» Blog » Soutěže

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 3 chytré náramky Amazfit

Tagy: Soutěže

Agáta Vřeská | 19.5.2021 | 1 MIN | 2x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Je chytrý. Jako jeden z mála náramků umí měřit okysličení krve. Má úžasný displej a patří mezi největší konkurenty Mi Bandů. Řeč je o Amazfit Band 5, které teď můžete získat.

Z Amazfitu jsme v poslední době docela nadšeni. V recenzích si vedou víc než dobře, solí jednu libovku za druhou a ohromuje poměrem cena/výkon. Band 5 patří mezi nedávné novinky, které nabízí hodně funkcí za málo peněz.

Pro běžný monitoring jsou tak ideální volbou. Proto jsme se rozhodli právě Band 5 věnovat třem odběratelům našeho newsletteru.

Pravidla:

Stačí, když nejpozději 30. 5. 2021 budete odběrateli newsletteru. Pokud informační čtrnáctidenník už odebíráte, stačí čekat, zda los padne právě na vás. Pokud novinky zatím neodebíráte, k odběru se můžete přihlásit pod jakýmkoli článkem. Třeba i tímto.

Co rozdáváme:

3 chytré náramky Amazfit Band 5.

Výherce minulé soutěže

V minulé soutěži jsme se vás ptali, jaký výběr 6 NEJ byste ocenili. Děkujeme všem za návrhy, tipy a nápady. Výhru získává pan Oliver. Některé z jeho návrhů určitě uskutečníme, třeba ty apokalyptické hodinky se můžou hodit. :)

Komentáře

Zdeněkpřed 1067 dny, reagovat
Dobrý den, dobrá spotřebitelská soutěž, bez finančního vkladu, lze jen vyhrát a nebo ,,zůstat na svém,, protože Newsletter samozřejmě odbírám. Na rozdíl třeba od loterie www.sazka.cz kde se zpravidla prohraje a příjde se o vloženou částku. I když kdo by si tento týden nevsadil za 100 Kč do loterie Eurojackpot, kde je jackpot 2 070 milionů Kč.
Agátapřed 1065 dny
Tak teď nevím, Zdeňku, zda to byla skrytá reklama na sportku :-D Ale pokud odebíráte News, tak držím pěsti. ;)