» Blog » Tissot

Vyhrajte Tissot Supersport Tour de France 2021 – Uhádněte kód (1-100) a hodinky jsou vaše

Tagy: Soutěže | Tissot

Agáta Vřeská | 25.6.2021 | 2 MIN

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Speciální edice Tissot Supersport Chronograph je exkluzivní model k proslulému závodu Tour de France. Teď jej můžete vyhrát. Uhádněte kód sejfu a odneste si tyto fantastické černo-žluté sporťáky domů.

V době konání nejslavnějšího cyklistického závodu Tour de France bude v naší ostravské prodejně umístěn sejf. V něm budou uschovány hodinky Tissot Supersport Tour de France 2021, jež budou čekat na výherce, který jako první uhádne kód a otevře sejf. Kdo bude mít jako první šťastnou ruku?

Pravidla soutěže a jak vyhrát

  1. Soutěž je určená pro všechny zákazníky, kteří si ve dnech konání Tour de France, tedy 26. 6. – 18. 7. 2021, zakoupí jakékoli hodinky značky Tissot na prodejně či v e-shopu Hodinky 365.cz.
  2. Po zakoupení hodinek Tissot může zákazník zadat kód do sejfu (v rozsahu 1-100), který bude umístěný na prodejně Hodinky 365.
  3. Ten, kdo jako první uhádne číselný kód, odnáší si hodinky Tissot Supersport Tour de France a soutěž končí.
  4. Pokud nikdo neuhádne kód do 18. 7. 2021, bude probíhat losování ze všech zákazníků, kteří si v období soutěže zakoupili hodinky Tissot.
  5. Výherní hodinky se vážou k zakoupeným hodinkám. Pokud se rozhodnete ve lhůtě pro vrácení zakoupené hodinky vrátit, nebo vyměnit za jinou značku, automaticky tím propadá také vaše případná výhra.

O co soutěžíme?

Ve hře je speciální edice k závodu Tour de France Tissot Supersport Quartz Chronograph T125.617.17.051.00 Tour de France 2021. Tissot je oficiálním časoměřičem závodu a každý rok vzniká unikátní model v kolekci Tour de France.

Kam zadat kód po zakoupení hodinek v ostravské prodejně Hodinky 365?

Jakmile si u nás koupíte libovolné hodinky značky Tissot v době konání soutěže, náš tým vás vyzve k zadání čísel, které podle vás otevřou sejf s hodinkami.

Jak zadat kód, pokud si hodinky kupujete přes e-shop Hodinky-365.cz?

Soutěže o hodinky se můžete zúčastnit, i když zrovna nebudete hodinky kupovat přímo v naší ostravské pobočce. Stačí zadat svůj tip na správná 3 čísla do poznámky u objednávky. Náš tým pak váš kód zadá do sejfu za vás a jako důkaz vám pošle video. :) Ať už bude váš tip vítězný, nebo ne.

Vztahuje se na výherní hodinky záruka?

Samozřejmě. K hodinkám získáte mezinárodní záruční kartičku a standardní záruku na 24 měsíců.

Můžu si Tissot Supersport Tour de France koupit?

No ještě aby ne! Tyto krásky v barvách Tour de France jsou volně k prodeji. Ale i když nejde o limitovanou kolekci, model je určený pouze pro aktuální ročník. Takže pokud na ně máte zálusk, být vámi, nečekali bychom příliš dlouho. Není vůbec jisté, zda pak ještě budou.

Soutěž probíhá ve spolupráci s oficiálním distributorem Tissot pro Česko a Slovensko. Pořadatel si vyhrazuje právo jednostranně měnit a doplňovat pravidla akce průběžně po celou dobu jejího trvání.

Komentáře