» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Vyhrajte hodinky Invicta Pro Diver

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 10.3.2021 | 1 MIN | 73x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Invicta. Hodinkoví puritáni se před těmito sedmi písmeny křižují a při náhodném střetnutí běží pro svěcenou vodu. Invicta je skutečně kontroverzní značka. A mnohé nejspíš štve o to víc, že to bere jako svou velkou přednost. Nebojí se být křiklavá, obří, kýčovitá. Ale umí nabídnout i překvapivou kvalitu za úžasné ceny. A taky umí být roztomilá a svým vlastním způsobem originální.

Nás samozřejmě zajímá, jak tuto značku vnímáte vy, milovníci hodinek. Vlastníte nějaké Invicty? A jaké máte zkušenosti? Nebo je na vás moc divoká a nenacházíte u ní nic, co by rezonovalo s vaším vkusem? Chceme pravdu a nic než pravdu, k tomu vám dopomáhej naše výhra.

Soutěžní úkol:

Napište nám do komentářů, co si myslíte o poněkud kontroverzní značce Invicta. Máte s ní zkušenosti? Působí na vás dojmem kvality? Nebo hraničí někdy její hodinky s nevkusem? Z odpovědí vylosujeme výherce modrých Pro Diveru.

Co rozdáváme:

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 10. 3. do neděle 21. 3. 2021.

Invicta místo Rolexek? To přece nemůže být dobré…
13.11.2020 - Agáta Vřeská
Invicta místo Rolexek? To přece nemůže být dobré…

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherce minulé soutěže

minulé soutěži jsme losovali z odběratelů pravidelného newsletteru a rozdávali 6 dárkových poukazů. Kdo naše novinky odebírá, ten měl napůl vyhráno. No a úplně se to povedlo Michaele, Lubošovi, Kristýně, Davidovi, Danie a Ondřejovi, kteří od nás získávají poukaz na 500 korun. Gratulujeme. :)

Komentáře

Marty Oakpřed 1137 dny, reagovat
Invicta..no některé jejich limitky jsou pro mě vzhledově trochu přehnané, každopádně nynější Star Wars se mi moc líbí, ale Pro Drivery se opravdu povedly.
Richardpřed 1137 dny
Všichni co dělají věci trošku jinak než ostatní trošku vyčnívají, ale nejde u šperku na ruce především o to se odlišit od ostatních? No a pokud se tohle skloubí i s funkčností, což se u hodinek INVICTA povedlo myslím u většiny modelů, není nad čím váhat. Je čas vystoupit z řady :)
Honzapřed 1137 dny, reagovat
Invicta jsou krásné hodinky, každý má ale vkus jiný,tak někomu se nemusí líbit.U mě je ale velká pravděpodobnost, že si na mé ruce místo najdou
Přemysl Mužnýpřed 1137 dny, reagovat
Se značkou žádnou zkušenost nemám, ale co se týká vzhledu Pro Drivery tak jednoznačně super !! kvalitu prověří čas.
Balpospřed 1137 dny, reagovat
Maji sve misto na trhu, to misto je jasne definovane. Nikdo nema takove portfolio a v tom je jejich sila i marketingova profilace. Vzdycky se budou prodavat. A palec nahoru za odvahu u nekterych modelu!!!
Andrejpřed 1137 dny, reagovat
Hodiny jsou na první i druhý a pohled velmi solidně zpracované. Design hodinek je inspirován Rolex Submariner a působí tedy sportovně luxusním dojmem.
Pavel Milinekpřed 1137 dny, reagovat
Naprosto úžasná značka.Uz jedny hodinky mám a uvažuji pořídit další.Za mě palec nahoru.
Leoš Henčlpřed 1137 dny, reagovat
Invicta značka dosti kvalitní, šik a trendová. Umí reagovat na současné trendy v módě i běh v čase , za mne cool????????
Lukaspřed 1137 dny, reagovat
Naopak, znacku vnimam jako inovativni a zajimavou. Pro Driver tomu zrovna neodpovida, ale vypadaji moc dobre.
Jurispřed 1137 dny, reagovat
Ja sem objevil hodinky Invicta diky jejich velikosti a diky tomu ze sem mel moznost je sehnat z ameriky ve vetsi sleve. Sem celkove vetsi clovek s vetsima rukama tak se mi libi i velke hodinky. Hodne moc se mi libi hodinky jako sou Rolex submariner nebo rizne modely Seiko, ale vzdy sem si rikal ze 42mm je na moji ruku malo a ze by se mi hodne libilo kdyby delali vetsi modely treba okolo 52mm. Tak nejak kdyz sem hledal vetsi hodinky ktere zaroven vydrzi nejake to plavani, nasel sem Invicty. Nektere modely maji pekne relane, ale prijde mi ze hlavne v poslednich letech chrli chodne prehnane designy. Celkem sem mel asi 8 hodinek Invicta ale momentalne mam uz vice roku: 2x Invicta Arsenal 1x Invicta Venom s kozenym paskem 1x Invicta Coalition Forces Sniper 0679 Titanium 1x Invicta Sea Hunter s perletovym cifernikem a modrymi doplnky. Napriklad u Arsenalu jsou jakoby sroubky na otocne lunete a ty jsou prilepeny a odpadavaji a pokazila se mi sroubovaci korunka. u Coalition force Sniperu je packa ktera se zachytava o rukav a 2x sem ji nechtene ulomil protoze nedrzela dobre. takze nektere modely maji zakladni problemy a Invicta by mohla hodinky delat odolnejsi atd. Ale napriklad Sea Huntery to sou hodinky ktere zatim drzi pohromade. Proste u nekterych hodinek se snazili o design ale nevychytali je konstrukcne tak aby byly prakticke a odolne. precijen hodinky vazi skoro pul kila nektere tak je potreba prizpusobit taomu i pevnost pasku aby se neutrhnul a tak dale. Jinak Invicta Venom ty hodinky sou tank, ale mam verzi s kozenym paskem a nikdy sem je nenosil protoze sem vzdy mel na ruce jine hodinky, ale kamarad ma taky Venomy a je spokojen. U me osobne si invicta trosku shodila reputaci tim jak netere konstrukcni veci nedomysleli nebo udelali spatne a 90% hodinek invicta sou proste delany pro mlade lidi a ja cim sem starsi tim vic ocenim jednoduchou krasu a nikdy sem nebyl na preplacany design. Kazdopadne Invicta Pro Diver sou krasne stylove hodinky na kterych si myslim neni nic co by mohlo upavnout.
Miloslavpřed 1137 dny, reagovat
Invicta, je to poněkud zvláštní značka. Hodinky těžší, nyní quartz strojky. Ale má i mechanické, sice hodně drahé, ale má je. Quartz v dnešní době je nejjednodušší řešení. Ale kazí to klasické krásné mechanické hodinky, ve kterých je vidět nádhera hodinářského umění.Ty mechanické strojky mají v sobě snad i hodinkovou duši. Star Wars, proč ne :-).Masivní ,těžší hodinky , což je Invicta, se snaží o vzhled který mnohé zaujme. Ciferníky všech barev, šroubovací korunka , luneta , s těsněním,potápěčcké. Až budou mít značku Invicta kosmonauti letící na Mars, tak to beru, a přesné hodinky pro Mars budou potřeba. Jako Omegy které byly s kosmonauty na Měsíci. Podrobeny mnoha testům. Když podobné vydrží i Invicta a trošku sníží hmotnost, tak ji fandím :-). Má našlápnuto dobře.
Zdeněkpřed 1137 dny, reagovat
Dobrý den, to byl dobrej vtip. Jak mohu vlastnit hodinky Invicta, které sice vypadají svůdně, když od roku 2009 nepracuji a z dávek od sociálky se na ně neušetří. Ale ani mě to nevadí, protože celé léto 2021 proležím někde u vody, budu se věnovat cyklistice, turistice a plážové rekreaci. K těmto aktivitám hodinky Invicta nepotřebuji. Ovšem mám vsazeno tento týden na Eurojackpot u Sazky, kde je jackpot miliarda a 600 milionů Kč a pokud by z toho ,,něco káplo,, vznikla by nová situaci a asi bych to řešil koupí hodinek švýcarské značky Omega - zlaté hodinky tak za milion Kč pro sebe.
Radekpřed 1137 dny, reagovat
Úžasná je velikost a váha, především u modelu Subaqua Noma. Držím se rčení Arnolda Schwarzeneggera "Když nosím hodinky Invicta, nemusím už cvičit biceps."
Eliška Měrkovápřed 1121 dny
Dobrý den, Radku. Děkujeme Vám za pěkný komentář, který jsme použili v článku o Invictě. Brzy jej najdete na našich stránkách. :)
Stanislavpřed 1137 dny, reagovat
Co se mě na nich líbí? Ten marketing ať už názvem značky tak i logo, které říká, nejsem obyčejný... Prostě jsou to hodinky pro lidi co chtějí sdělit, že mají svůj názor... Jinak určitě bych si vybral nějaké hodinky ⌚
Eliška Měrkovápřed 1121 dny
Dobrý den, Stanislave. Děkujeme Vám za pěkný komentář, který jsme použili v článku o Invictě. Brzy jej najdete na našich stránkách. :)
Petrapřed 1137 dny, reagovat
Osobní zkušenost s touto značkou nemám, ale líbí se mi. Rozhodně nepůsobí nudně.
Zbynekpřed 1137 dny, reagovat
Invicta je hodně specifická značka, která budí velké emoce. Buď Invictu člověk miluje a nebo naopak nesnáší.
Milanpřed 1137 dny, reagovat
Super hodinky, jen osobně u mne citizen nemá konkureci
Miloslavpřed 1137 dny
Citizen nemá konkurenci ? Mám jedny, perfektní,vydány k 60-tému výročí zavedení Double Security. Powermatic, 80 hodin rezerva chodu, to už o něčem vypovídá.Ale přece jen bych si dovolil nesouhlasit s tím ,že nemají konkurenci.Značka Omega je mezi hodinkami něco jako Ferrari mezi automobily. Ale i Ferrari konkurenci má :-).
Rožeňpřed 1137 dny, reagovat
Některé modely mají vyloženě obludné, ale podle mého je dobře, že v tak konzervativním průmyslu jako je ten hodinkový existuje i zavedená značka, která se kontroverze a risku nebojí.
Eliška Měrkovápřed 1121 dny
Děkujeme Vám za pěkný komentář, který jsme použili v článku o Invictě. Brzy jej najdete na našich stránkách. :)
Milanpřed 1137 dny, reagovat
Invicty jsou super. Vlastním černé s Mickym a nemají chybu. Do budoucna určitě budou přibívat
Pavelpřed 1137 dny, reagovat
Vlastním Invicty 0420 a jsem spokojený. Titanové, automatické "submarinery" za super cenu a pro mne ideální velikostí. Mezi Pro Divery si vybere snad každý. Klasický vzhled, různé velikosti, velký výběr barev a pohon podle preferencí. U ostatních modelů si Invicta jde prostě svou cestou. Ať si každý pořídí co se mu líbí. Aspoň nebudeme všichni nosit stejné hodinky.
Zdenkapřed 1137 dny, reagovat
Hodinky jsou velmi zajímavé... určitě si cílovou skupinu najdou. Mně osobně zaujaly... nikdo v rodině je ještě nevlastní, takže kvalitu nemohu posoudit.
Kateřinapřed 1137 dny, reagovat
hodinky INVICTA jsou veselé a hravé. Nikdy jsem je neměla, takže jak jsou, nebo nejsou kvalitní nemohu posoudit. Každopádně je humorné, když potkáte ředitele podniku, nebo vrcholového manažera, co má skvěle padnoucí drahý oblek a na ruce hodinky s mickey mousem. Každopádně Vám to vykouzlí úsměv na tváři. Pro někoho může být majitel takových hodinek infantilní, pro mě je hravý a vnitřně mladý.Takže za mě super. krásné jsou pánské hodinky AQUAMAN 26830. Takže HODINKÁM ZDAR!! A BUĎTĚ HRAVÍ A VNITŘNĚ MLADÍ!! :-))
Patrikpřed 1137 dny, reagovat
Za mě fajn hodinky, mám rád velké a těžké hodinky na ruce, tak jsem si dvoje hodinky koupil. Jako fanda starwars, byli hodinky Stromtrooper jasná volba, a druhé byli spojeny s auty, průhledný obal, myslím že S1, tak že za mě spokojenost, a nemám problém s touto značkou, sou daleko lepší, dražší hodinky, ale mám rad jejich styl...
Pavlínapřed 1137 dny, reagovat
Zatím zkušenost nemáme! Manžel by ale v krabici na hodinky jedno místo určitě našel????????????.
Kamilpřed 1137 dny, reagovat
Jako hodinového nadšence mě Invicta na jednu stranu téměř "pohoršuje" svým kopírováním Rolexu ( podobně jako Davosa) , ale zároveň provokuje až láká svým balancováním na hranici nekonformitya kýče.
Michalpřed 1137 dny, reagovat
Hodinky Invicta mají své kouzlo a určitě i nezastupitelné místo na trhu. Jedny i-Force už mám v krabici a pro divers by se do ní jistě také vešly! Díky
Robertpřed 1137 dny, reagovat
Nejsem příznivcem nadhodnocování značek. Nejsem fanoušek Mickey Mouse na ciferníku ... ale zrovna Pro Diver vypadá skvěle (no a co, že vypadá jako...). Je to i díky tomu, že prostě určité tvary a uspořádání jsou optimalizovaným výsledkem evoluce (paryba žralok a savec kosatka). Vodovzdornost a materiál "no problem", zpracování bezchybné, strojek značkový. Tak proč ne?
Tomáš Trochtapřed 1137 dny, reagovat
Se značkou INVICTA ještě bohužel nemám zkušenosti. Značka vypadá kvalitně a vkusně. Výrobky se mi líbí :)
Janpřed 1137 dny, reagovat
Hodinky mají poctivé za rozumné peníze. Nekteré trochu prehnané, ale jaká znacka ne ?
MILAN WUNSCHpřed 1137 dny, reagovat
Líbí se mi styl této značky,jedny jsem dostal k narozeninám ve zlaté barvě.Jsou to stylové hodinky,moc se líbí všechny druhy.Hodinky musí být vidět!
Tompřed 1137 dny, reagovat
Značku neznám ale hodinky vypadají fakt povedeně
Doležalpřed 1137 dny, reagovat
Já osobně jsem si značku invicta oblíbil, mám doma 2x pro diver sea Wolf 47mm, jedny stříbrné s modrým cifernikem a oranžovými prvky a druhé zlaté a černými prvky. Nelituji jich, dělají mi na ruce radost a baví mě tenhle styl hodinek. Chápu názory ostatních, resp majitele o dost lepších hodinek: "chlap si na sebe moc šperků vzít nemůže, tak proč nosit laciný bižu..." nicméně můj názor to nezmění, klidně budu dál nosit tuhle kontroverzní značku a užívat si ten "bižu" vzhled na ruce...,
Jirkapřed 1137 dny, reagovat
Mám Pro Diver OB8926 Reserve Miota něco kolem 7-8 let. Kupoval jsem je tehdy v Německu za v přepočtu 12000,- Kč. Do dneška funkční a úžasné hodinky.. Jen jsou už dost zdemolované protože je nesundavám skoro nikdy. A co se týče jiných, výstředních modelů... Každá věc má svého kupce. Já mám rád klasické hodinky a tak si užívám jejich krásu. A na rolex submariner bohužel nemám finance
Jirkapřed 1137 dny, reagovat
Velmi pěkné hodinky. Poslední měsíce pravidelně navštěvuji váse stránky a hledám, jaké hodiny bych si pořídil. Čekám až se otevře prodejna a budu si moct prohlédnou Seiko Prospex Sea Automatic Diver's, které mě velmi upoutaly. Ale dnešní Invica Pro Diver mě velmi zaujaly.
Denisapřed 1137 dny, reagovat
Jsou super, nadčasové, stylové a hlavně ne nudné . Asi ke 40. narozeninám pro manžela jasná volba.
Karelpřed 1137 dny, reagovat
Hodinky Invicta vnímám podobné jako Fiat Multipla. Každý si na ně udělá názor. Buď je miluje, nebo nenávidí. Já osobně bych si na ruce ty Pro Divery představit dokázal. K obleku určitě ne, ale na takové to denní nošení, proč ne?
Tomášpřed 1137 dny, reagovat
Jsem cilovou skupinou spise smartwatch. Kazdopadne diky technickemu zamereni mne vzdy fascinovaly samonatahovaci mechanismy a podobne vychytavky. Na tomto typu hodinek jsem po designove strance nikdy nechapal cenu, ale mechanicky kloboucek a obdivuji praci hodinaru
Alešpřed 1137 dny, reagovat
Invicta , značka která na mne působí přesně tak, jak je napsáno v úvodníku. Nevím, jestli chválit, nebo se pokřikovat. V produkci značky je spousta modelu, které se mi velmi líbí, na druhou stranu však také velká spousta takových úletu, které bych se nebál zařadit mezi kýče. Podle mého názoru to značce škodí a je to jeden z důvodu, proč jsem si hodinky Invicta nekoupil.
Michaelapřed 1136 dny, reagovat
Invicta si zkrátka mezi hodinkovými nadšenci vysloužila image takového otloukánka. Myslím si, že si dost lidí uvědomuje kvalitu, kterou v některých modelech může Invicta představovat, např. už jen to, že Invicta často používá mechanické i quartzové strojky od Seika. Na druhou stranu svou extravagancí u některých modelů je zkrátka absolutně kýčovitá a některé modely mají spíše tendence lidi rozesmát a následně je terčem posměchu. Jinými slovy model od modelu. Některé modely se dají s klidným svědomím doporučit a jiné jsou obrovský průser.
Alešpřed 1136 dny, reagovat
Měl jsem na ruce za svůj život mnoho časoměřičů, tak si myslím, že by se měly vyzkoušet. Osobní zkušenost s Invicta nemám, ani s přesností, voděodolnosti, řemínku, ale stály by za posouzení.
Janpřed 1136 dny, reagovat
Hodinky Invicta se mi líbí velice. Osobně je nemám, ale jednou jsem měl tu čest se s nimi setkat a to když jsem se bavil s jedním známým. Hodinky byly na ruce tak výrazné, že nešly přehlédnout. Hned mě zaujaly a musel sem se zeptat co je to za značku :-) Pro někoho můžou působit výstředně nebo přehnaně, ale právě proto jsou tak působivé.
Martin Nachtmanpřed 1136 dny, reagovat
Některé modely nejsou na pohled ošklivé zkušenosti s touto značkou nemám model pro diver je decentní vlastním několik hodinek diver třeba dostupné orient Mako 2 ty rozhodně vypadají o hodně lépe v modrém provedení je zvláštní že tak dostupné hodinky mi dělají za den buď + vteřin nebo - 5 vteřin a to až za 24 hodin přitom jsem někde četl článek že hodinky s takovou přesností 5 vteřin stojí sta tisíce blbost jinak nějaké modely od firmy kterou uvádíte jsou opravdu na pohled nevkusné jako kdyby jste měli na ruce Orloj čím větší tím horší
Romanpřed 1136 dny, reagovat
Jak je v článku napsáno, hodně jejich hodinek působí až kýčovitě a "přeplácání" různými ozdůbkami a designovými prvky je na úkor čitelnosti, přehlednosti. Mezi takové modely určitě patří např. Disney, Sponge Bob, Marvel nebo Excursion. Věřím ale, že své zákazníky si určitě najdou a jak tady psala Petra "Rozhodně nepůsobí nudně". Jsou to silně provokující hodinky. Ve své nabídce má ale taky modely jako 3332 Force, Invicta I-Force Quartz Chronograph 16974, Speedway Quartz Chronograph 32588, Speedway Men Quartz 31285, některé z řady S1 Rally nebo právě z řady Pro Diver, které bych za kýčovité určitě neoznačil a které mne již v minulosti zaujaly. Šířkou své nabídky, kvalitou používaných strojků a možná i historií značky, která se začala psát už v roce 1837 ve Švýcarsku (v současnosti ale se sídlem na Floridě), značka Invicta určitě osloví hodně zákazníků. Že se nejedná o řadovou značku svědčí také mnoho ocenění, které ve své historii získala. Předzvěstí jejího úspěchu je i její název Invicta, který vychází ze slova invincible – neporazitelný, nepřemožitelný.
Michal V.před 1136 dny, reagovat
Na značce Invicta se mi nejvíc líbí, že působí jakoby sama sebe nebrala příliš vážně. Vnáší příjemné vlny do povětšinou klidných vod diskuzí o hodinkách. Mluví se o ní a to jí určitě neškodí. Nejsem zrovna fanda "načančanosti" která jde proti původní funkci hodinek - měřit a ukazovat čas. Mám raději funkční a minimalistický design. Avšak doba se mění a s hodinkami je to jako na oněch vlnách, kdy se střídají a různě potkávají požadavky na funkce a design. Dávno neplatí, že hodinky jsou jediným akceptovatelným šperkem muže stejně tak, jako neplatí, že by měly ukazovat čas a zbytek není důležitý. Invicta je ukázkou toho, že se dají vyrábět kvalitní a cenově dostupné věci a přitom to nemusí být z Číny. Za mě palec nahoru a kdybych hodinky, nedejbože, náhodou vyhrál. byl bych jejich hrdým majitelem. 
Kateřinapřed 1136 dny, reagovat
Zajímavé, ale já osobně bych je nevynosila. Každopádně materiál vypadá kvalitně a bytelně což ocením.
Josef Kubelkapřed 1136 dny, reagovat
Hodinky Invicta zatím nemám, ale po prohlédnutí eshopu mohu konstatovat, že jsou zaměřené na opravdu rozdílné zákazníky a určitě bych si u vás vybral. Rozhodně je pro značku Invicta typické, že vybočuje z uniformity a nebojí se originálního designu.
IvanaMpřed 1136 dny, reagovat
Se značkou Invicta zkušenost nemám. Pečlivě jsem prohlédla nabídku a musím říct, že mně přijdou super! Jsou osobité, pestré,originální a nápadité, to se mi líbí! I právě to, že jsou některými zavrhovány jako nevkusné, je mi sympatické, protože aspoň se v něčem liší a nejsou nudné a fádní. Ty bych si přála!
Radomírpřed 1136 dny, reagovat
Hodinky Invicta zatím nemám ale na první pohled velice povedené a lákavé hodinky.Mám raději funkční hodinky a disainově jednoduché nepřeplácané stylové, krásne kousky. Tím hodinky Invicta Pro Diver jsou o to víc že svúj rodokmen mají ve Švýcarsku Invicta je synonymem pro kvalitní švýcarské hodinky moc se mi líbí .
Oliverpřed 1135 dny, reagovat
Značka Invicta na mě působí, jako na laika, poměrně pozitivně. Jejich produkty mají něco do sebe, i když občas mi ty obrázky na hodinkách přijdou přehnané, ale předpokládám, že je to jen věcí vkusu a že i ty si své kupce najdou. Možná bych volil více střídmější způsob jak na hodinkách zobrazit Mickeyho Mouse apod., ve stylu pouhé inspirace obrázkem a ne umístěním celého objektu na hodinky. Samozřejmě nevyrábějí jen hodinky s obrázky, ale tyto na mě zapůsobili asi nejvíce a to jak pozitivně tak i lehce negativně :D
Tomáš Trombikpřed 1135 dny, reagovat
Uvítal bych ve filtru funkci "nezobrazovat Invicta". Díky za zvážení :) Poznámka k textu: Invicta. Hodinkoví puritáni se před těmito šesti písmeny křižují... šesti?
Agáta Vřeskápřed 1135 dny
Jste první, kdo si toho všimnul, Tomáši, a máte samozřejmě pravdu! Díky za postřeh. :) I za názor na Invictu, i když nevyznívá pro značku zrovna nejlépe.
Vojtěchpřed 1135 dny, reagovat
Dobrý den, na Invictě vidím přednost v tom, že se nebojí jít do, abych tak řekl, sveřepých designů. Jestli už je to za hranou, nebo není, je na posouzení každého modelu zvlášť a také na vkusu jednotlivce. Osobní zkušenost s Invictou nemám. Pravděpodobně je to zapříčiněno tím, že jsem ve světě kvalitních hodinek pouhým novicem. Z toho vyplývá, že odpověď na otázku: Zda na mě hodinky značky Invicta působí dojmem kvality? Bude do značné míry zkreslena tím, co mohu vidět na obrazovce. Ale ano. Hodinky značky Invicta na mne působí kvalitním dojmem. Jak formou zpracování, tak i zaměřením se na jednotlivé detaily.
Petrpřed 1135 dny, reagovat
Vypadají dobře, i když jsou už trochu víc blýskavé. Strojek je SEIKO, takže komu nevadí všechny výhody quartzu, směle do nich :-)
Pavlína Szotkowskápřed 1135 dny, reagovat
S danou značkou nemám zkušenost,ale designově se mi mnohé líbí.Některé jsou sice celkem excentrické,ale v každém případě si z výběru této značky vybere každý.Působí na mě kvalitně a hodně luxusně.
Eliška Měrkovápřed 1121 dny
Dobrý den, Pavlíno. Děkujeme za pěkný komentář, který jsme použili v článku o Invictě. Brzy jej najdete na našich stránkách. :)
Ondřej Lacnýpřed 1134 dny, reagovat
Tak tohle jsou první Invicty které se mi líbí. Zatím na cokoliv od této značky jsem narazil byla hrůza. Ale tyhle se mi líbí.
Petr Jpřed 1134 dny, reagovat
Prošel jsem celou vaši nabídku hodinek INVICTA a získal jsem dojem, že široká nabídka osloví jak běžného uživatele, tak filmové fanoušky případně uživatele, kteří potřebují šperk jako doplněk celkového vzhledu za rozumnou cenu, tak aby se dal nosit pouze příležitostně. Originalita jednotlivých provedení je opravdu dechberoucí.
Petrapřed 1133 dny, reagovat
Invicta jsou pro nás doma symbolem luxusu. Manžel miluje netradiční výstřelky a hodinky Invicta jsou to pravé ořechové pro něj.
Pavel Skokanpřed 1133 dny, reagovat
INVICTY nevlastním , ale po prohlídce Vámi nabízených modelů této značky jsem nabyl dojmu, že by si většina zákazníku dokázala představit nějaký model na svém zápěstí.Samozřejmě za předpokladu, že nepreferují jinou značku .
Patrik Satýnekpřed 1132 dny, reagovat
Doma mám jedny Invicty a jsem spokojen.
Petr Lpřed 1131 dny, reagovat
Hodinky Invicta používám už několik let a vyhovují mi.
Martinpřed 1130 dny, reagovat
Zdravím. Ve světě hodinek se příliš nevyznám. Pravdou je, že momentálně žádné nevlastním. Nicméně přemýšlím již dlouho, jaké hodinky bych si pořídil. Přece jenom hodinky jsou praktičtějším a rychlejším ukazatelem času, než telefon. Dále je to také hlavně doplňek. Chtěl jsem nejlépe takové, které by byly vhodné na vícero příležitostí. Invicty na mě působí jako velmi bytelné, robustní a snad každý z modelů této značky je velice propracovaný a originální. Ať už se jedná o ztvárnění postaviček Disneyho či dokonce motivů z filmu Star Wars, nebo například limitované edice se symboly superhrdinů. Co se kvality hodinek týče, tak těžko soudit jakožto neznalec, ale z toho co jsem se mohl o značce Invicta dočíst na internetu, jsem byl mile překvapen. Myslím, že si svým osobitým stylem našli, nachází a nacházet budou velké množství zákazníků. Značka je určena nejen pro ty, co chtějí vyčnívat z řady, ale najdou se i modely hodinek, které nejsou řekněme tak výrazné. Také poměř cena a kvalita je příznivý. Například model na který jsem narazil dnes. Mám na mysli potápky, právě od značky Invicta, když jsem si všiml, že je soutěž právě o tyto hodinky, kterým jsem věnoval větší pozornost, protože mi prostě padly do oka, nedalo mi to a řekl jsem si, že zde zkusím napsat komentář. Alespoň jsem se dozvěděl něco více o této značce.
Slávek Bpřed 1130 dny, reagovat
Myslím si, že Invicta nejsou a hlavně ani nemají být hodinky pro každého. O jejich designu by se dalo říct skoro cokoliv, ale rozhodně ne, že je tuctový. Osobně bych si spoustu modelů na ruku nedal (ale třeba zrovna Pro Divery vypadají hezky, nebo některé SW modely se mi jako fanouškovi líbí), ale je podle mě dobře, že existuje někdo, kdo se nebojí udělat něco šíleného. Určitě si jsou vědomi, že se na jejich hodinky bude spousta dívat skrz prsty, ale stejně do toho jdou, nemají strach kontroverze, vyvolají emoce, hlavně nebýt nudní. Připomínají mi trochu VW Golf Harlquin, ten taky nemá být pro každého. A takový přístup je mi hodně sympatický a jsem rád, že se ho Invicta nebojí.
Standapřed 1129 dny, reagovat
Zančka hodinek Invicta určitě není určena pro každého.Má velmi zajímavé umělecké zpracování.Bohužel nemám s touto značkou osobní zkušenost,ale velmi mě láká edice Star Wars.Hodinky Pro Drivery se moc povedly a dovedu si představit je nosit pravidelně a přik každé příležitosti.Prostě hodinky,které mě takto osloví nesundávám z ruky ani při spánku,sexu ani jiných činnostech.????
Michaelpřed 1126 dny, reagovat
S Invictou zkušenosti mám, vlastním už déle jeden decentní model a neříkám, že by se nehodil nějaký novější :-D. Svou kvalitu hodinky Invicta určitě mají, ale stejně jako u ostatních věcí, je to na subjektivním posouzení každého z nás. Díky extravagantním modelům navíc Invicta zaujme určitě mnoho zákazníků, já osobně se řadím mezi ty více konzervativní, takže se mi i model, o který se soutěží, velmi zamlouvá.
Vendapřed 1126 dny, reagovat
Invictus vždycky zaujmou. Velke výrazné hiding.
Favopřed 1125 dny, reagovat
Se značkou Invicta zkušenosti nemám, ale zrovna tyto jsou nádherné.
Yevhen Drebitpřed 855 dny, reagovat
Koupil jsem pro diver a jsem spokojen už par měsíců moc se těším na výhru ☺️
Leoš Henčlpřed 854 dny, reagovat
Pěkné a moderní Invicta, patří do dnešní doby,správné hodinky pro moderního muže