» Blog » Soutěže

Soutěž: Vyhrajte dámské hodinky Festina Titanium Date

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 5.5.2021 | 2 MIN | 18x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Které hodinky jsou TY NEJ? To se čas od času pokoušíme vybrat v naší magazínové rubrice 6 NEJ. A věděli jste, že nám s tímto výběrem nevědomky pomáháte? Řídíme se totiž tím, které jsou ty neojoblíbenější podle vás, zákazníků. Ale protože máme stále na čem pracovat, potřebovali bychom od vás dnes také pomoc vědomou. Na oplátku nabízíme šanci vyhrát kousek, který se ve výběru nejoblíbenějších hodinek objevil už vícekrát – titanové a zároveň dobře čitelné elegantní dámské hodinky Festina Titanium Date.

NEJ dobře čitelné hodinky, NEJ retro hodinky, NEJ hodinky s diamanty...V článcích s výběrem 6 NEJ se řídíme jednoduchým pravidlem – které hodinky jsou ty nejlepší podle vás. Ale jaký typ výběru by vás zajímal nejvíce? Jaké informace byste se o oblíbených modelech chtěli dozvědět? Jak se vám naše dosavadní články s výběry líbí a co byste na nich nejraději změnili? To si už my můžeme jen domýšlet. A protože jsou naše články jen a jen pro vás, rozhodli jsme se na to zkrátka a jednoduše zeptat.

Přijímáme veškeré nápady, připomínky i konstruktivní kritiku. A výměnou za to jeden z vás vyhraje dámské hodinky Festina Titanium Date, které se zařadily do výběrů 6 NEJ titanových hodinek pro citlivou pokožku či 6 NEJ dámských dobře čitelných hodinek.

Dámské titanové hodinky pro citlivou pokožku – Fotogalerie
14.3.2023 - Eliška Měrková
Dámské titanové hodinky pro citlivou pokožku – Fotogalerie

Dobře čitelné dámské hodinky do 10 000 Kč – Fotogalerie
15.3.2023 - Eliška Měrková
Dobře čitelné dámské hodinky do 10 000 Kč – Fotogalerie

Soutěžní otázka:

Jaký typ hodinek byste chtěli najít ve výběru 6 NEJ? Co konkrétního byste se o hodinkách z výběru chtěli pokaždé dozvědět? Vyhovuje vám dosavadní znění článků 6 NEJ? A co byste na nich chtěli jinak?

Co rozdáváme:

  • 1x dámské hodinky Festina Titanium Date

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 5. 5. do neděle 16. 5. 2021.

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherce minulé soutěže

minulé soutěži jsme vylosovali několik šťastlivců z řad odběratelů našeho pravidelného newsletteru, kterým jsme rozdali 6 dárkových poukazů v hodnotě 500 Kč. Výhercům Milanovi, Monice, Svatoplukovi, Petře, Miloslavovi a Danielovi moc gratulujeme a věříme, že poukaz udělá radost! :)

Komentáře

Roman J.před 1084 dny, reagovat
Dobrý den, určitě bych rád NEJ v kategoriích digitálek a také by mě zajímaly odolné hodinky - pro práci. Obecně se 6 NEJ dobře čte, cením vždy výběr a srovnání více značek. Buďte zdraví. R.
Ingritpřed 1084 dny, reagovat
Dobrý den, v článcích 6 NEJ bych ráda viděla dámské chytré hodinky.Název 6 NEJ je přesné. A je skvělé že dáváte k hodinkám i odkazy na konkrétní modely hodinek.Nic bych neměnila jste NEJ :-)
Eliška Měrkovápřed 1084 dny
Dobrý den, Ingrit, děkujeme za hezký komentář, který nás moc potěšil. :) Výběr 6 NEJ dámských chytrých hodinek najdete zde: https://www.hodinky-365.cz/blog/6-nej-elegantni-smartwatche-pro-zeny
Milan Wronapřed 1084 dny, reagovat
Dobrý den, v NEJ mě osobně zajímá ECO DRIVE, radiem řízené. Umíte krásně o ryze technické věci popsat. :) navíc jsem se zde dověděl spoustu zajímavostí o kterých jsem neměl ani tušení.
Pavlína Szotkowskápřed 1084 dny, reagovat
Dobrý den,v článcích 6 NEJ bych uvítala dámské i pánské Outdoorové hodinky. Zajímají mě informace o váze a rozměrech hodinek a o čitelnosti ciferníků.Dosavadní znění článků 6 NEJ mi zcela vyhovuje,jsou super.
Zdeněkpřed 1084 dny, reagovat
Dobrý den, mě by zajímal typ hodinek pro vynikající pracovníky v cenách od 10 000 000 Kč výše. Zajímalo by mě, kolik zlata a diamantů se spotřebuje na tento typ hodinek. Dosavadní znění článků 6 nej mě vyhovuje. Jinak bych nechtěl nic.
Renata Benešovápřed 1084 dny, reagovat
Vaše články o podrobné informace o hodinkách jsou užitečné a vždy hodně pomohou při volbě daného produktu velké díky za vás
Michalpřed 1084 dny, reagovat
V NEJ 6 bych rád viděl pánské odolné Smart hodinky.
Ondřej Lacnýpřed 1084 dny, reagovat
Dobrý den. Rád bych cokoli o chytrých hodinkàch Casio. Děkuji.
Petr Matuszczykpřed 1083 dny, reagovat
Dobrý den,v článcích 6 NEJ bych si rád přečetl o mechanických hodinkách, s ručním nátahem nebo automaty.
Tomáš Zobaníkpřed 1083 dny, reagovat
Dobrý den, Rád bych viděl článek a hodnocení Nej sportovních hodinek. Ale nemám na mysli ty nabouchané a chytré viz. GARMIN a spol. Protože si myslím, že 90% funkci je stejně nevyužítých. Ale je to jen můj názor ať někoho zbytečně nedráždím. Mám na mysli nějaké jednodušší. A to spíše nějaké delší zkušenosti s každodenním nošením. Něco podobného jako byl článek na hodinky Amazfit T-Rex. Kde hodinky byly použity v dílně při sportu a každodenní činnosti aniž by je tester sundal. ????
Deiv150před 1083 dny, reagovat
Více o outdoorových nebo pracovních hodinkách. D
Josef Kubelkapřed 1082 dny, reagovat
Dosavadní znění článků 6 NEJ je super a v současnosti hledám dárek pro manželku, vášnivou horskou turistku. Proto mě zajímají robustní outdoorové hodinky, které mají čitelný ciferník i za šera a mají funkce krokoměru, analyzátoru tepu a dalších funkcí pro turisty. Takové bych moc uvítal ve výběru 6 NEJ.
Michaela Illkovápřed 1081 dny, reagovat
6 NEJ dětských hodinek (analogových, voděodolných)
Robertpřed 1079 dny, reagovat
Srovnání a hodnocení "6 nej" je inspirativní a velmi užitečné. Osobně bych uvítal kategorie odolné levné hodinky do přírody (WR100), pánské hodinky pro denní nošení na útlejší zápěstí, cenově dostupné "chytré" hodinky/náramky se základními funkcemi. Ale počtu si ve všech "6 nej" článcích ... je to příjemný relax a poučení.
Oliverpřed 1078 dny, reagovat
Pro zábavu - nejdražších, nejpodivnějších, nejinovativnějších z hlediska vývoje hodinek, nejprodávanějších, nejvýznamnějších českých výrobců (velkovýroba/malovýroba) Normální - chytrých/polochytrých/hloupých outdoorových hodinek (obecně/podle cenových kategorií), k obleku, k šatům podle barvy a stylu, dětských - které vám vydrží až do dospělosti, kapesních ("cibule"), sportovních (běh/kolo/triatlon), postapokalyptických Určitě celkové porovnání parametrů (asi spíše u těch chytřejších, něco ve stylu toho, když si je dáte do porovnání), porovnání velikostí (které na jak velké zápěstí). Dosavadní styl vyhovuje - je to poměrně čtivé. :-)
Petrpřed 1075 dny, reagovat
Dobrý den, v článcích 6 NEJ bych rád viděl výběr dámských volnočasových hodinek co nestoji moc a neco vydrží.
Vladimír Buchtapřed 1073 dny, reagovat
Dobrý den, moc bych uvítal zařazení chytrých hodinek Aligator Watch PRO do 6 NEJ a jejich porovnání s konkurencí. Zatím Vaše články hodnotím velice pozitivně. Těším se na nové články, které mi pomáhají vybrat ty správné hodinky. A to je moc fajn.