» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Jakou značku byste u nás rádi viděli?

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 20.10.2021 | 1 MIN | 34x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Šeptá se, že brzo do naší rodinky hodinářských značek přibude nový člen. Kdo to bude, zatím neprozradíme. Ale v dnešní soutěži se ptáme, jakou značku byste rádi u nás v H-365 viděli vy? Ať máme inspiraci do budoucna... :)

A nemyslíme tím jen super drahé značky typu Rolex nebo Omega, na které se rádi koukneme, ale víme, že bez obří půjčky na ně většina z nás jen tak nedosáhne. Zajímá nás, zda máte třeba v merku nějakou značku, od které byste si fakt chtěli koupit hodinky, ale třeba není tak známá a není zrovna jednoduché ji v česku najít v kamenné prodejně.

Soutěžní otázka:

Jakou další hodinářskou značku byste rádi viděli v Hodinky 365 a proč?

Co můžete vyhrát:

Už jste viděli nového Bonda? Ne... Omegy vám nedáme. Ale super retrovku Casio AE-1200 přezdívané Royal ano. A rozdáme hned tři kousky.

Co mají společného s Bondem, se můžete dočíst v článku:

Casio „Royale“ AE-1200: Král levných hodinek
28.8.2020 - Radim Krčmář
Casio „Royale“ AE-1200: Král levných hodinek

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 20. 10. do neděle 31. 10.

Co nezapomenout?

Uvést svůj email! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry. :)

A kdo vyhrál?

To zveřejníme po ukončení soutěže a v dalším e-mailovém newsletteru.

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherci minulé soutěže

předchozí soutěži jsme vylosovali šest šťastlivců z řad odběratelů našeho pravidelného newsletteru, kterým jsme rozdali dárkové poukazy v hodnotě 500 Kč. Gratulujeme Jožkovi, Daniele, Mirkovi, Ivetě, Daně a Lubošovi.

Komentáře

Magdapřed 913 dny, reagovat
Dobrý den, zajímavých a cenově relativně dostupných značek, které by zde mohly být zařazeny, je více (jen tak namátkou mě napadá např. Laco, Sinn, Marathon, Steinhart, Junghans). Mě osobně by však velmi zaujalo zařazení značky Squale. Jedná se o poměrně malou švýcarsku hodinářskou společnost zaměřující se na potápky a jen tak na ni v Česku člověk nenarazí. Údajně mají velmi kvalitní zpracování a samotný design potápek je velice specifický (především mi přijdou zajímavé jejich modely se světle modrým ciferníkem). Kromě toho však mají i zajímavou historii v tom, že Squale dodávalo hodinky např. pro speciální jednotky italské armády.
Míša Š.před 913 dny, reagovat
Dobrý den, Já bych určitě ocenila, kdybyste se navrátili k módní značce Daniel Wellington. Asi jste ke zrušení této značky v nabídce měli nějaký důvod, ale vidím, že návrat značek (např. Apple, Huawei) není u Vás nemožný. :) A proč D.W.? Je to sice normální módní značka, žádná hodinářská bomba (ale to u těch módních většinou nikdo čekat nemůže :D), ale její velice jednoduchý a příjemný styl (můj pohled tedy) žádnou slečnu, či paní neurazí, není vůbec překombinovaná a v jednoduchosti je (často) síla. :) Hezkou středu Vám přeji Agáto. Míša Š.
Jiří Ludvikpřed 913 dny
Daniel Wellington čínská značka, byla vyhlášena jako nejhorší značka na světě!V kvalitním eshopu opravdu nemá co dělat!!
Ondřejpřed 913 dny
Prosím, jen to ne. DW je lepší si koupit na Aliexpressu, stojí to mnohem méně a kvalita je zcela stejná - mrkněte sem https://www.youtube.com/watch?v=fqOICfLbI7k
Jirka Dolezalpřed 913 dny, reagovat
Potápek není nikdy dost přimlouval bych se za Deep blue.????
Josef Jílekpřed 913 dny, reagovat
Líbí se mi potápěčské hodinky firmy SINN vyráběné z ponorkové oceli, ale podle jednoho komentáře jsem si prohlédl hodinky firmy Squale a ty také vypadají dobře.
Ladislav Leitnerpřed 913 dny, reagovat
Značka sinn a steinhart jsou k dostání pouze v chronoshopu v praze
Jiří Ludvikpřed 913 dny
Steiinhart si nechává od čínského výrobce Seagull, vyrábět eta 28 24,ta kvalita není nejlepší, za mě špatná volba. Je to taková na oko, libivá hrůza.
Vladimír Tichypřed 913 dny, reagovat
Přivítal bych značky Sinn, Squale, Doxa.
Jurispřed 913 dny, reagovat
Nedavno sem si koupil krasne a skvele Tissot, ale napriklad z jineho obchodu sem si koupil dvoje moc sikovne hodinky Steinhart, ktere sem tu u vas nevidel. Kdyby ste je meli, bral bych je o vas :) Tim chci naznacit, ze par peknych Steinhartu by se hodilo mit skladem mozna.
Ondřejpřed 913 dny, reagovat
Určitě bych u vás rád viděl microbrandy, například švýcarské Direnzo s velmi originálním designem, třeba i sportovní Straton, klidně i velký čínský Seagull. Jeho chronograf 1963 by si jistě koupili i mnozí další.
Jiří Ludvikpřed 913 dny, reagovat
Dobrý den,co mě hodně dostalo a nadchlo, tak rodiná, švýcarská Davosa,jejich brilantní, kvalitní hodinařina. Upravený kalibr Selita sw 200,vyšperkovaný, přesný kalibr DAV 31 20,jejich profi. potápky okolo dvaceti tisíc, s keramickou lunetou, safir. sklo,kvalit.tahem jsou na trhu abslutni, bezkonkurenční špičkou.V Německu velmi populární a mezi odborníky, ceněné, pro svoji kvalitu. Dokonce v r.2014 vyhráli anketu mezi čtenáři, jako nej.hodinky potápky do 1000 euro. Motto firmy je, že než cpát peníze do marketingu, tak raději přidáme kvalitu zákazníkovi. A tak by to mělo být, Rolex není až tak hvězdná hodinařina je to diky marketingu, oblbování veřejnosti.Použivá etu 28 24,u Selity si objednává součástky,to je i v hodinkách za dvacet tisíc, že to upraví, nalapuje šroubky atd. za ty peníze?Mám Davosa argonautik, za celý den nošení je rozkol +-1 vteřina, profi potápky 30atm,heliový ventil, modré krásné provedení,keramická luneta, safírové sklo, hacking,to vše za 22.000kč! Tak bych musel mít vytetovanou jitrnici na čele, ????kdybych si měl koupit Rolex za 200. 000kč! Proto Davosa, je moje srdcovka, věnuji se zimnimu plavání, jsem ve znamení ryby, ve vodě jsem vice než doma.Na přehradu to mám pět minut a ještě se chci zmínit, luminiscence hodinek Davosa, Superluminova na lunetě,ciferníku je prostě famózní !!!???? S pozdravem Ludvík
Jurispřed 912 dny
Dik za tip :) si vim na co dalsiho setrim :D
Miroslav D.před 913 dny, reagovat
Já bych navrhoval značku Christopher Ward. Jedná se o krásné a kvalitní hodinky této anglické značky. Mě osobně se hodně líbí jejich potápky C60 #tide s výše zmiňovaným strojkem Sellita SW200 COSC, voděodolností 300m a naprosto úžasným modrým průsvitným ciferníkem. Jinak vyrábí i vojenské modely, sportovní, atd... A jsou v podobných cenových relacích, jako třeba Certina.
Robertpřed 913 dny, reagovat
Dobrý den, nejsem zběhlý v netradičních značkách, takže můj příspěvek nebude příliš přínosný. Navíc se domnívám, že Váš sortiment je více než dostatečný. Doplnění výklenkových značek Vám obrat asi nezvedne, ale určitě navýší prestiž Vašeho e-shopu. A navíc získáte u některých "čtenářů" lehce smazatelné kladné epsilon (jehož hodnota se bude limitně blížit nule). Za mně tedy třeba doplnění lowcostové (?) značky Q&Q (aka CITIZEN). Levné hodinky s dizajnem, který (snad) neurazí a i s nějakou tou tradicí na našem česk(oslovensk)ém trhu.
Radovan Válekpřed 913 dny, reagovat
Určitě MVMT. A proč? Protože mají super design a jsou hrozně “fresh”. Já vím, není to nějaká exht hodinářská firma, spíš fashion. Ale proste některé jejoch kousky jsou fakt dokonalé!
Daliborpřed 912 dny, reagovat
Rád bych u vás viděl značku IWC.
Tomášpřed 912 dny, reagovat
Dobrý den, já bych navrhoval značku VOSTOK. Nemuseli bychom si je už objednávat přes slovenský e-shop...
Tomáš Zahradníkpřed 912 dny, reagovat
Orient Star, pro jejich japonské kvalitní zpracování a špatnou dostupnost v ČR.
Jiří Ludvikpřed 912 dny, reagovat
Chtěl bych reagovat na pár návrhů, které jsem si tady přečetl. Je to otázka prestiže, kategorie, úrovně, na kterou se prodejem zboží eshop chce dostat. Pokud bude chtít jit střední a vyšší třidou, tak tady čínská značka nemá místo. Kvalitní hodinařina, za rozumnou cenu, to je nejlepší cesta. Protože člověk ,který hledá trošku kvalitu a uvidí značky jak na Aliexpresu, tak si tady nikdy nic nekoupí. Tak to mám i Já,protože takový značky jako Lorus,D,W.,Pholbos atd.si můžete koupit v každém eshopu s ponožkami ????Udělejte kvalitní eshop, kde se lidé, co mají rádi hodinky, budou rádi vracet a nakupovat. Stránky máte luxusní, kukačky Éla a Ága v recenzi super! Nechci se účastnit soutěže, chci Vám jen pomoci v tom, jak to všechno vidí a vnímá zákaznik. Přejí mnoho úspěchů ????J
Alešpřed 912 dny, reagovat
určitě Steinhart.
Pavolpřed 912 dny, reagovat
Rád bych videl nemecké značky Junkers, Iron Annie. Krásny jednoduchy dizajn, švýcarské nebo japonské strojky.
Ondřejpřed 909 dny, reagovat
Nejlepší by byla značka MVMT. Sám mám od nich jedny hodinky, které jsem si tehdy musel objednávat z Ameriky. Líbí se mi jejich jednoduchost.
Ondřejpřed 907 dny
MVMT je naprosté dno, to už je lepší objednávat no name hodinky z Aliexpressu za desetinu ceny a kvalita je stejná.
Mojmírpřed 908 dny, reagovat
Jestli není naopak čas na redukci nabídky podle rčení "méně znamená více". I přes filtrování je počet hodinek ve výsledku příliš velký. Např. mechanické nebo automatické hodinky bez data v té záplavě nelze rozumně najít. Nejprve bych vylepšil filtrování a poté nahradil "netradiční" značky nějakou hodnou pozornosti. Měl bych tip na další soutěžní otázku: Jaký filtr by Vám při výběru pomohl?
Rožeňpřed 908 dny, reagovat
Vostok, Junkers, Triwa.
Milanpřed 908 dny, reagovat
Levnější Royal London a kvalitní TAG Heuer.
Josef Kubelkapřed 905 dny, reagovat
Já bych uvítal značku MVMT. Přítelkyně se manželce pochlubila hodinkami Signature Squere od této značky s jednoduchým, velice elegantním designem. Manželka z nich byla hotová.
Ondřejpřed 904 dny
Proč, prosím? MVMT je naprosté dno, to už je lepší objednávat no name hodinky z Aliexpressu za desetinu ceny a kvalita je stejná co se týče zpracování, strojku či pásku. Stejný případ je Daniel Wellington.
Jiří Ludvikpřed 904 dny, reagovat
Hodinek je plná prcina, záleží jestli eshop chce konkurovat Aliexpresu nebo ne. Fushion značky, to je dno pro nenáročné,to nemá z hodinařinou nic společného. Protože takových levných eshopù, co nabízí takové zboží a ze šedého dovozu,za poloviční ceny,je mnoho. Tag Heuer je sice moje oblíbená značka,ale kolik lidí si je může dovolit? Nepotřebujete vypisovat soutěž, je to jen o tom, jakou cestou chcete jít!????
Danielpřed 904 dny, reagovat
Dobrý den, já bych uvítal hodinky značky STRELA. Značka má dlouhou sovětskou historii, v současnoti vyráběna v Německu, ale stále používající ruské strojky. Mají krasné retro pilotky, ale nabízí i modely s moderním vzhledem.
Jaromírpřed 902 dny, reagovat
Dobrý den, já bych rád viděl značku Q&Q od Citizenu. Je to sice levnější značka, ale nabízí pěkné hodinky, které si může dovolit každý.
Romanpřed 902 dny, reagovat
Dobrý den, Vaši nabídku švýcarských hodinek bych rád doplnil o značku, která vždy vyráběla pouze mechanické hodinky a patří k těm málo značkám, které vyrábí in-house strojky. Prostě ORIS. Všem pak přeji krásný den.
Michalpřed 894 dny, reagovat
Já bych bych 365kám přál, aby se dále profilovaly jako prodejce spíše dobrý hodinek než levného šuntu, jako DW, nebo MVMT jejich chronograf bez označení vteřin na subcifernících mě bude dlouho strašit, ale pro pozéry všechno dobré. Za sebe říkám že pro vyzkoušení na zápěstí například hodinek Dan Henry, nebo Yema, bych jel světa kus. Ch. Ward asi nepůjde přes retail. Můj typ je prostě firma s mechanickými hodinkami, 15k-30k za hodinky. Napadají mě třeba Atlantic, ty jsou mi sympatický. Asi víc, než TAG, bohužel. Nevím, proč bych měl dát 40k za sw200. Navic, TAG jsou všude. Chtělo by to něco, co jiný nemaj. Ani Chronoshop. ????