vyvíjet, zda potvrdí svou specifickou svébytnost a samostatnost ve světě hodinek včetně chytrých hodinek, to ukáže čas. Potenciál těchto hodinek je v oblasti technologií, nikoli v oblasti jemné a precizní práce s materiálem klasických hodinek. A potenciál technologií je obrovský. Za mě tedy ANO.
Augustýnpřed 319 dny, reagovat
V komentářích k soutěži je toho již hodně řečeno. Za mě tedy dodávám, že pro fanoušky a milovníky klasických hodinek se zjevení chytrých hodinek jevilo jako další smrtelná rána pro toto odvětví. A dnes tady máme hybridní chytré hodinky. Vkládám do nich naději, že se hybridní chytré hodinky a jejich budoucí vývoj tak trochu postarají o to, aby klasické hodinky nejen přežily, ale opět prokázaly, že si oprávněně zaslouží svou existenci. Proto vítám tento vývoj hodinek. A je rozumné je zařadit do obchodní nabídky Vaší firmy. Přeji Vám úspěch.
Ladislav Npřed 318 dny, reagovat
Technologie chytrého telefonu a technologie chytrých hodinek vytvořila hybrid s klasickými hodinkami a vznikl hybrid, který nemá ani své jméno, jen se nazývá popisně jako hybridní chytré hodinky. Takže hybrid, žádný převratný technologický nebo technický převrat. Jen hybrid obojího nebo trojitého. V tom je omezení tohoto hybridu. Ale i technologická potence jeho dalšího vývoje, kdy vývoj hybridních chytrých hodinek bude primárně záviset od vývoje technologií spjatých s chytrým telefonem a samotnými chytrými hodinkami. Klasické hodinky tomu budou jen asi poněkud nějakou dobu přihlížet a čekat co z nich si hybrid vezme. Pro další existenci hybridních chytrých hodinek a jejich vývoj je nejdůležitější zda budou uspokojovat potřeby uživatelů. A jak výše uvedené komentáře ukazují, zájem hodinkových nadšenců je a bude. Takže uvidíme k jakým zázrakům se posunou. A s nimi se budou muset vyvíjet i klasické hodinky. Takže vzájemně prospěšná hybridní symbióza.