» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Poraďte nám ohledně hybridních hodinek a jedny vyhrajte!

Tagy: Soutěže | Chytré

Dominik Hok | 1.6.2022 | 1 MIN | 35x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Klasické či chytré? A co takhle oboje a najednou? Hybridní hodinky se stávají docela trendem a nás by zajímalo, co si o nich myslíte vy. Dávají smysl? Nebo mít radši jedny klasiky a jedny chytré? Napište nám názor a jedny můžete vyhrát!

Hybridní hodinky se dají pochopit z několika úhlů. Buďto to jsou chytré hodinky s klasickými ručkami. Nebo třeba klasické digitálky s několika chytrými funkcemi. Nebo třeba čisté klasiky s "ukrytými" chytrými funkcemi, které se zobrazují v mobilní aplikaci. No... Anebo něco úplně jiného, protože slovo "hybridní" dokáže podchytit opravdu hodně věcí.

Sami teď zvažujeme, že jednu takovou značku přibereme do svého "hangáru", ale prvně se vás rádi zeptáme na názor.

Soutěžní otázka:

Co si myslíte o hybridních hodinkách kombinující prvky klasických hodinek s těmi chytrými?

Co můžete vyhrát:

Hybridní hodinky Garmin Vívomove Sport s klasickými analogovými ručkami, ale pořádnou dávkou chytrých funkcí.

Garmin vívomove Sport recenze – Společenský hybrid se sportovním duchem
25.2.2022 - Filip Debrecenyi
Garmin vívomove Sport recenze – Společenský hybrid se sportovním duchem

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 1. 6. do neděle 12.6.

Co nezapomenout?

Uvést svůj e-mail! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry.

Kdo vyhrál?

No bylo těžké vybrat z tolika komentářů a zajímavých názorů. Ale nové Garminy mohl mít jen jeden a tím se stal pan Martin. Moc gratulujeme a ohledně výhry vás budeme kontaktovat na uvedený e-mail. ;)

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jsme rozdávali poukazy. A na výhru se můžou těšit Slávka, Matěj, Taťána, Kateřina, Petr a Honza. Gratulujeme a dárkový poukaz už míří do vašich mailů. :)

Komentáře

Filippřed 694 dny, reagovat
Na sport preferuji samozřejmě ty chytré a do práce, nebo společnosti beru klasické :-)
Robertpřed 694 dny, reagovat
Jsem staromilec, co má jen jedny hodinky (Citizen Elegant Eco-Drive Super Titanium BM7470-84L) a nechce se mi je střídat. Na druhou stranu bych uvítal pár funkcí, které nabízejí chytré hodinky. Osobně by mi asi stačilo upozornění na příchozí hovor/zprávu (SMS, WhatsUp, Messenger). A možná displej s okénkem data (jen dvojciferné číslo dne v měsíci). Otázkou je ale případná nutnost nabíjení, na což (prozatím) nejsem zvyklý a nějak se s tím u hodinek neztotožňuji (staromilec). Takže vlastně nevím...
bruslar9@gmail.compřed 694 dny, reagovat
Hybridní hodinky jsou určitě fajn. Jsou praktické a bývají vyrobeny z výrazně lehčích materiálů.
Ondřej H.před 694 dny, reagovat
Dobrý den, klasické hodinky s ručičkami a skrytým displejem a funkcí chytrých hodinek je výborné spojení, pro všechny, kteří preferují elegantní/společenský styl oblékání, ale zároveň vyznávají aktivní styl života a moderní technologie. Bohužel většina chytrých hodinek vypadá sportovně (včetně ciferníků) a k obleku, či košili se moc nehodí. Osobně mám Garmin Vivomove 3 luxea jsem velmi spokojen. Jen by Garmin mohl zapracovat na lepší synchronizaci mezi přístroji, při střídání používání.
Marek Sedmíkpřed 694 dny, reagovat
Dobrý den někdo nerad klasické hodinky, někdo zase ty plně chytré. Takže kombinace - hybridní jsou určitě za mě super nápad! ???? Určitě bych je vyzkoušel! E-mail: andre.world@seznam.cz
Marian Paukertpřed 694 dny, reagovat
Je to naprosto skvělý nápad.Už se těším na sňatek klasiky s technologii současnosti????????
Anna Štegnerovápřed 694 dny, reagovat
Soutěž : Jsem pro hybridní hodinky. Na jedné straně máte elegantní hodinky a pak, pokud chcete, i ty sportovní, lehce ukryté za ručičkami.
Františekpřed 694 dny, reagovat
po zkušenostech co mám delší dobu tak postačí jen jedny kvalitní chytré . Na ruce mám krom dobíjení Garmin tactix delta a vůbec je jinak nesundavám. Vzhled hodinek si měním dle nálady........Klasické jsem měl a ty jsem uložil asi na hodně dlouho ..... ( nosek.franta@seznam.cz)
Standapřed 694 dny, reagovat
Nikdy jsem nechtěl moudré hodinky. Po té, co jsem několikery vyzkoušel, vlastně klasické moc nosit nechci. Vždy se totiž najde něco, co mi vadí. Nepřesnost, ručičky bez luminiscence, absence datumu, žádný budík... Určitě by stálo za to, hybridní hodinky vyzkoušet.
Deiv150před 694 dny, reagovat
Na sport určitě chytré, ale na běžné nošení se mě líbí klasické a když budou ještě chytré tak proč ne. kaneckovi@centrum.cz
Ivopřed 694 dny, reagovat
Hybridní hodinky považuji za mega nápad a rád je také sám používám. Vlastním jich několik (Ze Time, MyKronoz, EA Connected). Ale poslední dobou upřednostňuji a doslova miluji hybridní hodinky Sequent SC 2.0. Jsou spolehlivé, dobíjejí se pohybem, poutají pozornost, hodí se jak do společnosti tak na sport. Za mně jednoznačná podpora hybridních hodinek vítězí. (ikohousek@seznam.cz).
Lukáš Mašekpřed 693 dny, reagovat
Hybridní hodinky budou určitě fajn. Už jsem měl Garmin Fenix. K těm nosím Tissot Seastar. Líbí se mi totiž klasické hodinky a ani změna displeje neuměla normální ciferník (u Garminu). Tyto se mi líbí.
Lukáš Štindlpřed 693 dny, reagovat
Tak já používám standartní hodinky,nově teť koupené u této společnosti a super,tip Casio CSB 900 plno funkcí,to neznamená že by klasickým hodinkám odzvonilo,určitě se hodí k určité společenské situaci a i na běžné nošení,hibridni hodinky,si myslím není špatný nápad,ale určitě půjde Oto o jaký model se jedná,vzhled funkce,více by se dalo říci po vyskoušení daného modelu,ale vdnesni době na trhu hibridni hodinky určitě patří.
Pavelpřed 693 dny, reagovat
Mít jedny a jedny hodinky je dle mého hlavně otázkou peněz a toho, zda člověk řeší vzhled, je blázen do hodinek a nebo jen prostě není líný to pořád přehazovat. Osobně jsem lenoch a vzhled neřeším. V době, kdy jsem polovinu času chodil v obleku, jsem se bál, jak lidi budou koukat, až budu mít sportovní hodinky. Nejprve Suunto, pak Forerunner 235. Nikdy nepřišla jediná výtka ani zvednuté obočí. Takže to byl jen chybný předsudek. Naopak při jednáních (v době, kdy sportovní chytré hodinky nebyly tak časté) se občas stalo, že se druhá strana přihlásila hrdě k podobné vášni. Hybridní hodinky jsou skvělým kompromisem při hledání toho nejlepšího z obou světů - tedy ochytřit, vypadat reprezentativně a vydržet dlouho....ještě dlouhou dobu to ale bude asi o kompromisu a záleží na každém, jaké má priority. Osobně jsem velmi dlouho zvažoval právě Forerunner 235 vs. Withings Steel HR a bylo to velké dilema. Ale myslím, že nás ještě čeká pár let, než dojdeme k tomu, že budeme mít hodinky all-in-one...ale už jsme blízko :-) Určitě hybridy nezatracuji a těším se, kam se to dostane. Spíše se bojím, že výrobci od toho upustí a spíše se budou dále soustředit na barevné displeje, které jen budou vizualizovat tu krásnou řemeslnou práci. Hybridy ale zcela určitě mají ještě na trhu své místo.
Josef Kubelkapřed 693 dny, reagovat
Je to skvělý nápad a umožní těm.kteří milují klasiku rozšířit užitnou hodnotu svých hodinek, aniž by si k nim museli pořizovat i speciály.
Břetislavpřed 693 dny, reagovat
Myslím si, že hybridní hodinky jsou již blízkou budoucností. Je to přirozený vývoj mikroelektroniky. Nikdy však nevytlačí u "hodinkářů" vztah ke klasickým hodinkám. Klasické hodinky s ručičkami jsou součástí kulturnosti lidského společenství. Hodinky s ručičkami jsou s námi již dlouhou dobu a my milujeme "veterány", hýčkáme je a jsme na jejich vlastnictví pyšní a chlubíme se jimi! Těším se na své budoucí nové hybridní hodinky, jejichž fantastické funkce nikdy zcela nevyužiji, ale zároveň pečlivě čistím a leštím své nádherné "dědečky" s bohatou historií, a slibuji jim, že je nikdy neopustím... Historie i současnost v jediném okamžiku. Zdravím podobné maniaky.
Lukášpřed 692 dny, reagovat
Dobrý den, vždy se mi líbilo znát a porovnávat údaje, které poskytují chytré hodinky, ale nikdy se mi nelíbil jejich tak trochu umělí vzhled (plochost zobrazovaných ručiček). Hybridní hodinky mi přijdou jako skvělá volba.
Janpřed 692 dny, reagovat
Patříte mezi dámy či gentlemany, kteří se dnes a denně pohybují v saku či kostýmku a řekněme si upřímně, tam jsou klasické hodinky tím správným doplňkem…no a pak si chcete po těžkém dni skočit na kolo nebo koloběžku, či si dát pár jamek s kamarády, nebo si dát pár kiláčků lehkého běhu s kolegyněmi…a přitom si hlídat tep či zdolanou vzdálenost a tím pádem klasické elegantní hodinky odložit a navléknout sportovní chytré hodinky…no a pak je zde možnost hybridních hodinek…na ruce od rána do rána a bez omezení sportovních a monitorovacích funkcí a bez faux pas ve sjednocení s ošacením. Za mě ideální volba!
Ivanpřed 691 dny, reagovat
Preferuji klasické hodinky.Hybridní budou také fajn. Mám rád Garmin golf.
Prattpřed 691 dny, reagovat
Když jsou analogové hodinky i s digitálním displayem, proč by nemohli být chytré s analogovým ciferníkem :). Hodinky nevypadají tak objemně jako klasické chytré hodinky, jsou elegantnější a zároveň lehce sportovní. Jednoduchý a úhledný ciferník jim dodává šmrnc, navíc vidíte svou aktivitu a potřebná data. Podle mě bezva nápad a byla to jen otázka času kdy to bude na trhu, myslím že časem budou ještě daleko populárnější a určitě si najdou svou klientelu. Za mě smysl dávají, je to krátce co jsem právě po tomto modelu pokukoval ale stejně pořád bude hodně lidí kteří se budou držet toho mít jedny klasické a jedny chytré :). zimola.michal34@seznam.cz
Josef J.před 691 dny, reagovat
Elegantní vzhled klasických hodinek nic „chytrého“ nepřekoná, ovšem pro mladší generaci jsou chytré funkce velké lákadlo. Proto si myslím že kombinace obou světů může vytvořit novou kategorii hodinek, která osloví jak mladé (funkcemi a elegantním vzhledem), tak i starší generaci, která je zvyklá na klasicky vypadající hodinky, ale nově k tomu ráda využije i chytrých funkcí (krokoměr, měření srdečního tepu …).
P..před 691 dny, reagovat
Hybridní hodinky jsou perfektním řešením pro příznivce klasického designu toužící také po chytrých funkcích. Znám spoustu lidí, kteří nosí ze zvyku běžné hodinky a na druhé ruce chytré náramky kvůli notifikacím atp. Díky hybridu by mohli mít pouze jedno zařízení, které ještě ke všemu nemusejí obden nabíjet.
Martinpřed 691 dny, reagovat
Pokud jsou hybridni hodinky vzhledově povedené a elegantní jako klasické a navíc mají 'chytré' funkce, proč ne?Takové bych bral.
Tomášpřed 690 dny, reagovat
Za tohle Garminu "klobouček". Tohle se povedlo.
Jiřípřed 689 dny, reagovat
Nejsem v životě úplně příznivcem řešení "namíchat tam, co se do toho vejde". Nicméně si dovedu představit, že může být příjemným osvěžením i pro sběratele klasických komplikací, když jeho nové hodinky na jedné straně zůstanou pořád tím kouskem umění, jak býval zvyklý, a na druhé straně přinesou "nový vítr" v podobě funkcí konzervativnímu sběrateli dosud netušených. Takže za mě "ANO" hybridům, vkusným a dobře promyšleným.
Michalpřed 689 dny, reagovat
Hybridní hodinky jsou zcela super záležitost? Vhodná volba jak pro milovníky klasických hodinek, kteří preferuji tradiční vzhled hodinek, tak i pro "hračičky" kteří mají rádi i tu elektronickou parádu (krokoměry, GPS, atd.)
Ladislavpřed 687 dny, reagovat
Nikdy jsem nebyl zastáncem moderních chytrých hodinek, nicméněj edny hybridní hodinky už vlastnim, spojují krásny analogový vzhled s možností připojení k mobilu. Nyní se již delší dobu rozhoduji o hodinkách které kombinují automatický nátah s kondenzátorem. Přebytečná energie se pak následně ukládána do kondenzátoru a ten při plném nabití dokáže pohánět hodinky až 6 měsíců. Podle mě jde o jedinečné skloubení staré a moderní technologie.
Břetislavpřed 685 dny
Ladislave, můžeš zde uvést i něco bližšího ke svým hodinkám s kondenzátorem? Velmi zajímavé! Děkuji za zprávu.
Lukáš Štindlpřed 685 dny
Pane Ladislavem taky se připojují,víc své hodinky rozebere,zajímalo by mě jak to funguje,přiznám se že mě to nic neříká,díky
Ladislavpřed 682 dny
Jedná se o japonské hodinky Seiko Kinetic nebo švýcarské hodinky Sequent.
Jiřípřed 685 dny, reagovat
Dobrý den, hybridní hodinky jsou za mě skvělá věc. Přemýšlel jsem, že ke svým chytrým hodinkám přidám klasické, ale brzy jsem od toho upustil, protože bych se z toho nejspíš brzy zbláznil. Hybridní hodinky si podle mě určitě najdou svoje oblíbence. Vždycky bude někdo breptat, že chytré hodinky mají za tu cenu víc funkcí, anebo naopak, že v hybridních hodinkách přeci nemůžete do divadla!!! :-D Když si ale najdou tu střední skupinu (mezi kterou řadím i sebe), rozhodně nezůstanou v šuplíku. :-)
Martinpřed 684 dny, reagovat
ANO,ANO,ANO :) Za mě je to skvělý směr, který určitě podporuji všemi deseti. Jsem milovník klasických hodinek a u těch chytrých mi prostě vadí, že nepotřebuji mít zmenšený model telefonu který mám v kapse tak i na ruce. Ano je to úžasné ta technologie chytrých hodinek,to neříkám, jen se mi prostě nezamlouvá ten jejich vzhled. Na klasických hodinkách mám rád jejich design,funkčnost a nadčasovost. Jistě, i hybridní hodinky mají před sebou velkou cestu, třeba bych je raději viděl v titanovem pouzdře, které je lehké, anitialergické a vypadá přece jen už kvalitněji a společenštěji. Už se těším na dobu, kdy hybridní hodinky budou vypadat jako klasické s dobře skrytými chytrými funkcemi. Ale to je můj subjektivní pohled. A možná že za pár let spojí síly giganti ze Silicon Valley a klasický výrobci ze Švýcarska a vzniknou nové approlexky. A třeba i lidé jako Petr Mára začnou nosit opět jen jedny hodinky, a to ty hybridní kde bude spojení toho nejlepšího s obou stran. Takže za mě ještě jednou bych rád řekl, že směr hybridních hodinek je úžasný a naprostá BOMBA!!! :)
Petrpřed 683 dny, reagovat
já vnímám hybridní hodinky jako chytré hodinky, které na první pohled vypadají jako klasické analogové hodinky, mají tedy ciferník a ručičky, ale zároveň dokáži měřit pohyb a zdravotní funkce nositele hodinek, nebo upozorňovat na notifikace v telefonu. Tyto hodinky se budou dále vyvíjet, především technologicky do funkcí ke zdravotnímu stavu nositele, ke komunikaci s dalšími technologickými zařízení, které budou k dispozici (mobilní telefon a další budoucí zařízení). Nedokážeme odhadnout budoucí vývoj těchto hodinek. Ale vždy tady budou existovat paralelně klasické hodinky. Ty žádný vývoj hybridních nebo jinak technologicky kombinovaných hodinek na jejich existenci neohrozí. Obě varianty hodinek jsou spojením fortelu a estetické krásy. Za mě hybridním hodinkám a jejich TECHNOLOGICKÉM vývoji ANO. Za mě klasickým hodinkám a jejich TECHNICKÉM vývoji ANO.
TiKipřed 683 dny, reagovat
Sto lidí - sto chutí a tak rozšíření o hybridní styl hodinek je správné, zas bude o něco větší možnost výběru. Jsem však tak trošku staromilec a tak mi je bližší forma doplnění klasických hodinek o "chytré funkce", než pouhé doplnění ručiček k těm chytrým. Moc se mi zamlouvá směr který je patrný u nedávno recenzovaných Casio Edifice ECB-900 (mimochodem velice povedená recenze), ten krůček k "chytrosti" je sice malý, ale je to přesně to, co si představuji pod pojmem hybridních hodinek ...samozřejmě doplnit o nezbytný pulsmetr a ev. měření saturace, notifikace + pár sportovních funkcí. Bude-li navíc velká variabilita v tom, co si mohu nechat zobrazovat, tak to je již ideální . Velkým plusem by bylo také to, že displej nemusí zobrazovat nic jiného než naměřené údaje a tak stačí bohatě LCD - takže mizivá spotřeba a není nutné být otrokem nabíječky.
Petrpřed 683 dny, reagovat
Dobrý den, asi chybou jsem odeslal komentář 2x. Nebyl to úmysl. Čtenářům Vašeho magazínu i Vám se omlouvám. A hybridním hodinkám jako technologické inovaci fandím. technologický pokrok nelze zastavit. Jen někdy může jít o slepou uličku, což, doufám, že se hybridních hodinek netýká. Všem hodinkářům ZDAR.