» Blog » Soutěže

SOUTĚŽ: Rozdáváme 6 dárkových poukazů

Tagy: Soutěže

Eliška Měrková | 23.8.2023 | 1 MIN

Soutěž byla ukončena

Zanechte nám e-mail a už vám žádná soutěž neunikne.

Prohlédněte si následující soutěže

Už odebíráte náš newsletter? Ještě ne? Tak alou kliknout na odběr – jako odběratelé totiž máte nejen přehled o veškerých novinkách a zajímavostech, ale můžete také vyhrát dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč. A protože pětistovky na stromech nerostou, věříme, že potěší vás a možná i vaše hodinky – za tuto cenovku jim totiž můžete koupit třeba nový řemínek. :)

Newsletter posíláme každých 14 dní a dozvíte se v něm vše, co je důležité. Jaké novinky u nás máme, co nás zaujalo a na jaké hodinky si naši recenzenti posvítili tentokrát. A taky můžete pokaždé něco vyhrát, někdy třeba hodinky a někdy dárkový poukaz, jako právě teď.

Co rozdáváme?

Termín soutěže:

Soutěž probíhá v termínu od středy 23.8. do neděle 03. 9. 2023.

Kdo vyhrál?

Roman V., Martin B., Roman F., Petra W., Pavel K. a Ivana J. Gratulujeme a s výhrou se vám co nevidět ozveme.

Výherci minulé soutěže

V minulé soutěži jste mohli vyhrát hodinky Diesel za váš názor na trend zmenšování hodinek. A vítězem se stal Ladislav Krajl! Gratulujeme a budeme se vám ozývat s podrobnostmi.

A jak vidí Láďa ideální velikost hodinek? "Trend se zmenšováním hodinek je velice příjemný. Avšak velikost hodinek dle mého určuje pocit každého kdo hodinky nosí. Vyzkoušel jsem několik velikosti a typu hodinek a za sebe musím říci, že pokud jdu sportovat, tak čím menší hodinky, tím lepší, neboť mi při jakémkoliv sportu na ruce nic nepřekáží. Ale zase na druhou stranu když jsem oblečen v běžném oblečení, tak vzhledem k tomu, že mám silnější zápěstí, tak preferuji větší velikost. Osobně jsem si oblíbil velikost 52 mm a větší. Pro běžné nošení do práce využívám hodinky Garmin 7 pro a pokud jdu třeba na výlet či na volnočasové aktivity s rodinnou, používám hodinky Len.nox, které mají velikost pouzdra 56mm. A zase je to o tom, že se s takovouto velikosti cítím líp."

Komentáře

Kontakty

tel: 800 365 365
Volejte zdarma Po-Pá 8-18h, So 10-18h, 8.5. mimo provoz
info@hodinky-365.cz
Ptejte se. Rádi Vám poradíme a pomůžeme.

Naše prodejna v Ostravě

Sirotčí 10, Ostrava
Otevřeno Po-Pá 8-18h, So 10-18h, 8.5. zavřeno
FacebookInstagramYouTube

Bezpečný nákup a nadstandardní servis pro naše zákazníky

dTest
důvěrobody Spokojenost našich zákazníků ověřena! dTest certifikace obchodních podmínek. Certifikát bezpečného nákupu. Premium Service k hodinkám nad 2000 Kč zdarma. 365 dní na vrácení nepoužitého zboží. Akceptuje úhradu pomocí platební karty. Volejte ZDARMA
na 800 365 365
(Po-Pá 8-18h, So 10-18h, 8.5. mimo provoz)
Opravy hodinek od vyučeného hodináře. Hodinky, které jsou skladem a vy je objednáte do 13h dostanete další pracovní den.