» Blog » Soutěže

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 dárkových poukazů

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 24.3.2021 | 1 MIN | 4x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Co 14 dní posíláme mailový newsletter. Je plný novinek, přehledu aktuálních článků z našeho magazínu a sem tam i nějaký drb ze zákulisí firmy. A nechybí ani pravidelné soutěže.

Opravdu v každém newsletteru totiž najdete nějakou soutěž o hodinkové ceny. A někdy ani nemusíte nic dělat, abyste nějaký ten dárek vyhráli. Už jsme dokonce přemýšleli, zda bychom neměli být přísnější, ale nás to baví. I tentokrát proto uděláme radost 6 z vás, kteří odebírají náš mailový newsletter. Jen tak.

Pravidla:

Stačí, když nejpozději 5. 4. 2021 budete odběrateli newsletteru. Pokud informační čtrnáctidenník už odebíráte, stačí čekat, zda los padne právě na vás. Pokud ne, k odběru se můžete přihlásit pod jakýmkoli článkem. Třeba i tímto.

Co rozdáváme:

V sázce je 6 dárkových poukazů na nákup v našem e-shopu v hodnotě 500 Kč.

Výherce minulé soutěže

V minulé soutěži nás zajímal váš otevřený názor na značku Invicta. Tolik odpovědí se nám ještě nesešlo! Moc děkujeme všem, kdo se podělil o své zkušenosti a pohled. Ze všech zúčastněných jsme vylosovali jednoho výherce, který si odnese hodinky Invicta Pro Diver. Štěstí měl pan Michael. Věříme, že nový přírustek do sbírky udělá radost. :)

Komentáře

Renata Benešovápřed 1129 dny, reagovat
Zajímavé novinky příjemné si přečíst novinky.
Zdeněkpřed 1129 dny, reagovat
Dobrý den, toto je dobrá soutěž, newsletter odbírám, a tak už bych mohl konečně něco vyhrát a v případě výhry si doplatím 400 Kč ze svého a koupím si pro sebe náhradní hodinky Casio, které vypadají draze a stojí jen necelých 900 Kč. (viz nabídka v posledním newslettru). Už se těším, jak místním bulíkům nakukám, že mám hodinky za 250 000 Kč, které nosí i Bill Gates.
Janpřed 1129 dny, reagovat
Milé počtení a inspirace
Pavel Růžičkapřed 1128 dny, reagovat
Je dobré vědět něco s předstihem, Děkuji pěkně