» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Vyhrajte luxusní box na hodinky

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 25.8.2021 | 1 MIN | 14x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Stačí vám fotky, když vybíráte hodinky? Jako jo, je to lepší než nic, ale video by bylo lepší ne? My jsme se rozhodli pustit se do představení hodinek přímo na ruce. Ale jak by to mělo vypadat? Podělte se s námi o váš názor a vyhrajte kazetu na hodinky Friedrich Lederwaren.

My už jsme s tím začali tak trochu koketovat. A takhle dopadla první verze:

No a teď potřebujeme poradit, jak to ještě vylepšit. Co byste chtěli na videu vidět? Co by vám pomohlo při výběru?

Soutěžní otázka:

Jak si představujete promo video Hands-on? Co byste na něm chtěli vidět? Měly by se nějak lišit dámské a pánské hodinky? Co říkáte na naši první verzi? A pomohla by vám tato videa při online výběru hodinek? Napiště nám to do komentářů pod článkem.

O co soutěžíme:

3x kazeta na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20086 na 4 ks hodinek

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 25. 8. 2021 do neděle 5. 9. 2021.

Soutěžíme o kazetu na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20086.

Soutěžíme o kazetu na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20086.

A kdo vyhrál?

Tři nejpřínosnější názory jsme ocenili luxusním boxem na hodinky Friedrich Lederwaren Bond. Výherci se stali Adam, Tiki a Dušan. Gratulujeme a moc děkujeme! :)

Výherce minulé soutěže

V minulé soutěži jsme rozdávali dárkové poukazy. Jen tak. Pro odběratele našeho newsletteru. Náš náhodný generátor vybral Adama M., Petru S., Pavla L., Ladislava M., Gabriela R. a Lucii S. Gratulujeme. :)

Komentáře

Tomáš Zahradníkpřed 975 dny, reagovat
Chybí mi unboxing celého setu (krabička, dokumentace, atp). zároveň by bylo skvělé, aby měl model rukavičky – působí na mě profesionálněji. Jinak palec nahoru :)
Adampřed 975 dny, reagovat
Dobrý den, krátká videa (max do 1,5 minuty) o tom, jak konkrétní kousky vypadají na ruce jsou rozhodně vítaným pomocníkem při výběru budoucích hodinek. Až na pár drobností nemám koncepci zde přiloženého videa příliš co vytknout. Jen co bych uvítal navíc je trochu vzdálenější záběr na celou ruku s hodinkami. Kromě toho bych také uvítal informaci o velikosti obvodu zápěstí člověka, který dané hodinky na videu představuje, protože tak může zákazník lépe odhadnout, zda by hodinky stejně dobře seděly i jemu. Videa ve stejné koncepci bych pak doporučoval zpracovávat jak pro pánské, tak i dámské modely. Kromě toho bych měl jeden další návrh, který by mně osobně velmi ulehčil práci s výběrem hodinek. Všiml jsem si, že u všech hodinek na Vašich stránkách není uvedena informace o rozpětí nožek. Za mě se nicméně jedná o relativně důležitou informaci, na základě které se v poslední době hodně rozhoduji. Rád si totiž na hodinkách různě měním řemeny, a proto vybírám hodinky i podle toho, jestli budou pasovat k řemenům, které již vlastním. V tomto ohledu by tedy bylo super, kdyby taková možnost byla zařazena i do filtrů na Vašich stránkách. S pozdravem a přáním hezkého dne, Adam
L Cpřed 975 dny, reagovat
První video je super, moc hezky nasnímané, oceňuji i zaměření na detaily hodinek v jeho závěru. Ale určitě by bylo fajn zasadit hodinky do širšího kontextu, aby si člověk udělal lepší představu, jak na ruce vypadají v reálné situaci při běžných činnostech, takže tipy jsou: - širší záběr na "model/modelku" s hodinkami na ruce (stačí třeba od pasu do krk, a různé úhly, pohyby ruky) - kombinace hodinek s různým oblečením - a ideálně i při různých situacích (na večírku, při práci - třeba psaní na klávesnici, montování něčeho:), řízení auta - tzn. ruka na volantu, sportu... podle stylu hodinek). Jinak i toto video je obrovský posun oproti klasickým fotkám a dokážu si představit, že bych si hodinky (cca do 10 tis.) na základě podobných videí koupil on-line. Dražší bych si už chtěl prohlídnout a vyzkoušet naživo.
Marcela Kubelkovápřed 975 dny, reagovat
Videům moc nerozumím, ale pánské i dámské hodinky by měly být zachovány, protože vkus obou částí klientely je dost rozdílný. Kromě toho ale myslím, že smysl má i Unisex provedení, které si získává stále více obdivovatelů
Tomáš N.před 975 dny, reagovat
Rozhodně bych přidal infografiku o rozměrech, případně přímo přeměření ve videu.U modelů s luminiscencí, její náhled a též záběr z venkovního prostředí, kvůli čitelnosti ciferníku. Dále souhlasím s argumentem použití rukaviček :)
Miroslav D.před 975 dny, reagovat
Video celkem pěkné. Za mě jsou tam dvě pasáže, kdy se zbytečně dlouho otáčí korunkou a vlastně se nic neděje. Oceňuji detaily ciferníku, kdy je vidět struktura povrchu, barva. Bylo by dobré pánské hodinky prezentovat na pánské ruce a dámské hodinky na dámské ruce. Společenské hodinky s modelem či modelkou ve společenském, sportovní hodinky zase na sportovně laděném člověku. Získá to tím dojem profesionality, že si na videu dáváte záležet. U hodinek, které mají nějaké komplikace, či funkce, by bylo dobré ukázat co všechno umí. Potápěčské hodinky můžete ponořit do skleněného válce s vodou, to bude efektní. Pomoci prodat může každá maličkost...
Mojmírpřed 975 dny, reagovat
Po 50 sekundáááách :-o
Dušanpřed 974 dny, reagovat
Video prezentace je pro mě při výběru hodinek určující. Fotografie, zvláště produktová, často klame, u videa to nejde tak dobře. Ve vašem videu oceňuji přirozené světlo místnosti, tak budou hodinky skutečně vypadat. Ve videu je vcelku rychlý střih ( krátké záběry ) a jako celek působí lehce ukvapeným dojmem. Takže klidně delší, protože ne všichni, kdo budou sledovat vaše videa, mají ADHD poruchu nebo jsou náruživými uživateli TikToku. A také tam bude časový prostor pro popis hodinek. Při prezentaci hodinek s mechanickým strojkem je příjemné, když ukážete seřízení času. Ihned jde poznat, zda strojek má hacking. Tuto informaci totiž všichni prodejci neradi zveřejňují. Pokud hodiny mají luminiscenci je dobré ji ukázat, stačí na konci videa fotografie. Pokud jsou hodinky na ruce je lepší je snímat z větší vzdálenosti, jestliže to natáčí pouze jeden člověk, tak to technicky nejde, nelámal bych si s tím hlavu, natáčí to tak všichni. Přeji vám, ať se daří. P.S. A hlavně nestrkejte ty potápky za 37 tisíc do sklinky z vodou ( viz. komentář výše ).
Eliška Měrkovápřed 963 dny
Dobrý den, Dušane, kontaktujte nás prosím na email redakce@hodinky-365.cz. Bez Vašeho mailu Vás nemůžeme kontaktovat. :)
Milan Baloghpřed 973 dny, reagovat
Za mě video dobré, jen bych každé video začal vytahováním z obalu, ať každý vidí co tam vše je a jak to vypadá, když si to člověk objedná přes eshop. Pak bych pokračoval tím otáčením, ať se každý podívá ze všech úhlů i na třeba průhledné dýnko případně odrazy světla na ciferníku, u vodních hodinek bych uvítal třeba i záběry a čitelnost pod vodou. Pokud je luminiscence tak i nějaký střih na záběr za tmy a nakonec kdyby model na rukách byl zabírán i třeba z větší dálky, vypadá to lépe. Nemusí tam být obličej modelu, ale třeba u oblekovek pohled na ruku lehce v kapse s oblekem a košilí a rozhodně je lepší pohled na to, když model má bílé nebo černé rukavičky, ve kterých drží hodinky. Má to tak Pražské hodinářství, že na hodinky pouze v rukavicích. Člověk pak nesleduje nehty modelu. Délka je asi dostačující.
TiKipřed 968 dny, reagovat
* na začátek videa text s označením hodinek + základní informace o funkcích a provedení... Ano, vím že veškeré informace máte na webu uvedeny, ale taková malá sumarizace, by určitě nebyla na škodu * vybalení, není nad to vidět co vše je obsahem balení + pokud jsou hodinky myšleny jako dárek, tak originální krabička hodně pomůže při rozhodování jak následně zabalit či případně vůbec balení nebude třeba - ideální to stav pro ty méně zručné * trošku více si "pohrát" s ukázkou jak funguje zapínání - nasazení a sundání hodinek na ruku * při představování jednotlivých funkcí hodinek, by byla ideální současně zobrazená textová informace jaké nastavování zrovna probíhá * pohled na to jak vypadají na ruce, ideálně téměř celý trup s rukou a následně zoom pouze na zápěstí * tak jak již zde bylo zmíněno, použít při manipulaci s hodinkami rukavice * ukázka luminiscence * není nutno bazírovat na stejnou délku videa, ty více "čudlíkové" budou jistě potřebovat o kousek více času než ty s pouze datumovkou. Jako rozumné se mi jeví rozpětí 1 až 3minuty
Pavla V.před 964 dny, reagovat
Určitě je video prezentace přínosem, ale začátek videa je zdlouhavý a poněkud nudný. Prezentační video by mělo začít něčím v širším kontextu, co zaujme a pak se věnovat bližšímu představení výrobku. Natahování hodinek na začátku videa pozornost neudrží, pokud nemám již vážný zájem o tento konkrétní typ hodinek. Jinak bych se díky dobrému prezentačnímu videu rozhodla ke koupi určitě spíše než na základě fota. Je to určitě skvělá cesta.
Viktor J.F.před 964 dny, reagovat
U tohoto videa mi chybí pohled jak vypadají hodinky z o něco větší dálky, ale hlavně alespoň krátký pohled z úhlu a vzdálenosti jako, když se na ně podívám, kolik je hodin (hlavní funkce hodinek :) Nejdelší záběr ukazuje pohled s rukou od sebe, možná kvuli odrazu světla na hodinkách, ale já se na ně dívám přímo na střed.
Míša Š.před 964 dny, reagovat
Dobrý večer (den) všem, V první řadě bych ráda pochválila video, líbí se mi a určitě může být zákazníkům nápomocné. :) - Co se týká délky videí, tak bych volila čas okolo 90 sekund, přijde mi to takové nejideálnější pro tento typ videí (delší videa si myslím, že by ztrácela efektivitu). - Přišlo by mi zajímavé, kdyby ve videu byl zachycen tikot mechanických hodinek (video značně zpomalit a hodit do 10 sekund záběr se zvukem, přece je to podle mého jeden z nekrásnějších zvuků :)). - Taky by se mi líbila manipulace s tlačítky a korunkou a jak se mění čas a datumovka, případně jiné hodinářské komplikace, protože mi přijde, že některé hodinky mají horší manipulaci s korunkou a tlačítky, tak někdo by to případně ocenil (třeba já). - Viditelnost na světle - tohle snad ocení každý, pamatuju si jak jsme u vás s kamarádkou vybíraly hodinky a ona se nemohla rozhodnout a stála snad půl hodiny venku s vícero hodinkami a koukala, jak jde na číselník vidět na sluníčku. Tohle by bylo super. :) - Viditelnost ve tmě, či šeru: v případě, že hodinky mají luminiscenci (jinak by to smysl nemělo :D), tohle jsem v žádných videích zatím nezaregistrovala a přišlo by mi to speciální.:) - Text s údaji o velikosti, materiálu a typu sklíčka: hodit vždy na pár sekund i tohle, pač podle toho si člověk často snaží vybrat. - Napsat, zda lze na hodinky gravírovat po stranách, či na dýnko (či případně, zda se hodinky musí leštit - to jsem se nikde u Vás nedočetla a moc by to usnadnilo práci). - porovnání na vícero rukou (pokud by to šlo tedy) - jinak klasické pomalé (ty vaše mi příjdou trochu rychlé, ale možná je to můj subjektivní pohled, nerada bych nějak moc kritizovala) a zpomalené záběry s kvalitním prostřihem a příjemnou pomalejší (ale ne úplně nejpomalejší :D) hudbou - také záběr na řemínek a napsat z jakého materiálu je Když tak o tom přemýšlím, tak možná do 2 minut by se to vlézt mělo v pohodě.. :D Přeji hodně štěstí u tvorby videí a snad Vám i můj komentář třeba trochu pomůže. :) Mějte se krásně, s pozdravem Míša. :)