» Blog » Soutěže

Vánoce jsou tady – rozdáváme 5 poukazů v hodnotě 1000 Kč

Tagy: Soutěže

Dominik Hok | 9.12.2020 | 1 MIN

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Vánoce jsou svátky klidu a míru. Konečně otevřeli prodejny a vy máte dost starostí se sháněním dárků. A určitě nemáte čas nám tady psát, proč si zrovna vy zasloužíte dárkový poukaz, nebo ještě hůře, zodpovědět nějakou vědomostní otázku. My po vás nic nechceme. Stačí jen být odběratelem našeho newsletteru a počkat, jestli budete mít štěstí.

Jak může být dárkový poukaz váš?

Poslechovost "All I want for Christmas is you" rapidně stoupá, Josef Polášek opět v reklamě na Kofolu zahazuje pilku a prchá před divočákem a Kevin? Ten je zas sám doma. Vánoce jsou tady. Přiznejme si, tento rok byl o něco náročnější než ty předchozí. Korona sem, lockdown tam a abychom vám udělali aspoň malou radost, tak rozdáváme lehce předčasné vánoční dárky – 5 dárkových poukazů v hodnotě 1000 Kč.

PODMÍNKY SOUTĚŽE:

Nejpozději 21. prosince musíte být odběratelem našeho newsletteru.

O co soutěžíme:

Dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč. Jestli ho dáte někomu pod stromeček, nebo si sami uděláte radost, to záleží na vás. My poukazy rozdáme pěti šťastlivcům.

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 9. 12. do pondělí 21. 12. a v této době se musíte stát odběratelem našeho e-mailové newsletteru (přihlášení níže pod článkem). Pokud už jste odběratelem, nezbývá než si počkat, jestli budete mít štěstí.

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherce minulé soutěže

V minulé soutěži jsme se ptali, jak podle vás mají vypadat dobře čitelné analogové hodinky. S odpověďmi si dali mnozí opravdu záležet, a tak vybrat výherce nebylo snadné. Nejjasnější představu ale nastínil Robert a za to od nás dostává hodinky Swatch s mravencem. Gratulujeme. :)

Komentáře