» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Poraďte nám ohledně cyklopříslušenství od značky Garmin

Tagy: Soutěže | Chytré

Filip Debrecenyi | 27.7.2022 | 1 MIN | 7x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Jste opravdový cyklomaniak, ale požitku z vaší jízdy ještě něco chybí? Pokud pro vás měření dat hodinkami není stále to, co hledáte, možná cyklo-příslušenství od Garminu dodá vašemu cyklo dobrodružství tečku za celým příběhem.

Na hodinky jsme machři, ať už to jsou ty klasické nebo ty chytré. Ovšem s cyklopříslušenstvím, o které se náš sortiment nově rozrostl, teprve začínáme. A tak pro vás máme soutěž. Rádi zjistíme, co vás o příslušenství ke kolu zajímá, jakým způsobem ho pro vás máme testovat. Ten nejlepší, nejzajímavější komentář se může těšit na parádní výhru.

Cyklisté u nás mají zelenou – Cyklokomputery, radary a příslušenství
21.7.2022 - Matěj Urbaczka
Cyklisté u nás mají zelenou – Cyklokomputery, radary a příslušenství

Soutěžní otázka:

Jakou formu testování cyklopříslušenství od značky Garmin byste od nás chtěli vidět? Co vás o cyklo příslušenství zajímá? Jakým způsobem máme příslušenství otestovat?

Co můžete vyhrát:

Vyhrát můžete hrudní pás Garmin HRM DUAL kompatibilní se sporttestery značky Garmin.

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 27. 7. do neděle 7. 8.

Co nezapomenout?

Uvést svůj e-mail! Bez něj vás nemůžeme kontaktovat ohledně případné výhry.

Kdo vyhrál?

Nejvíce nás inspiroval komentář od Michala. Gratulujeme k výhře Míšo a kolegové vás budou co nevidět kontaktovat. ;)

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jste mohli vyhrát dárkový poukaz. Stačilo odebírat náš newsletter. Generátor náhodných čísel vybral tuto šestici: Luďka P., Monika M., Jan M., Marie K., Jirka F. a Adriana K. Máte radost? Tak to my taky. Během několika dnů se vám ozvou s výhrou naši kolegové. Gratulujeme. :)

Komentáře

Ondřej Dědičpřed 639 dny, reagovat
Dobrý den, napadá mě akorát test, resp. takové porovnání několika cenových kategorií takových přístrojů třeba na jednom jediném kole na jedné trase, prostě aby podmínky pro test byly úplně stejné. Na konci vyhodnotit nasbírané údaje z přístrojů, v průběhu cesty třeba porovnávat ovladatelnost na kole při jízdě, přesnost GPS, čitelnost displeje na slunci, apod.????
Ondřejpřed 639 dny, reagovat
Kromě standardních parametrů, obsah balení, příslušenství, výdrž, funkce,atd. Bych se zaměřil na kompatibility s hodinkami a aplikaci garmin connect a získání co nejpřehlednějších údajů/výsledků...
Marekpřed 639 dny, reagovat
Mali by ste exaktne vyhodnocovať koeficient preháňavosti lebo veď čo sú bajkeri nejakí iní než rybári? :)
Mojmírpřed 636 dny, reagovat
Testoval bych: vodotěsnost / čitelnost údajů na slunci i ve tmě / viditelnost v polarizačních brýlích (natočení polarizační roviny u LCD) / elektromagnetická kompatibilita (EMC) odolnost proti elektromagnetickému rušení (měniče v LED svítilnách, hand free při telefonování, ...) / příjem GPS v lese / ovládání v dešti a v rukavicích / přehlednost a jednoduchost používání.
Tzdlapřed 636 dny, reagovat
Zdravím, možností testování je celá řada a obávám se, že ani při nejlepší vůli není možné vše kompletně obsáhnout. Zásadní otázka je, pro koho by měly být tresty a recenze určeny. Určité požadavky bude mít člověk, který toto zařízení ještě nikdy neviděl a jiné zase ten, který už ho nějakou dobu používá. Za mě jenom takový jednoduchý návrh, na co bych se zaměřil: - rozdíly mezi Edge a hodinkami - rozdíly mezi jednotlivými modely Edge - vzhled/velikost/výdrž baterie/funkce/způsob ovládání - porovnání jednotlivých metrik, jak mezi modely Edge, tak i s různými modely hodinek (přece jenom hodinky toho umí skoro stejně jako Edge), - rozdíly v ovládání - tlačítka/dotyk - k tomuto se přímo nabízí testování dálkového ovladače a integrace se systémy elektronického řazení a rozdíly mezi jednotlivými výrobci Shimano(Di2)/Campagnolo(EPS)/Sram(eTap AXS) - spolupráce s hodinkami - sdílení srdečního tepu/externí displej - možnosti externích čidel - rychlost/kadence/wattmetr/trenažér... - propojení se světlem/radarem - samotné zaměření na radar (za mě jedna z nej věcí od Garminu) - integrace s ebiky - možnosti dobíjení během jízdy solar/powerbanka/ebike - atd... Samozřejmě možností je daleko více, ale na začátek by to takhle mohlo stačit ;-) Ať se daří!
Josef Kubelkapřed 636 dny, reagovat
Důležitá je vodotěsnost a kompatibilita s hodinkami a aplikaci Garmin Connect
Michalpřed 629 dny, reagovat
Zdravím, přístroje bych určitě testoval v různém terénu - silnice, MTB, atd. Zajímavé by mohlo být určit jestli je daný přístroj lepší na silnici nebo do lesa, případně jinam. Je jasné, že všechny jsou vhodné na všechno, ale může se ukázat, že některé mají lepší GPS příjem a jsou třeba vhodnější do míst s horším signálem GPS a jiné naopak. Dále by mohlo být zajímavé porovnat hodinky a cyklo-pc v podobné ceně mezi sebou, např. Garmin Edge 1030 Plus PRO VS Garmin Forerunner 955 PRO. A následně určit jestli není výhodnější koupit hodinky, protože ty mají širší využití oproti cyklo-pc (využijí především ti co kombinují více sportů).