» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Poraďte nám ohledně chytrých hodinek a vyhrajte Huawei Watch Fit 2!

Tagy: Soutěže

Dominik Hok | 24.8.2022 | 1 MIN | 17x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Plánujeme vytvořit průvodce výběrem chytrých hodinek. Máme spoustu nápadu, jak by takový průvodce mohl vypadat, ale rádi si poslechneme ještě váš názor! Ten nejlepší názor od nás získá námi oblíbené Huawei Watch Fit 2.

Výběr chytrých hodinek je o něco složitější než třeba výběr těch klasických. Většinu času totiž funkční hledisko převládá nad tím estetickým. Ale je velice subjektivní, jaká funkce je skutečně důležitá. Sto lidí, sto názorů. Nebo i u chytrých hodinek je důležitější vzhled? Podle čeho se tedy vybírají chytré hodinky?

A proč se ptáme? Plánujeme vytvořit komplexního průvodce výběrem chytrých hodinek. Vašim názorem tedy nepomáháte jen nám, ale i budoucím zákazníkům, kterým dost možná ušetříte pár vrásek na čele a třeba i několik hodin času.

Cyklisté u nás mají zelenou – Cyklokomputery, radary a příslušenství
21.7.2022 - Matěj Urbaczka
Cyklisté u nás mají zelenou – Cyklokomputery, radary a příslušenství

Soutěžní otázka:

Podle čeho vybíráte chytré hodinky? Co je pro vás důležité a co naopak vůbec?

Co můžete vyhrát:

Vyhrát můžete chytré hodinky Huawei Watch Fit 2.

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 24. 8. do neděle 4.9.

Co nezapomenout?

Uvést svůj e-mail! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry.

Kdo vyhrál?

To se dozvíte v pondělí 5.9.

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jste mohli vyhrát dárkový poukaz. Stačilo odebírat náš newsletter. Generátor náhodných čísel vybral tuto šestici: Petru B., Radka V., Rolanda K., Pavlínu S., Marii K., a Martinu K.. Máte radost? Tak to my taky. Během několika dnů se vám ozvou s výhrou naši kolegové. Gratulujeme. :)

Komentáře

Martin Sedláčekpřed 605 dny, reagovat
Od chytrých hodinek požaduji hlavně mechanický strojek s dostatečnou rezervu nátahu a zobrazení data. Kvalitní zpracování pouzdra, safírové sklo a rozměry vhodné ke společenskému oděvu jsou také důležitá kritéria. Hlavně nesmí být na elektřinu, nesmí mít bluetooth, aplikace, senzory a tak. S takovými hodinkami bych se cítil... ne moc chytře.
Robert Juřeníkpřed 605 dny, reagovat
1. pánské/dámské/unisex provedení 2. sportovní/společenský/neutrální look 3. rozměr/průměr 4. výdrž baterie 5. snímače (puls/spo2/atd.) 6. míra propojení na mobil (jen notifikace, čtení/volání,atd.) 7. voděodolnost 8. převažující barva
Tomášpřed 605 dny, reagovat
Zdravím popravdě jsem si vybíral hodinky dle typu telefonu IOS Apple Watch ale začal jsem dost sportovat a hodinky baterie nevydržela. Proto jsem navštívil vaší prodejnu a nechal si poradit vše co jsem chtěl vědět jsem se dověděl .Vybíram si hodinky dle toho co s nimi zamýšlím a to sport turistika běh plavání apod. toto je hlavní priorita ,spárování s telefonem a výdrž baterie.
Ondra Dědičpřed 605 dny
Zdravím Tomáši. Zní to dost podobně jako můj případ, ke kterým jste nakonec dospěl, jestli se můžu zeptat?
Ondra Dědičpřed 605 dny, reagovat
Dobrý den. Pro mě by při výběru chytrých hodinek byl asi nejužitečnější právě takovýto průvodce/filtr, kde bych měl hodinky rozdělené podle těch základních parametrů a mohl si je filtrovat (značka, rozměry, atd.). Když se ale zamyslím víc (au), přijde mi takového průvodce hrozně těžké vytvořit, protože pokud by bylo v podstatě na vás jako na “stvořiteli” takového průvodce, jak byste určili parametry (např. jedna filtrovací volba by zněla “chytré hodinky na sport”, do které se ale zjednodušeně podle mě hodí jak Apple Watch, tak třeba Garmin Fénix, atd.-pak se ty sporty dají více specifikovat ve více úrovních a složitosti požadavků), tak by byl takový průvodce asi nekonečný.???? Snad to píšu srozumitelně.???? Ve výsledku mi asi z toho vychází nejlíp spíše filtr produktů, než průvodce, no. Z osobní zkušenosti: teď mám ještě pořád pár let Apple Watch, ale už vím, že až si budu nějaké chytré hodinky pořizovat příště, chci nějaké s o hodně delší výdrží. A protože moje okolí nosí Garminy, mířím k nim jako značce. Taky vím, že chci na nich Garmin Pay, sledování tepu, okysličení krve, spánku, sportovních aktivit, ale že třeba nepotřebuju mít v hodinkách mapy ani hudbu. A tohle všechno si dokážů právě představit vyklikávat v tom filtrování (nebo průvodci, pokud to tak nazveme), ale za mě klidně takhle podle jednotlivých parametrů..????
Tomášpřed 605 dny
Garmin Fenix 7 testuju teď 7S :-) měl jsem před nimi active esport taky good ale černobílý display :-( a mapa slabá :-)
Alena Vrhelovápřed 605 dny, reagovat
Dobrý den, hodinky si většinou vybírám podle funkcí, ale i desingu, přece jenom jsme žena a chci aby se mi hodily ke každodennímu nošení. Hlavní prioritou pro mě je, aby byly vodotěsné kvůli plavání a ocenila bych i delší funkci baterie, alespoň 2 dny. S pozdravem Vrhelová
Martin Dougipřed 605 dny, reagovat
Podle čeho vybírám chytré hodinky? 1 vybírám cenu už se mi stalo nejednou že jsem si koupil chytré hodinky za velkou sumu. Ale neuměli to co jsem očekával . Koupil jsem si levné a dokázali mě překvapit co vše umí 2 výdrž baterie jelikož už se mi stalo že jsem si zapomněl nabít 3 kompaktní design a jednoduché ovládání 4 Odolnost proti vodě a prachu 5 operační systém 6 recenze
Kateřinapřed 605 dny, reagovat
Zdravím všechny. Jsem žena, takže u mě hraje při výběru hodinek i vzhled. Takže mě nejprve zajímá výdrž baterie, jelikož by mě nebavilo hodinky nabijet každý den. Pak se též koukám na to, co hodinky umí a jestli mají to, k čemu je chci využít. Ať uz je to běh, nebo měření tepu a tlaku, hlídání spánku. Ale v konečné fázi se rozhoduji hodně podle vzhledu. Pokud se mi hodinky vzhledově nelíbí, nekoupím si je, ani kdyby mi každou hodinu zpívaly čas ;) Takže pro mě je důležitý vzhled. Musí umět ukázat sms a kdo volá. Není pro me důležitá funkce na upozornění, ze uz dlouho sedím. Pracuji v kanceláři, tak je to pro mě kontraproduktivní. Líbí se mi také funkce upozornění na emaily. Nemusela bych mit funkci osobní trenér, kdy mi píše kdy a v jaké intenzitě mám momentálně cvičit.
Josef Kubelkapřed 605 dny, reagovat
Především musí mít alespoň základní funkce, dostatečnou výdrž baterie a měly by uměť komunikovat s mým telefonem. Pak příjde na řadu značka a v neposled ní řadě i design.
David Slavíčekpřed 605 dny, reagovat
Chytré hodinky vybírám po “větších” zkušenostech hlavně dle kritéria č.1 - Výdrž baterie (není nic otravnějšího, než stále myslet na stav baterie) č.2 - Safírové sklíčko (ochranné sklíčko či fólie je “vražda” designu hodinek) č.3 - Titanové tělo (nízká váha, tím o hodinkách téměř nevíte a to je k nezaplacení) č.4 - Snadná výměna standardních řemínků (divadlo, sport, zaměstnání …) č.5 - Funkce (nakonec jsem si uvědomil, že mi k životu bohatě stačí volání, notifikace, dobrá GPS, sportovní funkce) Vím, ze takové hodinky budou dražší, ale je třeba si uvědomit “HODINKY JSOU VŽDY ŠPERK”
Mojmírpřed 605 dny, reagovat
Co je pro mne důležité při výběru? 1) Několik tipů s vysvětlením, pro koho se hodí. 2) Tři možnosti u filtrování: ano / ne / nerozhoduje. Pro odfiltrování nechtěné funkce. 3) Možnost výběru několika hodinek a jejich přímého srovnání na stránce. 4) 360° fotky hodinek.
Marekpřed 605 dny, reagovat
Je to síce štuktúrovanejšia problematika, ako by povedal jeden múdry pán, ale pre časť klientely môže byť kľúčový parameter S/BEZ SLEDOVANIA AGENTÚRAMI PRC
Michalpřed 604 dny, reagovat
Hodinky můžou mít třeba i "vodotrysky", ale jak vám nepadnou do oka. Takže vždycky na první pohled. Po prvotním zalíbení, až pak řešíte funkce, vydrž baterie atd. Avšak jde-li někdo po konkrétní funkci hodinek, nebo vlastnosti, tak vyselektuje hodinky s danými parametry a pak zase vybírá podle designu.
Pavelpřed 599 dny, reagovat
Chytré hodinky si vybírám podle všech dostupných aspektů.A to 1. podle výrobce-kvalitní , 2. podle funkcí-sportuji(aby mi hodinky shromažďovaly informace o mých výkonech,pro porovnáváni a zlepšování se 3. pro hlídání :zdravý-spánek,stres,tep,aj. 4.funkce navíc např.placení hodinkami,vodotěsnost 5.podle ceny.
Martinpřed 595 dny, reagovat
Zdravím, při výběru chytrých hodinek bych se určitě řídil v první řadě vzhledem a velikostí hodinek, aby mi padly dobře na ruku. Zda se dají pořídit s koženým nebo železnym páskem. Z jakého materiálu je pouzdro( plast-jak kvalitní,kov,hliník,.. ). Dále bych se zaměřil na typ zobrazení, zda je to Amoled displej nebo nejaky jiný. Jak je na něm dobře vidět na slunci. Jakou má odezvu při dotyku ( to je dost důležité). Zda se vždy zobrazí displej když se na něj podívám, nebo zafunguje třeba jen 8 případů z 10. Zda má kvalitní ochranné sklo. Jaká je výdrž baterie. Možnost bezdrátového nabíjení. Podpora e-simkarty. Možnost nainstalovani různých aplikací. Sledování zdraví, spánku, aktivit. Příjimani a odpovídáni na zprávy. Notifikace. Voděodolnost. Za mě ale nepotřebuji určitě možnost telefonování, i když jako dítě jsem zbožnoval Knigh ridera tak nemusím s někým mluvit aby lidé okolo mě slyšeli o čem se bavíme. A taky pro mě není placení přes hodinky.
Radimpřed 593 dny, reagovat
Jen několik poznámek: Chytré hodinky chápu že neslouží pouze jako zařízení k zobrazení času a data, ale umožňují propojení s mobilní aplikací a kromě času požaduji, aby zobrazovaly mnoho dalších údajů jako je ušlá vzdálenost, srdeční tep atd. Kromě toho mě zajímá zda lze chytré hodinky použít i na ovládání některých funkcí chytrého telefonu. Ocenil bych, aby mimo základní funkce bylo možné hodinky využít pro volání, focení, natáčení videí, při poslouchání muziky, surfování po internetu a abych kromě upozornění na zprávy a hovory dostával i upozornění z aplikací WhatsApp, Messenger, emailu atd. Rovněž mě zajímá zda je možné hodinky s mobilním telefonem spárovat pomocí Bluetooth a zda ke spárování vmohu využít mobilní aplikaci. Při výběru hodinek také parametry jako design, výrobní materiál, odolnost, výdrž baterie, ovládání, operační systém, možné funkce a také cena.