» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Poraďte nám hosty do podcastu a vyhrajte chytré hodinky Fitbit Versa

Tagy: Soutěže

Dominik Hok | 8.2.2023 | 1 MIN | 27x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Už jste slyšeli náš podcast? Výběr hostů si většinou obstáráváme sami, ale inspirace není nikdy dost a hlavně vám rádi k poslechu poskytneme hosta, který zajímá právě vás posluchače. A ještě máte šanci vyhrát chytré hodinky Fitbit Versa!

Znáte nějakého skvělého sportovce z okolí Moravskoslezského kraje? Nebo snad někoho se silným příběhem? Nebo snad někoho zcela "běžného", kdo má příběh, který si zaslouží být slyšen?

Dejte nám do komentářů vědět, jaké hosty byste si rádi poslechli v našem podcastu o sportu a chytrých hodinkách.

A co za to? Za váš názor rozdáme chytrý hodinky Fitbit Versa Lavender! Z komentářů budeme vybírat ten nejpřínosnější.

Soutěžní otázka:

Jakého hosta byste chtěli slyšet na našem youtubovém kanále nebo kanálu na Spotify?

Co můžete vyhrát: Chytré hodinky Fitbit Versa Lavender

Termín soutěže:
Soutěž probíhá v termínu od středy 8.2. do neděle 19.2.

Co nezapomenout?
Uvést svůj e-mail! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry.

Kdo vyhrál?

To se dozvíte po ukončení soutěže.

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jsme rozdávali 6 dárkových poukazů. Z odběratelů našeho newsletteru jsme vylosovali: Pavel H., Daniel U., Peter M., Miluše S., Diana T. a Barbora Š. Moc gratulujeme a ohledně výhry vás budeme kontaktovat.

Komentáře

Markétapřed 442 dny, reagovat
fotbalista Baníku Matěj Šín, který prodělal onkologické onemocnění a dokázal se vrátit na fotbalový trávník
Luciepřed 442 dny, reagovat
Vítěze LH 24 2023
Zdeněk Vašíčekpřed 442 dny, reagovat
Dobrý den, V takovémto podcastu bych rád viděl pana Petra Švancaru, který tak trochu zahodil svůj talent, ale jako člověk je naprosto úžasný a vtipný. Jako dalšího hosta bych uvítal Nikolu Ogrodníkovou nebo Barboru Malíkovou.
Milan Baloghpřed 442 dny, reagovat
Mě by se líbil Zděnek Pohlreich, ten známý šéfkuchař. Byl a možná ještě je ambasador hodinek značky Perrelet, takže má k tomu blízko. A často je dává na obdiv když vaří, jsou výrazným elementem a jsou na jeho ruce vidět. Vím že nějaké speciánlí od nich nosí a s jeho jadrným slovníkem.... No zvažte :-)
Jarekpřed 442 dny, reagovat
Martin Neumann, jeden z mála kdo se odvážil na start Spartathlonu.
Lubomír Mičekpřed 442 dny, reagovat
Já bych rád v podcastu slyšel Tomáše Štveráka - mladého terénního ultraběžce z Beskyd, který jistě využívá mnoha funkcí chytrých hodinek.
Nedvěd Michalpřed 442 dny, reagovat
Chtělo by to Tima Cooka i když není z moravy-:))))))
Ondřej H.před 442 dny, reagovat
Dobrý den, já bych rád slyšel našeho budoucího prezidenta Petra Pavla, pokud za své aktivní vojenské kariéry nosil hodinky a jaké a jaká byla jejich výdrž a životnost a dále jaké hodinky bude nosit v následujících letech.
Robertpřed 442 dny, reagovat
Navrhuji např. ostravské osobnosti tanečního prostředí: Jakub Mazúch & Michaela Gatěková, Tomáš Gál & Sabina Karásková, Mario Kiršner & Adéla Golombová... Taneční sport není tak profláknutý jako populární sporty jako fotbal/hokej, přitom za úspěchy těchto sportovců je nejen talent, ale také spousta úsilí. Teprve až ten, kdo k tanečnímu sportu "přičichnul", dokáže ocenit všechno to, co pro dosažení cílů tanečníci musejí udělat a někdy i obětovat.
Marekpřed 442 dny, reagovat
Nominujem pána Pavla Malaníka z Luhačovíc, najnovšie známeho aj ako V8 King, a potom ešte Járu Cimrmana, kromě jiného také objevitele turbujónu ;)
Kateřina Hubovápřed 442 dny, reagovat
Rozhovor by mohl byt fajn s Petrou Kvitovou , nebo gymnastou Jiří Tabákem. To by bylo super. Zajímavé by mohlo být pozvat tam oba dva hosty. Ten protipól, kdy Petra je známá a má toho hodně za sebou oproti méně známému Jirkovi. Slyšet od každého z nich ten jejich pohled. Jak ten sportovní svět vnímají atd.
Pavlínapřed 442 dny, reagovat
Aleš Valenta......slaví kulaté narozeniny!
Mojmírpřed 442 dny, reagovat
Tož já bych si přál Jaromíra Nohavicu a klidně by mohl i něco zahrát. Z Mariánek to nemá až tak daleko. Teda jestli ho znáte. No a pokud ho neznáte, tak třeba Ondřeje Berkuse: https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/hodinar-planetarium-hodinky-remeslo-ondrej-berkus-slatina.A200214_135627_ostrava-zpravy_woj
Martinpřed 442 dny, reagovat
Dobrý den, bylo by zajímavé slyšet pana Jiřího Nováka, svého času 5 nejlepšího tenisty světa. Bylo by i prima pozvat zároveň stříbrné duo manželů Kateřina Baďurová a Tomáše Janků. Mohl by přijít i pan Tomáš Enge popovídat o závodění. Nebo Zdeněk Štyby Štybar o cyklistice a cyklokrosu. A co takový Milan Baroš, to by bylo něco...????
Michalpřed 441 dny, reagovat
Ondřej Velička - ultramaratonec!
Karelpřed 441 dny, reagovat
Dovalte na podcast Jirku Homoláče nebo Víta Pavlištu, ať řeknou, jaké funkce hodinek jim nejvíce pomáhají v trénincích, jaké jim chybí a zda nezvažují přechod od Graminu ke Korosu.
TiKipřed 441 dny, reagovat
Přehršel seriózních uchazečů již byla zmíněna, ale ideálním hostem je Štěpán Kozub.
SVATOPLUKpřed 441 dny, reagovat
Denisa Krejčiříková, dále Marek Škapa a potom ještě Alena Peterková.
Vaclavpřed 439 dny, reagovat
Lucie z Koule! bude prdel :D
Vitopřed 439 dny, reagovat
Přemek Forejt a jeho láska k hodinkám.
MICHAL C.před 438 dny, reagovat
Zdravím, zajímavým hostem by mohl být Vojtěch Král - orientační běžec.
Michalpřed 437 dny, reagovat
Nového zvoleného pana prezidenta :)
Karlapřed 435 dny, reagovat
Šéf trenérka dívčích a ženských družstev fotbalového klubu FRÝDEK-MÍSTEK paní Jana Sikorová
Augustýnpřed 435 dny, reagovat
Významným hostem určitě bude nejúspěšnější krizový manažer Česka pan Václav Novák. Jeho intenzívní práce i jeho osobní boj s rakovinou, sportoval, aby překonal obezitu a nadváhu, sportoval, aby překonal rakovinu, kterou, jak mu sdělil jeho ošetřující lékař, si "připravoval" svým pracovním workholismem. Při sportu překonával sám sebe, měřil si každý sportovní-fyzický úspěch a hranice každodenně posunoval (chůze, běh, posilování ve fitcentrech..) K tomu používal i sportovní hodinky, údaje z hodinek byly jeho motivační hranice k překonávání. Velmi silný příběh o vůli, o ctižádosti a o motivaci pracovat pro společnost. Ne jen na sebe a pro sebe. Tento "člověk" má životní vize a snění, které proměňuje ve skutečnost díky svému akčnímu životu. Silný příběh pro ty, kteří chtějí být úspěšní.
Ládíkpřed 434 dny, reagovat
Tuze doporučuji profesionálního elektrobikera Richarda Gasperotti, českého elektrobikera, ambasadora Bosch eBike Systems, který sjel do kráteru sopky Etny na Sicílii, nebo kolmou skálu v Utahu, startoval na extrémním závodu Red Bull Rampage, navštívil Mongolsko, Tchaj-wan nebo ˇAzerbájdžán atd.. Nebojí se ničeho a ještě se stará s českým BESIPem o bezpečnou jízdu na veřejných komunikacích. A pořád má v hlavě spoustu nápadů, co se ještě dá s kolem zažít.
Rendapřed 431 dny, reagovat
Navrhoval bych ucelený podcast pro téma, např. Česká letecká akrobacie a chytré hodinky", který by měl 2 díly. První díl by byl věnovaný rozhovoru s armádním pilotem Martinem Špačkem, vojenským stíhačem, který létá na gripenu a zároveň je i členem akrobatické letky Flying Bulls Aerobaties Team, která je držitelem prestižního ocenění FAI za leteckou akrobacii na světové úrovni. Určitě zajímavě pohovoří o využití funkcí chytrých hodinek při skupinové letecké akrobacii, a to jak při přípravě na letecké vystoupení, tak při tréninku sestavy i při přecházení mezi jednotlivými akrobatickými letovými pozicemi v závodech. Jeho chytré hodinky měří extrémní zátěž, kdy při jednotlivém vystoupení nalétá až 70 kilometrů během nichž zvládne až 38 akrobatických prvků a na jeho tělo působí síly s přetížením +7G a -5G. Druhý díl by byl věnovaný profesionálnímu akrobatickému pilotu panu Martinu Šonkovi, který je mimo jiné prvním Čechem, který vyhrál závod světového šampionátu Red Bull Air Race a právem tak patří k naprosté světové špičce v letecké sportovní akrobacii. Oba špičkoví letečtí akrobaté se bez chytrých hodinek (a jejich funkcí při spárování s mobilní aplikaci v telefonu) neobejdou jak při přípravě na letecký výkon, tak při jeho vyhodnocování po skončení letu. A je pro ně společné i to, že chytré hodinky využívají jako své osobní asistenty v soukromém i pracovním životě a to po dobu 24 hodin a 7 dní v každém týdnu. Děkuji.
Tomášpřed 431 dny, reagovat
Rád bych slyšel Radka Jaroše, předního českého horolezce a cestovatele, mohlo by být zajímavé dozvědět se jaké používá hodinky na cestách a při lezení....