» Blog » Soutěže

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 poukazů v hodnotě 500 Kč

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 11.8.2021 | 1 MIN | 3x komentář

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Zajímají vás novinky, zajímavosti, recenze a drby z hodinkového zákulisí? Jestli jste stejný hodinkový závislák jako my, určitě vás osloví náš newsletter, který vás každých čtrnáct dní upozorní na všechno, co by vás mohlo zajímat. A bonus navíc – jen odběratelé newletteru dostávají pravidelně možnost vyhrát 6 poukazů v hodnotě 500 Kč na nákup v našem e-shopu.

Často vás v soutěžích prosíme o vaše názory na konkrétní hodinková témata, čímž nám pomáháte se stále zlepšovat. Na oplátku pro vás co měsíc připravujeme nenáročnější soutěž, ve které můžete vyhrát jen tak: stačí jen odebírat náš emailový newsletter. Je to brnkačka, je nutné jen vepsat svou e-mailovou adresu do kolonky pod tímto článkem, potvrdit příchozí mail ve vaší e-mailové schránce a jste zařazeni do soutěže o dárkové poukazy! :)

Soutěžní úkol:

Do neděle 22. 8. se staňte odběratelem našeho newsletteru.

Co rozdáváme:

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 11. 8. do neděle 22. 8. 2021.

A kdo vyhrál?

Náš náhodný generátor vybral Adama M., Petru S., Pavla L., Ladislava M., Gabriela R. a Lucii S. Gratulujeme. :)

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jste nám prozradili, podle čeho si vybíráte chytré hodinky. Tři nejpřínosnější názory jsme ocenili chytrými náramky Honor Band 5. Výhercům Radkovi, Katce a Milanovi gratulujeme a moc děkujeme! :)

Komentáře

Šárka Večeřovápřed 982 dny, reagovat
Dobrý den, zrovna dnes jsem si u nás v Ostravě vyzvedla už páté hodinky. Minule to byly 3x hodinky pro 3 vnoučata a dnes druhé hodinky pro mě. A co to znamená? Že jste nejlepší je radost u Vás nakupovat. Děkuji Večeřová Šárka
Eliška Měrkovápřed 982 dny
Dobrý den, Šárko, děkujeme za krásný komentář! Celé firmě udělal velkou radost. :)
Šárka Večeřovápřed 982 dny, reagovat
Vždy si vyberu Váš eshop