» Blog » Xiaomi

Xiaomi Redmi Watch 3 recenze – Nepřehnali to trochu čínští inženýři?

Tagy: Recenze | Xiaomi | Chytré

Dominik Hok | 12.4.2023 | 5 MIN | 65x komentář

Víte, čínské levné chytré hodinky od Xiaomi měly jeden takový nešvar – moc se na ně nedalo dívat. Teď se ale čínský výrobce blýskl modelem Redmi Watch 3, který nejenže vypadá dobře, ale zároveň z něj vyřešíte telefonní hovor a má čarovný displej. Není to trochu moc na chytré hodinky pohybující se svou cenou okolo dvou Palackých?

Co je na Xiaomi Redmi Watch 3 zajímavé:

  • design
  • nízká cena
  • možnost telefonování přes Bluetooth
  • 12denní výdrž baterie
  • kompletní senzorová výbava
  • rychlé a přívětivé uživatelské prostředí
  • displej s obrovskou jemností

Je to kov, není to kov?

Tak si odpovíme hned na začátku odstavce – není. Redmi Watch 3 mě hned po rozbalení zaujalo lesklou lunetou, která jim dodala jakýsi exkluzivnější punc. Největší problém hodinek od Xiaomi byla jistá plastová "lacinost", která z nich vyzařovala. Očividně si to výrobce uvědomil a nové modely, ať už je to Xiaomi Watch S1 nebo právě Redmi Watch 3, vypadají mnohem lépe.

Xiaomi Watch S1 recenze — O krok blíže konkurenci
22.6.2022 - Filip Debrecenyi
Xiaomi Watch S1 recenze — O krok blíže konkurenci

Hodinky mají rozměry 42,6 x 36,6 x 10 mm a váží pouhých 37 gramů. Luneta je plastová, ale s pochromováním, které můžeme znát třeba z kategorie levných digitálních hodinek od Casia. Jedinou otázkou je, kolik taková úprava vydrží a jestli se pak nestane, že bychom po pár měsících viděli plast schovaný pod pochromováním. To ale ukáže jen zub času. Voděodolnost je do 5 ATM.

Docela se mi líbí nasazení řemínku na pouzdro, kdy se záhyb řemínku krásně napojuje na roh pouzdra hodinek. Řemínek není řešený klasickou sponou, ale je to "apple-watchovský" způsob, kdy se konec řemínku zasune do vnitřní strany druhého konce řemínku. Těžko vysvětlitelné takto přes text. Tak tady je radši fotka.

Trochu nešikovné mi přijde nacvaknutí řemínku a celkově i systém řemínku, který drží jen na cvočku. Nacvaknutí je totiž plastové a může se docela jednoduše zlomit. Cvoček je zase jakžtakž fajn, ale hodinky vám jednoduše můžou spadnout z ruky. Ale nejedná se o hodinky někde do těžkého outdooru, tak jsem s tím v pohodě.

Displej je asi největší tahoun celých hodinek

Víte, nestává se běžně, že byste na hodinkách za tak málo peněž našli jemnost displeje 341 ppi (např. mnohem dražší Epix 2 má 326 ppi), rozlišení 450 x 390 px a šířku 1,75". Popravdě, k displeji a rychlosti uživatelského prostředí nemám absolutně žádnou výtku. Na displej je radost pohledět a pouhým okem nejsem schopný odlišit jednotlivé pixely od sebe (což se mi u většiny displejů daří). Rychlostně je na tom Redmi Watch 3 výborně. Nestane se mi, že bych je zaskočil.

Garmin Epix 2 recenze – Takový displej by ani Lada nenamaloval
18.5.2022 - Dominik Hok
Garmin Epix 2 recenze – Takový displej by ani Lada nenamaloval

Navíc je displej naprosto čitelný za jakýchkoliv podmínek, protože podsvícení je hodně slušných 600 nitů.

Pohybem doleva a doprava projíždíte widgety, které si můžete libovolně nastavit a jsou řešeny formou "dlaždic". Díky tomu vývojáři získali více prostoru pro zobrazení většího množství informací na jednu stránku. Pohybem prstu dolů otevřete notifikace, pohybem prstu nahoru zase ovládací centrum, kde jsou různé zkratky k oblíbeným funkcím.

Stiskem tlačítka otevřete menu nebo se odkudkoliv dostanete zpět na hlavní číselník. Co mě trochu mrzí, je klasická jednotvárnost ikonek u Xiaomi. Prostě je pro mě těžké rozeznat jednotlivé ikonky, protože používají dost podobné barevné schéma. Pro někoho s brýlemi to musí být ještě mnohem náročnější.

Celkově ale Xiaomi odvedlo skvělou práci. Uživatelské prostředí sviští, na displej je radost pohledět. Prostě... Až na ikonky to naprosto dává smysl. Bravo.

Kdybyste si hodinky chtěli trochu "vybombit", Xiaomi připravilo více než 200 číselníků, které... Fakt stojí za to. Celkově mi přijde, že si čínský výrobce tentokrát dal na designu interiéru i exteriéru záležet.

Snímač tepové frekvence je překvapivě přesný

Uvnitř hodinek najdeme akcelerometr, snímač tepové frekvence, kompas, gyroskop, GPS a pulzní oxymetr. Nejvíce vás asi budou zajímat dva senzory – GPS a snímač tepovky.

GPS přijímač podporuje systémy GPS, GLONASS, Galileo, BDS a QZSS. Multifrekvenční příjem tam nenajdete, ale to je pochopitelné, protože se bavíme o hodinkách za "pár šupů".

Kvalita GPS je ale velice dobrá. Když to srovnám s Tactixy 7, které stojí jako 10 kusů Redmi Watch 3, nevidím skoro rozdíl. Tepovka? Neměřil jsem to v mrazu, ale za normálních podmínek (cca 10°C) byl rozdíl 2 tepy. A to je pohoda.

Amazfit Active recenze – Jde to levně a dobře
12.12.2023 - Dominik Hok
Amazfit Active recenze – Jde to levně a dobře

Je Redmi Watch 3 i na sportování?

Víte, není to žádný vyložený sporttester, ale na běžné sportování tento kousek bohatě vystačí.

Já jsem si s Redmi Watch 3 skočil zaběhat a dozvěděl jsem se vše o výsledném čase, tempu, vzdálenosti, průměrném tepu, počtu spálených kalorií a počtu kroků.

Zároveň si můžu zobrazit i graf tepové frekvence, tempa, kadence a délky kroků.

Je fajn, že aplikace Mi Fitness je propojitelná se Stravou, takže si můžete převádět svoje aktivity i na tuto sportovní sociální síť.

V hodinkách najdete zhruba 120 sportovních aktivit od tančení v parku po jezdectví na koni. Příjemným doplněním je více než 10 běžeckých tréninků o různých intenzitách a úrovních. Trénink se tedy přizpůsobuje tomu, jestli jste zkušený běžec nebo začátečník. Je ale fajn, že i takové "základní" zařízení vede lidi ke trénování v různých tepových zónách, což je opravdu důležité ke správnému progresu.

Z lifestylu je to taková ta nutná klasika

Hodinky během dne měří vaši tepovou frekvenci (s nejmenší frekvencí co minutu), stres, aktivní a pasivní kalorie a v noci pak váš spánek, přičemž zohlední všechny spánkové fáze – lehkou, hlubokou i REM.

Docela mě potěšilo, že v hodinkách najdete dýchací cvičení, ale už mě tak nepotěšilo to, že si můžete nastavit jen délku dýchacího cvičení, ale schéma je pořád stejné – nádech, výdech. Nemůžu si vybrat sekundově, jestli chci 3-3-3-3, 5-5-5-5 nebo cokoliv jiného.

Ženy mohou ocenit sledování menstruačního cyklu.

Telefonování? V tak levném přístroji?

Telefonování kdysi bývala výsada dražších zařízení, ale jak roky plynou, čím dál častěji je vídáme v levnějších a levnějších hodinkách. Xiaomi asi teď vytvořilo nový rekord v nejlevnějších hodinkách s možností telefonování (pokud pomineme bezejmenné "značky" z Alíku). A navíc to nezní vůbec blbě! Ani na jedné straně.

Z dalších chytrých funkcí určitě stojí za zmínku NFC platby, které... No, prostě v Česku nefungují. NFC verze je současně pouze pro čínský trh, o českém zatím nejsou žádné zprávy.

Minoritnější funkce jsou dálková spoušť fotoaparátu (funguje na Android i iOS), kalendář, časovače stopky, Najít můj telefon, počasí nebo ovládání hudby spuštěné v telefonu.

Jaké jsou Redmi Watch 3 v kostce?

Za mě skvělé. Nebudu lhát – z chytrých hodinek Xiaomi jsem nikdy nebyl na větvi. Já nevím, Xiaomi to prostě neumělo. Ale Redmi Watch 3? Připadá mi, že je to poprvé kousek od tohoto čínského výrobce, u kterého se nebojím říct: Wow! Cenovka je přiražená k zemi a lidi přiráží k zemi jejich nadstandardní výbava.

To všechno je umocněné hodně povedeným displejem s velkou jemností.

Nebál bych se říct, že se jedná o nejlepší opravdu levné chytré hodinky, které teď současně na trhu jsou.

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře

Honzapřed 371 dny, reagovat
Tyhle hodinky mám a docela spokojenost. Můžu se zeptat, jak se vám pro testu rychle chytala GPS, tedy jak rychle se hodinky lokalizovaly a jak hlasitě zněl reprák při telefonování? Mě to chvíli trvá, než se GPS chytne, ale pak jede opravdu přesně. I do malých detailů jako je třeba malé odbočení z trasy. Ale reprák mi přijde trochu potichu a nenašel jsem, kde by se třeba dala zvýšit hlasitost. Protistrana mě slyší dobře.
Dominik Hokpřed 369 dny
Zdravím, Honzo. S hlasitostí jsem neměl žádný problém, ale je to hodně subjektivní. GPS načítala cca 30 sekund.
Honzapřed 369 dny
30 vteřin na GPS? Na ruce nebo volně? Protože na to se asi nejsem schopen dostat. A hlasitost repráku, opět na ruce? Sice asi je to relativní, ale někde venku za provozu?
Dominik Hokpřed 369 dny
Zdravím, Honzo. Ano, na ruce. Co se týče repráku, opravdu netuším, jak vám mám popsat, jak hlasitý je. :)
Petr Kolářpřed 227 dny
Dobrý den, mě se třeba GPS nenačetla vůbec. Furt jsem čekal a nic. Potom podklad map = prázdný pole.
Jakubpřed 368 dny, reagovat
Zajímá mně zdali jdou redmi watch 3 propojit a aplikací kondice na iPhone ? Aby se doplňovaly kroužky pomocí hodinek.
Dominik Hokpřed 368 dny
Zdravím, Kubo. Určitě se dá aplikace Mi Fitness připojit k aplikaci Zdraví, ale jestli se to pak nějak předá do aplikace Kondice, to už netuším.
Tomaspřed 366 dny, reagovat
Jde s tím platit ? Pokud ne, tak dík, nechci.
Matěj Urbaczkapřed 366 dny
Zdravím, Tomáši, neumí.
Peťopřed 366 dny, reagovat
Super recenzia. Mňa odrádza to uchytenie náramku. Mal som predchodcu a stačilo poriadne ohnúť zápästie alebo rýchlo obliecť rukáv a skoro vždy sa mi to rozoplo, ale možno vadný kus. No s výbavou sa Xiaomi teda ozaj postaralo.
Janpřed 362 dny
Za mě naopak super řešení a nemám s tím nejmenší problém.
Janpřed 364 dny, reagovat
Zobrazují hodinky kromě kroků i kilometry, pokud není spuštěna aktivita?Děkuji
Dominik Hokpřed 361 dny
Zdravím, pokud se nepletu, hodinky zobrazují pouze počet kroků, aktivně strávené minuty a počet stání.
Růženapřed 358 dny, reagovat
Nefungují mi vibrace na hodinkách při buzení. Budík nastaven na telefonu, povolena synchronizace s budíkem na telefonu v aplikaci Mi Fitness. Můžete poradit? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 354 dny
Zdravím, Růženo, synchronizace s budíkem může být povolena, avšak hodinky stále nebudou vibrovat při nastavení budíku z telefonu a je zapotřebí si nastavit budík přímo v hodinkách.
Evinkapřed 349 dny, reagovat
Dobrý den, hezký článek. Nic méně mám dotaz. Dají se vypnout v náramku vibrace? Dost mě ruší. Děkuji a přeji krásný den
Dominik Hokpřed 347 dny
Zdravím, Evinko. Díval jsem se přímo do hodinek a bohužel to nejde.
Petr Kolářpřed 347 dny, reagovat
Dobrý den, nevíte prosím k čemu je funkce vlevo dole ikona videa pod svítilnou (video, klapka)? Já na to vůbec nepřišel. Děkuji za odpověď. Petr
Dominik Hokpřed 346 dny
Zdravím, Petře. Jedná se o režim "Kino", kdy se hodinky nerozsvěcují, aby nerušily vás i ostatní při filmu.
Petrpřed 281 dny
Dobrý den. Mám velký problém a tím i obrovskou prosbu. Dnes mi tyto hodinky přestaly načítat kroky, kalorie atd. Najednou po 12 hodině už nic nenačítalo furt stejné kroky atd. Zkusil jsem tedy z hodinek dát odstranit data, to nepomohlo. Dále jsem odinstaloval Mi Fitness 3 z mobilu. Bohužel od té doby nemohu dostat do mobilu aplikaci Fitness 3, nelze nainstalovat z Obchodu Play. Nejdříve byly vlastně i hodinky ještě restartovány, to právě nepomohlo jako první. Nyní mám problém tam app do mobilu dostat a tím pádem hodinky rozběhnout. Zůstávají mi v režimu kdy je QR kód stále na hlavní obrazovce hodinek. A po oskenování kódu se načte v mobilu adresa a ta se otevře, odtud dám stáhnout a instalace hlásí, že aplikaci nelze nainstalovat. Ze zoufalství a (ač hodně nerad kvůli bezpečnosti) jsem zkusil i dvě verze ze stránek mimo Obchod Play. Ani zde se to u dvou různých verzí nepovedlo. (To je ten druhý obrázek). Přiznám se, že hodinky jsem kupoval jinde, ale vždy jste mi tu super poradili, tak to zkouším i teď. Nyní už vím, že jsem s odinstalováním Mi Fitness udělal zřejmě velkou chybu. Děkuji moc. Petr
Matěj Urbaczkapřed 278 dny
Zdravím, Petře, jaký máte telefon? Teď jsem testoval appku na iPhone a tam mi vše jelo, jak má.
Zdeňkapřed 344 dny, reagovat
Dobrý večer mohu poprosit o radu jak hodinky nastavit do češtiny moc děkuji za informaci ????
Matěj Urbaczkapřed 341 dny
Zdravím, Zdeňko, hodinky by se měly defaultně nastavit do jazyka, ve kterém máte nastavený telefon. Jinak se jazyk hodinek nastavuje v aplikaci v telefonu u údajů o vás.
Evinkapřed 343 dny, reagovat
Domčo, moc Vám děkuji. Mám ještě jeden dotaz. Chci si do hodinek přenést kalendàř s událostmi. V oprávněních jsem hodinkám vše povolila, ale i přesto, když najedu v hodinkách na "údalosti" tak mi to píše ,,zepněte funkci "události" v aplikaci". Ještě jednou moc děkuji za Vaši ochotu a přeji nádherný víkend.
Dominik Hokpřed 341 dny
Zdravím, Evinko. Co se týče oprávnění, máte asi na mysli to v nastavení telefonu, ale povolila jste události přímo v aplikaci od Xiaomi?
Evinkapřed 332 dny
Dobrý den, Domčo, ano, všechna oprávnění jsem v aplikaci povolila.
Petr Kolářpřed 278 dny
Martin Urbaczka Mám telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Reakce na pana Urbaczku. Nešlo mi to jinam vložit.
Matěj Urbaczkapřed 278 dny
Zdravím ještě jednou, Petře, zkoušel jste stáhnout přes oficiální Xiaomi App store?
Pavlínapřed 177 dny
Dobrý den, mám stejný problém jako Evinka. Hodinky mi píší- zapnete funkci události v aplikaci. Ale v aplikaci jsem nic takového nenašla..
Matěj Urbaczkapřed 176 dny
Zdravím, Pavlíno. Máte v nastavení aplikace v telefonu povolený kalendář?
Pavlínapřed 150 dny
Ano, mám. Ale bohužel i tak mi to nefunguje
Marekpřed 332 dny, reagovat
Umí hodinky v aplikaci v telefonu počítat hodnotu PAI. V aplikaci na to ke okénko, jen jsem nikde nepřišel kde to zapnout. Mám je 14 dní a stále to neukazuje. Přitom je to vypočítávaná hodnota z tepové frekvence, pohybu, kalorií. Tak není důvod, proč by to nemělo PAI zobrazovat.
Dominik Hokpřed 331 dny
Zdravím, Marku. Bohužel nemám informaci o tom, jestli s touto metrikou pokračovali. Zároveň tato metrika byla používána na hodinkách čistě Xiaomi. Nevím, jak to je s Redmi. Možná bych se zkusil obrátit přímo na výrobce.
Petr Kolářpřed 325 dny, reagovat
Dobrý den, děkuji za minulou odpověď. Mohu se zde někoho zeptat, proč zde nejde zobrazit mapa na podkladu? Zkoušeno víckrát i všechny druhy satelitní, turistická, atd. A lze to nějak v app vyřešit? Mi Fitness stažená z hodinek, ne z Obchod Play přes mobil. Děkuji.
Dominik Hokpřed 324 dny
Dobrý den pane Koláři. Často tento problém vzniká, když někdo nepočká na načtení GPS. Čekáte vždy na pokyn od hodinek, že GPS je načtená?
Petr Kolářpřed 237 dny
Tak bohužel . Čekal jsem a GPS jsem nikdy ještě nenačetl. Dával jsem počkat na GPS, ale nikdy se mi do určité doby nespojilo, až jsem to pak vzdal. Jinak situace s Mi Fitness vyřešená, instalace z webu se povedla, byla tam už nová verze. Děkuji
Petr Kolářpřed 324 dny, reagovat
Dobrý den. Aha, tak to bude ono. Vyzkouším při příští cestě, ale asi nečekám úplně do načtení GPS. Pokud Vám to jde, tak je to zřejmě ono. Děkuji.
Marcela Randýskovápřed 315 dny, reagovat
Nenašla jsem na těchto hodinkách,kde se dá změřit krevní tlak.V aplikaci se nabízí,ale jakou ikonkou změříme jsem nenašla.Dekuji
Matěj Urbaczkapřed 313 dny
Zdravím, Marcelo, bohužel, měření tlaku v hodinkách není možné. Xiaomi má jednu aplikaci na všechno a nechává v ní "otevřené" i možnosti, které některé hodinky nemají.
Petrpřed 278 dny, reagovat
hodinky jsem zakoupil s tim ze maji mit nejakou vydrz. rozumim ze 12 dnu co uvadi vyrobce neni realnych pri normá provozu. Ovsem ze po 1dni pouzivani budu mit 50% barerky jsem necekal. Jas na 3, hodinky nebyly sparovane s mobilem.... NEKUPOVAT
Janpřed 257 dny
To je nesmysl. Hodinky mám a plná spokojenost. Jas skoro naplno, obden cca 45 minut GPS, plná kontrola spánku a k tomu hromada notifikací denně. A jsem na cca 5 dnech výdrže. Bez GPS se lehce dostanu nad týden.
Janpřed 258 dny, reagovat
Ahoj, maji hodinky vyskomer/barometr? Resp.zobrazi se v aplikaci po ubehnuti nejake trasy (bez mobilu) i vyskovy profil? Potazmo pokud maji barometr, funguje predpoved pocasi? Dekuji
Matěj Urbaczkapřed 257 dny
Zdravím, Jane, bohužel, hodinky výšku vůbec neumí.:-(
Růženapřed 246 dny, reagovat
Dobrý den, když si hodinky na noc sundám z ruky, tak se pořád zapínají, proč? Děkuji za odpověď
Matěj Urbaczkapřed 245 dny
Zdravím, Růženo, může to být způsobeno nastavením displeje, který se stále rozsvěcí. Doporučuji zkontrolovat nastavení.
Růženapřed 245 dny, reagovat
Děkuji za radu.
Joespřed 219 dny, reagovat
Manželka dostala tyto hodinky a každý den ráno v 8h ji zvoní budík. Přitom všechny budíky jsou vymazané. Nějaký nápad s čím by to mohlo souviset?
Matěj Urbaczkapřed 219 dny
Zdravím, Joesi, zkusil bych překontrolovat aplikaci, jestli ještě někde není nastavené buzení. Pokud není, zkuste hodinky uvést do základního nastavení, kdy by se budík měl určitě ztratit.:-)
Janapřed 193 dny, reagovat
Dobrý den, necelý týden mám hodinky Redmi Watch 3, první 4 dny bylo vše bez problémů, teď se mi po 2 noci stalo to, že o půlnoci se vynulovala počítadla dosažených cílů daného dne, ovšem kolem půl 1 mi vždy hodinky zavibrovaly a oznámily dosažení všech cílů. Do statistik v hodinkách se mi pak znovu vrátily statistiky z předchozího dne a po probuzení se nové kroky a kalorie začaly připočítávat ke krokům a kaloriím předchozího dne. V aplikaci se mi ale zobrazují správně jen statistiky toho aktuálního dne. Restart, ani vypnutí hodinek nepomáhá, nutné vždy provést tovární nastavení a nové párovaní a nastavení hodinek. Může být chyba v nastavení, nebo spíše v softwaru hodinek?
Dominik Hokpřed 193 dny
Zdravím, Jano. Tuším, že problém bude v softwaru hodinek. Počkal bych na vydání nové aktualizace a myslím, že by to výrobce měl vyřešit.
Ludmilapřed 115 dny, reagovat
Dobrý den,zajímalo by mne,jak hodinky snímají kroky.Kdyz jdu s kočárkem nebo mám ruce v kapse,jestli to počítá kroky.
Matěj Urbaczkapřed 114 dny
Zdravím, Ludmilo, hodinky měří kroky na základě akcelerometru, který musí zaznamenat pohyb ruky, čili mávnutí. Při jízdě s kočárkem anebo rukou v kapse je pohyb minimální, a tak kroky mohou být zkreslené. Je to ale nevýhoda veškerých chytrých hodinek.
Janpřed 114 dny, reagovat
Pokud jsou ruce v klidu, pak opravdu kroky neměří nebo špatně. V takovém případě doporučuji vždy zapnout sportovní aktivitu "chůze" a v tu chvíli to měří skrze GPS a je to ještě daleko přesnější jak kroky. Navíc i se spoustou dalších měření.
Ludmilapřed 114 dny, reagovat
Děkuji za odpověď
Hankapřed 107 dny, reagovat
Dobrý den, v hodinkách mi nejde zapnout funkce události, v aplikaci jí vůbec nevidím. Nejen události, ale i další např. budík. V návodu je uvedeno mnohem víc funkcí které já na mobilu v aplikaci nemám.
Evapřed 79 dny, reagovat
Dobrý den, při tichém režimu na telefonu, pokud mi někdo volá přes messenger, hovor se na hodinkách neukáže, až pokus o hovor skončí, na hodinkách se ukáže zmeškaný hovor. Lze to nějak nastavit, aby bylo vidět, že mi někdo volá?
Matěj Urbaczkapřed 79 dny
Zdravím, Evo, zkusil bych se podívat, jestli při nastavení tichého režimu v telefonu se neztiší i některé notifikace.
Evapřed 79 dny, reagovat
No, zprávy z messengeru mi normálně chodí, ale to volání nefunguje. Fakt mi přijde až ta zpráva o zmeškaném volání.
Lidapřed 65 dny, reagovat
Dobrý den, chtěla bych se zeptat dostala jsem hodinky vše funguje ale zprávy nic děkuji za odpověď
Dominik Hokpřed 65 dny
Zdravím, povolila jste v aplikaci oznámení? A získala aplikace od Xiaomi oprávnění k oznámení?
Lídapřed 65 dny, reagovat
Povolila jsem oznámení a získala jsem od Xiaomi oprávnění ale stejně to nejde tak nevím no
Matěj Urbaczkapřed 64 dny
Zdravím, zkuste ještě v dalším nastavování aplikací obecně povolit pro Garmin Connect vyskakovací okna a "běh na pozadí telefonu".
Tamarapřed 4 dny, reagovat
Dobrý den, po přehození času se mi na hodinkách zobrazuje budík se starým časem. Jen zobrazuje, jinak zvoní v aktuální čas. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji
Matěj Urbaczkapřed 3 dny
Zdravím, Tamaro. Zkusil bych hodinky jednoduše vypnout a znova zapnout. Řekl bych, že se tam jen něco "seklo" v systému.:-)
Tamrapřed 3 dny
Dobrý den Matěji, tak bohužel ani restart, ani vypnutí a zapnutí nepomohlo.

Hodinky zmíněné v článku

2 199 Kč skladem