» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Rozdáváme hodinky Swatch

Tagy: Soutěže | Chytré | Klasické

Agáta Vřeská | 21.9.2022 | 1 MIN | 26x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Swatchky jsou proslulé švýcarké hodinky, které "zachránily švýcarské hodinářství". Ale především jsou to zajímavé hodinky, které jsou v originálních designech a za senzační ceny. O jedny takové budeme dneska soutěžit.

Swatch – Příběh firmy, která zachránila švýcarské hodinářství
22.3.2021 - Eduard Tomas
Swatch – Příběh firmy, která zachránila švýcarské hodinářství

Dříve známé hlavně jako levné barevné plasťáčky, dnes už se Swatch vydal eco cestou a nabízí i modely z udržitelných materiálů. Stále se ale zaměřuje na hodinky, které jsou cenově dostupné, se švýcarským rodokmenem a designově jim snad nejde konkurovat.

Ať už jde o hodinky se Snoopym, inspiraci z pařížského muzea nebo horkou novinku Dragon Ball Z podle japonské Mangy. My si ale zasoutěžíme o takové roztomilé Swatchky z mravenčí říše.

Hodinky budoucnosti – Swatch zvolil cestu BIO hodinek
16.6.2021 - Agáta Vřeská
Hodinky budoucnosti – Swatch zvolil cestu BIO hodinek

Swatch x Centre Pompidou – Hodinky jako z pařížské galerie
3.5.2022 - Eliška Měrková
Swatch x Centre Pompidou – Hodinky jako z pařížské galerie

Soutěžní otázka:

Co na hodinkách Swatch máte nejraději? Čím vás zaujaly, které byste chtěli do sbírky a nebo které už doma třeba máte?

Co můžete vyhrát:

Vyhrát můžete chytré hodinky Swatch Lavorando. Hodinky do soutěže věnoval náš český distributor. :)

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 21. 9. do neděle 2. 10.

Co nezapomenout?

Uvést svůj e-mail! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry.

Kdo vyhrál?

To se dozvíte v pondělí 3. 10.

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jsme rozdávali dárkové poukazy. Gratulujeme Jardovi S., Romanovi P., Borisovi B., Lucii K., Ingrid J. a Martinovi K.

Komentáře

Romanpřed 583 dny, reagovat
Na swatch se mi líbí především ty jednoduché (klasické) modely, kontrastní barevné kombinace a silné grafiky. V době uvedení převratných sistem51 na trh jsem si pro ně jel do Vídně - do, v té době, nejbližšího obchodu. Pěkný výlet pro parádní hodinky. Mravenčí swatchky budu rád nosit! Přeju pěkný den.
Renáta Jančovápřed 583 dny, reagovat
SOUTĚŽ: Nejvíce mne zaujal vzhled. Jsou naprosto famózní!
Jitka Brandovápřed 583 dny, reagovat
Miluji Hodinky Swatch Peanuts, z nostalgie, Snoopy byla úžasná pohádka a vlastně je pořád. Nedostala jsem odvahu si je koupit, ale pro dceru by to šlo????.
Davidpřed 583 dny, reagovat
Na Swatch jsem ocenil, pro mě, jednu úžasnou věc. Na horách v Rakousku (možná Itálii?) jsem hodinky používal jako skipass.
Tomášpřed 583 dny, reagovat
Jsou to zajímavé stylovky s dobrým jménem a osobně bych si přál vlastnit nějaké z automatů. Perfektní třeba jako dárek pro ženu.
Hanapřed 583 dny, reagovat
Nejvic se mi libi kooperace s Omegou - Moonswatch. "Odbornici" sice tvrdi ze je to dehonestace Omegy atd., ale mi se proste libi ten design (hlavne Pluto). Na druhou stranu se mi nelibi prodejni strategie Moonswatchu-panika v buticich, na internetu, na Chronu..
Jurapřed 582 dny
Dávám za pravdu, ale tady v ČR je snad ani nenabízeli ?!
Hanapřed 582 dny
Nenabizeli je v CR vubec. Jen ruzne po bazosi apod., nebo na Chronu. Ale oficialni distribuce tady neni, jedine v okolnich statech bohuzel.
Jiřípřed 583 dny, reagovat
Z nabídky hodinek Swatch mě rozhodně nejvíce zaujala Halloweenská edice Swatch Your Time Is Coming SB01B128. Halloween se blíží, takže tyhle hodinky prostě každý fanoušek tohohle svátku a podzimu celkově musí mít. Na hodinkách Swatch se mi rozhodně nejvíce líbí, pestrost modelů kdy si vybere opravdu každý, jednoduchost ciferníků, celková lehkost hodinek kdy je člověk ani necítí na ruce a rozhodně také cenová dostupnost, kdy za velmi přiměřenou cenu získáte opravdu velmi kvalitní hodinky :-)
Petr Paruzapřed 583 dny, reagovat
Originální a neotřelý vzhled. ????
Denypřed 583 dny, reagovat
U hodinek Swatch, vy se ptáte proč? Hlavně v kráse ženám slouží, chytrá žena po nich touží Může být i plešatá i když není bohatá každičký den v celém roce chce mít Swatche na své ruce
Marekpřed 583 dny, reagovat
Hravosť, nápaditosť, schopnosť nebrať sa smrteľne vážne. Plast a veselé farby Swatch vnesú život do každého zatuchnutého hodinárstva :)
Alenapřed 583 dny, reagovat
Nejsou drahé a můžu jich mít několik, podle aktuálního vyladění a oblečení. Poslední nákup (limitovaná edice) How Majestic s Alžbětou ll. je bombastický trhák, jednou se stane sběratelskou lahůdkou. Hodinky Swatch rozhodně umí překvapit. Těším se na další zajímavé kousky!!
Dádapřed 583 dny, reagovat
Mám slabost pro krásné stylové hodinky a nezáleží mi až tak na značce, krása hodinek, jejich styl a zdobnost, kterou přinášejí ženám, je to, pro co se rozhoduji v první řadě při volbě hodinek. A můj muž to ví. A tyto hodinky "plasťáčky" jsou velmi krásné. Ráda bych tyto hodinky měla na své ruce. Děkuji a všem ženám a mužům přeji radost z krásného šperku - hodinek - které mají na svých rukou.
Honzapřed 583 dny, reagovat
Swatchky byly moje prvni hodinky, ktere jsem si koupil “za svoje” nekdy v 17 letech. Uz tehdy byly nadherny, tri budicky (to tehdy muselo byt), celokov a nadherna modra… vlastne byly hrozne tezky a to se mi na nich taky hrozne libilo… funguji doted a obcas je nosim k modrym trickum… furt je i po tech petadvaceti letech zeru!!!!
Tomášpřed 582 dny, reagovat
Líbí se mi jednoduchý design a celkové zpracování hodinek této značky, chtěl bych určitě CHECKPOINT BLACK SB02B400
Alena Hodákovápřed 582 dny, reagovat
Zaujal mě vzhled
TiKipřed 582 dny, reagovat
Pokud pominu solidní zpracování, vstřícnou cenovou politiku, velkou chuť inovovat, tak tím co Swatch (alespoň pro mne) specifikuje nejvíce je "hravost". ...a propojení Omega/Swatch se povedlo na výbornou.
Jurapřed 582 dny, reagovat
Už leta si od nich kupuji model once again, asi největší klasika. I když koketuji také s modely o průměru 41 mm i když mám dosti útlou ruku a psychologickou hranici mám 38 mm.
Michaelapřed 579 dny, reagovat
Mě osobně nejvíc Swatchky baví právě svou historií, pokud ale toto pominu, uričtě bych vyzdvihla odolnost, univerzálnost a přitom velmi jemný design, který se dá doplnit o spoustu barevných, někdy až šílených prků. Zároveň se člověk nemusí bát do vody a sklíčko, které je náchylné na spoustu drobných oděrek se dá velmi jednoduše několikrát přeleštit
Danielpřed 579 dny, reagovat
Na SWATCHkách se mi líbí jak jsou jednoduché. Jsou plastové a díky tomu velmi lehké, což je neskutečně příjemné při každodenním nošení, mají malou korunku (to jsem ocenil jako pokladní na brigádě). Také budí pozornost, na žádné jiné hodinky než na swatchky se mě lidi tolik neptali, nebo se nepozastavovali nad designem (ať už pozitivně nebo negativně). Jsou spolehlivé, celkem levné a hlasitě tikají (což miluju), několikrát se mi stalo, že bylo v místnosti ticho a bylo slyšet jen tikání mých swatchek. Mám jich několik a vždy je ladím podle nálady, ne podle outfitu. Swatch jsou pro mě o pocitech a zážitcích, taky to byly mé první hodinky za mou první výplatu.
Kamilapřed 579 dny, reagovat
Skvělé zpracování a především originální vzhled ve kterém je určitá hravost. Nedají se zaměnit s jinými značkami. První swatchky jsem dostala někdy ve svých 12 letech od svého bráchy a mám s nimi spojenou super puberťáckou dobu v druhé polovině devadesátek. Další swatchky jsem dostala ke svému prvnímu zaměstnání a tak zkrátka mám se všemi svými hodinkami spojeno určité období s hromadou vzpomínek. Líbí se mi jich více jak klasiky, irony, tak moonswatche, které jsou také moc pěkné. Těžko se vybírají ty nej.
Natáliepřed 578 dny, reagovat
ještě chodím do základky, do druhé třídy, ale hodinky by mi kamarádky záviděly. Děkuji.
Mojmirpřed 577 dny, reagovat
Mne zaujaly Sistem51, ale za ty prachy bych nerozebíratelný plastový strojek neriskoval. Škoda, že nesoutěží o ně:)
Petr Kalistapřed 576 dny, reagovat
Moc se mi líbí jejich originální design a zároveň jejich jednoduchost. Je to moc hezký doplněk ☺️
Davidpřed 575 dny, reagovat
Jednoduchost a originalita.