» Blog » Tissot

SOUTĚŽ: Prolomte kód a vyhrajte Tissot Tour de France 2023

Tagy: Soutěže | Tissot | Klasické

1.7.2023 | 3 MIN | 1x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

1. července odstartoval proslulý závod Tour de France. A není to velký den jen pro fanoušky cyklistiky – na své si přijdou i fandové hodinek! Tissot totiž tradičně vydává speciální edici hodinek Tour de France, o kterou nyní můžete i soutěžit. Uhádněte kód sejfu a odneste si tyto fantastické černo-žluté sporťáky domů.

Nejslavnější cyklistický závod Tour de France se pojede od 1. 7. do 23. 7. 2023, a právě v této době bude v naší ostravské prodejně umístěn sejf s hodinkami Tissot T-Race Cycling Tour de France 2023. Hodinky budou trpělivě čekat na šťastlivce, kterému se podaří uhádnout kód sejfu a hodinky tím vysvobodit.

UPDATE 24. 7. 2023. Kdo si hodinky odnesl? Hned první zkoušející měl šťastnou ruku a hodinky z trezoru vysvobodil! Druhý kód byl o poznání těžší, a tak se o druhý soutěžní kousek muselo losovat. Každý, kdo si zakoupil Tissoty měl tak druhou šanci. Koukněte, kdo hodinky nakonec získal:

Tissot Tour de France – Co přinesla série 2023?
24.4.2023 - Eliška Měrková
Tissot Tour de France – Co přinesla série 2023?

Naše video:

Pravidla soutěže a jak vyhrát

  1. Soutěž je určená pro všechny zákazníky, kteří si ve dnech konání Tour de France, tedy 1. 7. – 23. 7. 2023, zakoupí JAKÉKOLI hodinky značky Tissot. A nezáleží, jestli koupi uskuteční na prodejně či na našem e-shopu Hodinky-365.cz.
  2. Po zakoupení hodinek Tissot může zákazník zadat kód do sejfu (v rozsahu 0–999), který bude umístěný na naší ostravské kamenné prodejně.
  3. Ten, kdo uhádne číselný kód, si odnáší hodinky Tissot T-Race Tour de France 2023. Tím však soutěž neskončí – pokud se někomu podaří hodinky ze sejfu vysvobodit ještě před koncem soutěže, do sejfu se umístí hodinky nové a soutěž může vesele pokračovat.
  4. A pokud naopak neuhádne nikdo? V tom případě bude výherce vybrán losem den po skončení soutěže (24. 7.). Šťástný los pak padne na jednoho ze zákazníků, který si v období soutěže zakoupil jakékoli hodinky Tissot. Pro další tři vylosované zákazníky si pak Tissot připravil jiné, velice lákavé ceny s cyklistickou tématikou.
  5. Výherní hodinky se vážou k zakoupeným hodinkám. Pokud se rozhodnete ve lhůtě pro vrácení zakoupené hodinky vrátit, nebo vyměnit za jinou značku, automaticky tím propadá také vaše případná výhra.

O co soutěžíme?

Tissot je oficiálním časoměřičem závodu, a proto každý rok vzniká unikátní sportovní model ve žluto-černých barvách: Tissot T-Race Cycling Tour de France 2023 T135.417.37.051.05.

Letos bude v balení i náhradní řemínek z černé perforované kůže, se kterým hodinky získají jiný, elegantnější look. Díky rychlostěžejkám bude jejich výměna opravdu snadná.

Kam zadat kód po zakoupení hodinek v ostravské prodejně Hodinky 365?

Jakmile si u nás koupíte libovolné hodinky značky Tissot v době konání soutěže, náš tým vás vyzve k zadání čísel, které podle vás otevřou sejf s hodinkami.

Jak zadat kód, pokud si hodinky kupujete přes náš e-shop?

Vůbec nevadí, že hodinky nekoupíte na kamenné prodejně, soutěže se můžete zúčastnit i tak. Stačí zadat svůj tip na správná 3 čísla do poznámky u objednávky. Náš tým pak váš kód zadá do sejfu namísto vás a jako důkaz vám pošle video. :) Ať už bude váš tip vítězný, nebo ne.

Vztahuje se na výherní hodinky záruka?

Samozřejmě. K hodinkám získáte mezinárodní záruční kartičku a standardní záruku na 24 měsíců.

Můžu si Tissot Tour de France 2023 koupit?

Určitě! Tyto sportovní krásky v barvách Tour de France si můžete normálně koupit. Ale i když nejde o limitku, model je určený pouze pro aktuální ročník, takže pokud na ně máte zálusk, být vámi, nečekali bychom příliš dlouho. Není jisté, zda pak ještě budou. V letošním roce dostanete při zakoupení hodinek Tissot Tour de France taky parádní cyklistický multiklíč jako dárek zdarma.

Soutěž probíhá ve spolupráci s oficiálním distributorem Tissot. Pořadatel si vyhrazuje právo jednostranně měnit a doplňovat pravidla akce průběžně po celou dobu jejího trvání.

Pro výhru je třeba zakoupit si hodinky Tissot. Kde hledat inspiraci? Mrkněte na články v našem magazínu:

Pánské hodinky Tissot – Fotogalerie těch nejoblíbenějších
17.1.2022 - Eliška Měrková
Pánské hodinky Tissot – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Nejoblíbenější dámské hodinky Tissot
17.3.2023 - Eliška Měrková
Nejoblíbenější dámské hodinky Tissot

Tissot PRX – Fotogalerie geniální nostalgie
12.10.2022 - Agáta Vřeská
Tissot PRX – Fotogalerie geniální nostalgie

Tissot Seastar – Fotogalerie potápěčských nabušenců
8.8.2022 - Eliška Měrková
Tissot Seastar – Fotogalerie potápěčských nabušenců

Dámské hodinky Tissot Lovely Square fotogalerie – Hranaté jsou opět v módě
9.9.2022 - Agáta Vřeská
Dámské hodinky Tissot Lovely Square fotogalerie – Hranaté jsou opět v módě

Komentáře

Marekpřed 302 dny, reagovat
na quartzové je trezor zbytočnosť :)

Hodinky zmíněné v článku