» Blog » Swatch

Stylové hodinky Swatch Skin už i v oceli

Tagy: Představení | Swatch | Klasické | Fashion

Vojtěch Pospíšil | 19.7.2018 | 1 MIN

Švýcarská značka Swatch nedávno uvedla velmi zajímavou novinku. Hodinky ze své nejtenčí řady Skin nově nabízí i s ocelovými pouzdry.

hodinky Swatch

Řada Skin je velmi líbivá, především dámy v ní mají vzhledem k široké variaci modelů a tenkému pouzdru mnoho možností ke kombinaci se svými outfity. Doposud používaná plastová pouzdra se tak pro tento účel vlastně docela hodila, nicméně klasická ocel mohla někomu chybět. Nově už to není problém, značka totiž přišla s kolekcí Skin Irony.

S kolekcí Skin Irony chceme vytvořit nové pojetí stylu. Představuje novou generaci nenápadného, minimalistického, ale zároveň sofistikovaného designového jazyka," uvedl k nové kolekci kreativní ředitel značky Carlo Giordanetti.

Zatím v ní je osm modelů, my jich aktuálně máme na eshopu pět. Velmi se nám zamlouvá například model Skindoree na silikonovém řemínku nebo modrý Skinblueiron s pruhovaným páskem.

Hodinky Swatch Skinblueiron SYXS106

Hodinky Swatch Skinblueiron SYXS106

Hodinky jsou dostupné se světlými i tmavými číselníky, stejně tak s broušenou i leštěnou povrchovou úpravou pouzder. Vybere si tak každý, a to nejenom něžné pohlaví, ale i pánové. Průměr hodinek je totiž solidních 38 milimetrů. Tloušťka je pouhých 5,8 milimetru, což je na ocelové hodinky pěkná hodnota. I přes nový materiál si ale hodinky zachovávají ducha řady Skin.

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Hodinky zmíněné v článku

3 790 Kč nedostupné