» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Napište nám názor na náš podcast a vyhrajte 2x Amazfit Bip U

Tagy: Soutěže

Dominik Hok | 30.6.2021 | 2 MIN | 6x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Víceméně pořád se jako firma snažíme posouvat dále. Ať už je to na prodejně nebo ve vytváření obsahu pro vás. Začali jsme články, pokračovali jsme k videorecenzím a teď pro vás máme další novinku – máme vlastní podcast! Začátky jsou ale vždy těžké a tak si rádi od vás necháme pomoci. Napište nám názor na náš podcast a vyhrajte hodinky Amazfit Bip U.

S podcasty se teď doslova roztrhl pytel a ani my jsme nemohli zůstat pozadu. Proto jsme založili nový podcast s názvem TŘIŠESTPĚT (Spotify, YouTube, Google, aj.)

Jsme hlavně přes hodinky, ale nebavíme se jen o nich. Zajímá nás sport, zdraví, seberozvoj a překonávání sebe sama.

Začátky jsou ale vždy těžké, proto si od vás rádi necháme pomoci. Budeme vám moc vděční, když věnujete pár (třeba i desítek) minut a napíšete nám, co si o našem novém podcastu myslíte. Věnujeme se primárně otázkám sportu, chytrých hodinek (kdo by to byl čekal) a výzev, kterým naši hosté čelili.

Příklady toho, co nás zajímá:

  • Jste spokojení po technické stránce? Rozumíte všemu?
  • Jaké hosty byste uvítali?
  • Zajímají vás spíše hosté nebo určité sportovní téma?
  • Máte pro nás tip, kdo by se k nám do podcastu hodil?
  • Přijde vám rozhovor dobře vedený?
  • Vyloženě vám v podcastu něco chybí?
  • Přijde vám podcast dlouhý/krátký? Jaká je dle vás ideální délka?

Toto jsou ale jen příklady, budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu a za vaše originální nápady. Hodinky rozdáme těm pro nás nejpřínosnějším nápadům.

Soutěžní otázka:

Co myslíte o našem podcastu?

Odkazy: YouTube (vše, co má na začátku ROZHOVOR), Spotify, Google Podcasts, Anchor

Co můžete vyhrát:

2x Amazfit Bip U

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 30.6. do neděle 11.7.

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherci minulé soutěže

předchozí soutěži jsme vylosovali šest šťastlivců z řad odběratelů našeho pravidelného newsletteru, kterým jsme rozdali dárkové poukazy v hodnotě 500 Kč. Gratulujeme Vlastě, Luborovi, Ivě, Miroslavovi, Adamovi a Antonínovi.

Komentáře

Patrikpřed 997 dny, reagovat
Zdravím Marku a Dominiku, Prvně děkuji za super podcast, koukám i na všechny recenze, dobrá práce. :) - Za sebe bych uvítal takového Edu z https://www.prostebez.cz/ (66 běžeckých rad) – toho si úplně dovedu představit ve Vašem podcastu. Nebo by se mi v podcastu líbili reprezetnanti triatlonu, či biatlonu. Hlavně triatlonista bude mít určitě co říct i co se týká hodinek. Můžete nějakému třeba zapůjčit Suunto a Garmin a poté to s ním rozebrat, jaké byly výsledky a jeho pocity. Jinak jako firma jste z Ostravy, takže atletů a dalších sportovců tu bude až až a dost jich určitě používá také chytré hodinky. Obecně by mi přišlo hodně zajímavé pozvat někoho, kdo nosí i jiné značky hodinek (Suunto, Polar, Xiaomi) a prezentuje se tím, že je používá při profi/poloprofi sportu (takový nějaký zarytý uživatel). Bylo by zajímavé slyšet názor této komunity, proč ne Garmin (který je obecně nejspíš jasná jednička). Nějaké zaryté fanoušky, respektive nositele těchto značek a třeba je tam mít najednou. Ne, že by mělo jít o konfrontaci nebo tak, ale taková diskuze na tohle téma, každá značka má přeci jen něco. :) A názory těchto uživatelů můžou být hodně zajímavé. Nebo obchodní zástupci značek (jelikož asi majitelé jsou ze zahraničí, tak by to bylo složitější dohodnout – kromě Primu :D, ale tam koho vybrat, že jo :D - nebo možná oba pozvat, to by bylo něco, to by mě vážně zajímalo :D), ty ty své hodinky nosí a prezentují každý den, takže by podali hodně podrobný pohled. - Témata: moc líbí se mi, že jste oba zapálení do běhání apod., ale hodinky se přece nepoužívají jenom k běhu. Tudíž by mi přišlo zajímavé sehnat i někoho z jiných sportů. Nebo probrat i něco se sběrateli, na chronomagu jich určitě najdete až až. :) - Celý podcast se mi zdá vedený kvalitně, líbí se mi, že jste sami s sebou a občas hodíte i nějaký ten joke :D a mluvíte tak jak vám vyhovuje, to cením, není to jak od dlaždiče, ale ani jak od nějakého diplomata. :) Jen si občas skočíte do řeči, ale to se stává i Janu Krausovi. :D Obsah, linka, zvuk i obraz jsou za mě teda super. - Já sleduji Vaše podcasty na hlavně Youtube a chybí mi zde třeba prostřihy obrázků. Například ty dva běžce, co jste tam měli, tak by bylo fajn, kdyby občas byly vložené nějaké fotky z jejich závodů apod. :) Úplně se to nabízelo, fotky z těch ultramaratonů apod., když pan Urbaczka st. hovořil o tom, že se chtěl předvést před fotografem, tak jsem hned zapínal obraz a čekal jsem nějakou fotku. :D Nebo z té charitativní akce od pana Bizona Štvéráka. - Co se týká délky podcastu, tak pokud a dokud je co říct, tak klidně 3 hodiny :D, ale jak se říká, rozhoduje kvalita a ne kvantita. Hezký den Vám přeje Patrik.:)
Kristýna Š.před 997 dny, reagovat
Dobrý den, Po dnešním zhlédnutí všech vašich podcástů jsem nejspíše schopna trochu zhodnotit, tak snad to bude přínosné a bude to dávat hlavu a patu. :D 1) Technická stránka: někdy by to chtělo možná některé pojmy objasnit, poslouchala jsem všechny podcasty a jednou jsem zaslechla větu: Tohle všichni známe. A já to zrovna neznala, tak jsem si to musela gůglit. :D Možná ve zkratce, vždy vysvětlit, ne každý se vyzná ve všech pojmech - jak v hodinkách, tak v běhání. :) Třeba hodit popisek ve videu do obrazu (pro YT sledující), když se budete bavit o nějakém pojmu. 2) Co takhle pozvat někoho, kdo hodinky přímo vyrábí? To by bylo, jak říkáte TOP STROP, určitě by bylo o čem mluvit hodně dlouho.:) Nebo mě napadl Přemek Forejt, který se netají tím, že je ambasadorem značky Prim? Pokud vím, tak pracuje v Olomouci, což je kousek a za oslovení nic nedáte.:) Rozhovor s majitelem firmy by taky mohl být zajímavý, jeho pohled na hodinky (předpokládám, že taky nějaké nosí :D), asi by sice nešlo o nejsledovanější video, ale bylo by to takové lidské.:) 3) Délka podcastu asi nezná hranic, za mě od 30 minut do 2 hodin je úplně OK, hlavně musí být o čem mluvit, aby se to netáhlo, což se zatím naštěstí netáhlo.:) Jako sledující na YT mi trochu vadí, že je Marek v rozhovorech schovaný z části za mikrofonem, určitě by se s tímhle dalo něco dělat. :D Ne, že by to byla chyba, ale když už to točíte, tak ať jde vidět. :D Mějte se krásně :), Kristýna Š.
Mojmírpřed 995 dny, reagovat
Zdravím, pokud by jste ještě dělali rozhovor s fyzioterapeutkou, zajímalo by mne téma chůze. Jak chodit z kopce? Jaké boty resp. na boso ... Můj tip na hosta je Ján Čupa, otužilec z Lysé hory. Rozhovory mě přímo nabíjí pozitivní energií. V podcastu mi chybí krátká úvodní a závěrečná znělka, něco jako tři tepy srdce:) Ideální délka 48 minut, týdenní pravidelnost a nepříliš velké rozdíly v trvání jednotlivých dílů. Přeju hodně nadšených posluchačů.
Pavelpřed 994 dny, reagovat
Dobry den, Co se tyce delky, osobne mi vyhovuje pod 1 hodinu, cca 45 min, jako je vyucovaci hodina je znacka ideal. Temata jsou zajimava, mozna by nebylo od veci, dat dopredu posluchacum moznost polozit hostum otazky. Pro sledujici, video prolozit fotkami od hostu z disciplin, kterym se venuji. Priznam se ze se mi nelibi prostory, kde natacite. Ta mozaikova stena na me nepusobi dobre. U videa se Zuzanou R. mi vadilo logo na jeji hlave, na to davejte prosim pozor. Marek je zbytecne schovany za mikrofonem a neni videt. Jinak klobouk dolu, delate to moc dobre, se zaujetim a vasni a to se na vysledku krasne projevuje....skvela prace, at se vam nadale dari.
Nedočkavecpřed 991 dny, reagovat
Kdo vyhrál? :D :)
Agáta Vřeskápřed 991 dny
Nebojte, to se dozvíte ve středu v našem pravidelném newsletteru a výherce budeme samozřejmě kontaktovat ;)