» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Co vám pomáhá při výběru dárku v podobě hodinek?

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 22.9.2021 | 2 MIN | 18x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Pojďme si to říct na rovinu: výběr dárků není nic jednoduchého. Co když už dotyčný zrovna tyhle má? Co když se mu nebudou líbit? Co když... Jak tenhle odvěký boj řešíte vy? Máte fígle, jak vybrat ideální dárek? Fakt? Tak sem s nimi. Ty nejlepší odměna nemine.

V našem magazínu se samozřejmě zaměřujeme na hodinky. Ty jsou samy o sobě skvělým dárkem, ale najít ty pravé ořechové v nekonečném seznamu hodinek je celkem dřina. Co vám pomáhá při výběru, rozhodování, nebo naopak – co víte, že by vám pomohlo, ale zatím jste to v našem magazínu nenašli? Pokud už takové rádce v našem magazínu využíváte, budeme rádi i za takové komentáře – co děláme dobře, a co dělat ještě lépe. Tři nejlepší příspěvky odměníme fakt cool záležitostí!

Soutěžní otázka:

Co vám pomáhá při výběru dárku v podobě hodinek? Co byste ocenili v našem magazínu nebo na youtube kanálu jako pomocníka při výběru? Nebo úplně jednoduše – co by vám ulehčilo výběr hodinek pro vaše blízké?

Co můžete vyhrát:

3x hodinky Casio Collection A100. Naprosto senzační retro záležitost. Jde o reedici modelu F100 z filmu Vetřelec, kde je nosila nezapomenutelná Sigourney Weaver. Casio připravilo A100 jako podzimní novinku, očekáváme je na konci října a třem výhercům je odešleme, jakmile se u nás objeví.

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 22. 9. do neděle 3. 10.

Co nezapomenout?

Uvést svůj email! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry. :)

A kdo vyhrál?

Děkujeme za všechny tipy. Nejíc podle nás rozpáli mozkové závity Rober, Aleš a Jožka. Gratulujeme a retro Vetřelec už míří k vám. :)

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherci minulé soutěže

předchozí soutěži jsme vylosovali šest šťastlivců z řad odběratelů našeho pravidelného newsletteru, kterým jsme rozdali dárkové poukazy v hodnotě 500 Kč. Gratulujeme Lukášovi, Milanovi a Zdeňkovi z Česka, a pánům Trug Tien, Rolandovi a dámě Ivetě ze Slovenska. :)

Komentáře

Andrejpřed 945 dny, reagovat
Dobrý den. Mně při výběru hodinek pomáhají hlavně dobře pořízené fotografie a popis dizajnu, zpracování. Zaleží taky jestli obdarovaný je muž nebo žena, případně dítě.
Leoš Juřicapřed 945 dny, reagovat
Dobrý den, při výběru mi pomáhají Vaše recenze na YouTube, jsou opravdu výborné a díky nim se podívám i na hodinky, které bych normálně třeba přehlédnul.
Robertpřed 945 dny, reagovat
Začít musím znalostí preferencí, zvyků a rozměru zápěstí ????obdarovávaného. Tam asi žádný "pomocník při výběru" bohužel nepomůže ???? Důležité pro výběr je kromě dizajnu (detailní fotky ze všech stran pokud možno se správným nastavení barevnosti fotografií) je mít i detailní technické informace. Také je dobré mít přesnou představu o způsobu zapínání tahu (řemínku) - to se týká zejména různým typů spon u kovových tahů. Ještě bych asi doplnil možnosti doplňků a příslušenství a také možnost tisku v reálné velikosti. A stejně vždycky tak trochu "jdete do rizika".
Zdeněkpřed 945 dny, reagovat
Dobrý den. Při výběru dárku mě pomáhá nekoukat na cenu, ale koupit to, co se mě zdá vhodné za jakoukoliv cenu. Jako pomocníka při výběru bych ocenil informaci, která známá osoba nosí určité hodinky. Výběr hodinek by mě ulehčilo, např. srovnání cen v CZ a CH, např. tyto zlaté hodinky ze Švýcarska nabízíme za 800 000 Kč, ve Švýcarsku by jste za stejné zaplatili 1 000 000 Kč. Neváhejte a kupte u nás, ušetříte 200 000 Kč.
Marcela Kubelkovápřed 945 dny, reagovat
Úplně nejlepší je znalost vkusu obdarovávaného a citlivě volím dárek i podle příležitosti. K výběru mi moc pomáhá osobní výběr dárku a případná doporučení a recenze na inetu.
Josef Kubelkapřed 945 dny, reagovat
Pokud je to dárek z oblasti módy nebo kosmetiky, snažím se zjistit co nejpřesněji módní preference obdarovávaného a většinou se obětuji, chodím s mojí láskou po obchodech a nenápadnými dotazy typu líbí se ti tohle, nebo co bys říkala tomuhle atd. Podle jejích reakcí pak dárek vybírám. U technických dárků preferuji kvalitu a pečlivě si na internetu vyhledám recenze na předpokládaný dárek.
Josef Nistlerpřed 945 dny, reagovat
Pro sebe – recenze hodinek (není myšlen názor na různých fórech), fotografie produktu (nejen produktové, ale i vlastní), počet vyrobených kusů, příběh hodinek (reedice, spojení s některou s osobností, filmem nebo událostí), množství našetřených peněz. Jako dárek pro jiné – viz výše uvedené plus vkus obdarovávaného (u manželky množství našetřených financí nehraje žádnou roli). „Co byste ocenili v našem magazínu nebo na youtube kanálu jako pomocníka při výběru?“ – vydržet v nastavené kvalitě komunikace ven, kterou u vás oceňuji.
Eliška Měrkovápřed 933 dny
Dobrý den, Josefe, kontaktujte nás prosím na email redakce@hodinky-365.cz. Bez Vašeho mailu Vás nemůžeme kontaktovat. :)
Tomáš Bednarzpřed 945 dny, reagovat
Kvalitní fotky a popis, což u vás není problém. Pokud se týče samotného výběru, těm co nemají představu o velikosti pouzdra a nemají možnost odzkoušení na prodejně, usnadní výběr fotka na ruce, kde napíšete jakého je průměru a jestli se jedná o typ gothaj nebo lovečák, protože i na tom záleží jak budou sedět. Míru zdar a hodinkám zvláště!
TiKipřed 945 dny, reagovat
Je to jednoduché, stačí zapomenout na to co se libí mně a najít to, co se bude líbit obdarované osobě.
Pavel Cupikpřed 945 dny, reagovat
Zásadně vědět co se líbí dotyčnému jaký má vkus atd a pak začne ta lehčí věc hledat skoumat ,vybírat .
Aleš Pastrňákpřed 945 dny, reagovat
Nejtěžší je nevybírat podvědomě hodinky dle svého vkusu, ale toho dotyčného. K tomu může pomoct uvědomit si, jaký styl šatů nosí, jaké věci, šperky se mu líbí, nebo jestli už třeba hodinky má a jaké. Určitě zvažuji barvu, především u dámských – nosí zlaté šperky, nebo stříbrné? Je to taková blbost, ale z dřívější zkušenosti vím, že to dost řeší. Dále velikost – má malou ruku, velkou? Jsou to první hodinky? Pak vybírám něco univerzálnějšího. Pokud už nějaké má, tak se raději trochu odvážu, protože vím, že by si je třeba sama nekoupila, ale budou se líbit. No a když ani tak nevím, ale vím, že má hodinky fakt rád (ráda), tak koukám po zajímavých a netradičních – třeba nějaké retro, nebo speciální limitky, které si člověk sám od sebe nekoupí. Třeba ty soutěžní retro od Casia, tak ty přesně vím, komu bych je věnoval... A nebál bych se říct ani o pomoct třeba nějakého dalšího společného kamaráda nebo rodiny, můžou mít pár dobrých tipů, nebo mi pomůžou rozhodnout, když váhámm už mezi finalisty. Samozřejmě je třeba zvážit o renomé značky, protože na vzhledu hodně záleží, ale zas když je to nějaká sh*t značka… tak bych do toho nešel. Z vaší strany může dost pomoct nějaký vykopávač v podobě vašich článků 6Nej, na které už jsem dřív narazil. Člověk to projde, a kolikrát si řekne, že ten a ten atribut vlastně nezvážil. A fajn je, že má před sebou několik top hodinek v dané kategorii. Dobře se vybírá i přes fotogalerie, kdy jen listujete a někdy vás trkne – tyjo, tyhle by se líbily bráchovi. V tom bych určitě okračoval. Nějaké výběry těch nejlepších, srovnání apod.
Standapřed 945 dny, reagovat
K výběru hodinek jak pro rodinu tak pro mé přátele mi pomalhají hodně recenze a doporučení na Vašich stránkách.
Vladapřed 945 dny, reagovat
Nejdůležitější je znát vkus obdarovaného, co se jí/mu líbí a co jaká má přání. Také zapomenout, jaké hodinky by se líbily mě:) Na eshopu potom nejvíc pomůžou detailní fotky, nějaký článek/hodnoceni o hodinkách, články o novinkách pro inspiraci.
Ondřejpřed 940 dny, reagovat
Parametrů je mnoho. Jedním z podceňovaných je uvádění L2L u nabízených hodinek. Tento parametr je velmi důležitý. A jinak se mi velmi zamlouvá metoda tří obrázků: https://www.youtube.com/watch?v=z_SsRaSUaS0&t=2s
Janpřed 938 dny, reagovat
Důležitý je určitě kvalitní popis produktu s kvalitními fotkami. Pro TOP modely nějaká ta recenze. Vždy ocením fotografii, kde jsou hodinky ukázány přímo na ruce.
JirkaNpřed 938 dny, reagovat
Zrovna nedávno jsem tuto otázku řešil... Významné životní jubileum, hodinky jasná volba. Ale které??? ... Hm, tyhle vypadají moc hezky, správná velikost, hezký design, mě by se líbily... STOP! Tak takhle ne, nekupuju je přece pro sebe... Takže znovu... Nejdřív si ujasnit, co chci dotyčné/mu dát... Hotovo... A teď kouknout, co je k mání... A hele, filtr... Takže tohle ne, tohle naopak ano ... Co nám to našlo? Tyhle vypadají, že by splňovaly, co potřebuji. Jde k nim gravír z věnováním, super. A hele, recenze, tak ukažte, co tam máte za informace... Ještě kdyby třeba byly někde k mání zkušenosti "normálních" lidí, myšleno nejen názor (byť zkušeného) recenzenta. A jak je to s množstvím reklamací? A budoucí možný servis? Na koho se obrátit s konkrétními "všetečnými" dotazy? Co třeba takový chat pro rychlou reakci, když není dostupný telefon... A je vybráno, koupeno.... Určitě se budou líbit. A příště si koupím zase něco pro sebe :-)
Alicepřed 936 dny, reagovat
Hodinky jsou krásný dárek a už jsem několikrát vybírala a vždy jsem se přeseně třefila do vkusu obdarovaného. Důležité jse pro mě znát osobnost obdarovaného hodinky pro něho potom vybírám s pomocí srdíčka. Přesně vím, čím blízké potěšit, podle povahy a vkusu. Také samzrřejmě nazepomínám na "prozaičtější" stránku výběru. Důležitý je pro mě kvalitní popis hodinek a také pěkné, zřetelné fotografie hodinek. Potom už se jen rozhodnout a těšit se na rodost obdarovaného. Můj přítel bude slavit významné narozeniny, tak už začínám přemýšlet...