» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Vyhrajte kožený řemínek Ricardo dle vlastního výběru

Tagy: Soutěže | Řemínky, náramky

Eliška Měrková | 15.11.2023 | 1 MIN | 31x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Když hodinky, tak na kůži? Kožené řemínky jsou příjemná věc – téměř vždy hodinky vyzdvihnou na elegantnější úroveň, jsou pohodlné, měkké, lehké... Bohužel však nevydrží navždy. Jak často si řemínky měníte? A co je podle vás při výběru náhradního řemínku nejdůležitější?

Náramky a řemínky – Přezdívky pro hodinkové fandy
22.6.2023 - Eliška Měrková
Náramky a řemínky – Přezdívky pro hodinkové fandy

Co rozdáváme?

Soutěžní téma:

Jak často si řemínky měníte? Ladíte řemínky ke svým hodinkám podle nálady a oblečení? Nebo svůj řemínek necháte na hodinkách takříkajíc "umřít" a nový pořídíte až ve chvíli, kdy je výměna nezbytná? A vůbec, co je pro vás nejdůležitější při výběru náhradního řemínku?

Odpovědi nám pište do komentářů pod článek. Ty nejzajímavější náležitě oceníme (a nezapomeňte uvádět svůj mail! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat :)).

Kožené řemínky – Jak je čistit a jak o ně pečovat
23.12.2018 - Radek Vyhlídal
Kožené řemínky – Jak je čistit a jak o ně pečovat

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 15. 11. do neděle 26. 11. 2023.

Kdo vyhrál?

Zaujaly nás komentáře Jandy, Ladi, Víta, Martina, Erika a Roba. Výherce každopádně vždy kontaktují naši milí kolegové z oddělení Péče o zákazníky.

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jsme vylosovali Vendulu, Lubomíra, Martina, Radka, Dominiku a Luboše. Výhercům gratulujeme a posíláme dárkový poukaz.

Italské řemínky Morellato – Příběh a 4 argumenty, proč stojí za to
18.5.2022 - Eliška Měrková
Italské řemínky Morellato – Příběh a 4 argumenty, proč stojí za to

Řemínky Hirsch: 5 důvodů, proč chtít kvalitu a ne jen spotřební zboží
10.4.2020 - Agáta Vřeská
Řemínky Hirsch: 5 důvodů, proč chtít kvalitu a ne jen spotřební zboží

Komentáře

Pavelpřed 172 dny, reagovat
Jsem na módu jen "vocaď pocaď". Stejně jako kalhoty, trička i boty na běhání nosím do rozhrání, řemínek měním až ve chvíli, kdy hrozí odpadnutí hodinek. Jsem zastáncem udržitelnosti a přírodu huntuji jinými způsoby. O to víc si pak vážím toho, když mám řemínek nový a můžu ukázat světu, že jsem do toho zase praštil :-)
Ondřejpřed 172 dny, reagovat
Řemínky měním na hodinkách do práce Garmin Vivomove Luxe často a většinou se pokouším sladit dle opasku a bot, mám 4ks kožených. U sportovních nechávám dožít silikonový... u výběru je důležitý materiál, vzhled(barva) a upínání - quick fit...
Robertpřed 172 dny, reagovat
Už asi 15 let používám celotitanové hodinky (včetně titanového tahu). Jelikož nejsem typ na více hodinek podle příležitosti, zpátky ke koženým řemínkům se už asi nevrátím. Ale když jsem je míval, měnil jsem je až "nebyly hezké". A stejnou zásadu drží manželka, která střídá celonerezové hodinky s klasickými. Případně ještě kvůli barvy řemínku na sezónu - na léto bílý, na zimu hnědý.
Erikpřed 172 dny, reagovat
Kožený řemínek mám pouze jeden (*mrk mrk* hodil by se další) a to na těch hodinkách, které máte v ilustračním obrázku, tedy na Orient Bambino 38mm (které mám od vás), avšak není to ten, co je na obrázku nicméně je originální od Orientu, také kožený, ale hnědý imitující krokodýlí kůži. Udělám Vám zde na něj rovnou takovou menší recenzi. Hodinky nosím tak 3 dny v týdnu cca 7 měsíců. Řemínek vypadá stále docela dobře, už má sice povrchové praskliny v oblasti dírek, ale není to tolik vidět vzhledem k tomu, že je to na vnitřní straně ruky. Řemínkoví snobové by zřejmě řekli, že nikdy nevypadal dobře, ale mě přijde celkem pěkný a pohodlný. Kdy ho budu měnit? Asi brzo, viděl bych to tak do dvou měsíců maximálně, nerad bych aby mi po prohloubení prasklin řemínek praskl a hodinky se pádem poškodili.
Erikpřed 172 dny, reagovat
Zde přikládám fotku.
Pavelpřed 172 dny, reagovat
Na sportovních Garminech měním řemínky na měsíční bázi. U mechanik podle sezóny. V létě je nosím na NATU, nebo tahu, abych si nepotil kůži. No a v zimě většinou právě na kůži. Nový kupuju vyloženě podle vzhledu.
Andrejpřed 172 dny, reagovat
Řeninek měnim podle potřeby,ale většinou nosim hodinky na kovotahu .Někdy přide chvile kdy je třeba kuže tak vyměním hodinky nebo jenom tah za řeminek, ale snazší je prohodit hodinky.
Martinpřed 172 dny, reagovat
Řemínky měním dle oblečení, nálady a počasí. Nosím ručně dělané a protože je střídám, je životnost cca 3 roky standartem. Nový řemínek mi musí být příjemný, sedět a nedřít.
Matespřed 172 dny, reagovat
Baví mě kožené řemínky, obnoví zábavu ve starších hodinkách. Naposledy jsem si ho nechal prošít na míru, aby barevně ladil.
Matějpřed 172 dny, reagovat
Řemínek vždy sladím alespoň s botami. Nevýhodou u výmeny řemínku je její nepraktyčnost. Proto raději volím vícero hodinek pro každou příležitost.
Zdeněk Vlachpřed 172 dny, reagovat
Kožené řemínky měním podle opotřebení. Řemínky vybírám aby ladily s hodinkami jak barevně tak texturou kůže.
Petr kubanpřed 172 dny, reagovat
Preferuji kožený řemínek. Je pro mne jednoznačně nejvyšší standard, ukazuje skrytou eleganci, nicméně jej lze dozdobit až k extravaganci. Dobře se nosí a přizpůsobuje ruce. Měním jej až je zničený. V souladu s udrzitelností. :)
Mírapřed 172 dny, reagovat
Řemínky měním jak mě to momentálně napadne, nemám v tom žádný systém, používám ty, co mi nejvíce vyhovují a záleží k jaké příležitosti a k jakým hodinkám je mám. Pěkný den všem
Petr Brzoskapřed 172 dny, reagovat
Řemínek je zdrobnělina slova ŘEMEN, ..a když řemen, tak poctivě kožený, namáčený ve vodě, jako domlouvátko na vylomeniny děcek jedinečný. Dnes preferuji zase už řemínek, poctivě kožený a když začnou vyrábět ty slibované hodinky s vodotryskem, budu ho mít i namáčený v té vodě. :-D
Ondrapřed 172 dny, reagovat
Řemínky k lepším hodinkám si nechám dělat u českých mistrů, kteří to dělají hezky všechno ručně a z láskou a nechám si ho udělat přesně tak jak chci. Takové řemeny pak nosím dokud to jde. Obyč hodinky osazuji levnějšími kousky a snažím se volit rychlostěžejky, které zmožňují bezpečnou a rychlou výměnu. Pokud řemen nemá rychlostěžejky, tak měním málo, protože vystěžejkovač řemen hodně ničí a zároveň je riziko poškození pouzdra.
Lenka Adámkovápřed 172 dny, reagovat
Dávám přednost klasickému řemínku a v barvě různých odstínů hnědé.
Tomášpřed 171 dny, reagovat
Kožené řemínky v létě prohodím za nylonové a tak vydrží dlouho pěkné a taky jen tak neomrzí. Nové řemínky si většinou koupím spíš pro radost, než že by se mi ty steré dříve rozpadly.
Ivetapřed 171 dny, reagovat
Nové hodinky mám necelý měsíc, takže v záběhu i původní řemínek, který mi moc nesedí. Elegance na prvním místě, jak v kanceláři tak ve fitku či na horách. Nepreferuji z čeho je, hlavně ať se příjemně nosí. Už jsem napsala dopis Ježíškovi, tak snad na mne nezapomene a nějaký další elegantní bude pod stromečkem.
Stanislavpřed 171 dny, reagovat
Řemínek u hodinek (garmin) měním podle aktivity, která mě čeká. Silikon nebo nylon... Případně podle potřeby měním barvu řemínku (modrá vs. černá). Přemýšlím, jak by vypadal kožený řemínek u epix2 51mm, nemuselo by to vypadat úplně špatně, naopak... a vhodně zvolený ciferník...
Josefpřed 171 dny, reagovat
I když se za to stydím, nosím řemínek dokud slouží a pak se teprve sháním po novém
Martinpřed 171 dny, reagovat
Z kožených mám nejraději imitaci krokodýla a nebo vyloženě luxusní kožený pásek dle typu hodinek, musí mi to prostě sedět vizuálně, mít z toho radost, stejně jako kovotahy co mám u jiných hodinek. Je úžasné, kolik krásných pásků a kovotahů je a lze je kombinovat k hodinkám, aby vyjádřili individualitu toho, kdo je nosí. Obměna koženého pásku je v rámci dobrých obchodních vztahů u mně v přímé závislosti na velkém znalci všeho koženého, na našem papouškovi Wiki, kterého vyloženě hodinky také baví a podle toho ten kožený pásek brzy vypadá.
Marekpřed 171 dny, reagovat
Po dlhých rokoch s kovovým náramkom, na ktorých prišli Seiko5 ešte v minulom storočí sa pohrávam s myšlienkou na ďalšie automaty a pár kožených remienkov k nim - je zábava predstavovať si kombinácie od takých decentiš až po farebné úlety :) Na výber rozhodne je toho dosť.
Hanapřed 169 dny, reagovat
Mam radsi kovove pasky/tahy, clovek se nemusi mordovat se zapinanim. Kdyz kozeny tak musi byt jednoduchy, kvalitni, idealne cerny, at se hodi ke vsemu :-) Silikonove reminky se mi nelibi, ale chapu ze k sportovnim hodinkam se hodi..
Michaelpřed 168 dny, reagovat
Kožený řemínek mám zatím jeden, ale musím říct, že mne baví, jak kůže stárne, lehce mění barvu, získává odlišný pattern a tím pádem, je řemínek vlastně nový i po roce nošení. :)
Martinpřed 168 dny, reagovat
Každý potřebujeme změnu. I ty nejkrásnější a nejdražší hodinky nás časem omrzí. Nejsnazší cestou, jak zvýšit subjektivní atraktivitu hodinek je: dát jim nový řemínek. Mám rád krokodýlí vzory, kontrastní prošívání i kvalitní spony. Největší zábava pramení z procesu vybírání, ladění ke konkrétním hodinkám a čekání na vytouženou zásilku. Hodinky se stále stejným řemínkem jsou jako člověk ve stále stejných šatech. Nuda. Každé hodinky si zaslouží mít širokou a kvalitní "garderóbu", ze které lze vždy vybrat pro vhodnou příležitost.
Lukášpřed 167 dny, reagovat
Pořídil jsem si Casio GA - 2000, hodinky které měli reklamu postavenou zejména na tom, že lze snadno a rychle měnit řemínky a vybírat z široké škály barev a typů. Bohužel do českého rybníčka tyto řemínky nedopluly :-) Ale jinak jsem s hodinkama spokojený a řemínek je kvalitní, tak dobrý..
Filippřed 165 dny, reagovat
Snazim se ctit, jaky reminek ci tah byl na hodinkach pri porizeni. Myslim, ze k vetsine hodinek se hodi prevazne jeden typ reminku, a proto je prubezne u jednech hodinek nestridam. Kozeny nosim spis dlouho, ale rad ho vymenim, a to vetsinou zase za nejaky uplne odlisny. V soucasne dobe jsem si ale udelal radost. Trochu trapne jsem si v nazaru koupil hodinky seiko na kovovem "natahovacim" tahu bez spony.Jen se navlekne na ruku a jde se. Kdyz jsem videl Bruce Willise v Pulp fiction, jak se vraci pro hodinky s klokanem po dedovi a jen je takhle natahne na ruku, vedel jsem, ze to musim taky mit. Takze ted jsem jako on:-)
Marekpřed 165 dny, reagovat
Řemínek na svých Garmin hodinkách měním jen když jdu do společnosti, to si beru víc "společenský" řemínek, takže by se určitě kožený hodil. Jinak používám nylon, ze silikonu jsem měl vždy opruzeniny. :)
Vítpřed 163 dny, reagovat
U PRX řemínek neměním, ale u svých Casio Duro mám rád tu možnost vyměnit řemínek. Aktuálně teď mám několik NATO řemínků a 2 kožené a vždy se snažím přizpůsobit zbytku outfitu a podpořit i svou náladu. V létě jsem rád měnil ty barvy.
Jandapřed 161 dny, reagovat
Nedokážu si představit, že bych na svých hodinkách měl řemínek "na umření". Já to mám tak, že mám vždy nové, nebo novější, řemínky v barvě černé a hnědé jako takzvanou sadu několika řemínku na výměnu. A vždy, když jdu na setkání se širší rodinou, nebo na setkání se spolužáky nebo známými, nebo na jinou společenskou událost, tak hodinky přehodím na tuto sadu nových, nebo novějších, řemínku. No a když se vrátím, tak hodinky opět přehodím na původní řemínky, sadu nových, nebo novějších, řemínku pečlivě ošetřím tak, jak se mají ošetřit, a uložím je na další použití při dalších příležitostech. A pokud se řemínky ze sady mírně opotřebují, vyřadím je na denní použití a sadu nově doplním.
Láďapřed 160 dny, reagovat
Já mám takovou slabůstku. Vždy, když chci upozornit na mé hodinky, nebo jimi provokovat, tak si hodinky přehodím na extravagantní řemen, který "křičí" na okolí, například barvou, která se nehodí k outfitu, který v tomto okamžiku mám, nebo outfit výrazně potvrzuje. Prostě, díky řemínku na hodinkách nelze mé hodinky na ruce přehlédnout. A samozřejmě, vždy se musí jednat o řemínek ve slušné kondici, nikdy ne řemínek na konci života.