» Blog » Soutěže

Dárek pro odběratele newsletteru – Rozdáváme 6 dárkových poukazů

Tagy: Soutěže | Chytré | Klasické

Eliška Měrková | 29.12.2021 | 1 MIN | 5x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Vánoce už máme sice za sebou (snad byly šťastné a veselé!), ale nám se ještě s rozdáváním dárků nechce přestat. A protože právě mezi svátky je třeba darovat trochu radosti, rozdáváme dárkové poukazy.

K získání dárkového poukazu nemusíte vynaložit pražádné úsilí. No vážně, stačí být odběratelem našeho pravidelného newsletteru. Ten vám do mailu dorazí každé dva týdny a dočtete se v něm o různých novinkách a zajímavostech. A navrch ještě může šest z vás získat malý dárek v podobě dárkového poukazu. :)

Co rozdáváme:

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 29. 12. do neděle 9. 1. 2022.

Kdo vyhrál?

Štěstí se usmálo na Aleše K., Editu S., Jirku B., Josefa N., Tatianu D. a Lubomíra P. Gratulujeme. :)

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jste mohli vyhrát dárek v podobě senzačních vánočních hodinek Swatch HoHoOUCH. A šťastným majitelem se stala paní Zuzana. Gratulujeme! :)

Přejeme šťastný nový rok 2022! :)

Komentáře

Zdeněkpřed 848 dny, reagovat
Soutěž to je výhodná, žádný vklad, žádné vědomostní otázky nebo tipy, ale výhra 500 Kč do hodinářství je nedostatečná, protože za 500 Kč hodinky nejsou. Nejvejš si nechat vyměnit baterky v hodinkách. Proto si myslím, že příště by mě být jen jeden výherce, který by získal poukaz na nákup za 3 000 Kč. Zá částku 3 000 Kč se nové hodinky dají koupit a nebo doplatit třeba 2 000 Kč nebo více a koupit si nové pánské hodinky Casio s výraznou slevou.
Šárka Večeřovápřed 848 dny, reagovat
mám Váš eshop Hodinky 365 moc ráda, již jsem si zakoupila čtvery hodinky. Doporučila jsem Vás mému zeti a on už také nakoupil u Vás dvoje chytré hodinky Děkuji
Eliška Měrkovápřed 848 dny
Šárko, to my děkujeme! :)
Zdeněkpřed 848 dny
Dobrý den, to, že jste si zakoupila čtvery hodinky znamená, že máte 4 ruce nebo si dáváte dvoje hodinky na ruce a dvoje hodinky na nohy? Nebo hodinky střídáte jako některé ženy partnery?
Dominik Hokpřed 843 dny
Zdravím Zdeňku, kolik máte párů bot? Považujete se za mnohonožce? :)