» Blog » Soutěže

Soutěž: Vyhrajte 2x nové Xiaomi Mi Watch Lite

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 7.4.2021 | 1 MIN | 23x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Víte, že máme nový youtube kanál Hodinky 365? Každý týden přidáváme další a další recenze, zajímavé příběhy o hodinkách i videonávody. Ale pořád je na čem pracovat. Pomůžete nám posunout se ještě o kus dál? Výměnou nabízíme šanci vyhrát jeden ze dvou Xiaomi Mi Watch Lite.

O klasické články samozřejmě nepřijdete, ale podle počtu zhlédnutí je jasné, že videa vás skutečně baví. I my v tom vidíme skvělou možnost, jak zprostředkovat recenzi ještě více na tělo. A zajímá nás váš názor na to, jak si vedeme, na čem je třeba zamakat a co se vám naopak líbí.

V dnešní soutěži se vás proto ptáme, jaké video-recenze byste chtěli vidět na našem novém youtube kanálu Hodinky 365? Chybí vám recenze konkrétních modelů? Které hodinky máme vyzvat na souboj? Nebo byste přivítali nějaké návody na konkrétní hodinky? A co byste změnili, zlepšili na současné produkci? Vítáme nápady, konstruktivní kritiku a především konkrétní návrhy.

Soutěžní otázka:

Jaké videorecenze byste chtěli vidět na našem youtube kanálu? Jaká témata vás zajímají a co byste na současné produkci zlepšili?

Co rozdáváme:

Xiaomi Mi Watch Lite recenze – Levný vstup do světa smartwatchů
18.3.2021 - Dominik Hok
Xiaomi Mi Watch Lite recenze – Levný vstup do světa smartwatchů

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 7. 4. do neděle 18. 4. 2021.

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherce minulé soutěže

minulé soutěži jsme losovali z odběratelů pravidelného newsletteru a rozdávali 6 dárkových poukazů. A kdo si tentokrát odnese malý dáreček v hodnotě 500 korun? Tereza P., Josef Š., František M., Milan B., Žaneta H. A Zuzana D. Moc gratulujeme a věříme, že poukaz udělá radost. :)

Komentáře

Jaroslav Tomíškapřed 1086 dny, reagovat
Rád bych viděl videorecenze na chytré hodinky a sporttestery v cenové hladině tak do 12 000,- Kč. Na ty dobré i ty horší - ať si každý udělá názor a zbytečně třeba kvůli pár ušetřeným korunám nenaletí. Nebo naopak ať třeba neplatí zbytečně za to co nepotřebuje. Mně osobně zajímají fitness a outdoor hodinky a díky vám už vím co u vás koupím, děti mají ale jiné priority a tak by třeba levné Xiaomi bohatě stačilo. Neměnil bych nic, vlastně možná by bylo lepší, kdyby těch recenzí bylo víc. Dobře se na ně kouká.
Zdeněkpřed 1086 dny, reagovat
Dobrý den, rád bych shlédnul videorecenze novinek Casio G Shock. Zajímají mě sportovně - turistické hodinky, které jsou vhodné i do přírody, odolné a vodotěsné do hloubky max. 50 metrů. Pokud produkcí na zlepšení rozumíte i váš eshop, tak se mě zdá jako chyba, prodlužovat možnost doby vrácení hodinek více, než je zákonná doba na vrácení zboží (myslím, že to je 14 dní ). Normální člověk přeci si něco nekoupí a za dva měsíce od prodeje si najednou vzpomene, že koupené zboží se mu nehodí a vyžaduje vrácení peněz v plné výši od prodejce. Na místě prodejce bych mu zdělil : Bez šance ! Zákonná lhůta na vrácení výrobku je 14 dní...
Milanpřed 1086 dny, reagovat
Dobrý den. Vaše videa jsou dorá a nic bych asi neměnil. Určite bych si přál něco o hodinkách Prim a jejich historii. Pak něco o tourbillonech a hodinkách s více oscilátory - jaký mají vliv na přesnost. Jsem velký obdivovatel hodinek Casio, tak něco o nich. Určitě dělejte videa o hodinkách, které prodáváte. A to i o levných hodinkách. Každý není bohatý. Pásky k hodinkám je také zajímavé téma-výroba, údržba.. Hodinky ve filmech (akčních filmech) a hodinky známých osobnosti .....Hodinky ve vesmíru a na Měsíci a ve velkých hloubkách v oceánech - to je velmi zajímavé téma. Nezapomeňte také na letecké hodinky a hodinky pro vojáky ve dvou válkách. Těch témat jsou stovky. Třeba revoluce "ladičkových" a "quartz" hodinek s vysokou přesností až 99,99 %. Přeji mnoho úspěchů na You Tube.
Václav K.před 1086 dny, reagovat
Dobrý den! Já bych uvítal srovnání hodinek v různých cenových hladinách: do 5000 korun, do 10 000 apod. Dále by byly parádní videa o příbězích všech Vámi prodávaných značek, podobná těm, která jste natočili o Hamiltonu a Ballu. Celkově bych byl rád za více videí o klasických hodinkách =)
Lukáš Sandhauspřed 1086 dny, reagovat
Zdravím, videa jsou konstruktivní, líbí se mi. Rád bych viděl například vícero porovnání hodinek s určitými funkcemi na úrovni low budget vs desítky tisíc. Nebo třeba kon krétně citizen automaty vs eco drive nebo quartz atd. PS: V termínu soutěže máte chybičku.
Agáta Vřeskápřed 1086 dny
Díky za postřeh, Lukáši. Termín opravený. A díky i za komentář :)
Janpřed 1086 dny, reagovat
Dobrý den. Vaše recenze a videa jsou přínosem pro budoucí koupi. Možná možnost -- porovnání dvou a více značek se stejným mechanismem -- porovnání ve stejných cenových relacích -- porovnání všeho co k hodinkám patří Ještě jednou děkuji za Vaše příspěvky a poznatky. Přeji hodně úspěchů ve Vaši práci
Dominik Horzinkapřed 1085 dny, reagovat
Dobrý den, rád bych viděl videorecenze na "drahé hodinky" kde by se člověk dozvěděl proč volit tuto volbu a nikoli levnější. Výhody a nevýhody těchto hodinek. Dále by se mi líbilo rozebírání více chytrých hodinek jejich všechny funkce, možnosti využití a na druhou stranu jak s němi nezacházet čím by mohlo dojít k jejím poškození. Porovnání hodinek napříč značkami a cenami. Videa jsou dobře natočeny, jde Vám rozumět a vše se snažíte říkat "lidsky".Přeju hodně štěstí
Miloš Parmapřed 1085 dny, reagovat
Dobrý den, je velmi málo recenzí amazfit GTR 2e proto by jste mohli udělat recenzi a porovnat je třeba s Mi Watch
Milanpřed 1084 dny, reagovat
Už asi 15 let mě zajímají jen gshocky (asi to bude láska na celý život), takže videa s tématikou G Shock, ať je nějaká česká alternativa k zahraničním YT kanálům.
Lubomírpřed 1084 dny, reagovat
Dobrý den, vaše videa a recenze jsou pro mne možnou inspirací pro budoucí koupi. Přivítal bych (pokud je to samozřejmě možné), fundované informace o historii i současnosti nebo i porovnání hodinek "značky" PRIM od obou "výrobců v ČR" - tedy ELTON hodinářská, a.s. a MPM Quality F-M.
Ondřej Lacnýpřed 1084 dny, reagovat
Dobrý den. Uvítal bych vysvětlení jak je to vlastně s firmou Prim. Děkuji. Ondřej Lacný.
Pavelpřed 1083 dny, reagovat
Uvital bych tema - investicni hodinky, na co si dat pozor, jak vybirat v pripade, ze clovek hodinkam uplne nerozumi, ale chtel by ulozit penize do hodinek jako alternative k investici do zlata, drahych kovu komodit, tak aby hodnotu uchovaly.
Danapřed 1081 dny, reagovat
Zajimalo by me treba trosku off topic tema. A to vyrobci hodinek na svetovych burzach. Kdybych si chtela koupit akci "hodinkarskych firem". Srovnani, tipy, historie, business model apod.
Josef Kubelkapřed 1079 dny, reagovat
Jsem tak trochu drbna a zajímalo by mě, jaké hodinky nosí celebrity a kde k nim případně přišli.
Michaelapřed 1079 dny, reagovat
Dobrý den, co se týče sportovních hodinek nemám co vytknout. Líbilo se mi větší zaměření na hodinky klasické. Videa typu "nejlepší hodinky do 5000" nebo "nejlepších sportovní hodinky". Líbila by se mi vlastně vaše rubrika TOP 5 ve světě videí, kde by se člověk, který hodinkám rozumí mohl rozpovídat o tom, proč zvolit právě onu značku nebo model. Taky by se mi líbila osvěta základních témat "mechanika vs. quartz", jak je to vlastně s voděodolností, typy sklíček, atd.
Věrapřed 1079 dny, reagovat
Tak predne jsou vase videorecenze epesni. Nekdy kratsi, nekdy delsi, ale vzdy zajimave. Jde videt, ze umite vyuzivat marketingove nastroje. Osobne by se mi libilo kdybyste treba I nejaky model rozebrali so posledniho sroubku a to nejen obrazne, ale doslova....:-)
Romanpřed 1078 dny, reagovat
Přeji Vám všem hezký den. Jednu z oblastí, kterou jsem chtěl navrhnou, jste mi takzvaně vyfoukli posledním rozhovorem se Zuzanou Rabiecovou o tepové frekvenci. Věřím, že nezůstane pouze u tohoto jednoho videa a časem přibydou další s tématikou SPORT a hodinky. Za sebe bych se pak přimlouval za cyklistiku, MTB i silnice. Dále bych se přidal k těm, kteří navrhují pokračovat ve videích ve stylu "Příběh značky .....". Zajímavá by také mohla být videa zaměřená na jednotlivé komplikace hodinek, jejich vznik, vývoj, těžkosti při jejich realizaci a pod. A co říct k případnému zlepšení produkce? Myslím že to chce pouze čas a více videí. Už dnes je u redaktorů (moderátorů) vidět, že prvotní nejistotu směle házejí za hlavu. Přeji Vám hodně pravidelných a spokojených odběratelů (videí, článků a samozřejmě i vlastních hodinek).
Lukášpřed 1077 dny, reagovat
Několik týdnů jsem nezdravě věnoval srovnáváním recenzí na levnější chytré hodinky. Zjistil jsem, že je to mnohdy jak přes kopírák. Např. věta "Hodinky nemají možnost doinstalovat další aplikace" mě už lezla na nervy, neb jako mínus byla všude a všichni uživatelé zřejmě bez aplikací nemohou žít. Téměř nikdo už nenapíše "OK, tohle neumějí, ale má to ty a ty výhody atd." Ve zkratce si myslím, že úspěch přináší dělat recenze z jiného úhlu pohledu než všechny Smartmanie apod. Základem je poskytnout nejen fotky HW ale také SW - fotky menu, doprovodné aplikace atd. Lidi, kteří čtou recenze většinou hodinky k nahlédnutí nemají, zajímá je provedení grafů a další věci, které většinou ve všech těch testech přes kopírák absentuje, neb stáhnout ofiko fotky výrobce a promo videa je mnohem jednodušší. A ještě jeden tip. Ukázat a věnovat hodně času doprovodné aplikaci, vždyť třeba situace aplikací právě u Xiaomi je napsrosto nepřehledná a dokud apku nespárujete, nelze ji vyzkoušet a plně prohlédnout. // A hodinky? Mne u vás nadchla recenze právě na hodinky, o které se soutěží. A další produkty? Nevím, jestli jste apriori proti Huawei, neprodáváte je, ale kdyby... jaké to je, zvládnout všechnu tu nekompatabilitu, absenci updatů v Googleplay apod. Vyplatí se i tak Huawei Watch GT 2 a GT2 Pro? Dále třeba rozdíly ve všech těch varinatách Amazfit GTS. Díky!
Gabrielapřed 1075 dny, reagovat
Ahoj, vase recenze se mi moc libi. Jsou originalni a to je v dnesni dobe velke plus. Zajimalo by me vase srovnani klasickych analogovych hodinek pro kazdy den, ktere doporucujete a jsou podle vas nejlepsi. Preji vam hodne uspechu :)
Vladimír Buchtapřed 1075 dny, reagovat
Videorecenze hodinek moc super. Jak co se týče značek, cenových úrovní tak i segmentů. Pro další zlepšení úrovně doporučuji soustředit se na detail výroby hodinek. Začal bych u značky Prim, která je moje velká srdeční záležitost.
Michal Ochmanpřed 1075 dny, reagovat
Rád bych uvítal informace o historii, součastnosti a vývoji jednotlivých značek hodinek, porovnání jakým směrem výrobci své hodinky směřují. Videa a recenze jsou pro mne možnou inspirací pro budoucí koupi.
Blankapřed 1075 dny, reagovat
Představení zajímavých, ale cenově dostupných hodinek :) Nahlednuti do "střev" hodinek a ukázky výroby samotných hodinek. Téma - vše nové a zajímavé ze světa hodinek :)