» Blog » FitBit

SOUTĚŽ: Jaké funkce potřebujete v chytrých hodinkách na sport?

Tagy: Soutěže | FitBit | Chytré

Matěj Urbaczka | 16.11.2022 | 1 MIN | 24x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Když si jdete zasportovat, jaké funkce či metriky v chytrých hodinkách určitě potřebujete? Stačí vám základ nebo si potrpíte na pokročilejší výbavě? I o tom bude dnešní soutěž, ve které můžete vyhrát městský smartwatch Fitbit Versa 2 Special Edition.

Soutěžní otázka:

Jaké funkce potřebujete v chytrých hodinkách na sport? Preferujete mít hodinky pouze na sport anebo byste si přáli model, který má prostě vše?

Co můžete vyhrát:

Vyhrát můžete chytré hodinky Fitbit Versa 2 Special Edition. Fitbit Versa jsou typicky městské hodinky, které udělají radost každému, kdo hledá prodlouženou ruku telefonu. Zobrazuje notifikace, můžete poslouchat hudbu přímo z nich a také s hodinkami zaplatíte. Krom toho má téměř všechny fitness a sportovní funkce.

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 15. 11. do neděle 27. 11.

Co nezapomenout?

Uvést svůj e-mail! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry.

Kdo vyhrál?

My jsme vybrali Valerii, která nejen, že napsala podnětný komentář, ale své předchozí Fitbity utopila. Tak nové se určitě budou hodit. :) Gratulujeme, s výhrou se vám ozveme na váš e-mail. :)

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži o dárkové poukazy jsme tentokrát vylosovali: Miroslava T., Martina T., Lucii V., Petera M., Jaroslava Š. a Elišku M. Gratulujeme! Výhercům se budeme ozývat.

Komentáře

Renépřed 526 dny, reagovat
Jste super
Karel Machpřed 526 dny, reagovat
Momentálně nosím model 7X od Garminu, u kterého je tolik funkcí, že je nikdy ani nedokážu vyzkoušet. Mám je primárně na běh, u kterého sleduji víceméně základní údaje: dobu běhu, tempo, průměrné tempo, tep a Staminu. Občas využiju i mapy a vím, že už bych nechtěl hodinky bez možnosti s nimi zaplatit. Hodinkám chybí snad jen možnost s nimi telefonovat, ale když už, tak v podobě e-SIM.
Libor Kyzyvátpřed 526 dny, reagovat
Dobrý den, k otázce- ve 62 letech preferuji hlavně tepovku, VO2max, čas, kroky(hlavně chodím s hůlkama-škoda že nikde není nordic walking),to mě stačí a chytré funkce-platba, notifikace,,zdravotní snímek!-super, také výdrž a hlavně čitelnost -vždyť jsme všichni už skoro slepí.Škoda že ty Instinct 2 solar nemají větší ciferník. Děkuji Libor
Tomášpřed 526 dny, reagovat
Mám garminy a už si nedokáži představit hodinky bez navigace :-) Už potřebuji i režim trenéra abych šel ven a něco dělal .Preferuji model co má vše.funkce navigace, trenér , měření tepu,
Miroslavpřed 526 dny, reagovat
Dobrý den, momentálně nosím Garmin Epix 2, displej absolutní paráda, v mém věku, kdy už zrak není nejlepší, je krásně čitelnej a to jak v místnosti, tak i na sluníčku. Jinak využívám notifikace, zdravotní funkce- tepovku, kroky, patra a zdravotní snímek. Občas využiju mapy a aktivity turistiku a jízdu na kole, příp. další věci, kterých je zde opravdu hodně. Dle mého jsou to nejuniverzálnější hodinky, které jsem kdy měl.
Honzapřed 526 dny, reagovat
Ahoj, mám Garmin Fénix 6PRO Solar. Na hodinkách sleduji hlavně zdravotní metriky, jako tepovku, VST, BB, spánek... Sporty hlavně turistika, backcoutry běžky, kolo a teď mě strašně láká běh s hůlkama po horách, tak jsem zvědavý jestli se k tomu dokopu. Jinak jste skvělí, sleduji Vaše každé video a vyloženě se vždy těším na další !!! :-)
Kateřinapřed 526 dny, reagovat
Dobrý den. Já hodně využívám hodinky při jízdě na kole, takže preferuji, když ukazují a ukládají trasu, kudy jedu. Také je fajn, když zjistím, kolik jsem ujela kilometrů, jaké mám tepy (aby mě netrefilo ze samé radosti ze sportu ????). Super by byla funkce SOS , v pripade ze mám úraz a nemohu telefonovat, ze by na předvolené číslo poslalo moji polohu. Samozřejmě se mi musí líbit, neboť jsem žena a na design si potrpím.
Jiří Vlasákpřed 526 dny, reagovat
Stačí mě základní sportovní aktivity. Nejvíce preferuji placení a kvalitní display.
Martin Vlkpřed 526 dny, reagovat
Ideálně jedny "universální" hodinky na vše, kdo to má stále nabíjet a měnit??:) Takže elegantní hodinky, které budou jako módní doplněk tak i dobrý parťák pro sportovní aktivity.
Josef Jílekpřed 525 dny, reagovat
Mám hodinky Garmin Instinkt 2 solár. Nejčastější využívám kroky, tep, VO max a stopky. Více by se mně líbil barevný číselník, ale chápu že pro delší výdrž je ten současný vhodnější.
Lukášpřed 525 dny, reagovat
Používám jedny hodinky, takže by měly umět vše. Nepostradatelný je přehrávač hudby a velmi jsem si zvykl na platbu kartou (už nenosim ani peněženku). Oboje jak při sportu, tak v běžném užívání. S metrik sleduji jen kroky, pokud nesportuji.
Josef Kubelkapřed 524 dny, reagovat
Když se objevily chytré hodinky, byla to bomba a postupně se jejich základní funkce staly standardem. Protože i lidová moudrost říká, že s jídlem roste chuť, takže i já už bych od svých smartek chtěl nějaké nestandardní funkce a samozřejmě je lepší, když ty funkce jsou univerzální a nejen pro sportovní využití. Já bych se u hodinek už neobešel bez navigace, chtěl bych přehrávač hudby a propojení i se svým mobilem.
Vojtěch Šimekpřed 524 dny, reagovat
Já u hodinek preferuji čistou specializaci na sport
Lenka Malikovapřed 521 dny, reagovat
Jak se připojit k soutezi
Eliška Měrkovápřed 521 dny
Lenko, stačí pouze napsat komentář s odpovědí na soutěžní otázku pod tento článek :)
Miroslav Holmanpřed 521 dny, reagovat
Přál bych si model který má vše.
Ivana Suchápřed 521 dny, reagovat
Dobrý den všem, preferuji hodinky , které mají měření kroků, rozpoznání cvičení a propojení s mobilem.Super jsou i funkce jako je měření tepu upozornění na pitný režim, přehrávání hudby, kalendář, možmost placení a podobně...Samozřejmě musí i hezky vypadat:))
Martin Králpřed 521 dny, reagovat
Čím více funkcí, tím lépe i když je člověk někdy ani nevyužije
Martina Černápřed 520 dny, reagovat
Přála bych si model, který má vše.
Valeriepřed 518 dny, reagovat
Měla jsem Fitbit Sense, které měly vše, co jsem potřebovala. Bohužel jsem je utopila. Nicméně určitě potřebuji sledování sportovních aktivit, placení hodinkami, notifikace a krátké odpovědi na SMS. Hodila by se hudba a možná i telefonování že zápěstí.
EVApřed 518 dny, reagovat
Dobrý den, hodinky jsou moc hezké. Ideální by byly hodinky, které bych využila nejen jako hezký doplněk, ale jako pomocníka na výlety, sport, monitorovala bych své zdraví.. Bonusem by případně mohlo být i možnost volání a gps, ale to není až tak důležité. Určitě bych využila počet kroků, tepovou frekvenci.,..
Tomášpřed 518 dny, reagovat
Dobrý den, v chytrých hodinkách na sport bych nejvíce využil krokoměr, sledování sportovních aktivit ,měření tepu a notifikace z mobilu.
Martinpřed 517 dny, reagovat
Dobrý den, přál bych si model, který má prostě vše :))
APapřed 515 dny, reagovat
Kromě sportovních funkcí jako monitoring tepu, sledování tempa, trasy a převýšení se určitě hodí možnost placení a odpovídání na zprávy.