» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Vyhrajte vánoční hodinky se Snoopym!

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 14.12.2022 | 1 MIN | 28x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Na Vánoce má být veselo! Proto jsme se rozhodli zvednout náladu (minimálně) jednomu z vás. Napište nám do komentářů váš oblíbený vánoční vtip či anekdotu a vyhrajte vánoční hodinky se Snoopym. Věříme, že se tak pobavíme nejen my, ale všichni čtenáři našeho magazínu. Veselé Vánoce vám přeje redakce Hodinky 365! :)

Co rozdáváme:

Jeden z vás letos pod stromečkem najde hodinky Timex Standard x Peanuts Christmas s podsvětlením indiglo. Tyhle Timexy jsou nejspíš ty nejveselejší hodinky, jaké u nás na prodejně máme, a tak věříme, že vykouzlí nefalšovanou radost.

Soutěžní otázka:

Napište nám do komentářů váš oblíbený vánoční vtip či anekdotu spojenou s Vánoci.

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 14. 12. do pondělí 19. 12. 2022.

Kdo vyhrál?

Nejvíce nás pobavil komentář Pavla:

„Tatínku, proč nemůžu napsat dopis Ježíškovi jako všechny děti?" „Ach jo, kolikrát ti to mám ještě vysvětlovat, Ježíši Kriste?!"

Pavle, gratulujeme a přejeme krásné svátky! :)

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži o dárkové poukazy se poštěstilo Tomášovi P., Antonínu B., Evě H., Stanislavovi F., Renatě H. a Janě M. Gratulujeme! :)

Komentáře

Vláďapřed 493 dny, reagovat
Letos žádné Vánoce nebudou. Řekl jsem Ježíškovi, že jsi byl celý rok hodný. Umřel smíchy.
Pavel Zajícpřed 493 dny, reagovat
SNĚHULÁK : Divné všude cítím mrkev!
Janpřed 493 dny, reagovat
„Pavle mám pro tebe dobrou a špatnou zprávu, kterou chceš slyšet dřív?“ ptá se kamarád přítele. „Tak tu špatnou.“ „Tvoje žena utekla s tvým nejlepším přítelem.“ „Proboha a ta dobrá?“ ptá se zděšeně pan Pavel. „Ta dobrá zpráva je, že letos ušetříš za vánoční dárky.“ Pepíček stojí u stromečku a raduje se z dárků: „A maminko, všechny tyhle dárky jsou od Ježíška?“ „Přesně tak, Pepíčku,“ usměje se maminka. „Aha, takže vy jste se na mě letos zase vykašlali.” „Miláčku, co dáme mojí mamince k Vánocům? Vloni jsme jí koupili křeslo, co by se k tomu hodilo?” „Co tak elektrický proud?” „Jak jste mohl, obžalovaný, na Vánoce, v čas lásky a porozumění vraždit?” nechápe soudce. „Chtěl jsem udělat aspoň jednou za rok dobrý skutek, a tak jsem zastřelil sousedovi tchyni.”
Renatapřed 493 dny, reagovat
Vlčák se dívá na vánočně vyzdobenou jedličku v obýváku a zasněně si pomyslí: „Můj pán je jednoduše nejlepší. Který pes může říct, že má doma záchod, a ještě s elektrickým osvětlením?”
Petrpřed 493 dny, reagovat
„Vánoce jsou časem vzpomínek. Takže to jsem v p**eli.” Ozzy Osbourne
Pavla V.před 493 dny, reagovat
Pepíček píše Ježíškovi: "Milý Ježísku, celý rok jsem měl samé jedničky .." Ne, to nemůžu napsat. A tak píše: "Milý Ježíšku,celý rok jsem byl hodný.." Tak to taky nemůžu napsat. V tom dostane nápad. Vběhne do nedalekého kostela, tam vezme sochu Panny Marie a běží s ní domů. Sedne si ke stolu a píše: " Milý Ježísku, jestli chceš ještě někdy vidět svoji maminku ..."
Hanapřed 493 dny, reagovat
Sněhuláčí rodina se dívá oknem do domu, kde někdo zrovna jí mrkev. Malý sněhulák zděšeně zvolá: mami dívej, ti lidi jedí nosy!!
Denypřed 493 dny, reagovat
Jak Vánoce dokáží odhalit osobnost dětí? Pesimista dostane autíčko na ovládání a dítko začne brblat: "To zas budou brzy vybitý baterky." Optimista dostane hovínko a nadšeně hlásí: "Tady bude někde po-níík!"
Pavelpřed 493 dny, reagovat
„Tatínku, proč nemůžu napsat dopis Ježíškovi jako všechny děti?” „Ach jo, kolikrát ti to mám ještě vysvětlovat, Ježíši Kriste?!”
Pavelpřed 493 dny, reagovat
"Miláčku, letos bych si přála k Vánocům koně." "Vskutku? A přeješ si hnědáka, grošáka, nebo bude stačit půl kila točeného?"
Filippřed 493 dny, reagovat
Jaký je rozdíl mezi Vánocemi před 15 lety a dnes? Před 15 lety člověk přemýšlel: „Budou dárky, nebudou dárky?” Dneska přemýšlí: „Bude na dárky, nebude na dárky?”
Jiří N.před 493 dny, reagovat
Maminka se ptá svého malého syna: „Kdo tě naučil říkat slovo "sakra"?” „No přece Ježíšek.” „Nelži.” „Přísahám. Když nesl dárky do pokoje, praštil se o stůl a řekl právě tohle.”
Michalpřed 493 dny, reagovat
„Tatínku, a odkud k nám chodí Ježíšek?” „Pokud můžu soudit podle původu dárků - tak asi z Číny.”
Matespřed 493 dny, reagovat
"Pane šéf, můžete mi dát zítra volno?" ptá se v práci pan Urbánek. "Manželka chce, abych jí pomohl s vánočním úklidem." "Z takového důvodu vám přece nebudu dávat volno!" rezolutně to odmítne ředitel. "Děkuji," oddechne si zaměstnanec. "Věděl jsem, že je na vás spolehnutí."
Erikpřed 493 dny, reagovat
„Mami, můžu mít na Vánoce psa?” „Na to zapomeň! Budeš mít kapra jako ostatní.”
Bogdanpřed 493 dny, reagovat
Mami já bych chtěl na Vánoce pejska. Nevymýšlej si, bude kapr jako vždycky.
Tomáš Bednarzpřed 493 dny, reagovat
Tatínku,já bych chtěla na vánoce pejska. Nevymýšlej blbosti,bude kapr,jako obvykle!
Ondra Dědičpřed 493 dny, reagovat
Baví se kolegyně po svátcích: „Co ti dal manžel pod stromeček?” „Norkový kožich.” „A sedí?” „Jo, oni tam měli schovanou průmyslovou kameru!”
Mírapřed 493 dny, reagovat
Moje žena má ráda hnědou barvu, tak dostane k Vánocům hovno.
Ondřejpřed 493 dny, reagovat
Maminka se ptá Pepíčka: "Co bys raději od Ježíška? Bratříčka, nebo sestřičku?"A on hned odpoví:"Když Tě to neroztrhne, tak třeba sáňky."
Ludmila Švandovápřed 492 dny, reagovat
Pavlínka se ptá kamaráda Tondy: „Proč sis přál k vánocům dvě autodráhy?“ „Abych si měl s čím hrát, když je doma tatínek.“ Otec: „Pepíčku prosím zapal vánoční stromeček!“ Po chvíli se Pepíček ptá: „Tati, ty svíčky taky?“
Petr Matuszczykpřed 492 dny, reagovat
Milý Ježíšku. Celý rok jsem se choval vzorně. Dej mi prosím skutečnou pistoli, ne jen hrací. S tou atrapou se cítím jako debil. Podpis: Vrchní nadstrážmistr Novák.
Michalpřed 491 dny, reagovat
"Mami můžu mít na Vánoce psa ?" ptá se Pepíček. "Zapomeň! Budeš mít kapra jako normálně !" odvětí maminka.
Ondřejpřed 491 dny, reagovat
U židovského krámku se zastaví pán a ptá se: „Už zavedli EET?“ Žid se ptá: „Jaké EET?“ "No to je nový zákon", povídá pán. Žid na to s úsměvem: „Nás se Nový zákon netýká!
Mojmírpřed 490 dny, reagovat
"A když to vydržíš až do večera, nepapat, tak uvidíš zlatý prasátko...a tati? no? A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru? Zahnutý zuby? Musíš vydržet a budou i zuby. Ne, ne, já nemusím, já už ho vidím! Jééé..."
Marcelapřed 490 dny, reagovat
Baví se kolegyně po svátcích: „Co ti dal manžel pod stromeček?” „Norkový kožich.” „A sedí?” „Jo, oni tam měli schovanou průmyslovou kameru!”
Josef Kubelkapřed 489 dny, reagovat
Víte, proč je lepší dát vánoční stromek do garáže než do obýváku? Můžete dostat auto.
Marianpřed 489 dny, reagovat
Na Vánočních firemních večírcích nejvíc nesnáším to hledání nové práce druhý den.????????????