» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Rozdáváme poukazy v hodnotě až 1000 Kč za váš názor na náš e-shop

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 2.6.2021 | 2 MIN | 36x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Máme nový e-shop! Jak se vám líbí? Nám moc, ale o náš názor tu úplně nejde. Naopak, na prvním místě u nás stojíte vždy vy, naši zákazníci. Přece jen mají naše stránky sloužit především vám. Ale jak dobře tuto službu plní? A jak přehledný se vám náš e-shop zdá? Každý zajímavý a užitečný názor bude odměněn poukazem v hodnotě až 1000 Kč.

Mnozí z vás jistě ví, že často a rádi rozdáváme dárkové poukazy – jen tak, čistě pro radost a taky za to, že jste odběrateli našeho newsletteru. Dnes to ovšem bude něco za něco. Potřebujeme totiž nemalou pomoc, a to ve formě vydatné zpětné vazby na náš e-shop.

Jinými slovy – rozepište se. Jak dobře se na našich stránkách dokážete orientovat? Jak dlouho vám trvá najít hodinky či informaci, kterou hledáte? Jak přehledný (či nepřehledný) se vám náš e-shop zdá? Zorientujete se, ale i tak pro nás máte nějaký tip? A co byste případně chtěli změnit? Napište nám to. Přijímáme veškeré postřehy, připomínky, nápady i konstruktivní kritiku.

Za vaše názory (ovšem pouze takové, které pro nás budou přínosné a užitečné) nabízíme poukazy v hodnotě 100 až 1000 Kč. A co je důležité – čím více nad otázkami zapřemýšlíte a čím užitečnější váš komentář bude, tím vyšší vás čeká odměna. :)

Soutěžní otázka:

Jak přehledný je pro vás náš e-shop? Jak dobře se v něm dokážete orientovat? Najdete snadno vše, co potřebujete? Co konkrétního vám v orientaci překáží a co byste případně chtěli jinak? Zorientujete se, ale i tak pro nás máte nějaký tip?

Co rozdáváme:

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 2. 6. do neděle 13. 6. 2021.

Ať vám žádná soutěž neunikne

Dvakrát do měsíce soutěžíme o nové hodinky a další dárky. Někdy výměnou za správnou odpověď, někdy stačí být jen přihlášen k odběru našeho e-mailového zpravodaje. Nechcete o žádnou soutěž přijít? Stačí se přihlásit k odběru a o všem budete vědět jako první.

Výherci minulé soutěže

předchozí soutěži jsme vylosovali tři šťastlivce z řad odběratelů našeho pravidelného newsletteru, kterým jsme rozdali chytré náramky Amazfit Band 5. Výhercům Nikole, Adamovi a Janě moc gratulujeme! :)

Komentáře

Zdeněkpřed 1031 dny, reagovat
Odpovědi na soutěžní otázky. E-shop je přehledný až moc, protože klidně bych utratil během pěti minut 200 000 Kč. Orientovat v eshopu se dokáži naprosto dokonale a to takovým způsobem, že by mě nestačilo ani 200 000 Kč na nákup podle mých představ pro sebe. Najdu vše tak snadno pro sebe, že by mě na nákup pro sebe na vašem eshopu nestačilo ani 200 000 Kč. V orientaci mě překáží pouze moje prázdná peněženka, ale za to žádný eshop nemůže a není to chyba eshopu. Jinak bych nechtěl pro sebe nic. Tip pro vás mám, a to udávat ceny i v Euro.
Soňapřed 1024 dny
Dobrý den, Zdeňku. Ceny v eurech jsou uvedeny na slovenském e-shopu, stačí tedy místo .cz napsat v odkazu .sk :-)
Andrej Petrovajpřed 1031 dny, reagovat
Mně se líbí moc.
Milan Wronapřed 1031 dny, reagovat
Soutěž. E-shop je o hodně lepší než byl, Různé návody a zajímavosti jsou fajn, ale mohlo by jich být víc.
Viktor Kolmanpřed 1031 dny, reagovat
Přehlednost webu je výborná, ale ocenil bych ještě možnost srovnání jednotlivých modelů hodinek. Např. u sportovních hodinek Garmin Fenix jsou různé varianty X, S, Pro, Solar, a je složité vyhledávat jakým způsobem se od sebe jednotlivé modely liší. Jinak webu není co vytknout.
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Viktore, srovnávač sice máme, ale uznávám, že stojí za starou belu. Beru si vaši radu k srdci: udělat "užitečný srovnávač parametrů", která poukáže na všechny rozdíly v porovnávaných modelech. Kolegové vám pošlou 400 Kč poukaz.
Lenka Exnerovápřed 1031 dny, reagovat
E-shop je velmi přehledný, dobře se v něm hledá. Co bych uvítala- ve filtrování moct nejdříve zakliknout vše, co od hodinek chci a pak teprve teprve nechat ,,vyjet" vyfiltrovanou nabídku. Takhle musím kliknout na dámské, vyjedou dámské, pak zpět do filtru, dát třeba řemínek a dokolečka dokola. To je pro mě asi jediná vada na kráse, jinak super.
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Lenko, tohle jsem hodně zvažoval. Oba přístupy mají svá pro i proti. Zatím ale nejsem přesvědčený natolik, abychom to předělali. Děkuji ale za váš názor. Kolegové vám pošlou poukaz na 300 Kč.
Petrapřed 1031 dny, reagovat
Skvěle přehledný web, díky kterému jsem si i já vybrala nádherné hodinky.
Zuzanapřed 1031 dny, reagovat
Vše je přehledné, pokud postupuju jako běžný uživatel a hodlám si najít hodinky podle svého vkusu, je zde dostatek (ač na první pohled pro někoho až nadbytek) filtrů. Ale pokud máte specifické požadavky a hodinky pro vás mají více rovin než vzhled a určování času, tak filtrů není nikdy dost :) . Jediné, co mi osobně vadí a zbytečně odvádí mou pozornost a zdržuje mne ve výběru, je rozložení informací o jednotlivých hodinkách. Pod cenou, je kategorie stejné hodinky v jiném provedení a články (které jsou příjemným spestřením, ráda čtu o značkách hodinek a jejich historii nebo zajímavosti), ale více mne při výběru zajímají technické parametry a text týkající se hodinek, který mne má přesvědčit o výběru. Pak až ten zbytek. Taky ty články na první pohled vypadají jako reklama uprostřed stránky, která podvědomě budí nelibost.
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Zuzano, děkuji az váš názor :-) O pořadí informací u zboží je to složité, protože pro každého je důležité něco jiného. Uznávám ale, že tam ještě máme rezervy a je co zlepšovat. Články u zboží určitě necháme, protože jedním z našich cílů je právě poskytovat co nejvíce užitečných informací. Mnoho lidí si před koupí hodinek chce přečíst jejich recenzi. Za váš názor vám kolegové pošlou 300 Kč poukaz.
Petr Antonín Bernáčekpřed 1031 dny, reagovat
Dobrý den, jsem nadšen novou tváří webu ted už nemám problém s hledáním v řemíncích a hodinky se mi krásné filtrují přesně podle toho jak potřebuji občas naupuji i na Koscomu a tam je to filtrování naprostá katastrofa.Za mě veliký skok kupředu a jak už se zde píše díky nové tváři webu by se utratilo 500 000 kč za pár minut :D
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Děkuj za pochvalu
Kateřinapřed 1030 dny, reagovat
STRÁNKY JSOU PŘEHLEDNÉ A HEZKÉ. RYCHLE VŠE POTŘEBNÉ NAJDU . JEDINÉ CO MI TAM CHYBÍ, JE MOŽNOST SROVNÁNÍ VYBRANÝCH HODINEK A VYSVĚTLENÍ NĚKTERÝCH FUNKCÍ JAKO NAPŘ K ČEMU SLOUŽÍ AKCELOROMETR ATD. NE VŠICHNI TYTO POJMY ZNAJÍ. JINAK SUPER! JSTE NEJ
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Díky pochvalu a názor. Se srovnávačem souhlasím. Už ho zmínil Viktor Kolman výše, takže vám odměnu vyfouknul. Nicméně popsání všech parametrů je taky velice užitečné. Zařazuji mezi úkoly :-) Za nápad posíláme 400 Kč poukaz.
Robertpřed 1030 dny, reagovat
Chybí mi možnost vyhledávání v magazínu
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
To je pravda. Mi to taky chybí :-) zařazuji mezi úkoly a vám posíláme 400 Kč poukaz.
Agáta Vřeskápřed 1019 dny
Roberte, kontaktujte nás na redakce@hodinky-365.cz bez Vašeho mailu Vám nemůžeme zaslat poukaz. :)
Aleš Šortnerpřed 1029 dny, reagovat
Dobrý den. E-shop je velice pěkný a přehledný. Jenom. U výběru řemínků a tahů by se mi líbilo udávat hodnotu obvodu v cm, na které zápěstí se vejde. Udáváte hodnoty: délka bez přezky, délka řemenu atd, ale pro laikovi to moc neřekne. Zapomene započítat vzdálenost mezi stěžejkami (lug to lug) a potom řemen nesedí. Jinak skvělá práce.
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Dobrý den. Snad jsem vás dobře pochopil... u řemínku nemůžeme udávat obvod zápěstí, protože neznáme právě tu vzdálenost mezi stěžejkami. Nevíme pro jaké hodinky si zákazník daný řemínek kupuje.
Romanpřed 1029 dny, reagovat
Dobrý den. Nová organizace e-shopu mi přijde přehlednější a vyhledávání na něm je intuitivnější. Filtr je fajn. A moje tipy? A) jeden obecný - doplnil bych "slovník", na který by vedly odkazy u "Technických parametrů". Např. vysvětlení a porovnání stupňů voděodolnosti, typu sklíčka, podsvětlení ciferníku nebo luminiscence, zapínání řemínku/tahu, povrchové úpravy, jednotlivé komplikace, druhy pohonu a pod. B) jeden konkrétní - Máte velmi dobře zpracovaný článek "Garmin – návody a nejčastěji kladené otázky (FAQ)" z 11.1.2021, který je navíc průběžně doplňován dalšími dotazy čtenářů a odpověďmi na ně. Možná kdyby jste jej dávali mezi "Související články" u většiny hodinek značky Garmin, byl by to pro kupujícího takový náznak odborné podpory z vaší strany a pomohlo mu to i s rozhodováním se o případné koupi.
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Dobrý den, děkuji za vaše názory. A) máte pravdu, všechny parametry by měly být popsané. Na tom budeme průběžně pracovat a postupně přidávat. B) dobrý nápad, článek jsem přidal ke všem garminům :-) Posíláme poukaz 400 Kč
Mojmírpřed 1028 dny, reagovat
Uvítal bych článek o výběru hodinek jak z pohledu módního doplňku vhodného k nositeli, tak z praktického pohledu uživatele.
Mojmírpřed 1027 dny, reagovat
Schází mi videa zachycující pohyb sekundové ručičky u Quartz a mechanických strojků 3 Hz, 4 Hz, 5 Hz se zvukem hodinek pro srovnání. U hodinek by mohl být link na zvuk strojku. Frekvence strojku by mohl být parametr pro filtrování. U některých hodinek specifikace strojku schází, přestože ji lze na internetu dohledat. Namátkou Boccia Titanium 3613-02, Miyota 8215, 3 Hz.
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Díky za názory. Video s pohybem ruček, zvuk strojku, filtrování podle frekvence... to jsou hodně specifické informace, které hledá jen nepatrný zlomek návštěvníků stránek. V tuto chvíli máme hodně podnětů na úpravy, které můžou být užitečnější širší skupině lidí. Takže zatím tyto úpravy neplánuji.
Mojmírpřed 1027 dny, reagovat
Filtr: - Značka, volby "ano" a "ne" pro vyřazení značky. - Pohon, umožnit vícenásobný výběr ve významu "nebo". Pokud chci mechanický strojek, zvolím automat nebo ruční nátah. - Funkce, u jednotlivých funkcí umožnit volbu "ano" i "ne", aby šlo např. filtrovat hodinky bez datumu (□ ■ Datum). - Pouzdro / průměr, přidat doporučení podle obvodu zápěstí: průměr pouzdra v cm = druhá odmocnina obvodu zápěstí v cm (např. 4,2 cm pro 17,6 cm). V magazínu přidat menu pro filtrování článků např. hodinářské pojmy, průvodce výběrem, návody, recenze / dělení dle značek, styl / společenské, sportovní, potápěčské ...
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Filtr ano/ne - Pár lidem by to věřím pomohlo, ale ostatním by to zase zesložitilo filtrování, protože zatím tohle na eshopech není obvyklé a lidi to nemusí znát. Vždy musím hledat mezi funkčností a jednoduchosí. Pouzdro - velikost pouzdra raději necháváme na preferencích lidí, než na unifikovaném doporučení. Nicméně návod s mocninou se mi líbí, něco nového jsem se naučil :-) Menu do magazínu - to je skvělý nápad, nicméně už byl zmíněný dříve. Děkuji za váš názor, posíláme 300 Kč poukaz.
Agáta Vřeskápřed 1019 dny
Mojmíre, pro odměnu prosím pošlete svůj e-mail na redakce@hodinky-365.cz :) Bez něj Vás nemůžeme zkontaktovat
Honzapřed 1026 dny, reagovat
Dobrý den.S obchodem jsem velice spokojen,koupil jsem u Vás uz několik hodinek a všechny fungují bez sebemenšího problému. Všechny jsem vybíral na Vašem eshopu a vždy našel co jsem hledal. jediné co jsem nenašel,tak baterie do hodinek, ale to je jen malá věc, naštěstí je máte do hodinek co prodáváte určitě vždy skladem.S pozdravem Honza
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Děkuji za pochvalu :-) samotné baterie neprodáváme. Info o výměně baterie máme nyní v Menu > Ostatní > Hodinářské služby (www.hodinky-365.cz/servis-hodinek-x31693)
Tomáš Zahradníkpřed 1026 dny, reagovat
Zdravím Vás do hodinky-365.cz, na e-mail jsem poslal dokument s rychlou analýzou. Mějte se skvěle!
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Dobrý den, popravdě mě zajímal spíše názor z pohledu zákazníků, ale i tak vám děkuji za váš čas a analýzu :-) posíláme 500 Kč poukaz
Romanpřed 1026 dny, reagovat
Dobrý den, 1) chybí mi zde parametr ve flitru - "uložiště pro hudbu" - jelikož, je zde pouze přehrávač pro hudbu, což jak víte, není to stejné a já jsem při vybírání hledal hodinky s mp3 přehrávačem a usnadnilo by mi (nejen mně určitě) to hledání. 2) co se týká magazínu, tak je velmi různorodý a každý si zde najde své. Mně tady však chybí jedno: hrudní pásy vs. měření tepu ze zápěstí (ač článek na tepovou frekvenci, zde máte, tak hrudní pásy obecně ne) a srovnání právě hrudních pásů, proč si jaký koupit (i klidně s levnějšími, které neprodáváte) - osobně moc nevím, jak se při tomto rozhodnout. 3) přišlo by mi také zajímavé udělat i souhrn, či klasický článek nebo takové dobré rady/upozornění ohledně toho, co je špatně. Určitě za ta léta víte, co se nejvíce reklamuje, co některé typy, značky, či přímo modely mají špatné (ano, nikdo nechce hanit, co prodává, ale ruku na srdce, každý by ocenil dopředu vědět, co se může špatného stát, co se reklamuje často a že tento model často lidé reklamují). Kamarádka jedny hodinky reklamovala s jednou závadou několikrát, až ji byly vráceny peníze, poté se z různých recenzí dočetla, že se tohle u těch hodinek stává často - nevím o které hodinky šlo, ale vím, že u nějakých módních hodinek ji vypadával nějaký šroubek spojující hodinky s kovotahem). - obecně pak musím říct, že změna eshopu se mi moc líbí, je určitě přehlednější a k tomu, co člověk hledá se dostane rychleji. Oceňuji také to, že jste zůstali ve stejné vizuální identitě, že ta změna je prostě "pouze" v rámci zlepšení a neodchýlení se od sebe sama. Snad toto poslouží k nějakému dalšímu zlepšení. :) Pěkný den Vám přeje Roman.
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
Dobrý den, 1) máme funkci "Přehrávač hudby", ta znamená, že je v hodinkách uložiště pro hudbu. Funkci pro ovládání hudby v telefonu nemáme. Probíral jsem s kolegou z sportovního oddělení, ten měl ale přesvědčil, že víceméně všechny nové hodinky už ovládání hudby v telefonu mají a nemělo by tedy smysl zpětně tuto funkci zavádět. 2) To je zajímavý nápad a předám ho redakci, ať se s tím poperou.3) Zní to dobře, jen mi připadá lepší soustředit tyto informace přímo v recenzi daných hodinek. Což už děláme. Protože tam na to čtenář nejpravděpodobněji narazí. Děkuji za vaše postřehy, posíláme 300 Kč poukaz.
Tondapřed 1025 dny, reagovat
Dobrý den. Mně vadí jenom jedna věc, jakožto pravidelný čtenář Vašeho magazínu si občas chci přečíst něco podruhé pro připomenutí, ale po rozkliknutí musím v magazínu hledat až na x-tou stránku. Určitě by bylo fajn mít i rozřazení kategorií, i když už každého článku je máte, tím však myslím nějaký přehled všech kategorií na jednom místě pro jednodušší vyhledávání. :)
Martin Koňařík (majitel)před 1019 dny
S tím rozhodně souhlasím. Zmínili už to ale kolegové v dřívějších komentářích, tak poukazy putují tam :-) Děkuji za názor.